US издание: Бокова е фаворит за шеф на ООН от Източна Европа

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова изглежда най-силният източноевропейски кандидат за поста на генерален секретар на ООН, подкрепен и от БДД и НАМО.

Обратно в новината

Коментари - US издание: Бокова е фаворит за шеф на ООН от Източна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртата комунистка Бокова, никога нищо не свършила за България, а само и единствено само за себе си и за личното си обогаряване, отдавна няма никакво българско самосъзнание и не е направила нищо за България. За какъв "златен шанс" става дума? Няма нищо подобно. Това си е поредната измама и демагогия. Поради това за Бокова не трябва да се дава абсолютно никаква подкрепа, защото взаимност от такива не е имало, няма и няма да има.

Може и да си е купила жилища в Манхатан за над 3 милиона $, но това далеч не ознаава, че ще допуснат тази кървава комунистка Бокова да прави мизерии и в ООН.

Боже Господи, защо съществъват такива нации като българската. Или ти знаеш, че тя ще се самоунищожи.

Като чета негативните мнения за Бокова, ми става ясно, защо нищо в България не върви и май, никога няма да имаме просперитет! Мирогледа и съзнанието на българите се оказа, че за дни се формират с лекота от водещите Телевизионни канали и други популярни медии! Който владее(плаща продължително и сигурно) медиите, той с лекота формира поведението и мисленето на оскотялите българи! В другите държави, хората си имат друга работа и занимания и не гледат толкова телевизия, колкото у нас се гледа! Българите станахме едни от най-лесните за насочване, чрез електронни овчари(тв каналите), които ни водят като стадо овце!

Демокрацията изгони хората от България, не Комунизма...

демокрацията??? Абе Стамоф, а какво стана като Бай Тошо отвори границите за турците??? Километрични опашки! Комунизма имаше потенциал да изгони поне 3 милиона човека, ако не и повече, ама граничарите пазиха повече на излизане, а не на влизане. Няма нужда да произвеждаш нови легенди...

Тази новина,от преди онази за закупените от това същество два апартамента за 3 милиона долара в Манхатън и платени в...кеш ли е или след нея??? Цапцарапов и скумриите около него дали знаят произхода на тези 3 милиона..."гущера"???

Ето още един пример как децата на комунистическите изверги, атакуват командните места не само в България, но и в света.Никой не отрича , че те са интелегентни, образовани, но на тях се даваше възможност да посещават езикови гимназии, да влизат с предимство в университетите, да посещават и да се учат от европейската култура.Но 25 години демокрация не израстнаха ли вече и кадърни кадри от новото демократично общество и да им се дава вече зелена светлина и за тях.Няма да има път за новите лица докато ни управляват изчадията на старите и изпечени комунисти.

Вие, наетите да тролите от "Америка за България", почивен ден нямате ли?

Соросоидите са се изходили мощно и под тази статия.

Изданието, което цитирате, е миниатюрна медия с много ограничен тираж и обхват - и статията за Бокова е платена. Добре напусана статия - струва много пари, дали на бюджета на ЮНЕСКО или на българския данъкоплатец още не знаем. Бокова ще проиграе шанса на България, жената НЕИЗИБАЕМА на поста, към който стреми със зъби и нокти и е готова да убие, за да го постигне. Грозно за гледане

тази е срам за България, дано не я изберат.

Дъщерята на екезкутора на милицията, пребил до смърт худпожника Райко Алексиев ще оглви ООН и ще радва Руските си господари. Какъф кеф!

Ти там ли беше?Къде е документирано?

Няма да стане бъди спокоен.

НАГЛОСТ!

Комунизмът си бил отишъл...хайде бе ??!!!!!

Ясно. Тук не трябва да се пише и коментира. Отрепките на несъстоялата се демокрация предъвкват изтъркани лозунги и лафове отпреди 20 и кусур години. Дерзайте пичове!

Как да искаме политиците ни да са далновидни и да мислят в переспектива като ние сме прости и глупави. Комунистка била, нали е българка г-жа Бокова. После щом толкова години е на световната политическа сцена значи е умна и има качества. После цял свят ще знае, че има такава страна България и в нея освен цигани има и умни хора достигнали високи постове в светоната политика и обществен живот. Засрамете се! дори платени драскачи при Роско (беумния ни Президент) да сте, пак някакакъв морал трябва да имате и да не вредите на България.

