Двама пияни изгориха знамето на ЕС в Златица

Двама мъже, осквернили знамето на Европейския съюз, са задържани от автопатрул на районното управление в Пирдоп, съобщават от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Двама пияни изгориха знамето на ЕС в Златица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вав статите бензина станал 1 долар това значи един лев и тридесет и седем стотинки ама какви са им заплатите а вав зиганската балгаря бензина е два и педесе при нормална заплата от двеста ипедесет лева работиш зял месез за сто литра бензин а вав статите за 1 тон *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо пияниците и друсаните законите не ги хваща или и тия дето ги хващат исъдят са от същата компания

През 1944 една шепа неграмотни партизани успяват с помоща на СССР да узурпират законната власт в България и да управляват с кръв и терор официално до 1989 (неофициално до 2009). Урурпацията по-късно те я представят като ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ФАШИСТКО РОБСТВО ?!?! Днес двама пияни неграмотни цигани горят първия флаг, който виждат по-пътя си към махалата, който случайно е на ЕС! Другарите комунисти представят този пиянски акт като израз на протест от страна "онеправданите" против "империализма" на Англия (?), Франция (?) и Германия (?) и "едрия капитал" (който се инвестира в България, за да могат пиянките да имат какво да ядат и пият) ?!? Едва ли пияндурниците са знаели за дълбокия смисъл на акта си!

Пак ли амнистия в лудницата? До кога ще ви пускат???

Право на хората е свободно да изразяват своето отношение към организациите.Това не е държава,а е един съюз,в които България е вкарана без да се питат неините граждани съгласни ли са.Така,че не би трябвало да се търси отговорност от тези мъже.

хапнаха и пинаха хоризата и решиха да се постоплят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази гавра с полицая. който хвана двамата циганина, които свалиха българското знаме. беше голям срам. И голямо лизане на циганите.

свестните пияни у нас считат за луди...

EС е висша форма на империализъм в полза на едрия капитал от имперските нации - Англия, Франция и Германия. ПОЗДРАВЯВАМ "пияните" ни сънародници за изгарянето на символа на тази антихуманна структура в деня, когато човечеството празнува обръщането си към едно по-духовно бъдеще!

Поздравления за написаното от "Време е за ....."

IN VINO VERITAS

Ами нищо лошо не са направили пичовете. Изгорили някакъв парцал. Абе на кой ли му дреме за Европейския съюз.

крайно време да се закрие ес и българия да излезе от него само негативе за нас от като сме влезли в него.управляващите това не ги интересува те си вземат големите заплати а ние плащаме всяка година такса за членство затриват ни животновъдството и ни затриват като нация защо до сега едно правителство не постави пред брюксел заплатите 300 евро и тогава акцизи на цигари газ идр а

Никой не ме е питал дали искам да членувам в ЕС или НАТО. Така, че аз лично не съм член на нито едно от тези юдомасонски формирования. Съответно не ме интересува какво правят с техните хоругви.

Ха... Не мога да повярвам! Ясно написах: На румънския ферибот синият парцал се вее! Да не скрият пак думата: стара, скъсана, мръсна кърпа за почистване със син цвят и 12 звезди. Леко циничен израз за нещо обикновено, което някой се опитва да представи за свято. Парцал. И тук ли има цензура, баси?! И то за думата "парцал"!

Към автора на статията: само са го запалили; не са го осквернили, щото не е нещо свещено. Да се оскверни може само трибагреника. Иначе: ЕС че има трески за дялане, има. Ама не ни е виновен, че сме курвенски народ. Щото поляците и чехите не са велики сили, ама се опънаха на ЕС и стана по тяхната. Пък ние си избираме политици, дето без значение ква боя са, езиците им все са марка "Белана". И са меки. Е... не сме само ние - на румънския ферибот в Никопол САМО синият парцал се вее. Даже румънско знаме не сложили. Ама... успокояват се курвите, че има и други курви...

Не са направили кой знае какво! Освен това когато са ни приемали в ЕС тях не са ги питали искат или не искат! А пък и без това ЕС до няколко години ще започне да се разпада...

Ще ни доиде акъла, ама късно!

и аз да видя "роми" да горят българско знаме и аз ще упражня сила меко казано...

