Европейската прокуратура назначи един и отхвърли още двама кандидати от България

По-рано бяха одобрени Димитър Беличев, Бойко Калфин и Светлана Шопова-Колева, а четирима получиха "не"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди няколко дни бях написал, че нито един български прокурор не става за ЕП, тъй като всички са корумпирани!

Всички български прокурори трябва да бъдат отхвърлени, няма нито един читав !

6 от 10( !!!) кандидат- български европрокурори ОТХВЪРЛЕНИ. Конграчулейшънс, г-н Борисов! 6 от 10-те НАЙ-ДОБРИ СРЕД ДОБРИТЕ български прокурори, избрани с ПЪЛНО ЕДИНОДУШИЕ... ... ФЕЙК държава; ФЕЙК премиер; ФЕЙК гл. прокурор...

Спешно да се предложат Мая Манолова и адвокат Хаджигенов.

Колко пъти да казвам, да се закрие бг съдебната система цялата и се наеме швейцарската. Всичко онлайн от Швейцария. Сигурен съм че бг закони изведнъж ще се окажат супер ефективни! И то поне 10 пъти...

Новината свърши преди да е започнала. Не писахте, кои са отхвърлените и заради какво.

Нека предложат всичките ни налични прокурори и който е отхвърлен, направо шута и от нашата прокуратура :) Така де, ако не ставаш прокурор за всички, не бъди прокурор на никой. Длъжноста е общественозначима и след като от европейската прокуратура не ги искат да работят при тях, защо да работят при нас.

Калинките

Този Бойко Калфин да не е някакъв на Ивайло Калфин? Като гледам по какви критерии се подбират хората на служба в Брюксел, Люксембург и другите "седалища", сигурно са роднини господата Калфини.

Нищо чудно... според Европейската прокуратура в българската прокуратура няма прокурори;) Ето какво казаха предния път:"Оттам обаче поясниха за "Хоризонт", че Колегиумът е стигнал до заключението, че според цялата им кариера те не са били в положение да придобият ключовата част от необходимия практически опит за европейски делегиран прокурор, а именно - този на прокурор."Позицията, която са заемали в българската правосъдна система, не им е позволила да доведат дело до съда, да представят пледоария или да упражняват наличните правни средства при наказателно преследване според националното законодателство", подчертават от европейската прокуратура."

цацаратурата, каскетурата и тикватурата не се приемат добре вместо прокуратурата от ЕС

Според мен от нашата прокуратура трябва да пуснат сигнал до ЕК и арменския поп как Европейската Прокуратура пречи на нормалното правораздаване и не защитава правата на европейските граждани с този нагъл отказ.

Бой по каскета - палячото на мутро-милиционерите.

постна новината... като е изявление на ББ доста по-обстойно се предава всичко казано от Винету.. Не се ли знае повече за тези кандидат прокурори та да разбере човек защо и на кои точно критерии не отговарят "изгорелите" кандидати и да осмисли кои хора са назначени като добри и безпристрастни експерти? Както се казваше преди, но ще го кажа по-съвременно - нов тип мъгла - журналЯстическа. Дир.бг, някой рабра ли ме? Явно не случайно 112 сега е по известно число като мястото ни в света по свобода на словото.