Лявоцентристки алианс ще работи за социална Европа, заяви Станишев

Старият континент е атакуван от много посоки, изтъкна преизбраният председател на ПЕС

Обратно в новината

Коментари - Лявоцентристки алианс ще работи за социална Европа, заяви Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре ще поработят, срещу добри заплати. Другото - за нас.

Колелото на Историята се върти от педали - леви и десни... ;)

Най силната атака с/у ЕС, е атаката на брюкселските мазни, мързеливи бюрократи.

Словоблудец! Ти и гьорги първанов седефчоф сте най-гадния позор на БСП!

Драги ми Серго, За твое голямо нещастие има все още хора и цели нации с повече от 3 мозъчни гънки в главата/за разлика от зомбитата/ които са около теб.Като казвам зомбита,нямам предвид само ляви зомбита.Дясните са също толкова вредни,просто защото са зомбита. Та тези хора и нации могат да правят разликата все още ,да видят истинското ви лице и да попитат себе си а и вас няколко въпросчета моля: 1.Ти ли бе байно ще се бориш за обикновенните хора и тяхните интереси,ти който си роден със сребърна лъжичка в устата,каквито бяха всички отрочета на бащи от ЦК на БКП.Ти колко трудов стаж имаш и кога работи за последно нещо друго освен ''партиец''? Ти сред обикновенни хора кога беше за последно? Ти кога за последно се притесни как да изкараш прехраната на семейството си,или да решиш някакъв обикновен житейски проблем с който се сблъскваме ние обикновенните хора ежедневно.Ти кога си срещал за последно хора различни от канцеларските плъхове сред които си цял живот? Е такива едни въпросчета ни вълнуват даги ми Сергейчо нас хората които искаш да оправяш. 2.Как може да сте толкова елементарни и неадекватни всички бюрократи в Брюксел и да не се поучите от грешките на СССР и причините за неговото сгромолясване.Не виждате ли че бездната между Брюкселския балон в които си ти и подобните ти от една страна,и всички ние обикновенните хора се увеличава постоянно. -как може да не виждате че хората не искат пришълци от 3-я свят.Хората знаят че те никога няма да се интегрират и приемат нашия начин на живот от една страна,и другото трябва да ги издържат защото онези не знаят езика,нямат умения а и не са много по работата.Тероризма и изнасилванията са'' бонуса'' от това безумие -не виждате ли огромната съпротива,и обратния ефект от това да набутвате насила през носа на хората джендърските си измишльотини,и колко хубаво и нормално е да си гей,лесбийка,трансджендър и тем подобни същества.Никой не иска да ги прследва или убива тези хора.Ама айде моля ви се не ми обяснявайте и убеждавайте че са по нормални от нас хетеросексуалните и заслужават повече грижи и права. -как да вярваме във вас и ''европейските ви ценности'' като най-отгоре на фалшивата ви пирамида,лицето на този Европейски проект е един изкуфял и неадекватен пияница -ами 2-та най-големи стожера на тези същите ''европеиски ценности''-единия пусна във уредената си държава 1.5 милиона паразита!!! Другия женен за баба си.Е тия ''адекватни'' ''земни'' хора ли ще ни оправят бе Серж.Я марш от тука!

Драги Драго ! Какви опасенията си имаш ? Както виждаш масобити безредици си намерят отговори : 1700 арестанти, счупени глави, потрошени крайници, ол-инклусиф на всичко отгоре държавното обвинение в средно до лесно хулиганство , при условието едро , заради участието в масова безредица . Нека да си признаем на първо и вероятно най-важното място : Поколението МРЕЖА Г-4 се събуди . Ако пишат лозунг от вид "Ти , еба твоята старица , а не нас" тогава какви ще са следващите им действия ? Да ходят по урните на европарламентарни , местни парламентарни или национални парламнетарни извори и да си дават усмирителното гласуване по електронна поща ?