ТОВА Българина е много интересна птица! До вчера ходеше с анцуг и "кожено" яке! Снимаше се за задграничен паспорт по потник (виждал съм с очите си)! Редеше се пред немското посослство като овца със седмици, за да му дадат виза, за да си купи стара кола от Холандия и да я продаде със 100лв. горница в България! Слуша празноглава чалга, гледа глупави турски сериали и черпи информация за света от "весник" шок! Изведнъж на Българина МНОГО МУ ПОРАСНА работата и вече ЕС му е крив за тежката ситуация и несправедливоста в която е сега и в която живее през последните 20 години?! Не крадливите правителства обирали България 20 години (1989-2007), a EC?! Булгар булгааааааар!

трептим с еднаква честота...човече, бягай от компа докато е време...другите няма да ме разберат. мерси !

БРАВОС НА МОМЧЕТАТА

това тема за коментар ли .новините двама пияни и какво.толкова сте смешни новинаритехаде караж *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Във виното е истината! In vino veritas! ""

ревахме за ес,сега ревем от ес

Помня преди няколко месеца група роми изпокрадоха една мандра която беше частна собственост. Тогава полицията седеше и гледаше безучастно. Но щом е за двама души и ЕС веднага се задействаха. Тъжно е.

Що ми се струва, че най-много си патим от българи! Но пък съм сигурен, че ако изчезнат всички останали народи и държави, пак няма да сме добре - ония гадни марсианци само чакат да ни подлеят вода!

Нормално е хората да им писне и да направят някоя щуротия.Че от няколко години нашите политици обясняват всякакви свои безумия с това ,че от ЕС така искали.Само увеличения на цени,акцизи,данъци и прочие изисквания,които уж имал ЕС.Само дето никой не каза,че от ЕС и дума не обелват за нашите заплати.Сума ти приказки чухме,че това или онова трябвало да се изравни с ЕС.И отново никой не казва нищо дали след като сме се изравнили по всичко с ЕС,кога най-после ще изравним поне отчасти и заплащането.Народът подивява и оскотява и тежко му ,който е на власт по време на това подивяване.

Няма как да стане - никой не купува български компютри, телевизори, коли, самолети и прочие стоки дело на нашия инженерен гений! В мола толкова плащат!

Долу комунизма, долу световният империализъм, долу Б.Б. долу Шенген За живее световният пролетариат!!!

самото састествуване на българия и на булгарите е подигравка с бога и разума във вселената !!!

а знаеш ли кво значи дгд?

Браво ;) Маниаци! Хубаво, че не са го ползвали за тоалетна хартия :D

Това знаме не е прието българите с допитване до народа!Това знаме ни носи голееми загуби!За ЕС годишно плащаме 850 млн евро,1 млрд евро ДДС и пропускаме постъпления в бюджета за 1.2 млрд евро.Общо 3 млрд.За тези пари на бати Бойко щеше да му загрее ножица от откриване на магистрални отсечки!!!!

тъп комунист!

На мен ми идва да изгоря знамената на всички политически сили ! Всички предизборно обещават ,че ще вкарат крадците в затвора но всички лъжат . Увжаеми Калитко не знам на какво толкова се радваш ,но смятам ,че трябва да погледнем реално на нещата . Тепърва ще се нагледаме как на много хора ще им отнемат жилищата, защото с тези заплати няма как да се плащат все по-големите данъци и такси и да останат пари макар и за оскъден живот . Заплатите които взимат повечето хора не им стигат да покрият елементарни неща - парно ,ток и данъци . Знам ,че всички ще кажат , че са платили данъци парно и т.н но това не е така ! Както тръгнаха съдия-изпълнител за парното , така скоро ще тръгнат и за неплатени данъци . Скоро ще бъде въведено , ако не е платен данъка към съответната община да се отказва така наречените държавни и общински услуги . Много хора бяхме на голямият митинг на Цариградко шосе надявахме се , но все пак да погледнам реално на нещата .

Хората, масово искат да си стоят в техният квартал и ако може в тяхната махала(щото там всички ги знаят какви големи мъже са) и всичко което дава възможност на някой да пътува и да види малко свят ги бърка... някъде много на дълбоко. ЕС им би виновен и Щатите и Русия и Турция и Византия, всеки друг, но не и те. Мързи ги и ги е страх, но другите са им виновни.

