17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, най-първо е хубава жена все пак!А какво говори, няма голямо значение в случая.Понякога многото говорене от една жена разваля картината, особено в материя която изисква логика. А жените са чувствени и не е добре логиката да има става присъщна...

... той "президента" Радев е толкова тъп, че освен да се опитва да яхва, нищо друго не умее - типичен мъж в критическата, а да си го кажем честно, НАПРАВО ТЪПАК И ПРОСТАК...!!!!!! Така че не знам какво яха, но Деса очевидно не може да я яха достатъчно и това личи от глупостите които постоянно говори... Но да ви тежи на съвестта на червените дебили и повлеклите се по тях да го избирате, като тук извинението ви може да е само в грешката на Борисов с Цецка - ВИЖ РАДЕВ И ЦЕЦКА СА ЕДНАКВО БЕЗПОЛЕЗНИ ЛИЧНОСТИ И ТОВА СА ФАКТИТЕ...!!!!!!

Малко пристрастно и пожелателно, което изглежда даже непрофесионално. “Синхрона” между Президента и протестиращите е по-скоро субективен от колкото резултат от емпирични данни. Коментара за бюджета си е чиста пропаганда. За всеки е ясно, че това е бюджет без капиталови разходи и всички увеличения предвидени в него са с цел купуване на изборите. Вече настройката е все повече за 2 в 1, което пък е без коментар. Увеличенията в бюджета са насочени и конкретно към определени съсловия - администрация, учители и то единствено за заплати за да ги закарат да гласуват за герб, нищо за реформи или подобряване на жизнената среда дори. Всички ресурси са насочени към купуване на евроизборите. По-голямата манипулация обаче според мен е в това, което ни спестяват подобни “професионалисти”. Поне на момичето му отива.

Първо трябва да подаде оставка за това ,че съдът го призна за лъжец !!!

Дето имаше една дума да е чеп да и го набиеш, ми то акъл.

Това момиче е като Матросов на амбразурата- с гърди брани властта под формата на социологически анализ. Ще поживеем, ще видим- казват руснаците. Та така и за нейните предвиждания.

... ти чакаш руснаците и Путин, ама и те са за Борисов, а не за лъжливата и крадлива Корнелия...!!!!!! Това е истината другари - БОРИСОВ ЩЕ СИ ИЗКАРА ЦЕЛИЯ ТОЗИ МАНДАТ И ПОСЛЕ АКО ПОИСКА ЩЕ СТАНЕ И ПРЕЗИДЕНТ...!!!!!! А червените кучета ще си лайт, а керванът Българи ще си върви и без тях...

....със съжаление констатирам ,че и Е.Славова ,чиито коментари съм харесвала ,е свалила нивото си ...жалко !

не смееш да кажеш очевадното?

Тези протести и призиви за сваляне на правителството ми изглеждат малко като при предната оставка - скандала с бюлетините и цените на тока. Едни измислени причини за да може БСП и ДПС да се докопат до баницата. Всички знаем какво стана след това. Това са абсолютно безидейни протести, те не предлагат нищо ново. Да си иде едно котило, че да дойде друго около копанката! Колкото до плевнелиев - той не е никакъв критерий. Един бивш президент, който по времето на мандата си правеше само едно - ако Меркел пр...ъдне, той да се нас ... ака

Няма лошо в писането за авто-терапия

По глупаво интервю скоро не бях чел!

Мерацио

като оня дето гледа отвъд

И аз смятам, че правителството трябва да падне и бих се включила в протестите, но имам питане: има ли алтернатива за следващото правителство? Ако има избори за кого да гласуваме: за БСП, за Патриотите, за кого? Има ли лидер или партия които биха управлявали честно и адекватно, за да се измъкнем от "тинята"?Ако някой има отговор нека да го сподели............

Има ДЕД...ВИЯ! Не рабрахте ли , че трябва да се почисти ЦЯЛАТА територия наречена БГ и никой от управляващите боклуци, няма да направи нищо за т.н. ЕЛЕКТОРАТ!

Тая става :)

Нямаш вкус за кучки, адвокатката по я бива.

плевня изглежда пък като повод за протести, само като му гледаш снимката.

