Елизабет II стана най-дълго управлявалият британски монарх

Кралица Елизабет Втора официално подобри днес рекорда за най-дълго пребиваване на британския престол.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет II стана най-дълго управлявалият британски монарх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умна жена! За съжаление децата и са боклуци и не заслужават да я наследят. Затова тя ще даде короната на внука си. Интересно ми е дали ще сменят банкнотите като предаде короната?

отново "черна дупка" е цензор Мнението ми изчезна безследно, минути след публикуването Юдо, до кога смяташ, че ще криете това, което е известно и на децата

Тя не е само кралица на Великобритания. Едноличен глава на Британската общност (НЕО империята) наследила старата от 54 страни 1/5 от сушата и моретата на континента. Държавен глава на Канада, Австралия, Нова Зенландия, Гибралтар, Фолклендски острови, Ямайка, Бахами и т.н. Най-големия управляващ на територии по света. Хитра е.

Всичко, което си изброил са независими държави. Т.н. британска общност установява някои привилегии между държавите и народите им. Единственото, което ги свързва е формален държавен глава, без представителни функции дори за например Канада!

Бабето защо не е с фередже? Това ще накърни културните традиции на мнозинството от нейните поданици...

провери и ще се изненадаш ,че най много мюсюлмани на глава от населението има в Бългрия! Как беше. По лесно е да видиш сламката в чуждото око, отколкото гредата в своето. На теб много по-рано ще ти се наложи да сложиш бурка както е тръгнало новото преселение на народите. А Нейно Величество е страхотна и много уважавана от всичките си поданници.

За всички злобари да вметна, че нейно величество е кралица не само на съединеното кралство, ами и на канада австралия и още към 50 места по света. Щастлив съм да живея в едно от тези места, без злоба омраза и ежедневната мутро-ганьовщина която ме заобикаляше в бг. BTW тази сутрин по телевизията показаха как кралицата седна на някаква сбирка точно до симеончо и си любезничеха. Та и той не е случаен. Лон лаив да куийн !

бе озко , не съединено... Май бъркаш щатите с Великобритания :-)))))

САЩ са ,бяха и ще бъдат колония на кралицата,това е положението.Ако обърнете внимание на сватбата на принца не бе допуснат президента на САЩ,защото той е със статут на генерал-губернатор или най-много вице-крал....такива нямат честа да присъстват на такива събития.

Нещо май те влече към злобарите в България. Стой си там където си щастлив и не се пъхай в сайтовете на българите. Просто не си един от нас, защото ние принадлежим на по-голямата част от света пратила отдавна в забрава разни хрантутници наречени, крале, кралици, принцове, принцеси и аристократи.

Даммм., добре че комунистите унищожиха монархиите и синовете и внуците и братята им не ги наследяват. Най-вече в Сирия, Северна Корея, Куба и т.н.

Озко, прав си да те еба, и она е добра, да я еба, велика е.

Ако бабето се спомине в 17.29 и не постави рекорд, призовавам британците да мислят демократично и напредничаво, и да си поставят начело на монархията халиф Махмуд Първи. Тъкмо да имат малко време да посвикнат, преди да се въведе шериата.

Независима Шотландия! Обединена Ирландия!

Присмиваме се на това изключително постижение, но как може Ганьо да разбира от Генеалогия и Хералдика. 90% от българите смятат, че колкото по-пищен ти е гербът, толкова си по-благороден. Интересно дали ще надмине рекордът на Луи XIV . , който ако считаме легитимистката традиция Симеон II ще надмине след 6 месеца.

Това е интересно само за тебе!

Ама тя управлява ли друго освен имението си?

Тя управлява планетата,като рептилианска управителка по каноните и реда на голямата звездна империя.Всички сте роби и поданици това е положението.

64 години стигат!.... Да живее кралят! )))

its

"Баща ѝ", не "Баща й". И т.н.

"Кралица Елизабет Втора" пише се: "кралица Елизабет Втора"

А ние няма ли да празнуваме? нали сега ингилизите и мамериканците са ни най-близки братя, да вземем да спретнем едни 'спонтанни' народни веселби, с млади, умни и красиви българи?

