Европа трябва да се подготви за криза, идваща от рязко увеличаване на смъртоносния фентанил

В началото на юли "Ню Йорк таймс" констатира, че е налице пряка връзка между трафика на дрога и геополитиката.

Обратно в новината

Коментари - Европа трябва да се подготви за криза, идваща от рязко увеличаване на смъртоносния фентанил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блинкен-Мигача, що се прай на "дръж ми шапкатa" и не каже, че този Фентанил идва точно от тайните нарколаборатории на CIA?? Сума ти и шефове на CIA станаха мултимилионери от тази търговия. Един от тях дори си купи цели две телевизии в България. Цяла Америка е буквално зарината с Фентанил, можеш да си го купиш или поръчаш на всеки ъгъл.

това е една от идеите на САЩ за Косово, накролаборатория на национално ниво, директно в Европа Само хубави неща от партньорите ни

Е па готвим се за кризата! 10-ина кила фентанил съм си зел... Ще ми стигне до 2-ро пришествие..

Не ти трябват толкова, една свръхдозичка ти е достатъчна

Ами то всички гадости идват от Америка ...така ,че Мигащия казва истината !!!

Това слагат ли го в кренвиршите?

За награда след 89-та ни заляха с хероин. Който е живял 90-те помни, тогава си играхме сред спринцовки и игли. Сега се изтеглиха от Афганистан, хероин вече нема, ама за сметка на това има хероин х50 т.е. фентанил. Искахте Джони Уокър, получихте това. С искахте Джони Уокър, щото преди това другите ви колонизатори ви пропиха с водка, т.е. течен наркотик. Е, дъртите наркомани отгледате младите наркомани. Очакван резултат.

Ще ме разплачете с тези оплаквания. Да не ви е боцкал някой насила? Кой ви е виновен, някой "господар" ли?

Използвани игли от ръцете и краката след игра на полянката до блока пак ми се обади. Гаранция за 90-те само си слушал, и най-малка представа нямаш за какво говоря.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами:====-- https://marketl.ink/biocom

Какво интересува Европа някакъв краварник и проблемите му? Оправяйте се. Или не се. Все ни е тая. Същото и с кралските особи в пъбовете

"десетки хиляди смъртни случаи от свръхдоза в САЩ всяка година" . Реално САЩ са нация от наркомани. Там се дрогират всички до един с изключение на Байдън, който заради деменцията забравя да си взема наркотиците.

Гледай по-дълго видео с Байдън, снимано на живо. В първите 10-15 Мин е като 20 годишен, припка, енергичен, усмихнат, прибързан. След 15 Мин е като мърцина - едвам се движи, не знае къде се намира и си забравя мисълта по средата на изречението. Хич не го друсат.

Байдън назначили вече началник пласьорите? Някой от милицията ще да е. Такава скъпа тока се охранява.

Да се приготви за новата пландемия на Вангардя. И за отравянията от Укрозеленчук и житце на Монстанто.

Най много наркомани има в Русия,там е пълно с дрогирани клошари търкалящи се в калта

В Руската Филаделфия ли? Аха. Начи яко 3д има в Тубата. И тва ли Руска продукция? Сигурно и мигрантите дето са налазили САЩ щото са им отворили границите и тях Русия ги пуснала.

В кой град? Ти кога се върна оттам че знаеш толкоз? Питам сериозно, изследвам какво става сега там и няма много надеждни източници. Истината е че безработицата е под 3% и не би трябвало да има много просяци.

И тия ни спират нас за Шенген?!Тези ни упрекват нас за мигрантите а те хващали между 10 и 15 процента от наркотиците влизащи при тях?!!!!

Има изход , вън от краварския нужник на речен ЕС ....

В солта ли го слагат вече ?

ОТИВАМ ДО КВАРТАЛНАТА ЛАФКА ДА СИ ПУСНА ТОТОТО ( ИМА И ПИЦАРИЯ ЗАЛЕПЕНА ЗА НЕЯ) ...НА ЗЕМЯТА Е СЕДНАЛО МОМИЧЕ 25+ :35- С АНЦУГ С КАЧУЛКА ....ПОЗАТА Е ПОЧТИ МЕДИТАЦИЯ ... В РЪЦЕТЕ СИ ДЪРЖИ ПАКЕТЧЕ С ЖЕЛЕ БОНБОНКИ ....И Е ЗАСТИНАЛА ТАКА ПОНЕЖЕ СИ Е УДАРИЛА КРИСТАЛ-МЕТ .... НЕ МЪРДА .. И ВСИЧКИ Я ЗАОБИКАЛЯТ ВНИМАТЕЛНО ...... ЗА ТАКИВА ФЕНТСАНИЛА Е БЪРЗ ИЗХОД, БЪРЗ БИЛЕТ .. ЖАЛКО Е ЧЕ ГО КАЗВАМ ЗА ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО - "ВЕНЕЦА НА ПРИРОДАТА"

