Орбан определи коя е последната ”свободна от мигранти зона”

Унгарският премиер Виктор Орбан каза, че Централна Европа е последната "свободна от мигранти" зона на континента.

Обратно в новината

Коментари - Орбан определи коя е последната ”свободна от мигранти зона” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шапка му свалям, това е пример за държавник и мъж, а не като нашата банкянска 150 килограмова к*рва...

Орбан говори на годишнината от смазването на унгарското въстание от Червените гни...,алко...,паплач! Въстанието продължава месец!Червената армия признава за 10 000 жертви дадени за ,,освобождениетона Унгария когато а била там поканена от ,,законно избраното унгарско правителство и червената паплач е безчинствала там след потушаването на ,,контрареволюционният метеж!По тази причина,а и по много други,руснаците,руският език и руската култура са много непопулярни и мразени сред унгарците!Също и сред чехите и поляците!

Хайде да не смесваш едното с другото. Той говори на този ден поради една проста причина че от Брюксел налагат силово - финансово и без да питат дали искат хората да им докарват разни мангузери и всякакви терористи! Та Орбан съвсем правилно е избрал тоя ден да направи паралел как си приличат СССР и ЕС! Въпреки че са имали проблеми с СССР то на унгарците не им пречи да правят бизнес с Русия. А ние щото сме ТЪПАНАРИ накрая винаги изяждаме по един шут! Боклук си ти истински българин-роб!

БРАВО ОРБАН!!!! РИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ МИСЛЕЩ ИЗ МЕЖДУ ТЕЗИ ГЛУПЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ЕС И ГЪЗОЛИЗЦИТЕ ИМ, КАТО НАШИЯТ БЪЛГАРОУБИЕЦ!!!

Браво на новият Хитлер! Скубете си косите, мръсни соросоиди!

И сега и преди при СССР телефоните на нашите началници бяха само със слушалки но поне тогава нямаше талибани по нашите земи , иначе е все тая.

Браво Орбан, ти си новият Хитлер, ти си нашата последна надежда!

БАСТИОН СРЕЩУ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА ! ТОКОВ УДАР В ГЛАВИТЕ НА ПРЕДАТЕЛСКАТА ПЕДЕРАСТКА ПАСМИНА НА ТОЛЕРАСТИТЕ !!!

Браво, Орбан! Ето истински родолюбец и християнин!

е истински ДЪРЖАВНИК, а не политик. И без съмнение е много ярко име на фона на сивата тълпа наричаща себе си политически елит на Европа.

МИГРАНТСКАТА ПРОСТОТИЯ, ЕВРОПА Е НА ПРАГА НА РЕЛИГИОЗНО-РАСОВА ВОЙНА !!!

ПОСТАВЯ ВИКТОР ОРБАН В ПОЗИЦИЯ НА ЖЕРТВА !!! НЕ САМО ИДИОТЪТ СОРОС, ИДИОТСКАТА ПАСМИНА НА ТОЛЕРАСТИТЕ ЩЕ ГО НАРОЧИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ !!! АКО НЕ ВЗЕМЕ МЕРКИ ОРБАН, ЩЕ НАБЛЮДАВА БЕЗРАЗЛИЧЕН ОТГОРЕ ИЗЧЕЗВАНЕТО И НА УНГАРИЯ !

Когато унгарците са бягали от съветските танкове , Европа затвори ли границите си за тях ??? Сега Европа трябва да приема бежанци от война , но само жени и деца , и само бягащи от война !!! Мъжете трябва да се борят с оръжие за свободата в собствените си държави !!!

НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА МИГРАНТСКАТА ПАСМИНА, ОСВЕН ЧЕ СА ПЕДЕРАСТИ !

Антихристияни.

ПО- МИ СЕ СТРУВА ЧЕ Е СЕКСУАЛНА АНОМАЛИЯ !

Прав е, но не защото тъпаци като Орбан нещо правят, а защото никой не иска да ходи в централна и източна европа.

За съжаление е прав. Западна Европа е заселвана с пустинни маймуни, а в Русия путкин заселва средноазиатци.

