Еврокомисарят по вътрешните работи поиска решение за приемане на страната ни в Шенген

Българският евродепутат Ангел Джамбазки определи държанието на Германия и Нидерландия за двоен стандарт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Хахахаха, къф Шенген с "набутах им го с 200" и чекмеджета, пълни с пари?

Щом Шайката и Борисов са на власт , никакъв Шенген няма да има , дори и втория клозет да боядисат ! И така вече 11 години ни лъже този Тулуп , а трупа богатство , освен Офшорки има и до главата си където спи стотици килограма евра , пачки с по 500 евра , злато поне 5 килограма в кюлчета , а диаманти под възглавницата са сигурно и пистолет за садо - мазо ! На кукуво лято ще влезем в Шенген ! ОСТАВКА !

Ми, като бях млада едни цигани на Златни Пясъци ме ебаха в гъза и на мен ми хареса. Е, що да не им бутна още веднаж за Шенген?!

Всъщност в ЕС има само една директива и един стандарт сиреч, ДВОЙНИЯ ЕВРО СТАНДАРТ. Важи за всичко, лесно се прилага, не му е нужно мнозинство иска се стабилна евроатлантическа безценност като ЛИЦЕМЕРИЕ И НАГЛОСТ.

Тук става въпрос за изхвърляне на кремълския Троянски Кон (България) от ЕС, а тази кухарка за няколко евро от чекмеджето тръгнала да ми лобира за Шенген. Ха,ха, да съ усьереш от смех!!!!!!!!

Да знаете през периода 2000 - 2005г. германците работиха с България непосредствено и бяха най-големите ни защитници и лобисти за влизането в ЕС, но пияния министър Петканов и неговия бос - крадливия цар насочиха сътрудничеството ни с Испания, където с недоумение ни казаха - германците толкова се застъпват за вас и ви поддържат и Испания иска същото, но неможе да се домогне до Германия, а вие сте тръгнали да се учите от Испания, което според тях е грешна политика на България.

От една страна ни дават субсидии и разни програми, а от друга като не сме в Шенген и висим по граници и денгубим ефекта от парите се понижава наполовина... Ето това е лицемерие дават едни пари и после даже ги губят, но не ни пускат в Шенген. Същото е и с тировете- ще ги връщат празни на 4 седмици и ще цапат въздуха и ще карат празни, но уж било за социалните права.

Сега е моментът ! С кеф ще ни набутат бежанците.

Трябват ви нови бърсалки и за това траете гешефтите на боко че ви играе по гайдата.. То вече тоалетната се срути дето боядисването и само ''ни пречеше'' да влизаме в шенген ама сега пак нещо ви е пресърбяло че се напъвате да си съберете още подлоги там..

са напълним с въшливи мигранти

А бе, човек, банери си свястна работа! Стига драска глупости в нета!

Джамбазки, Малта е в Шенген. Образовай се преди да коментираш.