Макрон отряза Западните Балкани и се обяви за нов европроект

Европейският съюз не трябва да приема нови страни членки, докато процесът на вътрешна интеграция не се задълбочи и не бъдат приети реформи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нов европейски проект със стари баби не става :)))

всички сме равни но аз ще командвам !!! аман от недоклатени некадърници ....

Чифутите издигнаха нов техен слуга бабоеб за шеф и той веднага започна програма на Синедриона за геноцид.

То, няма голяма разлика в изнасянето на "демокрация" и нейното налагане с бомби и напалм от някогашното изнасяне на революция от бившия СССР. Думичките са различни, методите и жертвите са същите. Демократичната ракета убива също толкова ефективно, колкото и тоталитарната. А, едни и същи идиотии от двете страни, гледат кланетата по цензурирани медии и ръкопляскат.

Макарончо си е прав, много се разводниха нещата, ние също не бяхме за клуба но ни приеха за да не попаднем в руската сфера. Много неща трябва да се оправят в ЕС за да започнат да приемат нови.

сега разбирам защо този дори неговата бабишкера го е изритала от леглото.

Бабоебчето отряза Тиквата, као кисело зеле

Макарона защо не каже с какво участието му в коалиция със САЩ и страна напускаща Евросъюза отговаря на думите му. Или както е казал дядо поп "Не ме гледай какви ги върша, а слушай какво ти думам".

Колко трябва да са зле французите за да изберат тази 'еврейска подлога'? Има ли Французи във Франция или само европейци? Ах, глупав бушон дано не доживееш краят на мандата си.

На тиквата му потънаха гемиите! Видя се, че не го бръснат за слива!

НОВ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ. Групата Макрон, Меркел, Йонкер с началници в Белата Колиба и Змей от Ингилизия

ЕС е фикция - такова нещо кяма.

Ти май си въобразяваш, че България е част от проекта на Микрончету

барабар петко с мъжете

SU-152

"Макрон отбеляза, че иска да приобщи държавите от Западните Балкани към европейския проект, но че времето за тяхното присъединяване все още не е дошло"...............Например, когато през 2007 2009 Германия искаше да си бетонира износа, вкарвайки Турция в ЕС, върху нас се изляха тонове помия колко сме гадни в отношенията си с турците. Как, например, кланетата в Батак и Перущица били неверни, понеже картините за тях били нарисувани по-късно. А сега турците са лоши, Ердоган такъв, Ердоган инакъв!Просто те ни презират и ни имат за прислуга, която трябва да им слугува безропотно.

Много деликатно сте се изразил. Приказката е нов бар*дак със стари ку-ви не се прави.

Защо бе другарю Макрон постъпваш така2Нашето слънце толкова защитаваше западните балкани и ти взе,че го поля с вряла вода?

Правилно. Другарите сърби още хабер нямат да влизат, пък вече фасони правят..ЕС няма нужда от диваци..Да си общуват и другаруват с Расия

Въх, не думай! И к'во пра'им с'я с най-новия Балкански Лъв на Дипломацията?!;) Баце това ли заслужи, бе Макароне, за усилията си да те омайва на чист френски?!;)

SU-152

Положителното е, че почти по същия начин презират и чехи, унгарци, поляци и словаци. Да, ама тези народи няма да ги търпят както ние

Проектът Западни Балкани има за цел откъсването на тази част от Европа от евентуално руско влияние. Знаем кой има интерес и това едва ли е ЕС. Затова възложиха на нашето председателство тази роля, с убеждението, че е преливане от пусто в празно, но да не е без нищо. Не им стигаме ние със срината икономика и плачевна бедност, ами да приемат още държави с редица нерешени проблеми. ББ само имитира дейност, а тази идея е нереалистична и едва ли ще се осъществи скоро. То е ясно.

Е, как не? ..Слива е .

До ОРС-Те диваците в Е.С. са само тези от БЪЛГАРИЯ!!!

тиквата да вземе да се занимава с нещо по-сериозно на европата им е през за неговите балкани, ако чете ббц и ройтерс може да му направи впечатление, че въоще не са споменали за европрецедателството ни :-)

Подкрепям национално -отговорните държавници на членки на ЕС ,както и заклеймявам налагането на демокрация с бомби .. ЕС трябва да бъде съюз на суверенни държави ,а не Франция и Германия да си спускат заповедите и ние от солидарност да ги подкрепяме !

А защо да не си прави нов проект, след, като си има нови граждани. Е малко са Тъмновати и нечистоплътни

Ако Балканский лев стане "европеец на годината", пак ще има утешителна печалба. Нищо, че от шетането из балканските държави я излезе нещо, я не.

