Нинова: Критикуващият грешките на Европа е повече европеец

Този, който критикува грешките на Европа, особено, когато тя се управлява от десни партии, е повече европеец, отколкото този, който приема тези грешки мълчаливо

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Критикуващият грешките на Европа е повече европеец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова вярно посочва някои проблеми, но трябва да мисли и за решаването им. България може без ЕС, но не може без НАТО. Това трябва да е водещото начало в нейната политика. Сега слугите на еврогейовете искат да въведат някакви ековинетки срещу бедните българи. Въздухът в градовете се замърсява много повече от безсмислените ремонти с цел присвояване на пари от измамните еврофондове. Нинова има исторически шанс да обедини опозицията и да свали режима на Борисов и да ликвидира ОПГ ГЕРБ, но не го прави. Нинова е за предпочитане пред СерГЕЙ, но в последния месец е много пасивна.

има някаква истина...ама ако Сектата бсп дойде на власт няма да лижат пръстите...ще погълнат кацата с меда де ...

Какво сте вие "БСП"? Да сте социалисти? Не сте социалисти, защото се гордеете с комунистическата си идеология и същност. Не се отказахте от престъпните си дела в близкото минало и тачите съветския диктатор Т. Живков. Да сте комунисти ли? Не сте, защото сте се наредили все капиталисти, миллионер до милионера и изобщо не се свените от това. Да сте патриоти? Никога не сте били, защото не сте спирали да подкопавате интересите на България, в полза на чужда страна, което ви прави родоотстъпници, продажници и предатели. Да сте християни? Не сте християни, защото сте антихристи които цепят небесата с лозунга си "религията е опиум за народа" и като такива не се свените да крадете, убивате и прелюбодействате (жените да са общи - не на семейството)..

Ама другарко, ти знаеш ли че може и да си права. Но ще ти повярвам, само когато започнеш да критикуваш и Русия!

Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ЕВРОПЕЕЦ, ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА И Е ВЗЕЛА МНОГО,КАТО И ЗАБРАНЯВА НА РАФАЕЛ'ЧО ДА РАБОТИ В РУСИЯ..........

Няма нищо лошо да се критикуват грешките на Европа. Дразнещо е когато ни се дава Русия като алтернатива. Който иска да заминава на Изток. Няма да стрелят по него на границата ни, нито ще му трябва изходна виза...

Ъхъ

Пишеш си сам плюсове и ставаш много смешен!

Кой подкрепя Нинова?! Сал един руски трол, дето сам си пише плюсове и минуси! Ако на Нинова това е фен клуба, горката и партия, ще трябва да забрави НС!

Принципи?! Днес си в СДС утре в БСП! Демокрацията ти взе много неща, а децата ти в САЩ?! Молиш се в църквата, а си горд наследник на БКП партия на терористи, правили атентати в църкви?!

Искрено се надява, като заема позиции против интересите на България, да си намери покровител!

Това не е позиция, а наместване според потенциалната далавера!

Ако зависи от това ... ще свършим, като Сирия!

Всяка фурнаджийска лопата дето се върти според далаверата е "европеец"?! Ами то такива има и от други континенти!?

Другарката днес е в СДС утре в БСП, децата и са в САЩ, а демокрацията и отне много неща, наследник е на БКП партия правила атентати в църкви, а се моли в църквата!

Критикуващият БСП бесерар е повече от оялото се ръководство на Позитано 20.

Тя станала европейски политик. Смях голям. На гол Г.. таралежи мачка,с/у вятъра пикае Някой да й каже да си вдигне гащите и да си пръсне дезодорант, че и нейните орки почнаха да миришат. Така си обяснявам защо още ми ги няма минусите'

Тая коя беше?Кравата от Крушовица ли? То бива идиотизъм, ама....

Горкинката !Пак се "замислила" за благоденствието на електората.Със печалбата от техноимпекс и по едно кебабче с лимонадка може да отпусне.Тъй улоена и изстрадала ,от демокрацията ми се вижда!

Tази е замислила нова игра ! Все още ли има някой, който да й вярва ?

на тимбилдинг в ялта се дават опорните точки Само в Breaking bg : В разгара на санкциите срещу Русия Първанов, Жан, депутати от БСП и Атака отиват на конференция в окупирания Крим Сред тях са президентът Георги Първанов, бившият премиер Жан Виденов, червените депутати Елена Йончева, Тома Томов, Иво Христов, Петър Кънев и техните колежка от Обединени патриоти Маргарита Николова. В Ялта ще бъде доскорошният посланик в Москва Бойко Коцев, националният координатор на Атака и бивш главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, червените кметове на Хисаря Пенка Дойкова и на Гоце Делчев Владимир Москов. В българската делегация са още русофилите Светлана Шаренкова и Николай Малинов, както и зам.-шефката на Градския съвет на БСП Ваня Добрева.

