Коментари - Еврокомисарят по вътрешните работи отхвърли искането на Виена за оградата по българо-турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом няма пари за ограда бългАРСКИТЕ служби да организират коридор от турската до сръбската граница ....или македонската граница -тъкмо ще си решим и проблема с със Западна България . Хем по евтино ще ни излезе, хем няма да има жертви . Национален интерес ... да му мислят джендърите .

Значи на тази кака ще и е по-евтино да ги прибираме/прибират и да се чудим къде и как да ги връщаме, отколкото изобщо да не ги допускаме? Интересно...

Дали пък, ако има ограда, няма да намалеят тези "други неща" разходи, за които говори. Колко струва издръжката на един нелегален имигрант в ЕС? Нарочно ли се правят на луди или просто толкова си могат?

Тогава да връщаме усраинските наркомани по родните им места.

повече мигранти по клоните, да помогне. Щом не ще, тепърва ще се трупат там да ги хрантути и да си ги дундурка....Дееба единството и приятелството, дееба! Задъхваме се тук с послбедните си стотинки да ги пазим, а тия уяли се службаши даже и се подиграват.

Едното не изключва другото. И двете предложения са добри. Да направят ограда и депортиране на незаконно пребиваващите мигранти обратно!

Айде бегай В вагнер има свободни места!

"И ако се харчат пари за стени и огради, няма да останат средства за други неща"?! Хах! Ами, щом НЕ ИСКАТ ДА ЗАСИЛЯТ КОНТРОЛА на ВЪНШНАТА граница, ДА ПОСРЕЩАТ имигрантите в ЕС и ДА ГИ ИЗДЪРЖАТ, та да им излезе ПО-ЕВТИНО!

Вижте Гърция каква ограда направи м/у Гърция и Турция , там може а тука не може .?!!

Европа иска да прогони нелегалните емигранти ама какво иска Европа няма значение, от САЩ не дават. Целта е Европа да заприлича на Сомалия, глад, престъпления, студ за екстра и образованите и промишлеността да се изнесат във САЩ. Вече започнаха с четворните цени на газта.

Ами когато ЕС тъпунгерите НЕ ВРЪЩАТ мигтантите още в морето или в първата страна така ще е ... НЕнужни огради ще се строят за МИЛИАРДИ в полза за някого.... Така както е сега ще трябва да им плащате и разходите по репатрирането отгоре на всичко.... Абе ... политици и ЕС управници - акъл - море, глава-шамандура... This is the WAY !

Амии...пуснете му ги! Пуснете му мигрантите на евромисаря. Пуснете ги в Брюксел.

А каква радост беше като падна берлинската стена. Оттогава се построиха стотици хиляди пъти повече огради. И тепърва ще продължава да се строят все по големи, високи и неопрооделими такива. Новата лудост.

по ви ляга да ги давате на хрантутниците още десителетия. И това сие бизнес. Много хора на запад станаха богати точно от мигрантите. Напълниха си пустеещите жилища ,изхранванеи прочие. Далавера сие Една ограда още ще ги удари. Колко пари годишно заделя ЕС за мигранти? Оградата ще се изплати в пъти за година само.

Елементарно е. Махаме всички огради, охрани и др. глупости и ги пускаме транзитно да си щъкат прушълците където си искат . И тия еврогейовете да си им берат грижа като им дойдат на гости. Не ни трябва ни шибания им шенген ни гейския им евросъюз. И без това само се гаврат и ни унижават мамицата им фашистка.

За войната в украйна се приемат милиарди, на първо четене. Дания и Нидерландия ни подкрепят , знаят точно, че никой няма да ни даде пари. Цари демокрация , навлиза отвсякъде

Извозване с полукамиони да Брюксел на идващите мигранти!

Оградите или по точно подходящи прегради ги имаше и много преди събарянето на Берлинската стена, но след нея имаше умници от влиятелни комунистически кръгове, които събориха всичките вместо само към съюзните държави. Целта беше да се компроментират новите обединяващи тенденции и резултата е нелице.

Колкото и гадно да звучи, щом има спасители по морето, има и плаващи по същото море с направление Европа. За да връщат тези, които стигнаха до европ. бряг трябва да има нови закони, нелегален си е нелегален, да не кажа престъпник, а това едва ли ще стане. А за отказа да се дават пари, това е лицемерие та дрънка. Всички искат някой да им пази външни граници, но това да става за сметка на този някой. Вече няма солидарност в пазене на граници, нали. А иначе, в Европа изискват солидарност за много други неща.

Фронтекс са главните трафиканти.Никакъв Шенген не ни трябва.

Евроидиоти, сър...

За ЕС българите не са хора . Приети сме след натиск от Сащ .

"ОТИ ГИ НЕ ПУСКАТЕ, ТА ДА СТИГНАТ ЧАК ДО брюксел "??????????????????????????????????????????????????????????????

Пари за Украйна има, за губещи екзотични бизнеси от рода на мидени ферми също има, но за стени и огради няма. Еми и ние нямаме. Тогава си прибирайте пришълците, които дебелата бабичка сама покани.

Ограда може, паре (2млрд) нема. Действайте!