Май те го отрязоха него :)

Как може един сбъркан герантофил, жертва на сексуално насилие, като тинейджър от учителката си, сега да се прави на умник и да претендира за лидерство в света! Както се вижда от случаите за сексуални престъпления в Холивуд, няма ли някой печен френски прокурор, да бвини лицемерната му съпруга за сексуално престъпление - прелъстяване на малолетен и т.н. За тези престъпления няма давност! Този Макрон, няма ли родители? Те, не са ли подали до сега жалба в Прокуратурата, за сексуално насилие, объркало акъла на сина им, което объркване е опасно и може да обърка дори света! На някои, може би, в САЩ това им идва, като подарък от горе! Вижд се кат неговата зависимост се ползва успешно!

Точно Макарона дето спечели изборите с подкрепата на Ротшилдови и след мръснишко елиминиране на останалите кандидати да говори за демокрация идва малко в повечко!!!

Според теб да си ветропоказател е по-добре, тъй ли? Сърбите запазват приятелите си, за разлика от нас, дето на никого не останахме верни. И никой не ни брои за нищо. Само ние си се хвалим, навън едва ли някой ни споменава за каквото и да било.

Франция е определено несъвместима със нарисуваните понятия от Османската империя. В момента Франция НЯМА идея за самата себе си.

Бацо, най-новият и най-голям международник в ЕС получи поредният звучен шамар! Но той все пак ще продължи да обикаля Западните Балканите, защато в България вече всичко е сринал почти до нулата!

Под най-голям разбирам на килограми и телесна маса, а не на акъл и дипломатически способности!

Брей, тъкмо номинираха Баце за "Европейски мениджър и личност на годината"; Тъкмо някакъв световно неизвестен университтески преподаватал каза, че "ако Борисов намери решение за Косово, ще получи Нобел" и... Макрон ритна столчето на Евромъжа. Но! Надеждата умира последна - "тука всички ние парле ву франсе", включително Дядо Бойко...Та Дядото ще привика Внучето на килимчето и ще му обясни на чист френски какво означават Западните Балкани за целостта на ЕС.

И защо мнението на Макрон да е по-важно от това на Бойко Борисов ,нали уж имало демокрация,защо ще мачкат Унгария,щото не е Германия,баламосват ни от векове с разни красиви книжки и филмчета,а истината е една-демократичен е този,който е силен и богат

Елементарно Уотсън. Просто Макрон и Борисов имат различни интереси относно влизането на Балканските държави в ЕС. И колкото и да не вярваш, не е Макрон този, който стои зад интересите на Балканите.

Абе хора,Макрон е прав! Приеха България набързо и вече 10 години ни наливат милиарди,а нашата мафия ги краде! Видяха,че сгрешиха с България и сега взеха да дават заден с останалите държави от Западните Балкани! Те виждат,че там цари корупция и мафия и не искат отново да наливат пари на поредната мафия,която да ги краде... Затова Макрон настоява за предварителни видими реформи и тогава тези държави да бъдат приемани в ЕС,защото в България за 10 години и все още няма реформи! Ние сме зле не защото някой ни е виновен,а защото сами сме си виновни и чакаме на някой от вън да ни оправи! Няма такъв,няма кой да ни оправи,ние сме единствените,които може да си оправим държавата,не ЕС,не Русия или САЩ,ние сме!!!!

Най голямата измама е т.н. "Либерална демокрация", което нищо не означава, обаче звучи хубаво, и е идеален инструмент за подчиняване на масите!

И какъв шамар е получил, като още от самото начало на преговорите стана ясно, че преди 2025 няма как да стане. Това са горе долу около 10 години. И за същото говори и Марков, НО ... без манипулация и внушения БСП не може да съществува.

Cланцето, трепти захожда, наd, балканската, BG гора. Hаш юнак се прав изxожда, катo примерa в парламента!

+++++++++++++++

Макрон просто поряза мераците на Бойко да вкара куцо,гърбаво и сакато в Европата! Понатри му носа да не се мисли за баща на Балканската нация, а да си чете спокойно Винету, че му остават още 150 страници!

Кво го слушате тоя, бе? Нали бойко (с малка буква) е номиниран за европеец на годината, а не макрон?

Ама сега Тиквата трябва да възтанови за сметка наЕС похарчените пари за за неговото тъпо миткане по чукарите на Балканите!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Личността'' на европата пак ли ще се изпъчи с ''парле ву франсе'' пред макрончо след като му замети ''великото му постижение'' западните балкани в еврогейския???