Ти не прочете ли по-долу какви ги е вършила в ЮНЕСКО, бе?! Като била там, била читава. Той и Хитлер бил номиниран за награди. И е приеман с чест на международно ниво. Знай от мен: не гледай човек апо ранга, а по това какво прави. В днешно време домогване до ранг става бързо. Но и бързо си проличават уродите. Бокова се е изцепила вече в ЮНЕСКО. Не че е комунистка, а че е с поведение и действия на такава. И не точно комунистически, а точно обграждане с корумпирани, некадърност относно целите на организацията, административни игри. Това е кофти, човек. Ако ще да ми е леля, а не само българка, пак не бих гласувал за такава за ООН. ООН без това е развратено, само Бокова му трябва, дето се вика. А на такива като тебе ше кажа: махленския маниер "да е наш човек" докара България до това дередже. Започнете да се видоизменяте в нормални хора и престанетео с това "наш човек". Нужен е човек, а не наш човек. Това са големи и важни неща и наш човек не е формулировката за желаната кандидатура. Не би трябвало да е. Би било ретроградно. Нашите хора са си наши, срамните от тях са срамни. Запомни от батя си - кофти човек прави кофти неща, а ако е ваш човек, ще прави и за вас кофти неща. Неминуемо е!

Не се кахъри, и тез ще направят скоро населението 9млн. след като първо стимулират ромската раждаемост и притока на мигранти.

Докато ни управляваха "гадните комунисти" България гонеше 9 милиона души, а сега сме на изчезване. От България хората бягат, защото избирате мутри за управляващи. Управниците ни са хора с нисък интелект и ниски страсти. Те са готови за едно потупване по рамото от някой еврогей чиновник всичко да продадът, а за усмивка от американски политик и майките си продават. Заради тази скапана Европа сме на това дередже, защото те ни отредиха ролята на обслужващ персонал и зачистиха всичко читаво у нас.

Надке, ако при комунизма не стреляха на месо, по всеки опитал се да напусне България, от 9млн., щяха да останат само шайката комунисти

Демокрацията изгони хората от България, не Комунизма...

9 милиона, от които 100-200 хиляди партийни номенклатурчици и почти 8 милиона обслужващ персонал за тях... (децата не ги броиме). Ама що ми се струва, че НАДКА е била от по-благата страна на разделеното ни общество? Също като другарката Бокова.

Бокова е нагазила дълбоко в греха, толкова тежки са й герховете, едва ли има някой с толкова тежки грехове.

Пък ти си заседнал в 90-те години, а от тогава мина много време. Цялата ни страна е сбъркана. Няма десни, няма леви - има кадърни, начетени, образовани хора и други дето за нищо не стават, САМО ДА ЛАЯТ

Има и с по-тежки, но с нейните определено не става за ООН. Дори за чистачка там не трябв да я пуснат!

Защо какво му е на Сергей Станишев? Върши си работата в Брюксел и то перфектно.

ще кажа само боже опази оон поне от такива изроди комунисти

Е тая Бокова ква е сега, че ще я правят Ген Секретар на ООН. Че е от долен комунистически род ние си го знаеме, ама иначе- масонка ли е, илюминатка ли е, еврейка ли е. Не може да не е от котилото което управлява света и да я издигнат на такъв висок и важен пост- шеф на най голямата масонска организация в света ООН?

Нито едното, нито другото. Умна е, а това е достатъчно.

Несамо двете. И-Трите.

Госпожата няма шансове. Само се пъчи сама

човек би казал: аз пък съм фаворит ако се гледат кандидатите от село бусманци, софиииско. тъи че на пръв поглед госпожата не би трябвало да има шансове....при по-дълбоко вглеждане в нещата се вижда обаче нещо доста лошо -- америка се нуждае от точно такива като нея, които имат "минало", заради което могат да се манипулират. при това е жена, а това е важно за да се пиодаде като женско равноправие на промитите мозъци на западна европа. гледаите само меркел, грибускаите и т.н....така че не са поискали американците, не са го направили...

Грешка. - Именно Америка - Взиска Тоталния Блокаж на ЮНЕСКО при 'избора'-й.