Когато Господ раздели народите, провали плановете на Сатана да обедини света във фалшиво поклонение чрез Вавилонските царе и езическа религия, така че да му се покланят като на Бог. Той мрази разделението защопто му причинява мног главоболия и прави всичко възможно чрез своите слуги да обедини света в сатанинските заблуди. Господ ще допусне това за кратко за да моеж грехът да изяви напълно опустошитената си природа, която е в противоречие със живота и да изпита сърцето и раума нсвек човек от посленото поколение. Така в послените времена в които живеем да бъдат ясно разделени светиите на Господа от непокаялите се до кратя на болагодатнот време грешници.

Амин ! Ще се прекланяме на сатаната и ще чакаме Господа !?

Тези които не са записани в книгата на живота на Агнето от началото на света, ще се поклонят на представителят на Сатана на Земята - папството неречен звяр, който символизира политическият аспект на папството и вавилонска блудница символизираща духовният аспект на тази паднала езическа езотерическа църква прикриваща се зад християнството, която черпис виното на свеото разпалено блудставане (гибелни езотерични учения) царе и народи. Те ще приемат белегът на нейният авторитет - неделният закон на челото си, което символизира съзнателните решения мна човека или на ръката символизираща действията според вярата.

Имам чувството че живеем пак във времената на Владислав Варнечик и падането ни под "турско присъствие" !? Тогава този Полски крал събира войската си от същите тези държави ..Полша ,Унгария ,Чехия и др.. В същото това време тук при нас Търново и Никопол са паднали ,а някой други "Боляри" /като днешен Боко/ се водят още васали на Султана и участват в походите му като еничари !? Няма да му дойде акъла на нашето продажно племе !?

Унгария, Полша, Чехия и Словакия, ами тези навремето се бунтуваха и срещу СССР, както сега и срещу ЕС, ЗАЩОТО не са овце , като нас!

Ех,защо нямаме такъв предводител! Това е държавник,мъж,патриот!

Търсете Господ а не човешки спасители, защото такива няма. И не търсет земното, което преминава, а небесното което е вечно.

Европа е континент на националните държави и така трябва да остане!!!

НАДЕЖДАТА НИ Е ВЪВ ВАС !!! МНОГО ХОРА СА С ВАС !!! НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА БРЪЩОЛЕВЕНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ !!!

Другарите от братска Унгария има да чакат сега "Съветските танкове" ,но няма да пристигнат ! По-вероятно е да им пристигнат ордите от Магреба ! Такие брат дела ; )

А за теб ще пристигнат турските манафи. Ще ги дочакаш!

Знаеш ли в Унгария как обичат тази история с танковете?

И при ЕСЕСЕСЕР имаше комисари, но не бяха чак толкова долни и гадни като сегашните нехора. Или поне са се прикривали не са давали чак толкова лош пример и посоки на народите.

С какво е известна Унгария в момента? -Че Орбан и е президент! Защо искам да съм унгарец? -Да гласувам за Орбан!!!

Иди живей там, голяма разлика с България няма.

""""Унгарският премиер Виктор Орбан каза, че Централна Европа е последната "свободна от мигранти" зона на континента. """"" Читави народи избират горди и сводолюбиви премиери защитаващи интересите на народа си.Ние пък случихме на фукльо и послушко,който чака да му кажат "началниците" какво да прави, а аз наивно си мислех ,че началник му е българския народ, но не той слуша гласовете от Европа

"-Я сам само пит бул!" "-Териер!"

Може да са нищо и никакви маджари, ама, ей го, на - случили на премиер!!

Унгарците и поляците са горди народи .При тях няма поговорки от типа "Преклонена главица сабя не я сече" или пък "Не сакам я да съм добре ,сакам съседо да е зле"

Не са никакви. Опълчиха се на руснаците през 1968, докато българите се криеха по дупките и си навираха руски страпони и лижеха задници. Руски. Сега други.

ЕС е по-долен и от ЕСЕСЕСЕР, чак.

Така като чета по-долу ми прави впечатление че на много от коментиращите все рязаните суджуци са им на ума и в устата. Да не излезе че хем боли хем сърби? Орбан също има малко тъмен отенък. Таку виж ако се разровим може да се окаже че и той е от някоя циганска "таня" в източна Унгария . Хайде наздаве с малко суджуци и ракийка за тия в Бг. Другите сме на фрозън фууд от костко.

