Ето как ще изглежда паметната плоча на самозапалилия се Пламен Горанов

Предложението е тя да бъде поставена на площадката пред главния вход на кметството

Обратно в новината

Коментари - Ето как ще изглежда паметната плоча на самозапалилия се Пламен Горанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за идиотска идея. Да почваме да издигаме паметни плочи на психично болните. Това момче просто не беше добре с главата. Това което се случи след това няма нищо общо с болния му мозък.

Добра идея! Пламен Горанов стана символ на протеста. За мен по-скоро плочата олицетворява протестите на българския народ срещу лошото управление, а не толкова личността на Горанов. Нека управляващите да имат едно на ум, че ако не си вършат добре работата, ще има още протести и народът ще вземе властта в свои ръце. Нека да си спомнят онзи протест, на който имаше 50 000 души излезли по главните улици на центъра на Варна. Защото в резултат на лошото управление, не останаха българи в България, а страната ни е на път да изчезне.

Това пък кой болен мозък го роди.

Поне тоя Горанов, който НЕ е бандит. Щото в Бургас един Горанов беше нападнал някакви свещеници, а друг Горанов е митничар и краде яко заедно с някакъв трафикант на коли- Подметката. В София, министър Горанов е един от най- големите Крадци и мошеници, помагач на Б. Борисов в кражбите... Тоя Пламен Горанов е трябвало да утрепе Б. Борисов и неговите министри, данъчни и митничари. От това самозапалване, няма никаква полза.

Аз съм от Варна ипитам на всеки с някакъв психически проблем ли ще поставяме плоча .Стига глупости всички знаят за какво става дума .

Честно е тези„ разбълникващи Обществото„ да последват "великия пример" на шизото Пламен, да се съберат на плътна купчинка и да си драснат клечката! Аз се наемам да започна кампания за събиране средства за мемориал! Защото ще го заслужават - отървали са Обществото от себе си...

450 души на 450 хиляди. Баси мнозинсвото. Ми то така утре ще са достатъчни 4-5 души да си слагат където и каквото си искат. Нямам нищо против пламналия Пламен - така решил, така направил, само питам като каква точно файда донесе това самозапалване на варненци, та ще му слагат плоча. Гроб нали има - там да слагат каквото си щат. И друго - докога сульо и пульо ще слага по пътищата мраморни паметници на дебилните си отрочета, дето са се пребили пияни, дрогирани, безмозъчни? Кой къде му скимне боде кво си иска. Може ли аз да почна да бода където ми падне триметрови фалоси или копие от циците на Аня Пенчева в естествен размер? А?

Светла му памет на момчето, но чак пък паметна плоча?! И да се превръща в национален герой, та други да вземат пример от него ли?! Поредно безумие за политически цели...

За всички разумни българи е ясно, че Горанов беше човек с проблеми, подтикнат към зрелищно самоубийство с цел създаване на напрежение в страната!

Изгоря за да светят мутрите и Бойко

Интересно е, стрийт арт стайл, става за стенсил шаблон. Да почива в мир, нормалното състояние на личността е в непрекъснатата революция

Когато умреш ей така за нищо, си умрял от глупост. Отиде си така, като че ли животът нищо не струва. И какво постигна с това?

Мда, по-добре бъдещите самоубийци да вземат на мушка 240-те изедници !!!