US издание: Бокова е фаворит за шеф на ООН от Източна Европа...Чудесно! Но преди да направите тази комунистка шеф на ООН, елате и вижте как комунистите и русофилите прогониха от България 2 милиона българи в икономическа емиграция, избиха 800 хиляди с мизерия и безпътица, 800 хиляди не се родиха и същите комунисти издевателстват, крадат и тероризират населението под знамената на фасадната демокрация, която е чиста диктатура! Елате и вижте смъртта в най-големият комунистически концлагер в Европа. Тогава с ръка на сърцето и с мисъл за Бог изберете комунист за шеф на ООН, ако сте толкова зли и безморални!

Моше много си зле. Докато ни управляваха "гадните комунисти" България гонеше 9 милиона души, а сега сме на изчезване. От България хората бягат, защото избирате мутри за управляващи. Управниците ни са хора с нисък интелект и ниски страсти. Те са готови за едно потупване по рамото от някой еврогей чиновник всичко да продадът, а за усмивка от американски политик и майките си продават. Заради тази скапана Европа сме на това дередже, защото те ни отредиха ролята на обслужващ персонал и зачистиха всичко читаво у нас.

ако броиме и туристите от горещото лято на 89-та са доста повече от 2 милиона.

Пичове,това да се надявате че дъщерята на георги боков(щото днес тя е на тази позиция само щото е дъщеря на престъпника боков(думата "боко" на турски означава лайно)),е като надеждата на "другарите" да им дадат олимпиадата на времето.Беше след атентата срещу епископ войтила,света не можеше да ни гледа,ама те свинете се надяваха.Или не са се надявали а е трябвало да оправдаят разходките на "батето" по света които обаче аз треваше да плащам.

бокова е менте като боко тиквата и всички наши политици,независимо от амбициите си и подкрепата на Pусия и лично на путин(защото е подписала клетва за вярност не към русия а към кгб) тя няма никакъв шанс да стане шеф на OOH по простата причина че е руски агент и не се ползва с доверие на запада.

Позицията на България е каквото каже баткото оттатък океана.

За Бокова - председателството и на ЮНЕСКО само доказа нейните негативни качества. Упоменати са от агенцията, която прави ревизия на ЮНЕСКО - "недвусмислени констатации за корупция и неспособност за решаване на съществените за организацията проблеми"! Недвусмислено е упоменато, че е" обигран административен въжеиграч", но казано с нужните думи като за доклад. От друга страна сътрудниците й в ЮНЕСКО са изказали съвсем ясно мнение, че "притежава смущаваща комбинативност", това са точните думи, които са използвани и означават твърде много за интелигентния човек. Бокова е тъмната страна на лидерската общност! От една страна с тези си си качества отлично пасва на днешното ООН, което е вече видимо потънало в администриране и корупция. Бокова би засилила негативните тенденции, които без това са факт. И би "спомогнала" за разкриването на истинската същност на ООН днес. От друга страна не можем да очакваме от нея едно ООН, каквото обединените нации очакват. Не би могло. Като посееш репей, не можеш да очакваш благодатни плодове! Съжалявам за добре редактирания пост, но не мога да пиша тъпотии като привържениците на Бокова. Най-малкото за това, защото имам точни доводи, базирани на информация от по-надеждни източници, отколкото местния клуб на БСП. Социалистическа креатура, дъщеря на комунистически сатрап - това е диагноза. Дано българите не се подведат и подкрепят това нещо Бокова, като се поблазнят непременно българка да заеме тази длъжност. И за света, и за нас е по-важно ООН да се превърне в нова чиста и полезна за света организация, нежели да се намърда в нея изроден човек и да продължи опозоряването на идеята за ООН!

+++...+++...+ !

"недвусмислени констатации за корупция и неспособност за решаване на съществените за организацията проблеми"! И къде го прочете ?!?!?!

Може Америка да свякаква, но по отношение на комунистки като Бокова е съвсем на ясно що за стока са, за да не я допусне до ООН.

с две думи,точно в 10

Племенникът и не беше ли автоджамбазин, крадящ на хората колите.

Айде стига все вие. От ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ, КОЯТО СМУЧИ И КРАДЕ.