А ОЩЕ ПО -ЖАЛКО Е ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИМ СЕ КЛАНЯТЕ НА ТИЯ МАЙМУНИ :))

"ПРЕДПРИЕМАЧА" С КВАРТАЛНАТА ЛАФКА Е ИНДИЕЦ .... А ПИЦАТА Е НА СИРИЙЦИ ОТ АЛЕПО :)) .... МАЙМУНСКИ СВЯТ .. САМОЛЕТА ЗА ВАРШАВА ВЕЧЕ Е КАТО АВТОБУС ВОЗЕЩ ЕКСКУРЗИЯ ОТ СТАРЧЕСКИ ДОМ :))

Един от Вилидж центровете на индустриален град. Църква "Света Троица". До църквата - кръчма. Старите англичани казват, че кръчмите се знаели къде са отдалеч защото винаги били до църквите. В неделя тази църква е пълна с негра - пеят и се клатят като бабуини. Белите ходят на sunday lunch. В кръчмата. Tesco. Там е като хан. Купуват се само алкохол, цигари и се пуска тото. Персоналът индийци. Вонят на къри. Отвън мизерия. До теското - кебап хаус, държан от кюрди. Мирише.

В страната която ни командва за една година 110 000 заминали от свръх доза... Нещо май

Ми то е наркоманскс зависимост Нас нормалните НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА

Глупа к

Деби ти за фентанила сми не говори далекоооооо си от истинатс

Ще го дадат на децата ти и ще те видим тогава смотаняк !

Нали помните кой причини крак епидемията? А можете ли да си представите дилър, който си трепе клиентите с толкова силна дрога? А можете ли да си представите една нова изключително скъпа война срещу наркотиците точно в момента когато се говори за легализация? В една изтощена от кризата Европа? И то в момент, в който в страни като Германия и Франция употребата на дрога точно от подрастващи и до 25 годишни е започнала да намалява? Не е случайно, че е толкова убеден, че ще имаме такъв проблем. САЩ ще се погрижи Шанз Елизе да изглежда като Кенсингтън Авеню.

Дилърът не трепе, клиентът сам се трепе. Дилърът не е производител. Ти знаеш ли какво значи легализация? Всички проблеми са решени, а? Дай ресурс за статистиката на намалялата консумация.

Дилърът не трепе щото всеки умрял му бърка в джоба бе чиче. На него файдата му е да си жив и да се изръсваш редовно. Не си ли чел за кокошката със златните яйца? Ти по принцип не си читател, нали?

Още малко и лична охрана ще им сложи дилъра на клиентите си... Може и личен лекар да им назначи, че да умрат от друго. По другите въпроси нещо да кажеш....

От САЩ нищо хубаво не е дошло, язък че толкова и се прехласвахме и мечтаехме за нея през 90-те, оказва се една прогнила клоака, която изнася корупция и войни в нечувани мащаби, ЛГБТ, и като цяло неолиберален фашизъм, ГМО, Ковид, икономически кризи, расизъм и всичко лошо което се сетите а днес и фентанил. САЩ вече е изродена плът, тумор който трябва да бъде унищожен

Пропагандата на радио Свободна Европа показваше само хубавото. За бездомните, наркоманите, серийните убийци, дискриминацията, корупцията, бедността, за тях и дума не отронваха.