Много хубаво са направили хората!!!Предполагам,че не са били пияни.Това е първият открит протест срещу една бандитска организация,която носи само беди на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

Хубаво пееш, другарю. Напълни ми душата. Варшавският договор ще им разкаже играта на империалистите от НАТО.

Сивий, на тебе ще ти дойде акъла когато видиш , че западните държави от ЕС започнат да ни изпращат не само нашите цигани обратно, но и да изпращат повечето от своите цигани при нас .... тогава ще ти уври канчето, дето го имаш за глава и ще разбереш как и от кого се прави и съсздава трети свят .... Бъди сигурен , че не Господ е направил разделението на света на "първи" , "втори" и "трети" свят .... а същите тези т. нар. западни държави .....!

Сивий, на тебе ще ти дойде акъла когато видиш , че западните държави от ЕС започнат да ни изпращат не само нашите цигани обратно, но и да изпращат повечето от своите цигани при нас .... тогава ще ти уври канчето, дето го имаш за глава и ще разбереш как и от кого се прави и създава трети свят .... Бъди сигурен , че не Господ е направил разделението на света на "първи" , "втори" и "трети" свят .... а същите тези т. нар. западни държави .....!

Браво!Имаш предвид независима от комунизма ,разбира се!

Червените шибаняци веднага да се вкарат до края на дните си в панделата1Компартията подлежи на унищожение като вредна за човека!

Щом знаеш кой е Ренди Метсън ,значи си тъп спортист шлял се по комунистическо от лагер-школа на лагер школа. И сега си остарял , огладнял и озлобял.Защото и пенсията не ти стига поради липса на стаж. Само предположение. /Ренди Метсън -световен шампион, по тласкане на гюле през 60-те години/

РАЗГОВАРЯХ С ДВАМАТА ИЗВьРШИТЕЛИ И ТЕ МИ КАЗАХА,ЧЕ СА ПОМИСЛИЛИ ЧЕ ТОВА ЗНАМЕ Е НА (СДС) ЗА КОЕТО МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАТ.

На правоверните комунисти синьото им действа като червено на бик. От биковете има полза-оплождат кравите. А от комунистите файда никаква. Виж по-горе препоръката на Ренди метсън . Ще допълня само: дано панделата не е в Европа. Северна Корея е удобно място.

Ако България беше останала независима Държава,щехме да Живеем по-добре.

Никъде не пише, че са били пияни по време на акция, но после. Авторът предполага или предлага да бъдат разглеждани като пияни, шом вече пили, изживявайки се като герои. Пияни или не, постъпката им не е безмислена.

ЕРОПА САМО НИ ВЗИМА А НИЩО НЕ ДАВА ДОКАКТО НАШИТЕ ЗАПЛАТИ НЕСТАНАТ КАТО ТЕХНИТЕ НИЕ НЯМАНЕ НИЩО ОБЩО СЪС ЗНАМЕТО ИМ ТАКА, ЧЕ НЕКА ДА ГОРИ

Е, как точно го измисли, че Европа трябва да ти определя заплатата? Определяте я ти и чорбаджията ти. Не ти харесва - ставаш и си заминаваш, а не като всеки уважаващ себе си българин, седи псуваш и прибираш смешна надница...

ЕРОПА САМО НИ ВЗИМА А НИЩО НЕ ДАВА ДОКАКТО НАШИТЕ ЗАПЛАТИ НЕСТАНАТ КАТО ТЕХНИТЕ НИЕ НЯМАНЕ НИЩО ОБЩО СЪС ЗНАМЕТО ИМ ТАКА, ЧЕ НЕКА ДА ГОРИ

Ако си толкова кадърен, колкото грамотен, нищо чудно че си беден. Европа ти предлага шанс да работиш където искаш и съответно да печелиш колкото са те оценили. Там партийни другарчета няма. Лошо, Седлоев, много лошо!

