”Афис”: При евроизбори днес БСП взима 17.9%, а ГЕРБ - 17.6%

Ако евроизборите бяха днес, със сигурност за БСП биха гласували 17,9%, за ГЕРБ– 17,6%, за ДПС – 8,3%, за ББЦ – 6,7%, показва проучване на агенция "Афис".

Обратно в новината

Коментари - ”Афис”: При евроизбори днес БСП взима 17.9%, а ГЕРБ - 17.6% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леко леко започна да се покачва процента за Атака 5,6% ни дават цос. агенциите не могат да скрият това очаквайте още да го покачат до изборите, реалният процент е в пъти по-висок и естествено статуквото се страхуват, че Атака ще им провали схемите! АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!

Тези резултати са отпреди Партията да раздаде поредните милиони на народа! Към днешна дата: Партията - 99.98% ДПС - 87.88% Дудука - останалите до 300%

бсп,с малки букви ,...заедно със ДПС и ЕВРОРОМъ ли вземат толкова %-ти ---17.9%?

Майка му го похвали много, а също и онзи убавец, дето се кани да ни е вътрешен министър.

Да бе ...

ББ ше намаже ските на съсела!

И в какво се изразява разликата между двете бандитски групировки?

плащаш повече-повече проценти,по-малко плати-по-малки проценти...ха,ха,ха,ха не ни правете на малоумници като вас,бесепарските оставки са ви в джобовете,урррррааа

НЕ познавам жив човек да е изразил симпатии към Бареков!!!

Е и, какво от това? Има ли тук някой идиот още да мисли че нещо ще се промени?

... освен ако традиционният скрит вот за ДПС не се окаже в изненадващо високи стойности ... От ДПС вече трескаво провеждат технически прегледи на автобусите от тюркайланд

Цензуранта направо ще размаже ГЕРБ.Дали изобщо ще влязат в челната тройка?

Всеки народ си заслужава управниците.

Глупости! Само некадърното и крадливо управление е отнело около 200 хил. гласа от периферията на БСП. Освен това и АБВ дърпа поне 200 хил. гласа от ядрото на червените боклуци. Така, че БСП ще получи поне 400 хил. гласа по-малко от 2013 година.

Юрий Асланов e oсиновен от бащата на Станишев.... т.е. брат на Станишев. е това е АФИС.

Е, по-гоялма глупост не бях чела.

Статията услужливо пропуска дребния фак че собственикът на агенция Афис е Юрий Асланов - член на ЦК на БСП. Асланов и червен Кольо са срам за социологията и за всеки себеуважаващ се вестник.

попаднах в червения саит на БСП бягаите от тук умни хора ,докато си лежиме в къщи нищо няма да се получи.всички на uлицата. като гърците и турците. какъв народ сме били какъв станахме.

Ама тези на улицата в Турция и Гърция са леви.

Според мен и левите трябва да са на улицата заедно с другите нормални.

Според мое проучване ... , кой искате да изкарам победител? Хайде познайте! Който ми плати повече той!

Ако тези резултати са верни,то светлина в тунела скоро няма да видим! Едно е ясно,каквито и да са резултатите от "изборите" определените от КОЙ "наши хора" ще отидат в Европа! Списъка е "утвърден",на "хората" им са намерени вече квартири в Брюксел! Честито!

17,9% СА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО: - УПРАВЛЕНИЕ НА КОАЛИЦИЯ ПОД КОНТРОЛА НА ИСЛЯМИСТИТЕ на АХМЕД ДОГАН от ДПС, КОЯТО Е КРЕПЕНА ОТ МИЖИТУРКИТЕ ОТ БСП-ПУТЛЕРИСТИ на СЕРГЕЙ, на ЮРУШ-ДОГАНЛЪ на БОЛНИЯ СИДЕРОВ И ГЛАСОВЕТЕ НА ДЕ ЩО ЦИГАНИН ИМА В БЪЛГАРИЯ БЕ ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!

А колко процента са платените цигански гласове? Или това не е важно? Кой ще ги преброи - да видим коя партия има най-много!

