Мадрид: От Русия идва ”дезинформация” за каталунската криза

Испански министри предупредиха за "дезинформациите" по интернет за каталунската криза, постъпващи, според тях, от "руска територия".

Обратно в новината

Коментари - Мадрид: От Русия идва ”дезинформация” за каталунската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поръчах си шкембе... и с изненада установих, че било свършило!!!! Мамка им и руски хакери, на всяка крачка ни цакат! :)))))

СССР някога изнасяше идеология, РФ днес - единствено омраза и нихилизъм.

а какво изнася Запада? Демокрация? Успешно я изнесоха и в Афганистан, и в Ирак, и в Либия, и в Украйна, сега я изнасят в Сирия. Също много успешно. Е тези "успехи" сигурно дават увереността на Запада да морализаторства и да се "бори" с фалшивите новини. Понеже новините от Запада са чисти и верни като сълза от сърна.

Понеже пък новините от Империалистическа Русия са по-чисти и верни от момини сълзи! Само дето много вонят на "биологичен материал"

А какво изнася Запада? Ми разходи се из магазините в Москва! Бас държа, че ще намериш само валенки "Мъде ин Раша"! Даже ватенките са "Мъде ин Джърмани"!

Не само, навсякъде ръси и "биологичен материал"!

Пак ли Русия, бе, тия няма ли да мирясат!

на словото, независимост на медиите, обективна информация: 1995-та - 1999-та "Сърбите наред избиват мюсолмани, хървати, албанци. Целта им е етническо прочистване". Резултат - днес в Хърватия, Косово и Сараево не е останал и един сърбин. Всички са прогонени или избити. 2003-та: Саддам крие ОМП-та в пустинята - никой не ги намери, Тони Блеър си призна, че това е измислица разпространена с помоща на "независимите и обективни медии". 2008-ма - "Русия нападна Грузия" Фокс Нюз прекъсва ефира заради поканената да коментира "Руската агресия" 12 годишна Ана Кокоева, която казва: "Но преди да продължа по-нататък, аз искам да кажа - ние бягахме от грузинските войски, които бомбардираха нашия град, не от руските войски. Аз изкам да кажа - благодаря на руските войски. Вие ни защитихте."

Ако някой се чуди какво точно печели Русия за да подпомага разпространяването на фалшиви новини ще му обясня. Официалната позиция на Кремъл е, че свободата на личността и словото е опасна за обществото и реално с тези си действия се опитва да я дискредитира. Нито Тръмп е толкова проруски настроен, нито БРЕКЗИТ помага на Русия, нито пък каталунците ще зарежат Европа за да влизат в Евразийски съюз. Не, просто Кремъл се опитва да докаже предимството на една система с по-ограничени права на гражданите в сравнение с тази в ЕС. Искате свобода - ей сега ще видите какво е свобода, че повече да не си мислите за нея. Като искате свобода защо не давате на каталунците независимост а, като искате свобода защо не пускате британците без пари да напускат ЕС,а? Видяхте ли с тая свобода как почнаха да ви полазват мигранти от Африка и Азия? А колко атентати заради тази свобода почнаха да стават? Виждате ли, че не може да има такава свобода, каквато пропагандирате , а? Който не вярва може да види как разсъждават феновете на Кремъл у нас - по описания от мен начин.

В РФ се появи един лаф, който много точно описва ситуацията с водопада от безпочвените обвинения на запада срещу Москва за всеки негов провал: "Котка бросила котят, в етом Путин виноват!" :)))

Не котка, а кошка. Освен това е се произнася йе, а э се произнася като е. Ей, ама много неуки взеха да ви набират. Много интересно нещо е мозъкът. в твоя мозък, Русия и Кремъл са еднозначни с Путин и въпреки, че никъде не написал неговото име ти си го прочел. Мисля, че е редно да се замислиш за това какво въздействие има върху теб пропагандата.

loyola

Хе хе , драга Мария, там накъдето сте тръгнали, ние от там се връщаме. Време е да забраните сърфирането и четенето на сайтове, различни от правителствените! И да вкарвате в затвора всеки, посмял да мисли различно!

