Нинова: Да положим усилия да съхраним Европа единна и силна

Нека да положим всички усилия да съхраним Европа единна и силна. БСП ще предложи своите приоритети за развитието на Стария контитент.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Да положим усилия да съхраним Европа единна и силна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Селската пръчка" ще развива "Стария континент"... Това е като Митю Очите да се кани да оглави МВР... Наглост, цинизъм и безумие... Баси!

"Имам няколко предложения за бъдещето на Европа." Другарката от Врачанско вече говори от свое име , а не от името на партията си. Това е признак на вождизъм. Когато човек не знае кой е и къде е се мисли, че е някакъв велик представител на човечеството с особен принос за развитието му, но истината е друга. Ние ще поставим нашите приоритети, като кохезионната политика, социалната Европа, младежката политика, посочи лидерът на левицата. А ще си платите ли вашите приоритети другарко и с какво? ние "европейците" от Крушовица ли да се ги носим или Москва ще ги осигури?

тук вече над 70 години полагате усилия та чак държавата се обезлюдява.

Цялата трол орда на БСП е в Азербайджан заедно с Румен Радев. Няма я защитата на БСП:)))

санкциите нещо няма ли да кажеш? Кисели краставички, това, онова...

бай Хоя, като ти кажат "добър ден", човек трябва хубаво да си погледне часовника, колко е часът!?И двамата, освен да лъжат като разпрани, с друго не се занимават!

Пускайте повече изказвания на др. Нинова, за да разбере (ако изобщо чете от дира) колко много я обичат и уважават българите. И без това тя не спира да се изявява компетентно по всички въпроси. И така, поне по две изказвания на ден, както и на Станишев, който също не липсва в дира.

Призова значи, другарката Курнела "за единна и силна Европа"! А пък БСП-то щяло да "предложи своите приоритети за развитието на Стария контитент"! Че то не ги ли предложи бе?! Че даже и ги изгласува, ама кой да помни: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев.

Виж си партията и не се бутай там, където от теб нищо не зависи.

това е демагогия уж са за ЕС и в същото време ама то НАТО що прави учения в нас

На червените бабички ли ще обясняваш ПРИОРИТЕТИТЕ , селянко проста. На тази Курка ПРОСТОТИЯТА и ПРЕЛИВА ОТ ПРАЗНАТА ТИКВА

Георги Пирински и Крум Зарков - посланници на БСП ;)) ..забравили сте Гергов, Овчаров, Добрев, Масларова, Виденов, Бенчо Ролса и сие - да не се разсърдят?!

Прочисти си партията или създаване на нова лява партия. БСП партия на милионерите и статуквото БКП-1.

Демагогията на Курнелия и БСП бълва пълни лъжи и противоречия!Силна Европа и ЕС са реалност само при закрилата от моща на НАТО,гарант за сигурноста ни от единствения ни изявен враг,Русия имаща подкрепа само от БСП у нас!

"Кохезионата политика,социалната политика ,младежката политика",а за депутатите корупционната политика.Тя ни пасва най добре и всички до един сме я усвоили.

Лицемерка ! От нейната партия зоват за излизане от ЕС и НАТО, пищят заради Русия, все едно ,че това е родината им, готови са за пореден път да подарят България на Кремъл, тя бълва фалшиви кьорфитеци за единна Европа. Ало, Европа не иска такава лъжлива червена пасмина.

++, четеш ми мислите!

Вие полагайте, аз ще ви гледам сеира. Единна европа и триглава ламя - такова чудо нЕма. За ламята не съм сигурен....

С тази политика ,която ЕС води ...Европа няма как да е единна и мирна ...

Кака Курни е хипер-активна и се опитва да привлече внимание към себе си по всякакъв начин, вкл. с откровени лъжи, кьорфишеци и всякакви независещи от нея инициативи. Работата е там, че вече никой не се интересува от напъните й, защото знае че са 100% лицемерни. Кака Курни е карикатура, която буди все повече недоумение.

всеки ден някой от България дава съвети на Европа, дори и се критикуват някой от ЕС! Пък ония не взимат пример от нас!

Нинова се чуди, как да разединява народа в България, а тръгнала да дава съвети за силна и единна Европа....лицемерка!

А Россия???Нинова,май забрави друзята...

В Европа никой не се интересува от глупостите на Нинова. Имат си други грижи. Такива като Нинова в ЕС са хиляди. И никой не им обръща внимание. То и няма как.

Хората от селото я гонят, тя за поповата къща пита....... Тази проЗта селянка ще посочва приоритетите за развитие на ЕС....... О,БОЖЕ ЕЛА ДА СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ.

Някоя си Нинова от някаква опозиционна про-путинска партийка на миналото в България призовала Европа да се обедини?!?!?! Ха ха ха

Оправихте България, развихте я и се хаванахте да оправяте и развивате стария континент.Тоя континент е доживял да стане стар щото не е позволявал на крадливи тъпунгери като вас да го оправят и развиват.Скрийте се някъде, бе главочи нагли.Окрадохте ни, уморихте ни, поне не ни правете за резил пред хората.

Е, с тия скандали, дето ги предизвиквате ката ден в държавата ни, каква силна Европа, какви пет лева?

патерицата на Герб в дейтвие

ЕДИННА И СИЛНА ЕВРОПА ! ОТ ЗАЛАТА СЕ ЧУХА НЕЖНИ РЪКОПЛЯСКАНИЯ :-)