Коментари - Европейската сметна палата: 60% от измамите с еврофондове у нас са прекратени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази "новина" има 2 страни: 1. Обяснява мерака на англичаните да се махнат. 2. признава, че 40% от фондовете са обект на измами.

Това е все едно НЗОК и качеството на медицинската услуга... едното няма нищо общо с другото! И 1 процент е излагация, ако се установи нередност по документи!

Наистина нямат. НЗОК е само и единствено разплащателна институция. Все едно, когато не си доволен от качеството на колата си, да обвиниш касиера на завода. За качеството на медицинското обслужване се грижи МЗ. НЗОК може са мо даговаря финансовата рамка и да избира наличните предложения.

60% от измамите у нас с евро фондовете са прекратени, а откраднатите средства вече са узаконени!

Тази новина беше за 1 април

Просто крадците са се изпедепцали за толкова години...

ще е за оставащите 40%

Отчита се, че 60 на сто от проверените случаи на съмнения за измами са били отхвърлени или прекратени от прокуратурата Че ние прокуратура нямаме,а само измамници,които се правят на прокурори,най-вече главни.

Нека тези от ЕС които се интересуват от измамите,А ВСЪШНОСТ ТЕ ИМАТ предвид ТОЧНО ЕДИН ВИД ИЗМАМА И ТОВА Е КРАЖБАТА,ДА ПОТЪРСАТ ПРИЧИНИТЕ ЗА ТОВА,А НЕ ДА САМО ДА ПРЕКРАТЯВАТ НЕКВИ КОНКРЕТНИ "РЕАЛИЗАЦИИ" ПО ПРОБЛЕМА.Това с прекратяването ИЗОБЩО НЕ РЕШАВА И НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА.Момчета от ЕС търсете причините за краденето в БГ.Не ме интересува че и другаде се крадяло.Интересуваме краденето в БГ,щото това е крадене от МЕН.От мен са свити мангизи.Францата и другите си ги оправяйте както искате.Нема лошо,НО МЕН МЕ СЪРБИ ЗА КРАДЕНЕТО ТУК ЩОТО АЗ СЪМ ПОТЪРПЕВШИЯ.Ако моите приятели от ЕС открият причините за краденето в БГ и ги премахнат, така те ше предотврата бъдещи кражби.Иначев тва е както се казва "работа на парче".А ПРИЧИНИТЕ ЗА КРАЖБИТЕ В БГ СА ПРОСТИ,ЯСНИ И НЕ Е НУЖНО ДА СИ АЙНЩАИН ЗА ДА ГИ ОТКРИЕШ.Стига да искаш...Искате ли това момчета от ЕС.Ама наистина да го искате.Тя една КРАЖБИЦА не виси у въздуха бе юнаци.Тя си има извършител бе.Помогнете на БГ да се освободи от тех и до тук с кражбите.А иначе БГ има много гошна "традиция" в краденето.Основата и лежи в декемврия месец на 1947г- най черната дата в историята на БГ-когато е бил "гласуван" "закона" за национализацията.Тогава кржбата е била издигната в ранг на закон-"закона за национализацията".Момчета от ЕС вижте кой е гласувал този "закон" и така на там...Дадох ви предостатъчно линкове за това КОИ СА КРАДЦИТЕ В БГ.Те са все едни и същи-тези от 1947 и техните наследници днес.

това значи ли че 40% си продължават

Колко осъдени за измама има? Колко пари са възстановени? Колко държавни чиновници има осъдени?

Като са прекратени 60% ОТ ДАЛАВЕРИТЕ КАК ИСКАТЕ ДА ИМА НЯКОЙ ОСЪДЕН????? Докато не заработи реална професионална правораздавателна институция в България, реално НЕзависима от властващите все ще крадът безнаказано..

Бравос. У нас най-после успяха да ударят 60% от малките от опозицията, а за останалите дето държат 40% или 99.9 % от кинтите резултатите ще излязат когато тати ми купи колело - хахахах

Шшшшш тихо, че ще ви изтрият коментарите! Спуснато е да се пише, че в българия измами няма и не трябва да има разминавания, че после някой няма да си вземе заплатката! А иначе - в 60% от измамите е имало измама на 100%.

Ако 60 % от измамите са прекратени защо не живеем по-добре ? Значи не са прекретини а ПРЕКРОЕНИ. Спомням си как ЕС, НАТО и др. под. наблюдаваха ембаргото срещу Сърбия в средата на 90-те. Имаше много строга охрана от 8 сутринта до 5 вечерта. През ноща контрабандистите правеха каквото си искат. Същите наивници ли проверяват сега фондовете?

Прекратени са да се разследват, а не че някой е спрял да краде...

Към Редактора на новината, Калина Петрова, Моля поправете заглавието. Така не става ясно, че измамите са прекратени поради факта, че парите вече са усвоени! Ерго там няма какво повече да се краде! Както е при къщите за гости. Както беше при фотоволтаиците.

Основното което разбрах че нашата цацаратура е прекратила 60% от проверките на измамите с мангизите за да се продължи с тях облагодетелстването на ''независимите''институции и властващите...

Бля бля бля... да влезе убиия е цялата им работа на тия защото са в кюпа с допусналите нарушенията...

Заглавието изобщо не отговаря на написаното в текста! Никакви измами не са прекратени, а проверяващите у нас са прекратили разследването в 60% от случаите. Имам чувството, че неграмотните журналист са повече от неграмотните тролове. Става дума за т.н. функционална неграмотност - когато не разбират смисъла на написаното.

21 век! В уж грамотна медия.... 60% от измамите са прекратени и няма измами, или 60% от проверките за измами са прекратени?