И евродепутатите искат изслушване на Зукърбърг

Групата на социалистите и демократите в Европарламента настоя изпълнителният директор на Фейсбук Марк Зукърбърг да бъде изслушан другата седмица в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - И евродепутатите искат изслушване на Зукърбърг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, жалко че чак от другия месец могат да наложат глоба от 4% върху оборота ! Те тъкмо потриваха ръце да глобят пак ФБ, когато закърбърг сам призна и започна да се извинява :))) А национално законодателство за защита на лични данни има в цивилизования свят, проблемът е че е много трудно да се защитят правата в глобалния свят. Най-умното е човек сам да се пази: никакви лични постове и в нетрезво състояние, снимки само на предмети или изгледи и ако някаква кореспонденция е нежелана , неочаквана или изобщо подозрителна, да се игнорира и да се подаде сигнал до компетентните органи за защита на личните данни

Човек трябва да е пълен идиот да ползва Фейсбук. На запад вече доста хора си затвориха този пост. А на всичко отгоре пък и да се носят приходи на е.рей- тъпоумието е безкрайно. Аз когато купувам стоки дори винаги гледам къде са произведени. Нищо което е произведено в Израел не го купувам докато те не намерят миролюбиво решение с палестинците. Не че харесвам палестинците, но е време да покажа на по този начин, че не съм за такова третиране на хора.

ПОГОЛОВНО СЕЧ И КЛАНЕ ЗА ЧЕРВЕНАТА ТРОЛСКА БАНДА, НА ТАСКО АТХМАКА И КУТЮ СПИНА ДО КРАК! ЗАД БЪЛГАРИТЕ СА САМО БЪЛГАРИЯ И БОЙКО А ЗАД ЧЕРВЕНИТЕ МИХЛЮЗИ ДИСАГИТЕ С МОСКОВСКО ЗЛАТО!

в оборът не са ,,виновни,, мишките , че ,,кравите,, отгоре сер.т,,???

тоя къдрьо зема париците и сега да почисти следите

с колко млр-а ,,олекна,, феиса преди време...!!! това се казва да му вдигнеме ,,акциите,,...!!! политиците се облажиха от тези данни...!!! сега за следващите избори не трябва да има ,,други,, облажени но като ,,орбан,,...!!! ,,трябва да изчистиме мръсотията която ни ...помогна,,...!!!

а най-добре ще е европарламента да се изчисти от всички тези ояли се еврогейски боклуци и техните джендърски фейк нюзове!!

КАЛТА ПОД НОКТИТЕ НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И 3-ТЕ МУ ПРОСТИТУКИ ЕДВА ЛИ ЩЕ Я МАХНАТ :))

ЕВРОКОМИСАРКАТА ЕВРЕЙКАТА ВЕРА ЮРОВА ИСКА ДА ПРОВЕДЕ ХОЛОКОСТ СРЕЩУ ФЕЙСБУК ... АМА ЕДВА ЛИ :))

Надявайте се ;)) Просто искат Фейсбук да им даде достъп и на тях до данните. Нищо повече! Чисто изнудване.

Цукерберг още много години ще се извинява. Бозата му е пълна. Такава помия като фейсбоклука скоро не е изобретявана.

на ефирните предавания. Да наложим стриктен контрол на кабелните оператори. Да спрем издаването на вестници и списания, заемащи анти-европейски и анти-натовски позиции. Да не допускаме ретроградната анти либерална идеология да трови съзнанието ни.

Такова животно като "слово/език на омразата" просто не съществува. Това е чучело, което разни либерасти размятат, за да имат оправдание да налагат цензура над тези, които могат да мислят и да изразяват обосновано, но различно мнение от угодното на статуквото. Много се забавлявам като прочета или чуя "социални мрежи". Трудно ми е да се сетя за нещо по-антисоциално от тия мрежи. Видяхме го Зуки как си каза к`вото са го обучили адвокатите и как се понапишка, когато няколко от сенаторите го натиснаха с по-неудобни и лични въпроси. Не може да се отрече, че и двете страни добре играят в цирка, който поставят пред света.

Аааа, как да не съществува език на омразата?! Това е всяко мнение, различно от това на политическите психопати в ЕС и САЩ. Ясна и точно дефиниция. Чуда се защо в Уикипедия пише друго..

Този Лъже като еврей !

Не разбирам каква е тая измислена борба против изтичане на данни, като самите потребители (ще) трябва да приемат условията за ползване в които (ще) е записано, че лични данни се разпространяват. Всякакво друго изтичане или хакване и разпространение на лични данни де факто е кибер престъпност и никой неможе да ти дава гаранции, че няма да се случи, но и това може да бъде записано в условията за ползване.

Нали казаха Меркел колко много лични данни е откраднала, за да може да се докопае до 4-ти мандат

Основната мръсотия във ФБ са хилядите дезинформиращи руски тролове.

радваи се...!!! ,,и сам тролът е трол,,...!!! с този на снимката маи сте ,,братчеди,,...!!!

Изобщо не влизам в този кенеф Фейсбук.

,,..Трябва да изчистим социалните мрежи от мръсотията, заяви обаче днес еврокомисарят по правосъдието Вера Юрова...,,??? ,,комисарят вера че и юдова..,,,!!! ,,настоящии болшевик,,...!!!

"Зукърбърг заяви, че Фейсбук води непрекъсната битка със злонамерени тролове от Русия и това е истинска оръжейна надпревара. " Този фукльо кога научи руски език ...

Изчистиш ли социалните мрежи от мръсотията, няма да остане нищо от тях!