Ако в България е пълно с "тъпи комунисти", то в Чехия, Полша и Унгария е пълно с подли комунисти. Кой емигрант да е толкова загубен да се задържа при такива подлеци? Освен това свободата на Запад дори и по- жестока е по- честна в сравнение с нашите бивши соц общества, където прогресът беше пряко свързан с членство в конкретна партия. А най- "чистото" място е България..

Щеше да е голям смях с твойте простотии, ако не бяхте значителна обществена група.

А помните ли, че имаше момент малко след като Русия влезе в Сирия, в който за потока от бежанци към Европа Западът започна дружно да обвинява "мракобесния режим" на Асад и руските бойни действия там? Ей това беше върха на наглостта. После това позаглъхна и го спряха. Явно не хващаше дикиш, дето се вика. А и твърде много бяха афганистанците, сомалийците, еритрейците и всякакви други африкански племена сред бежанците, за да върви такова обвинение срещу Русия и Асад. Но съвсем ясно показа що е това западна пропаганда и има ли такова нещо. Ако някой се е съмнявал че демократичният запад може да лъже като ромка на възраст без да мигне, това беше доказателството че го може и че пушек се вдига даже.

Унгария е пълна с имигранти, навсякъде са, още на границата, спят по градинките, в хотелите, по улиците. Орбан се чуди какво да ги прави, след като Австрия затвори пътя им към Германия, и затова не приема повече, надява се и малко по малко да напуснат страната към Германия и Швеция, че там искат да ходят.

Глупости говориш. Преди около месец бях в Будапеща. Няма нито цигани, нито араби, нито негри. По улиците има само нормални хора, нашественици няма

МАЧКАЙ СОРОСОИДИТЕ ,ТИ СИ СМЕЛ И ГОСПОД Е С ТЕБ,ИСКАМ ДА СЪМ УНГАРЕЦ,СРАМ МЕ Е ОТ СТРАХЛИВЕЦА КОЙТО УПРАВЛЯВА РОДИНАТА МИ

Какъв стил! Какъв език! "Мачкай соросоидите..." дал ли си поне 1000 лева на която и да е организация за каквато и да е нестопанска цел, че смяташ Сорос за лош? Даже не знаеш, че го набеждават за повечето неща, а и той самият не знае колко се злоупотребява с фондацията му. Не подозираш ли, че зад пропагандата стоят хора, които освен събиране от бедния народ никога не са познали изваждането на пари? Дори и да не съм почитател на Сорос някак не те разбирам със сляпата ти омраза към невидими хора.

и ти си невидим за него, но те мрази!! това е! какво друго не разбираш???

Прост си като галош, но се мислиш за умен.

Ако 56 година Запада ги беше върнал тия 200 000 унгарци, нали щяха да изгинат в Сибир. Все пак тезата че има един милион джихадисти пратени от Сорос е доста пресилена, но пък върши работа за псевдопатриоти.

ако 56-а г. цветната революция беше успяла, сега орбан нямаше да го има и унгарската политика спрямо мигрантите щеше да бъде в еднакъв тон с меркело-инфантилизма и останалите ес политически влечуги.

От Великобритания предложили в ООН от всички официални документи да отпадне термина " бременни жени" и да бъде заменен с "бременни хора" . Причината е, че някои бременни можело да бъдат и транссексуални и да се обидят като ги нарекат "жени" . Както се казва; Коментарът е излишен! Ако стоим и си мълчим като п..и какви ли още чудесии ни очакват!

Батьо, батьо... къса ти е националната памет. Забрави '56та, че имаше над 200 000 унгарци бежанци, които трябваше да бягат от съветската любов...

Нашата да не е различна, забравихме и турското робство, и американските бомбардировки.

да,но не са мюсулмани...много важен момент!!!

Орбан,изключителен патриот,тиквата,изключителен страхливец.Страхливеца е готов да предаде всичко,само да е на власт.

Орбан не управлява държава, която е външна граница на ЕС. Ние сме на 300 км от Русия и на 0 от Турция. Той може да си позволи да е глупав, защото ние сме между него и азиатските деспотии. Ние трябва да сме умни.

Удри, бай Орбане!