Какъв златен? Като Кристалина я назначипха,пак ни се гореше за някакъв златен шанс, е и какво получи народа. Голяма работа като стане Бокова.Та погледнете че международните норми не се спазват. Винаги преди война международното право е суспендирано и се назначава за шеф някой който да опере пешкира

Не на комуно-статанинското изчадие.

Бащата на Ирина Бокова Георги Боков, е установявал същия този комунизъм, като е избивал културния елит на българската нация след 9 септември 1944 година. На него и през ум не му е минавала идеята за "културно сътрудничество и световен мир", когато с ботушите и шмайзера си е разбивал главата на Райко Алексиев един от най-популярните български журналисти и интелектуалци (преди Девети едното не е изключвало другото). Близките на Райко Алексиев разказват, че тестисите и половите му органи буквално били смазани от ботушите на неговия мъчител. Той е загинал няколко дни след побоя в ужасни мъки, а убиецът му се е издигнал и дълго време беше главен редактор на Работническо дело и член на ЦК на БКП. Съдбата на Райко Алексиев е споделена от още хиляди българи писатели, учители, свещеници, банкери, едри и дребни предприемачи, музиканти, артисти, въобще цвета на българската нация, бих добавил лицето, което е давало облика на тази нация. След като са ги убивали, Георги Боков и съпартийците му буквално са разграбвали имуществото им, като се започне от килимите в гостната и се свърши с бельото в гардероба. След това са се настанявали в домовете им, а някои от тази партизанска колибария дори са отглеждали прасета и кокошки в баните на апартаменти в центъра на София. Своеобразна българска културна революция. Освен че причини страдания на стотици хиляди хора, тя на практика прекъсна всички културни мостове на България с Европа. Днес би трябвало да посрещнем с радост новината, че дъщерята на убиеца на Райко Алексиев е оглавила ООН!

Шумкаринът Павлов не е бил по-добър, но там има някаква неестествена дискретност, комай! Може даже и президентка да я направят.

БРАВО, БЕ! ЧЕНГЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И КОМУНИСТКА ДЪЩЕРЯ НА УБИЕЦ - И ООН ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ОТ ТОВА СЕМЕЙСТВО???!!! ЗАТОВА ЛИ БЕШЕ ДЕМОКРАЦИЯТА - ЗА ДА ЛЕГАЛИЗИРАМЕ ПО СВЕТА ЯВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ???!!! БОКОВИ СА ЗА ЗАТВОРА, А НЕ ЗА ООН!!!

Калин Митрев - съпругът на Бокова е агент на ДС - разкрит от комисията, но въпреки това е на работа в чужбина. Доста бели направи в ЕБВР, но въпреки това Орешарски го изпрати, по препоръка пак на ДС. Митрев не е икономист, а дипломат, но е в банка, защото е от ДС. Хайде Боковите, стига ви толкоз...а Митрав - обратно в България! Митрев отдавна трябваше да е в България. Семейство Бокови имат имоти и в Лондон, не само в САЩ....яко са се нагушили1 За да искат да я изберат , значи корупцията е навсякъде и в ООН включително! Друга логика няма.

А Дали искат да я изберат ?! - или просто Дир.бг - Отново Вспомогна ЗА Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност !

Калин Митрев - съпругът на Бокова е агент на ДС - разкрит от комисията, но въпреки това е на работа в чужбина. Доста бели направи в ЕБВР, но въпреки това Орешарски го изпрати, по препоръка пак на ДС. Митрев не е икономист, а дипломат, но е в банка, защото е от ДС. Хайде Боковите, стига ви толкоз...а Митрав - обратно в България! Митрев отдавна трябваше да е в България. Семейство Бокови имат имоти и в Лондон, не само в САЩ....яко са се нагушили1 За да искат да я изберат , значи корупцията е навсякъде и в ООН включително! Друга логика няма.

Замислих се дали има място на Земята, та дори и в близкия космос, в което да се среща повече злоба на квадратен сантиметър текст, отколкото в БГ форум. Преди да плюете, замислете се дали сте постигнали поне десета от този, когото коментираме във форума? И дали вкъщи със същия тон си контактувате. Затова никой по света не ни уважава. Преглътнете я тая пуста завист и тоя шопски манталитет. Когато става дума за престижа на България, като не помагате, поне не пречете, затворете ги тия усти. Ей в такива моменти наистина ме е срам.