ЕРОПА САМО НИ ВЗИМА А НИЩО НЕ ДАВА ДОКАКТО НАШИТЕ ЗАПЛАТИ НЕСТАНАТ КАТО ТЕХНИТЕ НИЕ НЯМАНЕ НИЩО ОБЩО СЪС ЗНАМЕТО ИМ ТАКА, ЧЕ НЕКА ДА ГОРИ

тук си в грешка. ние само даваме, без да искаме, а не европа ни е виновна. просто те си искат и ние даваме. и те естествено пак искат и все повече. и им е харесало. на теб няма ли да ти хaреса да ти дават и нищо да не искат в замяна?

ЕЙ ГИ НА! НА КОМУНДЕТАТА ВЪВ ФОРУМА ИМ ЛЪСНАХА ЗАДНИЦИТЕ. ТЕ СА ПРОТИВ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, АМЕРИКА, ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, БОГАТИТЕ.... ТЕ СИ ПАДАТ ПО СТАЛИН, МАО, КИМ ИР СЕН, КАДАФИ, ДОГАН... СРАМ ГИ Е ДА ГО ПОКАЖАТ НА СВЕТЛО, АМА ТУК СИ ИЗПУСКАТ СТРАСТИТЕ. И МЕН МЕ Е СРАМ ОТ ТЯХ. И ГНУС.

Гръмни се бе Калитко. Без човек да е "комунде", стига да е средно интелигентен (явно ти не си), може да оцени каква бандитска и антисоциална организация е ЕС. Ама то гнусните боклуци като теб и гнусни коментари правят.

Какво общо има знамето на "ЕС" с българското?! Пиявството на един народ трябва да настане, че да се освободи от поредното робство. Никой от българите не е гласувал за набутването ни в ЕС. Набутване за кенеф на "великите", дето преди ни загробваха с войни, а сега с томсойеровски тарикатлъци - да ни кандърдисват колко голяма чест е да им слугуване за "боядисване на оргадата им". ЗАГРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ НАБУТНВАНЕТО Й В ЕС СТАНА БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ!!! САМО ЕДНИ ДРУГИ СУЛЬОВЦИ ПОЗВОЛИХА ТОВА. НО ДОРИ ТЕ НЕ СЕ ДЪРЖАТ ТОЛКОВА ГЪЗОЛИЗКИ КАТО НАС. НИЕ СМЕ НАЙ-НАГЪЗЕНОТО ПЛЕМЕ В НАШИ ДНИ. СРАМ И ПОЗОР!

Е, ако имаше референдум нямаше да влезем ли? И още щеше да се чака за визи... Тогава колко щеше да бъде работната заплата в бг? Народа няма къде да бяга за по-високо и тука щяха да го стрижат още по ниско... Пробвайте да мислите малко.

Никой нормален не би подписал да влиза, ако имаше референдум. Това, което "даваме" да ни прави "ЕС" сега "доброволно", същите страни са ни го правили само чрез войни. "Доброволна" трета национална катастрофа. "Доброволно" самоунищожаване на държавата, за да бъде заместена от десет чичака, киснещи в някакви канцеларии на бруксел и тук-таме, които ръководят превръщането ни от държава в територия, от производители, в пазар, от имащи в нямащи, от живеещи в "съществуващи", "оцеляващи" и най-вече - загиващи... Най-ясно се вижда със съзнателното убийство на селското ни стопанство и гаврата днес със трупа му. Но и с бившата ни промишленост, транспорт, туризъм и цялата ни икономика е същото. ма ти си галиба на по-малко от 20-30 години и едва ли те интересува какво пише в тоз "велик" договор "за присъединяване", както и защо въобще е подписан.

двамата пичове да отсрамят цело то стадо с овци

аве и аз несам виждал в другите даряви толкова много знамена на евросауза.само в бг навсякаде даже по селата сащо знаме знаме европеъско.и кво станало ,че са го запалили знамето на европеъския сауз.макар ,че са били пяни но все пак са оставини само трибагреника .значи ,че дарят на родината си а не на ония французи европеъски сауз.за тва сте на това дередже сега щото сте в европа ще ядете кал и ще пасете трева като нямате акал в главата си.хората палят и други знемна в америка никоъ нищо не им прави.то маъ само в бг се правят драш ма или аз да те даря.тпаци колкото щеш.плащаъте таксите палнете джоба на европа.като нямате акал в главата.затва е бг на тва дередже.

