В Европа умират най-много българите

България е страната с най-висока смъртност през 2009 г. от всички страни-членки на ЕС.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още през 50-те години раждаемоста рязко намалява сред българите и нараства популацията на циганите,икономически инжектирана от тогавашното комунистическо управление,назначено от масоните.Съзнателен и преднамерен,добре направляван геноцид срещу България.Единствената държава която граничи със самата себе си и със собствения си народ.Но идва Видовден и тогава тежко на онези,които умишлено са вършили зло на българите,и не само на тях!

хубава новина...BG трябва да изчезне от лицето на планетата и цивилизацията, от нас няма полза...

Подадено е прошение за преименуване - Реп. Мангалия, със символ конска каруца, пълна със стари бойлери и печки на стария фон. Парадът на либофта ще се премести в Столипиново - още има къде да побере желаещи, а местните ще получат италиянско гражданство - доказали, че са роми......Така де, батка, чака-рака химна да гърми и на пилона десет чшае-шукарие....

При тебе още започна отрицателният прираст!Още през 1984г.на международна демографска среща се отчете отрицателен прираст в НРБ,ГДР и ЧССР!

Е-е-е-х, тежко, брате, се живее между глупци неразбрани... О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия..., а след това и себе си. Много точно го е казал Ботев, нали?

е как е ? как е другарки и другари?? апри мен май не беше така а??? ха ха ха да сте живи и здрави другарки и другари!!!!

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРИЯ - МАЙЧИНСТВО ЗА ПЪРВО ДЕТЕ - 600 ЛВ, ЗА ВТОРО ДЕТЕ - 800 ЛВ , ЗА ТРЕТО - 1000 ЛВ ЗА ЧЕТВЪРТО И СЛЕДВАЩИ - НЯМА МАЙЧИНСТВО... ТАКА ЩЕ СЕ РЕШИ ДЕМОГРАФСКИЯ ВЪПРОС В БЪЛГАРИЯ.

Политическата класа е"килър" за българите. Политиците разбиха здравето на милиони българи: как? С управления, които ежегодно водеха до бедност, тежка духовна мизерия и недохранване, много и ежедневно стрес, липса на качествено лечение, липса на социални грижи за бедни и болни, лъжи и изнудвания, безумни харчения на народните пари и прахосване с корупция на екологичните райони. Най-лошото, което може да се случи на една държава е направено от цялата-вкупом червена, синя, жълта, лилава и каквато и да е класа-не изключвам част от ГЕРБ. Да, управляващи днес гербери преминаха от партия в партия само да са на власт-това е голямо изнудване на хората. До тях се нареждат докторите, някой от тях не заслужават това име. Те безумно и безочливо грабеха от хората за прегледи, операции, лечение. Много доктори грабеха с лъжи и хитрини здравната каса. До тях са хиените-лихвари и престъпници. Хората си залагах жилищата за да оцелеят семействата и скоро умираха. Майки и бащи умираха от мъка, че именно политическата и държавна класа на България прогони децата им по чужбина да слугуват за да се спасят и старите бавно гаснеха у нас. От всякъде крадеха и крадат-дали сега? Вълкът козината мени, но не нрава-това е за новоназначените бивши управници, окрали градове, села и духовност

А бе овчи,толкоз ли е трудно да прецениш,че човек живял извън България повече от 18 г.не е като тези които излизат за парви път!А като станеш на 45 г.ще разбереш,че не са чак толкова много!

на база на това заключение,може да последва народа съди,всички причастни към законодателната и изпълнителна власт от 1989 година насам.

Българите предпочитат да умират, при перспективата да живеят под диктатурата на пожарникаря.

След 50 години българите в България ще са малцинство, но ще има весели роми с големи и щастливи фамилии.

"В Европа умират най-много българите" - ми ще умират я! При тоя , щях да кажа МИЖАВ, не, липса на стандарт и толериране във всичко на циганите...така е, ще изчезнем от лицето на картата като нация. Нормално...нищо ново като констатация е тая статия. За съжаление. Ура, да живеят циганите... всичко и всички блага само за тях... бедни ми народе изстрадал...

Дали има значение че в България хората в пенсионна възраст са много повече като дял от населението от всяка друга държава в Европа?

Ot hubavo 6te da e! Pove4e ot 20 god. se nadiavame samo Gospod da ni pazi, e ne stava taka!

Всеки умрял българин- един бунтовник по- малко за Правителството.

Малки ми пухкави мижитурки, от що се изявявате като бунтовници, като 20 години глас не нададохте само пиете бири и засуквате мустаци

Съвсем нормално и както трябва - нали всички правителства досега се бореха за този резултат. Няма хора, няма проблеми. Радвайте се, министри и депутати. Работим, плащаме осигуровки и умираме към 55-60 години - мечта за всяка държава. Тъкмо няма да плащате пенсии. А пък който оцелее все пак, напук на усилията ви, може и да получи по-висока пенсийка... ако парите не се откраднат междувременно. Нали така?

Glavnata zasluga za tova e na razboinicheskata komunisticheska/ socialisticheska/kaputalisticheska, spored sluchaya i avantata, partia na balgarskite debili i marzelivci i robskoto tarpenie i strah na naroda da ya unisyhtozi do koren.

Ама моля ви сложете линк под статията към "Премиерът: За година изпълнихме всички обещания"

трябва да ни впишат в червената книга.

Не им понася демокрацията.