с нея само останалите в условията на МРЕЖА Г-2 , Г-1 работят , дефектите в кодове на HTTPS Браусерите са безспорни и не подлежат на KNOW-HOW ала заобиколка . ЧАТ , те са безспорни ултимативни . Но при грежки в настройките точно троянската сливова цървулка която се търси . Каква щял да е меродавна цена да оправиш настройките , предвид че например едни милиардери като Баневски биьа могли именно чрез такъв канал безобезпокоенни от никого да си уредят сметкова игра за милиарди на другата точка на планета в realtime ? Така че , драги програмисти , поискайте и ВИЕ съответстващото за услугата , а не се поразхошдате като последните помяри по софийските кофи за смет. Имедж силиконова долина на Гуугле, Фейсбук, Амацон не означава ти да се лишиш от фантастиката на по-замошните . Разбери че без твоята настройка на твоята точкова порта към МРЕЖА те не могат .

си токущо назначил нов главен секретар на администрация си . Вместо да се занимава с музикалната епопея на Фили-Саунд от 1970-1980 , с каквото ни наливат в България непрекъснато , напред с млади кадри . Биждам по принуда телевизия българска , жената ми не говори друго , имам дума но тази вече 28 годишната навалица от така наречена българска модерна класика : за повръщане

вие левоцентристите сте, като комунистите, фашистите, националистите, хитлеристите и с една дума вие сте крадци въобще! Само вашето унищожаване, ще върне света в нормалния си прогрес. Вие всички леви, водите света към самоунищожение!!!

Имам само два неизяснени въпроса към уреждане на много и качествени социални придобивки. Първият въпрос е кой ще плаща, защото соц благините струват пари, т.е. нечий труд. Още по-ясно казано, от нечий джоб ще трябва да се бръкне, за да се даде в джоба на друг. И в чий джоб ще бръкнат социалистите? Вторият въпрос е на кого в джоба ще се дава? Възникват и ред други въпроси-съгласен ли съм някой да движи социални политики за за моя сметка? Връщаме се към втория въпрос-кой е получателя? Ако е млади семейства, майки с образование и принос, младежи, които да се квалифицират и т.н. добре. Но да "интегрира" до безкрайност престъпни групи и паразити пред които да се прави на спасител е нахално към онези, от които взима без даже да ги пита. Въпросът със социалната държава е много спорен от гледна точка на това, че развращава групи хора, които не разбират социалното като временно подпомагане а като начин на живот. Трудно ми е да съм привърженик на социалната идея. Когато се затрудня житейски, ползвам кредитна карта с 18% лихва и изплащам. Да са добри всички да правят като мен и няма да има нужда от леви сили със спорни идеи.

ползвам кредитна карта с 18% лихва и изплащам - защото с лихварите от кредитната агенция няма игра . Докато наемът , вересията, заеми от други , както открадното и неизпълненото не давам нито стотинка. Така ми е удобно : HUAWEI 5-G в джоба , а дължимите денги за блиските ми в офф-шорка на HUAWEI, бместо в техен джоб . Да си въвеждат дела !

каква му е ползата на станишев като не е кандидат за председател на комисията

добри идеи има ПЕС. Хубаво е да се помисли за някакво конкретно обещание, което Левицата ще изпълни, ако спечели. Например, европеиски пенсионен продукт или медицински пакет или пък за младите семеиства и тн. Да се направи кампанията като общоевропеика в рамките на ЕС правовмощията.

Социалистите по цял свят са известни с това, че никога не дават обещания които биха изпълнили. Иначе обещават, не може да им се отрече.

ЕС и без това е социален, дори прекалено много. Само че докато изразяваше солидарност към джендъри, мигранти, цигани и т.н., забрави за работещите(също като в САЩ). Очаквам един европейски Тръмп, който да изведе Съюза от кризата. Трудно виждам бат'Серго в тази роля...

Както изглежда предстоят бурни времена . Каквото едните си пожелават докато другите не биха могли даже да си представят като възможно , тенденците за частичният разпад на Евро-Съюз стават все по очевидни , манифестират се както подсъзнателно така и фактически . Британия си поиска статут на Норвегия - ЕФТА Плюс . Това да се сбъдне ще насърчава една цялата редица страни да тръгват по същата пътека . Коридорът ще е Север-юг , North-South cordonne economique . Или , като кратка формула , разделителната линия там , където Горбачов и Буш сложиха край на студената война , разделението помежду източна и западна Европа. Кохезията на центлистичният Евро-Съюз отслабва , инструментът на фондове губи своя магическа сила , въпроси като кой да плаща все и все повече изникнат на преден ежедневен политически план . Въпроси , коите например при последната финансова криза в Гърция не вълнуваха никого , освен една шепа вечните противници на площад Синтагма , Атина . Париж в недекларирано извънредно състояние , Белгия пак на ново управленска криза без решителна консепция , Италианският бюджет като деветте задачи на Херкулес включително почистване на Авгиеви обори , това са най-новите огнища на вътрешните противоречия в нашият Съюз на вечните блага , мляко и мед за всеки , всички и на първо място такива с алпийски банкови авоари над един милиард , разбира се .