То затова си Тъпата, а не умната!

може да е само плевнята и нейните симпатизанти. Тук тъпата е излишна дува, тафталогия.

Свирки , Свирки само това го може, как разбра до къде гледа една тиква,милиционер прочел само една книга ни тормози вече 7год. време е да си ходи на село.

Свирки всяка може, но професионалистките се познават по прическите - вързана, или късо подстригана.

Колко "сребърника" и броиха на тоя "АНАЛизатор"?

Народът ще го откаже тоя наглец от властта.Народът вижда как държавата се къпе в корупция и затъва под мъдрото му ръководство.Няма вече държава от блиските и по-далечни да изглежда по зле от България.Десет години са един безвъзвратно пропуснат период от нашето развитие,а бомбите които е заложила тая власт тепърва ще доразрушат държавата и демогравски и материално.

Народът го избира, а вие не - там е трагедията!

По принцип си прав, само дето не виждаме никаква държава, територия да, но държава, да бе!

Много близачи!

Гледа НАПРЕД и ОТВЪД, да, ама защото Го е СТРАХ да види какво точно е положението в България в момента! .... и аз гледам напред, ако още 10 години ни управляват ГЕРБ или такива като тях, то България ще стане с население под 6 милион, от които едва 4 ще бъдат българи ......... ....... гледам и отвъд .....границата

Е га ти оптимиста! Само лед 3 години няма да има пенсионери, а живи българи ше може да наблюдават е гетата резервати, но повечето от тях ше са леко мургави! ХАУ!

А заплатите от какво зависят.Долни боклуци .

От това дали ти се работи, уважеми трудолюбецо.

Това нова, амбициозна и подготвена в някой от университетите, бълващи дипломи на конвейр Калинка ли е? Очерта снимката на вожда с вперен в бъдещето поглед и ръка, която ни го посочва. Помним такива раболепни и елементарни агитации, затова що не се скриеш?

Ето една истина с която искам да покажа на евилина славкова какво е България в момента. Историята е от Бургас.Там преди 10г живееше щастливо едно момиче на възрастта на тази е.с. Случи се така ,че родителите и починаха и се оказа ,че това момиче страда от ШИЗОФРЕНИЯ.Останала без лечение с години болестта се отключи и тя вече е само едно живо същество,даже някой продаде тристаения апартамент в който живееше и се пребираше на топло.Дълго е за разказване ,само ще кажа ,че от 1год .тя се скита по улиците боса,мръсна ,гладна,и никой ,никаква институция не иска да и помогне ,а идва зима.Държава ли е това в което живеем?Не ,това вече не е Държава.В нея право на живот имат само КРАДЦИТЕ ,които я "управляват"29г.Къде гледа борисов?Напред според теб,но според нас в портфейла си .

Сърцераздирателни трагедии има навсякъде. Питай някой който работи в спешна помощ. Ще ти разкажат и за бездомници и за размазани в мерцедесите си. Това значи ли да не мислим как да развиваме здравеопазването, да се купува нова апаратура и да се обучават млади лекари? Ето за това ства дума - хващането ан една конкретна трагедия е хубаво и е грижа на всеки от нас като общество, ония по високите етажи трябва да гледат напред. Да мислят и да чертаят планове, това им е работата. Борисов какъвто и да е има екип, койот хич не е лош. Е не всички ерешения са популярни ама не е лесно да си управляващ и отговорен. И понеже ще наскачате с минуси и хули, коя ви беше любимата учителка доакто бяхте ученици? Тази дето дава малко домашни и лесно пише 6, или тази строгата с високи изисквания и винаги много тежки контролни? Е въпроса е кой ви научи на повече неща? Така е и тук - държава се прави и управлява не само с "раздаване" на пари. Не забравяйте че тия пари ги взимат от нас, преди да ги раздадат.

Умно момиче. Ще направи и кариера и пари плюс. Само малко повечко да се изказва, че конкуренцията при тях е голяма, а продължителността на властта кратка - хахах

това е платено съобщение.

Vojda e izpratil mlada devoia ot partiata da go brani,a toi se krie bradiasal i se chudi kakvi shte sa novite laji.