Поздравявам всички българи с празника 9-ти септември. Поздравявам също стари и нови фашисти, политици, магистрати, идва нов НАРОДЕН СЪД.

Нито едно от децата и няма качествата да заеме мястото и,затова тя все-още е на престола.

Може и още 100 години да е на трона, но не може да стъпи и на малкия пръст на прапрабаба си Виктория

мумия. Тия още си играят на благородници? И наш Симиончо опита мъ ни стана.

Алчната бабиера не ще да се разкара и да остави Чарлз да поуправлява малко. Като се има предвид столетния ген на женските британско короновани рептилии Чалзът може и да не доживее...

Помощта за Чарлс , ще пратя "С више"! Началника ти. +а ти искаш ли нещо?

Следващия монарх е внучката никакви мъжки монарси не се допускат вече,бунта е потушен и управители могат да са само женски рептилии от кралското семейство на голямата звездна империя.

Нормално - тя е сигурно единствения британски монарх от който нищо не зависи и не и се налага да взема решения от стратегическа важност. Сравненията с Виктория са просто смешни. Каква работа е имала Елизабет 2, че да се умори, да си къса нервите, да се състарява преждевременно и т.н. ? Цял живот е гледана като писано яйце.

Пияните британски идиотчета, които одрискават нашата гордост, "Съни бийч", и се метат, като керкенези от терасите на бетонните ни хотели надолу в басейните , жълтеникаво оцветени.+. поп Иларйон, свещеник, епархия Съни бийч.

То до 17,30ч. има време - още не се знае!

Не сам разгледал още кандидатурите за днес? Но тази баба е с Предимства! Видях я, тази сутрин, при Кикимян, май не знаеше, на кой Свет е, горката монархиня? Твой Гооспод Бог

Дърт вампир. Храна за жълтите вестници и олигофрените.

Това бабурище отдавна трябваше да вземе пример от бившия испански крал и да се пенсионира. Не даже трябваше да го изпревари. А тя отдавна е забравила каква е и що е и си живее в щастливо неведение за ужас на сина си и очакващите да се сети най- после внуци !

Кралица Елизабет! Тя наистина е стълб на стабилността и прогреса във Великобритания. Една много симпатична лейди, изискана и с мярка във всичко! Ако не е тази вековна институция-монархията такъв хаос ще настъпи в страната им- всички искат да отидат в Англия?!

Тя не управлява, само царува.

Една много хитра, лицемерна, гяволита и успешна дама. При нейното управление Великобритания е белязана от стабилност и прогрес. Държавен глава на 16 държави от Британската общност. Може да я плюете колкото си искате. Днес паундът е една от най-силните валути.

Че тя какво управлява - нищо. Работата й е само да се усмихне на камерите.

Тя няма никакви заслуги за това положение на Великобритания! Нейни са заслугите за харчене на парите от цивилната листа за нея и вече безбройните и роднини! Силно подкрепяна от всички жълти издания, заради новините, които генерира и които им носят огромни приходи.

Нейната "Империя на незалязващото слънце " точи нефт и газ, и лее човешка кръв по цялото Земно кълбо, бомбардира и София, тая проклетия ! Сега ни е добрата баба , а Путун ни е Първи врак ? А Гойко, е, Голям глепак ! едва оцелявяща бабичка

Нема по-грозни и зли крави от англичанките, а мъжете им са още по-противни.

кога ли си виждал англичанка на живо.

Егати злата баба... син й никога няма да види престола от нея :( и внуците тоже...

Син и да се благодари на камила за това. Ти представяш ли си камила като английска кралица дори и за секунда?

Какво ни занимавате с дъртата баба! Вместо това пишете за българската мизерия и за това, че западните метрополии продължават да трупат богатства за сметка на държави като нашата. Ето, сега ни заселват пришълци, които бягат от родината си поради войни, сътворени от Запада. Пишете и за предателствата на нашите правителства и че е време да се освободим от такива като тая баба.

Олигофрен!!! Светът не се изчерпва с тоята мизерия и тъпоумие.

къде е?