Станишев - новия стар спасител на Европа. Вече съм спокоен.

Шило

Боко трябва да целува краката на Станишев, защото Серго закопа левицата в България!

И по цяла Европа

Ей тоя загроби България и собствената си партия, нека го оставят и Европа да провали...

Аз не виждам никаква нова посока или дори наченки на програма или цели, стратегия, тактика. Някакави бля бля за младежката гаранция, която и у нас, а и в Европа не даде никакъв реален резултат.

Не

Този на снимката с очилата и двойник прероден на Хайнрих Химлер - и като визия и като манталитет. Прероден украински бандеровец.

Серго, вие не сте социалисти, а долни либерасти...

Това е една презадоволена паразитираща олигархична малцинствена прослойка живееща в свой илюзорен свят откъснат от реалността . Нямат си абсолютно никаква представа от народните настроения , наболелите проблеми за решаване и преодоляване , пулса на обществото . С такива управници жална и майка и на Европа и на света.

Днес ЕС се Разпада , това се вижда във Франция и Англия която избяга от катаклизмите . Трябва Европа да се обедини и да има един Лидер - ПУТИН . Иначе ще умрем от глад , болести и студ . Исляма напада бавно чрез Емигранти от ИДИЛ - готови бойци , обучени . Само Русия може да спаси Европа от Чумата на 21 век - ИДИЛ и САЩ .

невъоръжени те прави КАТИЛ, а не БОЕЦ! Какви ''бойци'' са муслимите показаха във войните с Израел...

и в Батак, и на Шипка...

Без да се напрягате да ''работите'' за социална европа може да я направите като започнете да си заработвате заплатите и осигуровките, да вземата най много две средни заплати с които да си покривате разходките и софрите и ще видите колко много пари ще има за реална социална Европа.

"Комунистите Родината изграждат коммсомолците след тях вървят пионери, пионери, славен път ви чака, трудов път!....."

Прав си - с тази песен БКП изгради България след 1944 година , но през 1989 се появиха Баневи и нарязаха всико на скрап .

А кво стана с...…... Визия за България ………. с развития социализъм …….. на всекиму според потребностите и нуждите ?????? Тез неща забравяме ли ги или минават на заден план докато не построим Социална Европа ???

с Зелените и с кой друг.... Ако се коалират, НЕП ще пие една студена вода ....в ЕК.

НЕП може и да пие, виж за ЕНП нямам притеснения.

Да, нате гушите.истина социална Европа- скоро всички хора ще живеят на социални помощи докато вие си пълни

Да се чете НАИСТИНА вместо нате.

да направят и един прайд по повод социалната европа дето ни готвят

ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХА ГЯУР ПЕДЕРАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

късно е либе за китка. "ше заработи" не ни е варянт. достатъчно ви търпехме да си отваряте устите и да лапате.

Разделението на хората ще ви изяде главите. Преди година и половина Макрон първи облече "жълтата жилетка". И сега и той си пати от Жилетките... ... За младежката гаранция и културния чек за младите хора - Поздравления! Но няма гаранция, че ЕС ще оцелее в този вид.

Европа ще стане България. Това може Станишев, извън плямпането.

Ако направи с Европа това което направи с България, жална и майка.

Той друго не може- социопат

От твоите уста в божиите уши! :) При ТК макро-икономическите параметри на държавата бяха най-добри. БУМ-ът на ПЧИ е 1 от показателите. Орешарски е ненадминат финансист. България е тясна за него... А Станишев е достатъчно интелигентен, за да заложи на професионалистите. .. На тебе жална ти майка заради "затворените очи"...

стана либераст