ПРЕСЕН случай: ПРЕСЕН случай: Фатален инцидент в САЩ: Дрога уби дете в детска градина 20 септември 2023 12:25 За трагичен инцидент в детска градина в САЩ съобщи Би Би Си.  Според информацията едногодишно момченце е починало в петък от свръхдоза Фентанил. Наркотикът е бил скрит под завивките на креватчето, докато детето е спяло в детска градина в Ню Йорк, съобщи местната полиция. Починалият Никълъс Доминичи ходел в детската градина само от седмица. Три други деца са били приети в болница, след като те също са имали досег с мощния наркотик в детското заведение в Бронкс. Повдигнати са обвинения срещу двама души за притежание на наркотици и убийство. Полицията смята, че децата на възраст от осем месеца до две години, са вдишали Фентанил в детската градина. На три от тях е дадено лекарство, използвано за преодоляване на предозирането с опиати. При претърсването на детската стая е бил открит един килограм Фентанил под завивките на креватчетата, където децата са спели", каза гл. детектив Джоузеф Кени. Твърди се, че следователите са открили и три преси, използвани за пакетиране на килограми дрога. Според прокурорите собственичката на помещението в Бронкс, Грей Мендес (36 г.) и нейният наемател - Карлисто Брито, (41 г.), са обвинени за притежание на наркотици с цел разпространение, водещо до смърт. "Твърдим, че подсъдимите са отровили четири деца и са убили едно от тях. „Това е дневен център – място, където децата трябва да бъдат в безопасност, а не заобиколени от наркотик, който може да ги убие", каза прокурор Деймиън Уилямс. Полицията уточни, че дрогата, открита в детската градина, може да убие 500 000 души.

Единственият начин да предотвратим един проблем, е да намалим до минимум, причините, които го пораждат. Ако не искаме хората да умират от дрога, най добре ще е да спрем гмо и радиоактивената пшеница от Украйна. Тоест, едно и също е, няма значение дали ни тровят с дрога, гмо, кока кока, макдоналд, или палмово масло. Резултата е един и същи. Само се отлага във времето

Навремето, като Американския конгрес спря финансирането на Никарагуанските контри, Рейгън започна да продава наркотици в Лос Анжелис за да продължи финансирането. И този път Конгреса явно затворя кранчето на Зеленски, та сега Байдън ще ни продават фетанил на нас за да финансират войната в Украйна! Ами, свиквайте.

Подобни наркотици се използват за допинг. При настъпваща здраво финансово-икономическа криза и война, хората изнемогват и им се предлагат всякакъв вид допинг, за да се подсилват или за да се пренасят в един по-добър илюзорен свят - халюцинация. Подобни наркотици се използват също и за да свалят моралните бариери на хората. Това им помага да превъзмогнат стигмите свързани с определени социално неприемливи роли. Напр. проституция, обирджийство, всякакви кражби и пращане на военния фронт. Наркотиците освен халюцинации и отделяне от реалността, предлагат и допинг - усещане за подсилване и завишаване на собствените умения и самооценка, смелост. Това са полезни качества за самоубийци на фронта, а и не само. Наркотиците се използват и за контрол и отслабване на населението. Психоза. Това са много полезни инструменти за управление при кризи. Смъртта е просто допълнителен "бонус", "оптимизация" на ненужните зомбита.

Така е! Още оня с квадратния мустак се е светнал по въпроса и е хранил Вермахта подходящо.

Гледах видео от САЩ за наркотиците. В него казаха , че от Мексико идват шарени бонбонки които раздават на децата, а вътре наркотик. Така ги зарибяват голяма част. Не знаеш откъде ще ти дойде. Не знаеш като си купиш хляб от магазина, дали няма някой да го е поръсил.

Местим го! С Пена само с кекс и с рикия са джлюпаме!

Гейтаците не са извън правилата на естествения подбор. Действа и при тях. И не може да се спре с ритуален гюбек по розови прашки. Природен закон си е.

100 хиляди души умират на година в САЩ от наркотици. Над 80% от тях са от фентанил.

Нека не забравяме, че два милиона в САЩ (един на 150 души) в момента лежат в дранголника. А 80 милиона (един от трима възрастни) има криминално досие, или както се казва у нас е криминално проявен. 20 милиона са стигнали до углавно престъпление (дето му викат фелони) - това е един от десет възрастни. А ние се чудим откъде тая слободия... Помислете в колко от "най-добрите филми" в имдб, примерно първите 50, няма убийства и насилие.

Не ми пука ...

Пак ли я мислите Европа, бе дир.ру? И да има умрели, това си е прочистване на мършата. Нормалните хора не се друсат.

Нямаш си явно представа колко малка доза фентанил е нужна за да ти спре сърцето. И да не си наркоман, на практика всеки може да ти ръсне фентанил на пържените картофи в ресторанта.

В Русия се дрогират с одеколон, с крокодил, евтин хероин от съседен афганистан, квото падне,

Ко ти пука?

Вън Холандия от Шенген! Порт за наркотици!

Не се справят - факт!