Ся остаъ да Си кккажете че Сте Петков...

Завистта е емоция. А хората тук говорят за проявени недъзи на Бокова, които биха били причина дори и в обикновена фирма да не я взема на работа. камо ли ООН! Пич, малко бъркаш понятията. Нещо си разцентрован.

И ПУТКИНСКИ МЕЧТИ :) ПРИЩЯЛО МУ СЕ НА НЕНОРМАЛНОТО ДЖУДЖЕ, ДА УПРАВЛЯВА ООН!

пълна перверзия, плод на извратени мозъци и садомазохисти.

Как ли биха постъпили германците, ако ги приемем, за доказани прагматици? Бокова е това, което е била Меркел а Георгиева това , което е сега Меркел. Махалото се движи, Меркел имаше успех в икономиката, но прекаленият й либерализъм, и изяде главата. По тази логика Бокова печели. И нека си казва на глас всеки път преди лягане. Аз съм българка!

Ангелката - дъщеря на Пастор... Член на Свободна Немска Младеж. ...демек - дано НЕ Ви е прочела ...

И какво е това ООН?Според мен една безмислена структура ,от която нищо не зависи. Вземат мерки, приемат резолюции ,а резултата-едно голямо нищо.

Така се точат пари. Хем за благото хем без да се свърши работа.

И сигурно тия които ме харесват Бокова щото е "дърта комунистка" не се кланят и гласуват всеки път за Боко, а ?!?!?! Аааа, да - той Светиня Му не дърт, а най-младия партиен член на Софийската партийна организация !!!! Предложете Него !!!!

Ако трябва да избирам между И. Бокова и Кр. Георгиева, Бокова печели безапелационно, въпреки срамния си комунистически произход, за който, в крайна сметка, няма вина. Интересно е как едни и съши гаулайтери си харесват рускинята от шумкарски комунистически произход Лиляна Павлова, но имат проблем с произхода на Бокова.

кои ти каза че харесваме магистралната дебела царица,за мен наи добрият комунист е мъртвият

резултатите от изборите ни го говорят!

...а WIF стъпка Първа - Незабавно ?!

Като чета повечето коментари и ми идва да повърна! Бокова без значение от къде произлиза е единствения шанс някой да чуе, че съществува такава държава България, и да стане фактор в световната политика! По времето на Кофи Анан Гана от една посредствена държава се превърна в перлата на Африка, но черните ако нямат мозък, поне имат инстинкт, докато ние индивидуално се справяме прилично, но като общество сме абсолютна пародия! Коментарите го доказват!

Името-Ви - Е наМясто.

За Бокова - председателството и на ЮНЕСКО само доказа нейните негативни качества. Упоменати са от агенцията, която прави ревизия на ЮНЕСКО - "недвусмислени констатации за корупция и неспособност за решаване на съществените за организацията проблеми"! Недвусмислено е упоменато, че е" обигран административен въжеиграч", но казано с нужните думи като за доклад. От друга страна сътрудниците й в ЮНЕСКО са изказали съвсем ясно мнение, че "притежава смущаваща комбинативност", това са точните думи, които са използвани и означават твърде много за интелигентния човек. Бокова е тъмната страна на лидерската общност! От една страна с тези си си качества отлично пасва на днешното ООН, което е вече видимо потънало в администриране и корупция. Бокова би засилила негативните тенденции, които без това са факт. И би "спомогнала" за разкриването на истинската същност на ООН днес. От друга страна не можем да очакваме от нея едно ООН, каквото обединените нации очакват. Не би могло. Като посееш репей, не можеш да очакваш благодатни плодове! Съжалявам за добре редактирания пост, но не мога да пиша тъпотии като привържениците на Бокова. Най-малкото за това, защото имам точни доводи, базирани на информация от по-надеждни източници, отколкото местния клуб на БСП. Социалистическа креатура, дъщеря на комунистически сатрап - това е диагноза. Дано българите не се подведат и подкрепят това нещо Бокова, като се поблазнят непременно българка да заеме тази длъжност. И за света, и за нас е по-важно ООН да се превърне в нова чиста и полезна за света организация, нежели да се намърда в нея изроден човек и да продължи опозоряването на идеята за ООН!