във Вашингтон към ЦРУ: "От Русия, в краен случай от Венецуела..." ...Аааа ... а къде е КНДР? Строга забележка направете на тия испански министри, строга! И следващия път никакви пропуски, съгласувайте с нас предварително достоверната информация."

идват чумата, холерата, птичия грип, земетресенията, вулканичните изригвания, от там ята скакалци отлитат по останалия свят, в Русия е създадена Ал Кайда, после и ИДИЛ, там са родени Бин Ладен и молла Омар, от Русия по света се изпращат канибали и серийни убийци, наскоро демократичните, независими медии са разкрили, че там в момента се събират глутници кръвожадни вълци и мечки стръвници и се готвят за инвазия по цивилизования свят...

И какво излиза - Русия трябва да ограничи всички базови права на руските граждади, примерно правото да изказват мнение и да пишат по форуми, и това за да угоди на западните "демократи"

Просто всеки трябва да има нещо наум, когато се информира от руски източник. Ако някой си спомня времето преди 1989г. вероятно знае, че информацията , която получавахме за да мине цензурата трябваше покрай важните факти да се вмъкне "ролята на партията", "достиженията на социализма", "щастливите трудещи се" и прочее неща. Е така и с руската информация в момента - елиминираш пропагандата и цензурата и тогава я ползваш. Спомням си, че информацията за трансфера на Зико в Удинезе звучеше по следния начин в НРБ - "с тези девет милиона долара, които клубът плати можеха да се построят 10 детски градини, две болници, четири училища...".

достоверни източници са СНН, Дойче Веле, Асошейтед прес. Още се търси на Саддам оръжието за масово поразяване дето тези свободни, независими и прочие ни "информираха" за него...

напално нормално.пуснаците нямат интерес от силна и обединена европа и използват всяка вазможност за удар по неиното обединение.

Наближава 02.00 часа, а не заспивам... Руските хакери са виновни, без съмнение!!! :))

Айдеее, и тия! Абе какво му стана на този свят бе - ВСИЧКИ ОБВИНЯВАТ Русия, по-точно Путин от КГБ и Кремъл в какви ли не престъпления и гадости, вкл. в подлушване, хакерство и намеса във вътрешните работи на други държави, И ТО РЕДОВНО!!!!, Путин и подслушване и намеса във вътрешните работи на други държави, ТОВА Е АБСУРД БЕ! Как може да се вини така един невинен и честен почтен офицер - милиардер, и то в зелено, с честни сини очи и кръст на шията, от КГБ!?!?! Е.ати светът, дето го е обзела такава параноя! А кой, ако не ние, българите, не знае най-добре, ЧЕ МОСКВА НИКОГА НЕ СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ, И САМО МОЖЕ ДА ГИ ОСВОБОЖДАВА, НО НИКОГА ДА ГИ ПОРОБЯВА! Дори и когато те не са ги канили, молили и искали да ги освобождават!!! В един свят с толкова много лъжи, измами, преправяния и подправяния ДОРИ И НА ГОЛЕМИ ИСТОРИЧЕСКИ СЪБИТИЯ И ФАКТИ, ИЛИ ТОТАЛНО СБЪРКАНАТА ИМ И ОБРАТНА ИНТЕРПЕТАЦИЯ И ТРЕТИРАНЕ, КОГАТО ДУМИТЕ ДОРИ И НА ЛИЦА НА НАЙ-ВИСОКИ И ТРАДИЦИОННО УВАЖАВАНИ ПОСТОВЕ СА ТОЧНО ОБРАТНИТЕ НА ДЕЛАТА ИМ тоест те В ЕДНИ И СЪЩИ ДУМИ ВЛАГАТ ТОЧНО ОБРАТНОТО СЪДЪРЖАНИЕ, И ТОВА ВЕЧЕ СТАВА ПРАВИЛО, А НЕ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.... Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО ВСИЧКИ ДА СА НАСТРЪХНАЛИ И НАЕЖЕНИ, И НЕДОВЕРЧИВИ КЪМ ВСИЧКО, КОЕТО ИДВА ИЛИ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОТ ТАКИВА, КОИТО .... СА ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА ТОВА НЕНОРМАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ, ЗА ТАЗИ ГИГАНТСКА ИЗМАМА И АНОМАЛИЯ! Тук става дума не само за обществени аномалии и израждания, ТУК СТАВА ВЪПРОС И ЗА УМСТВЕНИ СЕРИОЗНИ ОТКЛОНЕНИЯ И ЗРАЖДАНИЯ НА ЛИЦА НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ И ПОСТОВЕ, и от техните кръгове и обръчи!