А бе не беше ло тази Корнелия, която преди две години на предизборен митинг каза, че демокрацията и била взела много? Тази ли се е изходила да води лекции по европейско поведение?

Аман от тая дива селянка. Дотегнала е на всички.

Критикуващите Русия са повече русофили от баш русофилите?!?!

това трябва ли да означава, че тия дето критикуваха курнелия, и тя ги изгони от ръководството на бсп, са по социалисти от нея?? и ако е тъй, тя не трябвали да напусне партията??

има нещо гнило в червената кочина...тая пита /кифла/ ...има няма почти месец не се е показвала .

Вярно е другарко Корнелия. Но защо не си спомням да сте критикували Русия тогава :-) Или ви е страх че ако критикувате Русия ще ви обвинят че сте повече рускиня :-)

Корнелия е влашко име с римски корени:) Каква рускиня те гони;)

Дали с тези проектозакони Симеонов няма да обиди и огорчи собственика на тези Национални лотарии?

Вицепремиерът Валери Симеонов заяви в интервю за "Фокус", че следващата седмица ще внесе в парламента законодателни промени за премахването на рекламирането на резултатите от хазартните игри. Той вече е готов с предложенията, за които съобщи миналия месец. Симеонов добави, че законовите промени са в два закона в Закона за хазарта и в Закона за радио и телевизия. Така рекламите с победители от хазартни игри няма да бъдат излъчвани по телевизиите, радиата и електронните медии.

Тези клипчета с реклами и без това будят голямо съмнение. Лично аз не им се доверявам и досега нито веднъж не съм купувал "билет на късмета". В хазартните игри най-голямата печалба е за организаторите - стара истина.

Кого лъжеш ма, за всички умни хора е ясно е, че вашата цел е изваждането на България от НАТО и ЕС и падането ни отново под руско робство.

От НАТО нищо не получаваме, даже напротив! ЕС прави всичко, за да привлича младите, образовани българи да работят в богатите западни страни и да дават сили и енергия за техния просперитет. Налагат ограничения и условия, но изобщо не ги интересува как живеят българите и защо здраво сме стъпили на последните места. Аргументирай се против моите твърдения и ме убеди, че да сме в тези съюзи е много хубаво!

ако си от тези дето не плащат нормални заплати - дълго ще чакаш за специалисти - заради червените ЛЪЖЛИВИ приватизации сме така зле

червен лъжлив боклук

Обидните думи говорят зле за онзи, който ги изрича или пише. Характерни са за противниците на БСП, но с тях нищо не се постига.

Какви обидни думи бе сладур, човека просто не страда от излишна политкоректност и назовава нещата с истинските им имена. А, че не ти харесва, това е друг въпрос.

БСП стои разкрачена между ЕС и Кремъл.За една жена това е много удобна поза,но за една партия не е препоръчителна.

Стана това, което се очакваше: Сергей Лавров: Независима експертиза за Скрипал откри следи от химически оръжия на натовски страни! Писмо на съветник на Тереза Мей доказва, че липсват свидетелства за участието на Русия, твърди британското посолство в Лондон Независима експертиза на веществата, използвани при инцидента в Солсбъри, е открила следи от химически оръжия, стоящи на въоръжение в САЩ, Великобритания и страните от НАТО. Това заяви в събота министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров в хода на изказване на Асамблеята на Съвета по външна и отбранителна политика, предава ТАСС, цитирана от Агенция "Фокус". Тази лаборатория, в която съм убеден, че работят професионалисти и държащи на своята репутация учени, стигна до следните резултати сега ще ги цитирам дословно: след проведената експертиза в пробите са намерени следи от токсичния химикат BZ и негови производни, отнасящи се към химическите оръжия от втора категория, в съответствие с Конвенцията за забрана на химическото оръжие, заяви Лавров. Тази рецептура е била на въоръжение в САЩ, Великобритания и други страни от НАТО, продължи да цитира доклада министърът. В Съветския съюз и Русия не е осъществявана разработка и не са се натрупвали подобни химически въоръжения.

За доклада на ОЗХО В пълният текст на доклада на Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) по делото за отравянето на бившия полковник от Главното разузнавателно управление на Русия (ГРУ военното разузнаване) Сергей Скрипал и неговата дъщеря Юлия не се съдържа терминът новичок, заяви Лавров. Както напомни министърът, по-рано ОЗХО е разпространила подробен конфиденциален доклад по делото в Солсбъри за страните-членки на организацията. В този доклад се потвърждава химическият състав на веществото, което са представили британците и проби от което, както се казва в доклада, експерти от ОЗХО са взели самостоятелно, информира руският външен министър. Там не се съдържат никакви названия новичок или каквото и да е. Там е приведена дълга химическа формула, която, по оценките на нашите специалисти, води към вещество, разработвано от много страни и което не представлява никаква особена тайна.