Съжалявам за теб, щото за болестта ти(завист и неистова омраза) няма лек!!! Питам се ти българин ли си и твоите родители нищо общо ли са нямали със "СОЦ"-а ?!?!?!

Българин съм и ме е срам от всеки българин, който срами България и покварява света. Има два вида Българи: честни и морални, който не допускат човешките недъзи да пкваряват обществото; и долнопробни помияри, които само гледат келепира, но все потъват в собствените си изпражнения. Аз съм от първите и няма причина да лансирам с мнението си поквара, още по-малко ако е българска. Ти си от вторите и всеки боламач, особено българският - е твоята "духовна" храна и твоят оакан "патриотизъм". Сбърканяци сте и за това живеете в самоунижение и самоунищожение. Мнението ти, че трябва а подкрепим Бокова, понеже е българка и не трябва да а деноминираме, понеже е извършила неморални неща, регистрирани ясно от назначена за целта ревизионна агенция - показва низостта ти и склонността ти да се домогвеаш. Като долем плужек. Срам ме е от такива българи като теб и като Бокова. И няма да те приема, както си по произход българин. Ти си срам както за българите, така и за човешкия ген. Ниска топка, уродлива личност с долно поведение и срамен избор. Комунистически лизач.

Не е завист, а морал. Не завиждам на никой кандидат за този пост. Просто желая откровено избор на личност, която е доказала, че ще прави добро, а не че ще опошлява. А ти си спекулативен и като всеки посредствен човек си склонен към избор на нашето, ако ще да е гнило. Там ти е грешката. Ето това е сбърканията ви. И липсата на интелект. Ако такава отиде в ООН, ще нанесе щети, които ше понасяш и ти, и децата ти. Но ти е къс акълът, за да го знаеш. Това е избортът на простия човек. Наше момиче - селения. Ако беше свестен кандидат, щях да съм с две ръце ЗА. Ако е пошла кандидатура, знаейки последствията от таква кандидатура, съм ПРОТИВ с две ръце. ООН не е рекламна агенция от селски тип, а една упадаща, но важна организация. Очаквам комунистическите дебили да са далеч от нея, включително и българските. За добро.

Няма такава държава.Един единствен българин достигнал до такава висота .Оценен от цялаата световна общност въз основа на доказаните си качества и добродетели .Била на показ на един от най-високите върхове да бъде очернян и клеветен всекидневно от жалки фашизоидни нищожества които и вода не могат да и носят .И те се пишат българи.В една нормална европейска държава нямаше да ви допуснат и до гаража на някоя кебапчийница.Фашистки отрепки и предатели.

Стискам палци тая ЧУМА да не я изберат!

Шило

Типичен българин- поздравления!

Да не би да не си българин, че да не искаш? Само такъв може така да пише! Тя е направила толкова много за популяризирането на нашата бедна и нещастна страна! Това е най-известната и уважавана личност в тези среди, ама явно ти си далеч от тях! И сега ако продължавате да плюете вместо да се обедините и застането зад кандидатурата и, е това вече ще е най-голямата провокация срещу България!! А ти какво си направил за България? Скачал и викал по митинги срещу съответното заплащане...

САЩ няма да допуснат никога комунистическата КГБ номенклатура Бокова до поста "генерален секретар на ООН.

Шило

Иска се съгласието на всички, така че, ще се търси компромисна фигура. А аз искам българин да е начело на ООН. Бокова има шансове. Дано!

Разбира се по лицемерни причини може да не я допуснат. Иначе те са спонсорирали и комунистите и нацистите, близки са с главорезите Саудитска Арабия, нямат скруполи.

Какви глупости дрънкаш! Явно изобщо не си в час със ситуацията и правителството в сянка, което се управлява вече десетилетия от едни и същи бандити, които дърпат конците на комунягите по света! Задаваш ли си елементарния въпрос защо "демократите" от Запад и САЩ не настояваха за лустрация, а даже преди години Рокфелер предложи хазарския червенушко Пирински за президент?!

Никой Никога НЕ е предлагал Пирински, Колега. ..а ТроянскоКонието на 'наште' Е Глобален 'еталон'.