не ми е ясно какво се спасява едно болно общество с болни хора съзнателно създадено за да носи печалба под тази форма ли ???

Да взимат тяхна си работа

Няма да се откажат, докато не унищожет западната цивилизация, точно тези, които се кълнат в нея. Пландемии, имигранти, джендъризъм, зелени простотии, войни, сега и това.

Това го имало винаги под различно време

Да де, ама сега всичко ни го натрапват, правят го задължително и заклеймяват всеки, който иска да си живее нормално без да ги бръсне за антиваксър, путинист, хомофоб и какво ли още не.

Само да се знае че тук наистина умират от тази дрога . Тя е за САЩ и Канада . Да не се притеснява нито БЛИнкън нито този Йохансон . В Европа хората не мислят като в Америка .

Отворих уикипедия и зачетох за фентанил. Това си е легално лекарство което се използва за обезболяване и анастеза. Пише му и законния статус и за ЕС е Rx-only - някой знае ли какво е това - само с рецепта? Не знам защо предупреждават Европа - в Естония е най-дългата документирана фентанил епидемия

Поредното “добро”, подарък от големият брат!!! Да разкараме тия сатанисти от християнска България!!! За бъдещето на децата ни!!! За да я има България!!!

Не пич. Това ти е подарък от великата китайска стена. Вече става досадно от неграмотни тролове.

Ама едно време имаше ред и диларите ядяха дебелия в Белене!!! Сега си правят гей паради и драг шоута с държавни пари в центъра на София!!! Брат!!!

Бамааму, християнска викаш? Византийска?

За протокала - по Дянково време НАРКОТИЦИТЕ влязоха във формулата за изчисляване на БВП на ЕС/ на еврочленките. Колкото ПОВЕЧЕ НАРКОТИЦИ, толкова ПО-ГОЛЯМ БВП. ПРОСТИТУЦИЯТА също ВДИГА БВП. Предполагам, че еврозелките са го ЗАИМСТВАЛИ от САЩ.

Илвето е онзи бабушкерник, който плетеше чорапи по време на годишната реч на урунгелицата Урсула. Та питам кой го произвежда и разпространява този фентанил? Що имам чувството, че ДЕА са основен производител и разпространител .... или поне имат връзка.

Във България си имаме фармацевтична мафия ,която се е заела да редуцира населението...пример изнасяме инсулин ,който здравната каса го плаща ,,да ама инсулина някъде във Европа...така и със още над 400..живото спасяващи лекарства...така ,че тук и без фентанил процеса по редуцирането върви със пълна пара..

"...екстремистки настроени членове ПРИЗОВАВАТ администрацията на Джо БАЙДЪН ДА СЕ НАМЕСИ ВОЕННО в МЕКСИКО, за да ликвидира действащите в страната групировки за трафик на наркотици, подобно на начина, по който го направи с "Ислямска държава". Цяла статия за 1 изречение...

За трафик и разпространение на наркотици си трябва СМЪРТНО наказание, доказано намалява проблема почти до 0. Пример - Китай, Индонезия, Виетнам, Сингапур, Иран, Саудитска Арабия, Тайланд, Филипините. Ние си траем, щото сме имали ценности, ами дилърите пък нямат такива освен парите и ви трепят децата, търпете си ги, после не се оплаквайте.

Кокаина от Колумбия е под американски контрол... Хероина от Афганистан тоже...затова и стояха там 20 години ма фентанила е от Китай.,..там ги стяга шапката гринговците... не че се загрижили за хевропеиците

Въх! Туй с люти чушки ли се яде?!

Да, сложи му и малко солчица!

Или не знаете за проблема или ще го имате... един вид "почваме да внасяме скоро, гответе се". Успех, ще си мечтаете после за кротките напушеняци, ама няма да ги има, а зомбита убийци.

Синтетичната дрога пречи на бизнеса на ЦРУ с афганистански хероин.

Президента на Филипините беше решил почти напълно проблема с наркотиците. Полицията Застрелваше Дилърите на място на улиците,в домовете им, навсякъде. Това е решението,убийците дилъри на дрога държавата ги унищожава. Няма съд или затвор,не!

Тия талибани, които забраняват производство на мак (кокаин) за целия свят не бяха ли някакви диваци поне преди години?

Хероинът е от мак, кокаинът е от кока от южна Америка...

Това отнася ли се за Киро и компсния....мисля ,че ще продължат на Кока защото просто имат пари..та да го духат бедните..