Резултатите от изследването на лабораторията в Шпиц Руската страна се обръща към ОЗХО с въпрос, защо информацията по случая Скрипал, предоставена от швейцарските експерти от лабораторията в Шпиц, не е била използвана в заключителния доклад. Клиническата картина повече съответства на използването именно на отравящо вещество BZ. Нито един от тези факти и въобще за BZ, нищо не е споменато в заключителния доклад, който експертите на ОЗХО са представили пред нейния изпълнителен съвет. В тази връзка ние се обръщаме към ОЗХО с въпрос, защо информацията, която отразява изводите на специалистите от лабораторията в град Шпиц е била изпусната в заключителния документ, заяви Лавров. Британската мисия в Лондон: Писмо на съветник на Тереза Мей доказва, че липсват свидетелства за участието на Русия От дипломатическата мисия на Русия в Лондон заявяват, че писмо на съветника по националната сигурност на британския премиер Тереза Мей Марк Седуил, адресирано до генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг свидетелства за липса на доказателства за участието на Русия в инцидента с отравянето на бившия руски разузнавач Сергей Скрипал и дъщеря му. Според посолството обвиненията срещу Русия се крепят на три стълба:естеството на самото вещество, изкуствени предположения и изводи, базирани на някакъв списък и неподаваща се на проверка разузнавателна информация. Що се отнася до веществото, то сега е известно, че всяка съвременна лаборатория може да го произведе и доклада на Организацията за забрана на химическите оръжия не може да добави нищо ново. А що се отнася до разузнавателните данни, то във Великобритания има дълъг списък от случаи, в които разузнавателните служби са подвеждали и правителството и обществото с катастрофални последствия. По мнение на посолството изпращането чак в петък на това писмо говори,че по-рано Великобритания не е предоставила на съюзниците си от НАТО и на нищожно количество информация, което е довело до съмнения сред тях.

"...твърди британското посолство в Лондон..." - не знаех че британците имат посолство в Лондон

Срещу доказателствата единственото, което можеше, е да пишете минуси. Жалка работа!

Абе иска да каже руското посолство. Все едно. По принцип аз на руснаците не им вярвам, така че да си пише каквото иска.

Колко удобно извинения е колективизма в ДС- там лична отговорност няма. Няма и прозрачност. Нищо, че същите тези с помощта на натрупан външен дълг станаха бизнесмени, нищо че същите със сменената идеология, но с психологията на колективизма отново ни управляват, разпределяйки пари и власт в държавата и обричайки българите на бедност и безправие. Тези същите с колективната психология на богоизбраните и недосегаемите от закон и справедливост.

Разпределите на колективните блага пак на богоизбрани, но вече с друга идеология. Въпреки това психологията на колективизма си е носят и всичко колективно е тяхно и те разпределят. На богоизбраните, дето определят какво се дава и какво - не на матриала. А който от матриала не им служи- няма пари за него, няма и власт. Колко хора избягаха- но вече свободно. Психология на репресивните служби и соц. номенклатурата. Колко познато и днес.

Много точно описваш ГЕРБ.

Последно Европа или Русия иска БСП. Ако иска Русия, какво я вълнува Европа? Ако иска Европа, нека обясни как се връзва това с искането на за национализация и народен съд.

Аз само не разбрах сега Корнелия другарка ли е, или госпожа! Щото ми се струва, че ти е другарка - например на Постано-20, ти е госпожа! Изобщо това масово раздвояване на публичните личности с България, на т.н. успяли и преуспяли доведе до тотално изтрещяване на материала! Така например лицето Симеон Кобурготски цар ли е или не? Щото явно че не само за някои, но дори и за самия него ти е цар, ти не е, ти после - пак Е!?!? Е.ати и узаконената наложена шизофрения! Този бе цар, после когато КГБ генералите Любен Гоцев, Бригадир Аспарухов и останалите от сарайско-библиотекарската шайка го доведоха в България той спре да е цар и стана пръв републиканец, премиер на Републиката, а след това, като гепи каквото му бе обещано книжа - пак стана цар:) Така първо се закълна, ме няма да си търси никакви имоти, и после гепи всичко, което лакеите му му предложиха и успя да сддокопа, а един от придворните му, кегендиран като адвокат, мисля някой си Минчо или Кънчо пък извъртя нещата, че не дъртият мошеник съдел България, а България - него вСтрасбург и че това било срамота, и то за държавата!!! Дето я няма, между прочем, след като същите генерали й туриха начело точно гавазина на Симеон и другия простак - Тодор! На който пък Корнелия носи цветя и му се покланя, както и Пожарникаря!!! Пълна лудница! Чудя се как онези двамата рецидивисти, дето си и излязоха от затвора през централния вход през шпалира от манекени-надзиратели не решиха направо да идат с Министерски съвет и да превземат властта в България - може би ще сме по-добре.