Малко трябва. Да се избират правителства с мандат от две години. Тогава ББ, респективно ГЕРБ, винаги ще си изкарват мандатите. До 2 години успяват да се задържат.

Социоложката има у дома няма и-нет и има развален телевизор или е на щат при ГРОБ. Няма друго обяснение за такъв неадекватен коментар. Социоложката очевадно е пропуснала да разбере за какво са протестите и че те не са свързани само с цената на горивата. Бюджет 2019 е също една от причините за протестите ама явно и това и се губи на социоложката. Ама млада е , красива може да се открои в редиците на ГРОБ особенно сред Мента Стоянова , Цицка Цачева и Цвета Караянчева..това е цяла Мис ГРОБ 2019?! Сега чакаме коледната забава с сметките за парно , чакаме новата " Бонус " - малус система , 400 стотака базова ГО след нова година , Данъче-такса Гробно Поле , Данъче-Такса Мостче, Тунел , Планински проход, Втора - трета а може и 5-та здравна вноска с участието на Застрахователите както мечтае Ананиев а после ще ни пуснат и една бонус - малус и за здравето и тн.. а бе те заплатите ратът така разтът че една камара народ живее около и под прага на бедност. Цар Тиква даде 40 лв на пенсионерите за коледа ... ама само на някои от тях , щото те останалите не са пенсионери (а какви са той не казваааа) , Цар Тиква ще им даде и идното лято 5-10 лв увеличение дето се вика нема лошо всеки пенсионер ще дръпне напред с едно кило сирене. Невероятен икономически напредък в който 3 милиона т.е 50% от населението живее в бедност..Пърфект Цар Тиква, при теб не ни се налага да се тревожим в какво да си вложим парите , щото такива нема

По-скоро ще се изненадаш, социоложке :)

Ей, червена измет, вие освен с цинизми и лъжи с друго не можете да си изказвате „мислите, това е сигурно защото сте чели много книги и то партизански И като все се напъвате да говорите от името на народа, да ви кажа, че има и друг народ който не мисли като вас Само да ви успокоя, че ако се надявате с метежи да свалите правителството и ББ, няма да стане, най много да излезем и ние които не мислим като вас Мойта заплата я плаща частен работодател и аз към него имам претенции, не знам как Бойко може да ми увеличи заплатата, ако знаех може би и аз щях да протестирам срещу ББ На вас щатните плювачи това ви е целта, не толкова да ви се повишат доходите а да докарате отново курнела и сие на власт, пък те както са изгладнели има да грабят да разсипват държавата, абе яли сме им меда.

Бабче, пий си хапчетата и ходи на тоалетна след като се събудиш

миндил, кой в днешно време не работи при частен работодател? Ще ти отговора, че явно не ти е привично да напрягаш мозъчните гънки - само гробарсщата администрация, която е на държавно отхранване и на крадене! Сигурно са 1 милион вече.Та те са му и гласовете. Той им осигерява стандарт, за да го избират, но е на наш гръб. Разбра ли тъпако? няма държава с толкова много администрация, с толкова неработеща цифрова система за управление и с такава наглост. Сигурно и в Африка не са такива дърводелци в управлението!

Ама не разбрах за колко ?

Що хич не ти вярвам А ?

Акъл, съвест, срам имаш ли? Или всичко се продава, а? Засрами се и изчезни!

Каква възхвала на профанщината от “политолози”, “журналисти”,”социолози”, “бизнесмени”, “синдикалисти”, “икономисти” и прочие -куртизанки!

Какви сътресения в конюнктурата, ма моме? Сътресенията с в обществото, а българската политическа конюнкутура не само, че не се тресе, ами се блещи нагло на обществото и го гледа надменно и презрително, както стана ясно от интервюто, което се напъваш да анализираш. Тази мома, дори не разбира какво говори, явно не се е сетила дори тълковния речник на българския език да погледне в нета, та да знае какво означава думата "конюнктура"?! А конюнктурна личност, означава - безпринципен човек, действащ според конюнктурата - а познай кой е той.

ае ходи цуни г.ъз,ъ на Вожда сега. Кафа... Тя не виждала...Ами отвори си очите ма ооо!!