Аз съм в процента недействителни бюлетини и с удоволствие се готвя да си пусна плика. Надявам се това да е добре като началото на края на този абсурд, наречен българска политика.

Факт е. А вас какво ви грее този факт, като на 25-ти има избори и резултатът няма да има нищо общо с това интернет проучване? Не бе, сериозно питам. Няма значение какво се пише в нета, важното е какво ще стане в деня на изборите.

17,9% - знаят, че гласуват за бивши комунисти; 17,6% - гласуват за бивши комунисти без да знаят това; 8,3% - гласуващи за ченгета от ДС; 6,7% - нормалния процент пълни идиоти.

Има един коментар"жестока реалност" - ПРОЧЕТЕ го и дайте мнение!?! СТРУВА си.

Има един коментар от ;бял; ,хубаво е да го прочетеш и да си го набиеш в герберската кратуна,освен червените,всички ви мразят защото сте прости и нагли боклуци

блажени са вярващите но никой няма да гласува за БСП

ако политиците се избират на база дела, извършени за обществото, а не на база голи обещания, ние сега нямаше да се джавкаме за глупости... всички са лъжци и крадци. без изкчючения.

Ехааааа какво ви става бе червенюги, нещо полудяхте, бабичката и онзи с тиквата на главата са пред истерия и за какво сте написали толкова опорни точки срещу ГЕРБ, като неграмотните ви симпатизанти гледат индийски филми по някоя телевизия.

Теб който и да те управлява,все толкова тъп ще си останеш

поредната предизборна манипулация. По дефиниция бедния гласува за лявото. Явно страшно много сме забогатели при Боко и Флоров, за да гласуват за него. Всъщност освен клиентелисти няма кой да гласува за банкянския Винету, всичко останало е манипулация

Тези проценти, доказват , че Мая и Бареков, с подкрепата на откраднатите пари от тотото, пак са извършили гнусна манипулация.

Селяндур, който не може да се изрази и пише грамотно на майчиния си език, който окраде народните пари и който свали България до дъното продължава да се подиграва на цяла една нация. До кога ще търпим това ?

за кой от всичките говориш?

ЦВЕТАНОВ, БОРИСОВ, ПРЕЗИДЕНТ и т.н. ЛЕМУРИ, ПОЛАГАЛИ БЕЗБРОЙНО ПЪТИ КЛЕТВА ДА СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ. Поне туй да бяха запомнили. Продължението в името на НАРОДА, го разбрахме Гербер, който трепери за народа си, ЯВНО Е С ПАРКИНСОН

Цялостната политика ГЕРБ се провали. Политика на нищоправене и дърдорене, докато тече далаверата на мутромилиционерската шайка. Политика на репресии и преследване. Цвъ и Герб имаха една единствена политическа цел. Влизането в Шенген. Дори и нея не успяха да изпълнят, какво остава за нещо друго.

какви 17% ужас те няма да имат и 10%,хахаха,БСП се самоуби с ДПС,това е краят...

Никога повече , никога тия БОКЛУЦИ не трябва и да помирисват власт.Тия мърши от ОПГ ГРОБ начело с гнусната Тиква и дебила Цвинокио сътвориха толкова глупости че на държавата ще и требват години да се съвземе. Престъпници долни.

Извини се бе,лумпен! Ваканцува ли на Варадеро,бе папур? Метка ли кифтаци по келнерите в Брюксел,бе търлък? Павиан ле шефа ти Сайдера,бе тулуп? Страхува ли те бат Бойко ,бе тюфлек?

Е правилно са казали хората ,по-тъпо от гербераст няма

ГЕРБ (Граждани за Ефективно Разграбване на България) - дръжте се здраво за масата, дойде ред да се плаща сметкатаНикой и нищо не е забравено!

БСП -бягай скрии парите

България няма нужда от БСП, така че гласувайте!

най-малко се нуждае от герби и инфантилните й подръжници

Щом не си гласувал, нямаш право на мнение.

Май триете коментари от чужбински IP-та, платени ибричета!