"...Как може да се вини така един невинен и честен почтен офицер - милиардер, и то в зелено..." Това целокупният запад не може да го докаже вече над десет години, но естествено "info"-то го обявява като доказан факт!!! А сега де???? За този разнобой в западния пропаганден хор пак руските хакери са виновни да знаете! :))

Алфонсо, а не смяташ ли, че именно Русия е виновна за земетресението в Иран?

Не, не аз не смятам, а знам! Че не Русия е виновна за земетресението в Иран, а САЩ, разбира се, просто защото те са универсалния злодей в света, а Путин всъщност омекоти земетресението за да не е много по-силно и унищожително, защото всички знаем, че Путин е много мъдър и добър, Спасителят на света и човечеството, с все офшорките и офшорните капитали в тях, разбира се...И Путин (и КГБ) в лоши неща не се забърква и не учавства, категорично НЙЕТ!

братчед, ужасно си плосък, ама се мислиш за големия мозък. ПФУ!

когато нещо е кафяво и смърди на лайна - много вероятно е да са лайна. Когато цял свят казват, че Русия се опитва да създава конфликти - ще е много тъпо да отречеш само защото диктатора на страната ти е симпатичен.

Бъркаш, колега! Специално и само в случая с Путим целият свят, всички хра грешат за него, и само той единствено е прав! Е, и аверите му Тръмп, Ким и Ердоган, но само когато не са му сърдити за нещо, за което само те помежду си си знаят...Докато не си се разберат и пак се съберат, и ... после пак се скарат. И така...

Не руснаците, а Гнусните араби, турци и негри ЛЪЖАТ и пишат глупости... Арабите ВЗРИВИХА две бомби в Барселона и Атентатора от първия атентат , отначало се СКРИ при някакъв турчин. Ако убият турчина Местан, и му вземат парите ще спрат част от тия Измами на турците.

След като им се отдаде брекзита руснаците решиха да пробват и в Испания, но не им се получи. Англичаните са алчни и се продадоха сами при толкова руски банки на острова. Виж в Испания толкова руски банки няма и имат по-малко влияние.

От Мадрид: Кой ми с..а в гащите ?

от мизерните руснаци може да се очаква само мизерия, лъжат и крадат повече от мангалите,затова всеки разумен човек ги мрази!!!

друго може да очаквате от Русия?

ако някой не е наясно как се спускат опорни точки в ес до неолиберастките тролове и толерастната джурналя, то да прочете статията. но и заглавието върши работа. всичко става по официални канали. преди изборите в германия бе същото положение. то бяха неистови вопли и късане на ризи, че путин щял да изманипулира изборите в обединено гдр, начело с другарката меркел, но, след като путин избра пак меркел и настъпи мълчанието на агнетата...

Трябва да се вземат мерки - да се забрани Нета в Русия и ЕС . Днес видяхме един Филм на Елена Йончева наречен Граница . Този филм е сниман в Русия - няма нищо общо с БГ Границата .Браво на ГЕРБ за забраната за разпространение на тази фалшификация в Интернет .

Позната картинка от много години. Едно време на комунистите им беше виновно международното положение, вражеското обкръжение. После на демократите им бяха и все още са виновни комунистите. Сума ти хора бяха обвинени и отлюспени с обвинението че са комунисти. По едно време онемяха и замряха, когато Симеон дойде и ги смъкна от властта. Нямаха как да го набедят че е комунист. Сега пък руснаците са виновни. Явно някои хора губят почва под краката си. Хаосът е пълен.

На устата м ие да ти кажа, че си идиот. Самите куманяги домъкнаха Симеончо. Симеончо е еврейче, по произход. А куманягите, работът за евреите. капиш? Симеончо, е ор рода Кохари, еврейски унгарски род с доказан произход 6 века назад, купили си титлата Сакс Кобург Готта, омъжеайки една еврейка за въпросния немски принц и пръквайи еврейчета и з цела европа, фклучително до кралица Лизбет у Лондоня. Която носи същата кръФ. Та некакси, не излиза коректно, да кажеш, че куманягите немат нищо Опщо со Симеончо Кохари.