Чета как бг. интелигенцията се разправя в bulgarianscinceproblems относно репресивните служби. Боже как тези хора си личат по думите си, че са работили за тези служби. Имаше един дето бе защитил едно време едно агентче от службите. После с коментара си разбрах, че е нямало грешка, този същият започна да оправдава безибразията на ДС с колективизма на организацията. Колко са прозрачни! Лошото на тази система бе, че пречеше на индивидуалистите да се развиват и затова хората бягаха, не им се работеше за колективните мързеливци, дето проповядваха как всички трябва да сме равни. А някой повече. И да се бачка за тях!

Не че сега е друго де. И сега се бачка за тях. А как хубаво другарите със сменената идеология, но с колективната психология заграбиха всичко. И продължават да са богоизбраните. Който не им служи и не плаща дълговете им да напуска държавата!

Нищо против да ни управляват и леви партии, но ЕВРОПЕЙСКИ, а не болшевишки като БСП (БКП)

И мутренски също.

Нинова излезе от нелегалност. Гинка енергото само това чака, и ще и каже от кое село е.

А ти от кое село си ?

Призивите за излизане от ЕС и НАТО,развяването на руски знамена на национални празници,инструкциите от Решетников & сие,простотиите на Таско Ерменков в НС и т.н.,всичко това ви прави проводници на антиевропейската политика на Кремъл.

Другарко Нинова, критикуването САМО на някого не го дефинира непременно като по-голям негов привърженик, не е толкова трудно да го вденете. И спрете там да си мерите непрекъснато ... пи.ките и да дрънкате врели-некипели като това да се разберете с Борисов като мъже отвънка или как сте приемали вината само с мезета, или онова недоразумение, Татковото - Добрев да хвали Мая Манолова, наричайки я пич от трибуната на Народното събрание, щото тази концентрация на простотия в ПарлаМента не се трае вече дори и в Бългатия!

Пълна лустрация, както в Централна Европа. Всеки работил за репресивните служби да няма място в управлението и парите от бизнеса да си ги е спечелил сам, а не с помощта на държавата. Поискайте това и да видите как се трият коментари. Като са толкова европейци, кога ще дойде тази пълна лустрация. Тези ще ни вкарат накрая в гражданска война. Защото за кой мислите, че радеят червените капиталисти? Бизнесът им е даден от Русия.

Абсолютно си прав! Точно това, точно липсата ни ни разката фамилиаята к позволи в България мафията ИМ да си има държава!

Нали затова ни убеждаваха да имаме нежна революция, всеки който искаше да посегне на службите го извадиха от управлението. С изказването си за нежната революция казваха само, че ако не вземат властта отново червените капиталисти, както в Русия, руските подметки нямаше да си дадат властта без бой. Нищо друго. Станко, Танко, дадоха властта на Костов само да направи приватизацията, а после доведоха величието, което пък доведе във властта мутрата. Това е. И сега се рдае на воля от еврофондовете и се обслужва Русия и всичко това за сметка на глупавите българи. Те са свикнали да са матриал.

Да ви го фукна на европейците с дисагите и потурите.България е България- комплекси за малоценост ли имаме, че все европейци се пишем? И не забравяй да уточниш за коя Европа говориш- аз не желая да съм европеец от Европата на Меркел- искам да съм си християнин.

Комунистите се гордееха че са атеисти и в борбата с "религиозните заблуди" не подбираха средства.Сега изведнъж станаха християни и се хванаха за "православната дъга"като удавник за сламка.Такива са инструкциите...

Според теб критикуващия комунистите е повече комунист така ли тъпанарко

Тази пък коя е.Кой ти дава право да говориш от името на народа?Така сте си свикнали при комунизма всичко чуждо да бъде ваше.Със съвети като твоите пълни празните глави на твоите избиратели

zdrafkof

Стига глупости!

Какво да кажем за Нинова ? Празни мисли на един много празен човек.

Тази пък коя е.Кой ти дава право да говориш от името на народа?Така сте си свикнали при комунизма всичко чуждо да бъде ваше.Със съвети като твоите пълни празните глави на твоите избиратели

В Европа може и да упрсвляват десни партии, но тук освен комунисти нищо друго няма.