Мйи си чиниите там където си и не се обаждай ,гербав имигрант

пък ти си събирай парцалите и хващай пътя за тъпата Русия бе червен чугун

Защото ще правя абитуриентски бал. Образованието иска жертви.

меря го на бюлетината и дето стигне отдоле нагоре.

Аз пък си харесвам кака Меги, съседка ми е и си падам да я изчукам.

Не искам да коментирам "професионализма" на "АФИС" - но ще си позволя да изнеса данни получени от проучване /не е плащано от НИКОЙ/по интернет: от 32 853 свободно решили да участват в анкетата за БСП-9.32% , за ГЕРБ- 46.2% , за ДПС-2.3 %/но трябва да отчетем че 97% от избирателите им НЕ познават компютъра/ , ББЦ-2.3% , АБВ-9.7% , Атака-2.9% и т. н. Извинете ако това не ви харесва? Просто изнесох РЕАЛНИ данни. Благодаря за отделеното време!! Троловете от Позитано-заповядайте за "минуси"!?!?!

БСП,ДПС ,Цензурата и атака затова и бягат ,като дявол от тамян от елетронното правителство- 3 милиона български емигранти направо ще ги отвеят завинаги!

Умните хора не участват в подобни измислени от някой груьо проучвания както и аз,въпреки че попаднах на тази глупост и въпреки че не харесвам никоя партия ,то за вас герберите нещата винаги ще бъдат;голяма уста и шеста глуха

Аз направих анкета в сайт за българска поп-фолк музика. Оказа се, че 97 % от гласувалите казаха, че "най-яката" музика на света е тази и Азис и Глория са "най-яките" изпълнители. Въпрос - дали 97 % от всички българи смятат Азис за най-добрият изпълнител на България?

Естествено, след като един гербав гласува по 100 пъти...,ама на изборите няма сто гласувания а само една бюлетина

Докато не потекат 3 синджира роби- путаци на Долен ,Гея и Капута към чукане на камъни на новите магистрали,България няма да се оправи! Тази паплач разбира само от стражарска нагайка и пръхтене на стражарски кон зад врата!

Да не се заблуждаваме - ГЕРБ,БСП,ДПС и ББЦ.Това ще е за Европата и така ще се подредят.Въпроса е че ако ГЕРБ е първи,ако ще и с 0,01%,ще продължи това поведение ,ако БСП е по напред ,победата ще се завира в носа на Първанов най вече.

Аз вече не ги гледам тия "проучвания". Целта им е да объркат хората и евентуално да ги откажат да гласуват, щото при ниска активност печели червената хидра. Затова, хора, не се връзвайте, а гласувайте масово.

И това е нож с две остриета, защото при ниска избирателна активност един депутатски мандат се равнява на 80 хил гласа, а при по-висок - на 130/140 хил гласа. Сега, Реф.блок, например, може и да събере 80 хил, но 130 хил не може, ако ще да се сдере... Та играта е друга - при ниска избирателна активност печелят твърдите ядра на всяка партия/коалиция, при висока избирателна активност печелят най-големите партии и става като в сегашния парламент.

Очаква ни голяма изненада, когато еврейкат Мисирка Ялова от МБМД публикува последните си проучвания за съкрушителната преднина на Бочко Тиквата! Закъснението в побликацията се дължи на факта, че след операцията на носоглътката и повишеният и рейтинг от подвизите на Мисирка във Вип Брадър, цената на "услугите" и е скочила толкова, че Бочко и Цвъчко още не са събрали хонорара за социологическото "светило"!

аз, мнозина други и Мая на 25-ти бала продължава. избрана дата да покаже, на тук останали в омая, пътя към Евразия..

Не е вярно че Боко е комунде.Той е честен политик и го доказа. Това за Мишо бирата също не е вярно.

Как тъй парламентарните партии имат МНОГОКРАТНО повече проценти от Правителство и Парлама? Докога субсидии от ДАНъци, а не ЧЛЕНски ВНОС? Искат главни букви по доле ДИР...