Ама мръхло. По какви пречини верваш, че Симеончо отиде при мароканския крал, в изгнание. Ми мароканския крал също има еврейска кръФ. Сакс Кобург Готта след въпроснатабогата еврейка е осеяла цела европа с еврейска кръФ също. Защо, защо, защо....защо сте толко тъпи? вие сте стандарт за тъпота, сертификати мое да се издавът, върху вашата единица мерка тъпота...... Защо Симеончо редовно гостува в исраел, некой от вас сеща ли се. Защо Симеончо Паси му беше в екипа. Защо извика други еврейчета от света, да му бъдели екип професионален. И вие, клатите бузи и немеете, и се слюнчите. И какви се явеват куманягите на евреите, некой допуска ли? Симеончо еврейчето, се налапа с имоти и гори, пари и придобиФки. некой куманяга, попречи ли му, пребори ли се за народното имущество. Докога, о свещана простута.

Подсказка: Сауди Арабия са евреи приели ислама. Симеончо и там е гъст, както и кралицата Лизбет. Да се сешаш каква е връзката, и защо са толко гъсти? Ако познаеш, ке ти дам кучешка бисквитка.....

Да се сешаш защо Хабсбургите имат традиционния увиснал семитски нос, в последните неколко столетия? За това досещане, ке ти дам две кучешки бизквитки....

Минусаджиите, тичайте да четете кралските родословия, които се регистрират и са публични. Айде, и не се излагайте, това е истината. Почвайте да търсите Сакс Кобург Готта и къде е станала еврейската заварка. Айде, инфото е публично, не сеправете на неграмотни, там си е, четете.

Подозирах руско участие, но чак да сипят тъпи лъжи не ми се вярваше. Каква всъщност е ползата да лъжеш по света за неща, които няма как да се случват и не са се случили? Би трябвало при такова положение испанците да изгонят всички руснаци от Испания, но пък може да плъзнат насам гащниците нетърпими.

Русия е велика страна а Путин е президента на света.

Хе-хе, политиците и от Изток, и от Запад коронясват Путин за Властелина на планетата, който ги мести като пешки на световната шахматна дъска...

На крива ракета (испанците), космоса и пречи.

На крива ракета, космоса й пречи! Вече и малките деца се смеят на обвиненията срещу Русия! Едно е ясно, каквито и глупости и извращения да правят фашистите в Испания и в ЕС, все Русия е виновна! хахаах

За дезинформацията не знам но това което постоянно идва от Русия е смрад и гадост.

Както и онова, което идва от мястото ти, което слънцето не огрява.

От калищата твърдят че Горна Волта е велика заради ракетите

И тук на Марс се получават дезинформации от Русия най-вероятно. Неможе да се каже със сигурност щото сигналите се объркват с тези от Перник, но тук на Марс предполагаме, че все пак е руска намесата.

щом и тия заговориха за Русия, значи са разбрали, че ще изгубят изборите.

Ако Вовочка дори за малко успокои топката и спре да клати проблемните държави, ушанките ще могат да фокусират празните си хладилници и Джуджи спешно ще даде фира.

На знам с какво са пълни руските хладилници, но със сигурност главата на М е празна.

Много си е добре главата на М. Добре, че нещата си вървят, а собаките си лаят.

На тъп евроатлантик, социалните мрежи му пречат. Да бе, "простите" каталунци станали московци, а на испанския крал му сложили камера в нощното гърне. То бива простотии, но явно краварската параноя е заразлила Европа.

заляхме ...европата с ...тикви...!!! какво друго очакваш...!!!

Не е зараза, а разпореждане от висшата еврейска каста в САЩ.

рахои се прибира...ляга до ,,жена,, си в спалнята ...а тя ...,,чака,,...??? обръща и ,,гръб,,...и ,,заспива,,...!!! жена му ,,промълвява,,...??? ,,ах ...този ...,,путин,,...!!!