ТАКАВА СМРАД КАТО СОРОС - УНГАРСКОТО КОПЕЛЕ И СТАМБОЛОФ-ГБ САТРАПА СЕ ТРЕБИ САМО ОТ СЪВЕТСКИ ВОЙСКИ ВИВА

чакаш ли ги още на Дунав другарите , изтривало съветска?!

страните от Брикс - 10те най-богати на ресурси страни - да се присъединят към фалиралите страни от източна европа - как си го представяш ??

Унгарците сигурно доста ги е срам, че при тях се е пръкнал такъв "човеколюбец" и пишман геополитически инженер като Сорос. И Орбан се чувства длъжен да измива срама и да спасява неадекватната Европа от прищявките му.

Браво Орбан! Мачкай соросоидите и глобалистите! В БГ няма нито един политик който да говори така смело като Орбан и да говори за до болка известната на всички "спекулативна финансова империя" на Сорос, защото всички са продажници и предатели!

та какво точно е казал по случай 61 годишнина от нахлуването на раша в унгария, през 1956 година, когато 200 000 унгарци станаха бежанци в западна европа?? тогава едва ли е бил бил против бежанците!

Казал е, че ше ти натири сичката бежанска паплач да те ранат с резани суджуйи!хаха

Просто каза истината. Вижте Западна Европа - там има малки държави в държавите, където живее направо чуждо население. В Германия има родени там турци, които не знаят немски. Не е добре. Кога СИКаджията ще придобие такава смелост? Никога! Все се крие под престилката на комсомолката...

Ти па кога сис стъпвал в Западана Европа, фуражко протрита :-)

N. S.

И ти едно мнение даде .....тури му пепел

Типично изказване на съдран, комплексиран цървул. Как се намира винаги под всяка статия по един малоумник, да драска глупости.

Браво на Орбан, уважавам го и му се възхищавам.

ОРБАН Е ВЕЛИК . ДАНО ГОСПОД ДАДЕ ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВНИЦИ КАТО НЕГО АМИННН...

орбан е голямммм, демагог! 15 000 000 говорят унгарски, само 9 000 000 от тях живеят в унгария! унгарският език е единственият не европейски език, и дори хотел, и такси, казани на унгарски никой, никъде по света не ги разбира! и този индивид е против мигрантите??

Орбан е силен лидер и не му пука какво ще каже Меркел ,и не целува ничий задници,Унгарския народ е смел народ ,в 56г.пръв въстана против комунизма, така е -СМЕЛИЯ НАРОД СИ ИЗБИРА СМЕЛИ ЛИДЕРИ ,СТРАХЛИВИЯ НАРОД СИ ИЗБИРА СТРАХЛИВИ ЛИДЕРИ

няма как да не му пука наистина, защото унгарската икономика едва ли е получила голям пай от баницата - най - вероятно е сателитна на австро - немската. може да се провери за точни данни, но интуитивно е така. по - скоро орбан изпълнява поръчка от немскоезичните си шефове, да даде пример за това, как може да се опъне на тенденцията и каже "не" и кошмара да спре. миграцията на африканци и араби на запад не е процес, който меркел е допуснала или пък някой от крадливата пасмина в бундестага, еп, ек и прочие. не е и нещо, което да могат да контролират и опитомяват, както се опитват чрез орбан. цялата работа е, че западна Европа знае, че не заслужава стандарта си на живот, но още се чуди как му придаде легитимност. жалко и подло. иначе те на тея хора им взеха къщите и земите. я автомобилната индустрия на колко нискообразовани раздаде по 25 евро / час - без петрол, как стават тея работи. а стерилните им мозъци на немците ще измислят заместител на петрола, не производно, независим от него и превъзхождащ го по общи параметри, след има няма 2 средностатистически геоложки ери. при вероятност клоняща към минус безкрайност. важното е, че междувременно ще се вземат пари за проекти като боко за инфраструктура. то науката им е по - скоро маркетингов продукт, отколкото реално откривателство и се ползва, за да убеждава в малоценност всички, които не са част от системата и.

A финският и естонският... Аман от хейтъри!

получихме борисов

Когато останете извън мултикултурна Европа, първо ще изпаднете в поносима мизерия, после под руски ботуш, следва непоносима мизерия. Тогава и вие отново ще станете мигранти.

Маджарите са мъже ,не п...и като теб и останалите протестърчета със среден пол