Неграмотно пишеш, но сигурно си голям българин в кръчмата. Обичаш родината, но мразиш езика или какво?

Нали не завиждате на евродепутатите ,че получават по 7665 евро или около 15 000 лева ? Нали нямате нищо против ,че цените в България са европейски а заплатите български ? Нали не смятате ,че сме в Е.С замо на теория ?

цяла германия съм обиколил, европеиско знаме не съм видял някъде окачено...в българия над всеки покрив европеиско знаме....окачено с гордост в знак на заробването...мамка му стара , до къде я докарахме пак....преди турско, после съветско, а сега европеиско...а бе не може ли само моя трибагреник да се развява над моята страна бе....

КАКВО "РОБСТВО", БЕ? ДА НЕ ТЕ Е ВКАРАЛ НЯКОЙ НАСИЛА? ТОВА БЕШЕ И Е СВОБОДНИЯТ ИЗБОР НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ. ЗНАМ ЧЕ КОМУНДЕТАТА СИ ВЪЗДИШАТЕ ПО СИБИР И АНАДОЛА...

Ти само по комунисти ли въздишаш :) Я се огледай за демократи и полицаи :) Ей, много прост народ има в тази държава, никой не знае откъде изгрява слънцето:)

Теб пък, кой те е питал, че се буташ при избирателите? В ЕС ни навряха НЕдемократично по времето на коалицията. Когато тримата пиха шампанско по случая, народът се чудеше, какво са му приготвили. По същият начин, НЕдемократично ББ се опитва да ни навре в Шенген.

Мен никой не ме е питал, теб също! Да си гласувал на референдум - както например във Ирландия??? Кой е свободния избор и то на болшинството българи? Ще пишеш ли на какви избори и с колко процента българският народ е гласувал са ЕС??? Човекът е прав - Германия и пред едно кметство няма да видиш европейски флаг - Единствено и само НЕМСКИЯ!!!

а ромите като палят трибагреника, за който нашите дядовци са късали цървули ..... ??? племе със собствени закони и съд (мишере ли е какво е ) в държавата България, която пък е членка на Европейския съюз. Айде малко ред. Законите са за всички. И тия и ония всичките да си носят наказанието. Аз си плащам данъците.

Тези Роми какви са - да не са от Рим, или ромеи. Я се оправете и ги наричайте с истинското им име ЦИГАНИ - както ги наричат в цяла Европа!!!

"пияната глава извършва трезви желания..."

Така е.

ЕДНО Е ДА ИЗГОРИШ ЗНАМЕТО НА ДЪРЖАВА С 14 ВЕКА ИСТОРИЯ, ДРУГО Е ДА ИЗГОРИШ ФАЛШИВОТО ЗНАМЕ НА ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ДЪРЖИ БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ ОЩЕ ПО-БЕДНИ, ЗА ДА ГИ КОНТРОЛИРА И ОГРАБВА ПО-ЛЕСНО И ПОВСЕМЕСТНО!!!!

Много си осведомен бе.Заради такива тикви сме на тоз хал.

Ами ти като си тъпир и не разбираш нещата не се обаждай. По горе е отбелязано защо сме на тоя хал! Като влезнем и в евро плюс и без да си осведомен ще разбереш за кво иде реч мики маус!

ЛУМПЕН!

Nik, 14в - 5в - 3в - 50г - 20г на какво ти прилича? На народ с история или на народ, който не знае по кой свят ходи? Пий си ракията и не плямпай по нета, щото се излагаш!

ЕЙ НА! КОМУНДЕТАТА-ЛУМПЕНИ ИЗПЪЛЗЯХА ПО ФОРУМА И РЪКОПЛЯСКАТ. ЩОТО ТЕ ЗА НИКВА ЕВРОПА НЕ СТАВАТ. ТЕ СИ ИСКАТ ДА СИ ГУШНАТ ДРУГАРЧЕТО ДОГАНЧО И С ЯКО МААНЕ ДА ПОЕМАТ КЪМ ОРИЕНТА.

Литко Калитков по "Пиротска".

е бе рапон...забрави ли че "демократите" прибраха под крилцето си турците след като се върнаха със съдрани задници от "майката родина"...а колкото до ЕС никой не пита народа