Пак лъсна нас-ния путлеристки г=з! А! ХЕХЕХЕХЕХЕ

Като си се загледал в гъзъ, може и да седнеш на хуя на Путин.

И все пак не разбрах в какво се състои дезинформацията?

Те и испанците не разбраха.

Жалки нещастници! Фалшивите новини ви били виновни! Хората просто не искат изпердашения и корумпиран ЕС!

Тия не разбраха ли , че ще се оправят едва тогава , когато вместо крал имат руски генерал-губернатор.

То и краля им от фамилията на "нашия цар". Еврейската фамилия Кохари, купила името Кобургота. А Испания не е страна състояща се от една народност, както и всички държави от Еврейския съюз. Личи си еврейския подход, не знаем, но пръст има Русия. Семити (евреи и араби), какво повече до си каже за долните същества..

Тия ше ме уморът.....:))))) Имах кушмарнощескавшаршафите, ама ми се стори, че Русия ми бъркъше потполичкътъ, и сега утивъм да съуплачънадругаркътъ.... сичко си има граници, сторило им се, пък тека мислели, а доказателства никакви, ама на, те са убедени, че Русия им е срала в памперса.

ЗА ВСИЧКО ОБВИНЯВАТ РУСИЯ, КАКТО КАЗВАШЕ БАБА .И НА МЪРЗЕЛИВИЯ ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН!!!!!????

Кое би било по- правилно: Толкова са трагични, че чак са смешни или Толкова са смешни, че чак са трагични?

ЗА АМЕРИКА Е ВИНОВНА РИСИЯ, ЗА КРИМ ВИНОВНА, РУСИЯ, ЗА КАТАЛУНИЯ Е ВИНОВНА РУСИЯ, БРЕГЗИТ Е ВИНОВНА РУСИЯ, ЗА ВСИЧКО Е БИЛА ВИНОВНА. РУСИЯ, КАКТО КАЗВАШЕ БАБА МИ НА КАЛПАВИЯ ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН, РАЗСИПАХА ЕВРОПА И ЗАТОВА ЛИ Е ВИНОВЕН ПУТИН, НЕНОРМАЛНИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ РУСИЯ!!!???

Алоооо , червени дирници , що ми трийте коментарите , ана червените боклуци не трийте ?!!!

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е ЕДНА ПРЕКРАСНА ИДЕЯ И ЕДНО НЕ ПРЕКРАСНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. БРЕКСИТ Е ЕДНО МНОГО ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕРСТВО, ЧЕ ОЧАКВАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ДОЧАКАНИТЕ. И ЗА БРЕКЗИТ ЛИ Е ВИНОВЕН ПУТИН?

Абсолютно същото би могло да се каже и за социализма и за християнството

На братята соросиди и т.н радетели на псевдодемокрацията предлагам, да превключат от Бигбрадър и да разгледат ефира за вчерашния марш в Полша. От снощи цялата демократична ЕС - комисия е в шок.

Ас го гледах снощи и също бех потресена. И както си ме знаете изплясках линка в една локална медия в Атланта, държана от черни афроамериканци, в полза на куманизма, ако моете да си претставите, афромаериканци да са куманяги. И то ривърс расизм куманяги, демек лефтисти с расови социалистически и куманизтически наклонности Ф началото тия ме убеждаваха, Атланта Стар куманягите, че африканците биле родителите на човечеството. Демек сички сме се пръкнале от африканските мамуни. Викъм, дори и Даруин не е изказал текова остро и прогресивно мнение, ви на каква база извадихте тея заключения? :))))))))) Прупускъм оДговорите.....истерясаха ....очаквано.....:)))) требе да ги ръчкъте, другари! Даруин е публикуван преди 2 века, и още има спекулации върху трудовете му .....

Гледам, че не зацепвате. Понеже афроамериканците сега залитат да са лефтисти, демек куманяги, Антифа и прочие, и гласуват декомракти, което е пак лефтиЗка партия, демек пак леви и куманяги. И им показах какво става в една постокуманиЗка страна, и то с коментара, тука нема ни един черен, как я мислите, докъде ке ви доведе куманиЗма. Пълно малчание и потрес......засега...чекам некой да се обади. Снощи изплясках линка на маршируващите поляци, стена от млади мъже, бели до един, и бият крак по плаца..... И афрохамериканците, пълно малчание......да видим, кой ке се обади....ноо беха активни, преди 3 седмици, доде не обесних, че съм от Източна Европа и че намирам локалната им медия за смешна, че ние сме го минале тия етапи и сега минавам още.... Тия още спорът за цената на захарта в плантациите...ако искъте вервайте....