От рано е засмукала шлифера....

Какво значи "гледа напред"? Значи не го интересува, че българите не го искат-него и правителството му. За 10 години управление - нищо не направи, а министрите му са пълен смях. За интелекта на "дясната ме ръка" - Цв. Цв. - пълен смях. Бившият президент и настоящ "младоженец" , както и млад татко, по - добре да замълчи, защото освен с гафове, неможем да го запомним с нищо, но и него го "издигна" Б.Б. време е да си затворят устата и да се махат, че много злини донесоха.

Какво значи "гледа напред"? Значи не го интересува, че българите не го искат-него и правителството му. За 10 години управление - нищо не направи, а министрите му са пълен смях. За интелекта на "дясната ме ръка" - Цв. Цв. - пълен смях. Бившият президент и настоящ "младоженец" , както и млад татко, по - добре да замълчи, защото освен с гафове, неможем да го запомним с нищо, но и него го "издигна" Б.Б. време е да си затворят устата и да се махат, че много злини донесоха.

Корнелия,да си видиш електората.То не бяха сперми,то не бяха лапаници.Това ли са хората от БСП.Простаци,селяндури.Та ти на такива хора разчиташ,но за жалост има хора,които коренно се отличават от твойте простаци и за това никога комунисти няма да бъдат на власт с такива простаци.

Де го чукаш, де се пука! Ей, тъпо копеле, хората недоволстват от правителството, какво общо има тук Корнелия? Ти да не си й случайноо мераклия или така ти нареди чорбаджи Сорос да пишеш?

Всичко живо мрази боко+цвько+цаца Каква корнелия те гони????

Думи.

Впрегатните коне се движат с едни "капаци", които не им позволяват да се разсейват и ги пазят от внезапна уплаха. Така те виждат само и единствено "Априлската линия" => там, накъдето им покажат, че трябва да вървят, с "поводите". Навремето ме учеха, че др. Живков, точно с тая "Априлска линия" е преодолял "култа към личността". И в същото време ми втълпяваха Неговата непогрешимост. Така и не я осъзнах. Неможах. Но... След пауза от 29 години, това младо девойче ме накара да прогледна. Жалко, че го няма вече др. Живков. Но неговия охранител е тук! И той вижда," отвъд"! Боже, опази! Мен ме е срам, като си отвори устата. А той, Светиня Му, виждал отвъд... Те, тая другарка си е "дип-парче" Комсомолски секретар. Браво! Не социолог, а Пророк. ВЪЗКРЕСИ ЗАБРАВЕНИ ВРЕМЕНА. И? Как я мислиш, моето момиче.? Все така, без грам собствено мнение ли ще я караш?

Така е, Боката Банкянлийският шмекер гледа напред! Ако се обърне назад, кръвното му ще се качи до Луната. Напред, Бокич, напред и бягай бързо, много бързо...Ако можеш де. А бе, най-добре извади червения билет от фризера. Не че ще ти помогне.

Невежа и продажна !

УБАВКА е Момата, ЗАМЕЧТАХ СЕ!!!;))

Да не си си го намерил на пътя, бре?

К-ви безродни.

Мижитурки смотани, по важни ли се чувствате като хейтите денонощно !? Тази жена е по успяла, по красива и по интелигентна от всички вас ! И по важното не върши нещо ръководена от омраза и липса на самоуважение като вас !

Успяла е безспорно. Добре се е научила да обгрижва пожарникарските атрибути! Старае се! Има бъдеще!

бъди толкова сигурен

Навремето един колега от института казваше: да имах тази машинка между краката светът щях да преобърна- та и тази.

Това гледане "отвъд конюнктюрните сътресения" се нарича оща дебелашки непукизъм вследстие на идиопартиен цинизъм.

На всички протести се скандира "ОСТАВКА" . Никъде не викат долу цените. Тия журналисти и социолози съвсем се оляха.

Това дете с изкуствените вежди-говежди (нали сега е модерно магариците да си лепят вежди) и сороско изчадие. Като я видя по телевизията сменям канала на мига. Такива като си отварят устата трябва да си огледаш за слънцето.