срам за българското правителство. Народа умира от стрес, народа гладува, народа неможе да си купи насъщния! Но иначе Правителството се бие в гърдите за големите успехи и високите оценки, които са получили. Може би те са затова, че народа, българския народ се затрива - умира, ниска раждаемост, други отиват в чужбина и не се завръщат.Правителството, Народното събрание да помислят демографския срив, как можеше здравеопазването в социалистическия строй, който оплюхме да бъде безплатно, значи може!! ВСичко може, и сега в други европейски държави, където имат хората осигуровки лечението е безплатно, дори и лекарствата

Точно така бабо,,някой има интерес да умираме и да изчезне българската нация.Да си циганин в БГ,нито данъци,нито вода,нито осигуровки,но пък се трупат за помощи и майчинство,Едно циганче скоро ми каза"Како,наште майки раждат за да получавам майчинство" е това е,Трябва закон като в Китай циганите да не раждат повече от две деца,защото те се превръщат в Голямо бедствие за нас българите,които ги издържаме,ние имам малки заплати и пенсии,но издържаме близо половин милион цигани.Ей това се казва да живееш в БГ..Този Дянков ми прилича на Чаушеску,който даваше дажба на румънците преди да го застрелят,И на нас се дава по-толкова,не ЗА ДА ЖИВЕЕМ А ДА ЖИВУРКАМЕ И МРЕМ КАТО ПИЛЦИ.БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,ОСОБЕННО НА СТАРИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА,КОИТО НАПРАВО ПЛАЧАТ ДА ГИ НАТОВАРИШ НА КАМИОНЕТКАТА И В ЗАТВОРА.

"...,Трябва закон като в Китай циганите да не раждат повече от две деца,защото те се превръщат в Голямо бедствие за нас българите,..." - и аз това все казвам, циганка родила ВТОРОТО си дете, още там в родилният дом под упойката както е, да се режат фалопиевите й тръби тихо-мълком от доктора и край! А на мъжете - вазектомия след второ чаве. Само това е изхода, иначе загиваме българите. Българите, нормалните бели работещи и плащащи всичко в тая държава българи.

с някои неща съм съгласна, бабо, ама безплатно здравеопазване няма никъде в европа или където и да било, камо ли пък лекарствата да ти ги подаряват. плащаш си сериозна здравна осигуровка (от порядъка на 100 евро на месец) и получаваш здравеопазване, и то за ограничението, което си подписал в осигурителната си полица. това е. безплатен обяд няма, българи, научете го това.

Закономерн резултат от целенасочен геноцид, този път европейски.

хитлер можеше само да се учи от нашитее министри на тихо изтребване на народите....дано министрите да погребат децата си ,така както погребват нашите деца.

Мастило, ти виждало ли си копторите дето живеят повече от тях? От такава грижа... не, благодаря. И не, не искам да са ми съседи, но пък те да са виновни за всичко... чак толкова прост не съм. Опростените решения имат навика да се оказват неверни.

как от нов апарамент за нула време правят коптор.Май не си разбрал ,че това е начина им на живот.Дори да идеш да им чистиш всеки ден,те пак на коптор ще го направят.

Ето че по нещо сме първи:)))

То това беше целта на 20 годишния преход- да се намалят българите до 5 милиона. Иначе за новия световен ред, населението на планетата трябва да се намали до 2 милиярда души.

някога, но няма да е днес. Яжте, пийте, носете си новите дрехи...КРАЯТ НА СВЕТА НА ОЛИГАРСИТЕ, И Д В А. (22 декември '12)

Не не умираме, ами заминаваме да учим в чужбина...

Как няма да умираме най-много като повече от 20 г сме подложени на геноцид!

Нали това е и целта на планът "Ран-Ът". Населението на България да се редуцира до 3 милиона и територията и да бъде изкупена от англосаксонците , на които оцелелите ще прислугват.Предполагам,че тогава много експресно ще решат и проблема с циганите...

забрави и за извънземните - те също имат план срещу България.

Ти се бъзикаш,ама съм сигурен,че вярваш в лошите терористи дето са по-страшни от кумчо вълчо и баба меца дори!

И ние имаме план за "зелените човечета" - рептилите. 1000 години да горят в "огненото езеро".

Точно.

Това което вършат на България "великите сили", ще се мултиплицира при тях. "Дупката" в Мексиканския залив ще им се струва ..., а бе бедна им е фантазията.

Как може да се говори така, не е вярно. Нито една болница не е закрита и няма да се закрие... просто ще се самозакрие, пенсиите няма да падат... просто ще се увеличат цените... ...Не, възстановете Белене, такива неблагоразумни люди като мен, само там ще се УпраИме...

ще ни затрият като нация....жалко е

Тудоре, Тудоре, дека си Тудоре!?

7,5 милиона?? според мен не сме повече от 6

Имаме си и 1,5 мил. гладни малки ромчета!

Статистиката да се допълни със смъртността по месеци,по сезони и по ПОЛИТИЧЕСКИ МАНДАТИ! Едва тогава ще лъсне истината дали властта има реални успехи или просто тормози народа си. Дали приказването на Бойко & компания има някакво реално покритие.Нека да се покажат резултатите за поне 20 години назад!Стига пропаганда!

Какво е това заглавие ? В азия по малко българи ли умират ?

дали има връзка със стандарта на живот в т.нар. държава българия???сигурно има......

Цигани да има! Социална политика има само за тях! Българите да мрат! Изроди!

"7 563 710 души" Подозирам, че при предстоящото преброяване числото ще се окаже доста по-малко.

!!? kakvo sa vi vinovni ziganite. Bez tjah koi ste ni raboti po nivite?

Ти къде видя циганин да работи по нивите ? Освен нощно време де, да краде пвц тръби и каквото намери... И първо се научи да пишеш на КИРИЛИЦА, и ГРАМОТНО !!!

Кои ниви бе гъзльо? И пиши на кирилица, или си неграмотен и се прикриваш зад шльокавицата.