Разбира се. Всичкото руско трол беше впрегнато да плаши британците и постигна успех. Сега беше същото всички нагли путлерастки боклуци виеха на умряло и вадеха какви ли не фалшиви аргументи, че каталунците били съвсем други от испанците. Тука го пишеха непрекъснато, но са го писали и на испански абсолютно същото. За това са нужни стотина платени от злото джудже трола. Разбира се е трудно доказуемо, че са платени, но поне е сигурно че са от Путлеристан.

Европейския съюз никак не е прекрасна идея. Има разделение и използване, типично за еврейската същност на Еврейския съюз.

А ето какво идва от демократична Украйна: " . . . 22-летний Александр взял в жены 80-летняя Зинаида из Винницы инвалид первой группы, молодой человек ее внучатый племянник. Вероятно, инвалидность невесты и прельстила Александра. . . . . . Дело в том, что незадолго до этого он получил повестку в военкомат. . . . . . . .фейк а?

Уговорка по между роднини. Какво ти притеснява. А рускиня, омъжена фиктивно за циганин , по'-малко ти притеснява?

Аз вече изобщо не гледам новини от планета на маймуните.

И голямо чудо станало, човека не иска да ходи в казарма, всеки си решава както намери за добре. Ама не, запутинците трябва да раздухат балона, така е били и с испанската работа.

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някоя държава. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на държавата. Например, Путин натиска копчето на Испания и Каталуния моментално обявява независимост. Въпроси има ли?

Защо клетата Рашка продължава да е бедна и негодна за обитаване кочина?

от сто години управлявана от чифути

не само те , а в половин ЕВРОПА дето стъпиха , още не могат да се оправят

ВИЖДАМ НА КОМЕНТАРА МИ ЗА ТАНГО ФЛАМЕНКО МИНУСИ. МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ЩОМ НЕ ВИ ХАРЕСВА ТАЯ МУЗИКА, ИМАМ И ДРУГА ОПЦИЯ ЗА ВАС. ВИЖТЕ ГЕЙ ПАРАДА В МАДРИД. 1 МИЛИОН СБЪРКАНИ ОТ ПРИРОДАТА, СЪБРАНИ ЗАЕДНО И СЕ РАДВАТ, ЧЕ НЕ СА КАТО ДРУГИТЕ ХОРА. БИХ ИСКАЛ ДА ЗАПИТАМ. А ДЕЦА, КОЙ ЩЕ ПРАВИ И РАЖДА, АКО ВСИЧКИ СТАНЕМ ТАКИВА?

Закон, всеки който не харесва Обединена Европа и се прекланя пред путлерландия - ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ, СИБИР !!!

Пък аз ти казвам: ЧЕМОДАН , ВОКЗАЛ И....НА МАЙНАТА СИ

Крайно време е в лудниците да изключат интернета.

Първо, бъркаш понятията. Къде си чул, че ГРАЖДАНИТЕ не харесване ЕС, ЕВРОПА. НЕ ХАРЕСВАМЕ изпълнението на ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ и това няма нищо общо нито с КГБ, нито с ПУТИН. Следващо: Ние ГРАЖДАНИТЕ на БЪЛГАРИЯ сме намери изход: ЧЕМОДАН, ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, ТЕРМИНАЛ 2. . . . . . .и това, че сме поели поя път се радва единствено и само пак Путин, а родния ни и обичан патриот ни гони и спомага да се махаме: "Вземайте на работа всичко, което мърда и е готово да работи за 250 евро". . . . . . .Апро - по руснаците печелят доста над 250 евро . . ..

Тролетариата е в катарзис. Опят.

Абе като тръгнаха нещата да обвинават Русия в абсолютно всичко, скоро ще кажат че Япония бомбадираха не американците, а руснаците.

всичко изгуби. само фалита и остана.