Еврокомисар нарече италианското правителство ксенофобско

Пиер Московиси обвини Рим, че опитва да се откаже от европейските си задължения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Крайнодясната партия лига", която приела бюджет с голям дефицит... С голям дефицит... Ама пък "дясна"... Че и "крайно", при това... Мбухахаха... Вашта мама лъжлива комунделска...

Московиситита вече са отсвирени. "Матео Салвини... нападна... Юнкер, заявявайки, че говори само "с трезви лица, които не правят сравнения, които не отговарят на положението им"." Назоваването на фактите с истинските им имена потвърждава отсвирването.

Значи е правилното правителство.

От древни времена управниците се водят от максимата "Разделяй и владей". Но не и евровластниците, когато става дума за имигрантите. Крайно време е самовлюбените брюкселски бюрократи да се сетят, че за всеки теракт трябва да има несиметричен отговор като екстрадиция на големи групи от тях в родните им страни. Ако искат да останат, ще започнат да сътрудничат с полицията и да предават онези от своите, които са фанатици и терористи. Така се прави и това винаги е работело. Нека сами се изядат. Ама не, ние сме толерантни. Излиза обаче, че само към тях, не и към собствения народ, който мре от бомби, ножове и коли.

Изчезни бе, долен ляв педал! Взимай си чернилките и арабелите и заминавай с тях в Африка!

Догуша им е дошло от готованци поне да работят

Този "умник" не се ли сеща, че задълженията по имиграционните въпроси са работа единствено на тези, които канят цял свят да дойде? Пък и забравя, че Италия прие много гости, тъй че обвиненията му са наглост. А някой помни ли, дали нападателите измежду дошлите бяха наричани ксенофоби? Те да не би нападат от любов към неверници?

Какво да каже този бюрократ ? Ако ги похвали губи стола си

Този комисар преди да си чеше езика да се замисли ЗАЩО не само италианското, а още няколко правителства в ЕС са евроскептични. Колкото до ксенофобията, отдавна умните хора са казали - "Глупости не коментирам"

Най - много обичаме да похапване рязан патладжан !!!

Московиси , Веднага да си набиеш гъза !!!

Статистика сочи, че за първите 6 месеца на 2016 г. в Германия от така наречените "бежанци, мигранти и т.н" са извършени 142,600 престъпления. Това ксенофобски данни ли са, г-н необръснат Европеецо ??

Московиси е на хранилката на Сорос.

А еврокомисията е еврофобска, и се стреми да унищожи европейците, като вкарва всякакви диваци от Африка и Близкият Изток в Европа!

"Роден е в Париж, в еврейско семейство..." Край на коментара!!!

Такива бездетни сбърканяци (този е и обратен) не би трябвало да определят бъдещето на хората.

"ксенофоб" - човек, който не желае касапи и канибали ислямисти от по света и у нас, да бият, изнасилват, колят, газят, взривяват, децата му, жена му, него самия, у дома му, докато той им плаща "социални помощи".