Е защо да дават още пари за някой олигарх или някой чиновник в ЕБВР или ЕК. Направо е смешно излезнете на вашата улица и се огледайте, включете новините и слушайте - олигархат, без армия и ресурси. Жалка история

Мръсни ,алчни шваби.Унищожители на Европа. Не ви ли свършиха парите да хрантутите милионите араби и мазути? Не се ли изтъркаха сливите на фраутата и джендърите от черни паламарки? Изключване на Германия от ЕС за организиран нелегален внос на 9мил.не-европейци в ЕС под лъжата ,че им трябвали работници.

Като кажеш, не на финасирането на Украйна, Вето на Зеленски Веднага ще почнат да викат ДА, Да да

Много скоро бялото население на Германистан и Франкистан ще започне да емигрира на изток. Предсказала го е Вангелия.

Тая работа все повече ми прилича на оная реплика от един детски филм. Тате обеща да ми купи колело...ама друг път. Пък и Ботев е писал нещо което пасва на ситуацията Патриот е душа дава За наука за свобода Но не свийта душа, братя А душата на народа. Та и австрийския канцлер така А нашия ливадарник Лайньо Радев му се усмихва като Лена Курвалана на Кирчо лъжеца. Същата работа и с холандеца. Но толкова му е акъла на клепоухия фатмак с генералски лампази.

ко мое се очаква от активни гейтаци?

Те швабите може да са всякакви, но не са мръсни. Мръсни сме ние,че са къпем рядко. И в градския транспорт мирише на отдавна умрели лебеди. За бай Мангал да не говорим. И както казват за нас в Европа. По миризмата ще ги познаете... Те, швабите може да са всякакви, но не са алчни. Те искат да се спазват правилата. И самите те повечето ги спазват. А я да видим как е у нас. Колко спазват да не минават на червено. Колко не лъжат и не крадат. Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца са най драстичния пример. Колко от вас спазват закона. Цитата че закона е врата в полето на немски няма как да го преведеш. А ако все пак успееш никой немец няма да те разбере. А чалгаджийката песничка. И ловец съм и рибар съм, на закона мамата ебал съм. И т.н....

Много по лесен и икономичен начин за спиране на нелегалните емигранти е разрешението за стрелба по нелегалните нарушители. Толерантността и демокрацията трябва да се прилагат само за хора, които спазват правилата и законите.

За урките които не са в г(ей) съюза може милиарди ,а за опазване и озъптяване на мангустите идващи в Европа не може.България вън от г(ЕС)й съюза

Е, колко пъти да дават пари. Нали ония крадлив Толуп беше направил с ЕС пари. Накрая само Ердоган я хареса. Австрийците даже не я виждат.

Демек заради "другите неща" за Украйна нас няма да ни приемат в Шенген! Мерси, шъ кажа аз на тъкваз любов!

Швабите вече се къпят доста по-рядко.

Преди дадоха 140млн.за оградата,но Буци и Далавери ги откраднаха.Сложиха два реда тел,които и децата прескачат.

Ако ти не се къпеш това не означава, че и другите не се къпят! И не ми казвай, че западноевропейците са много чисти! Работила съм в Германия в областта на здравеопазването, а в момента работя в др. западноевропейска държава. В България краста и кожни гъбички не съм виждала, но тук видях! В България лекар с черна мръсотия под ноктите не съм видяла, но тук видях! А видях също и учител преподаващ на медицински сестри в операционната с черна мръсотия под ноктите - не в България! Така, че не ми разправяй, колко са чисти западноевропейците !

Турция шантажира ЕС и на нея и отпуснаха 5 милиарда евро за да не пуска мигранти към ЕС, но те си минават на практика, както се убеждаваме. Ами като не дават пари за ограда да оставят отговорноста на Турция и да не реват повече. Явно бизнеса с мигранти ще продължи да процъфтява!

Мунчо да открадне от ЕС 2 млд. Опери, концерти, хвърляне на димки в очите на слепите и накрая един дебел кур заврян в селския гъз на кремълската изтривалка.

Точно така. Севернс македония и коридор 8 имст значение зс ОТБРАНАТА НА ЕВРОПА, НО НЕ НА БЪЛГСРИЯ, мекере продажмо.

Нямало да останат средства за други неща??? Ало евродепутатите веднага и поискайте оставката,нима така може да приказва министър? Всеки може да разбира по своему други неща??Какви други неща??затоплянето или метана в кравите Оставка!

Минирането на полосата е още по-евтино и 100% ефективно. Минира се и се слага подканяща табелка "MINI"! За разкош може да се поразхвърлят и малко радио-активни отпадъци.

Европейските държави ще изчезнат от нямане на пари за своите нужди, за да имат пари за мераците на БД. А те едни либерални мераци - ужас и безумие.

И ТОЗ ЕКОРУМПИРАН И НАВЬРЗАН ТРАФИКА НА ДРОГА,ОРЬЖИЕ,МИГРАНТИ И ОРГАНИ

Еврокомисарят по вътрешните работи отхвърли искането на Виена за оградата по българо-турската граница, тъй като няма средства понеже са отклонени за доставка на оръжие за Украйна.

абе хора що се ядосвате талибаните бягат в западна европа никой неще в бг. тъй че те да се притесняват

То пари и за Украйна нямаше в бюджета ама едни милярди заминаха под нежния натиск от нашите зад океански партньори, апропо мигрантите са нещо добро в процеса на умиране на ЕС, защо да се спират????!!!!!!!

Да се организира транспорт директно за Швеция, защото шведките са самотни!