17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доставяща и обслужваща машините за гласуване?

Колко трябва да си луд за да се съгласиш да бъдеш в такава комисия ?! Равностойно е на самоубийство !!!

А нещо за ТРЕТИ МАРТ ДА КАЖЕТЕ?

Има достатъчно статии за 3 Март. Стига си врещял навсякъде. Върви на Шипка при Мунчо , за да мирясаш.

Не си българин

Асансьора ми е турски, тока идва от руски реактори и генератори. За ко са се били не знам. Националните празници явно не трябва да се обвързват с битки.

кво стана? руснаците още ли не са дошли да ни освободят? ша се накарам на Путин, Шойгу и ЛавроВ! Руският посланик не уволни ли вече Херо Мустафа?

Честит празник на всички българи. Явно за ДИР по важна инфорчация е че,черничкият Хамилтън ще се вози в черен Мерцедес.

Въобще не ми дреме как гласуват хората под карантина или в задължителна изолация. Интересува ме, че днес е Трети март. ЧЕСТИТА СВОБОДА и ДЪРЖАВНОСТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Schilo

Честит празник на всички българи! Да не забравяме, за какво дадоха живота си българските опълченци и войниците на руския император! Дир, мисля, че е крайно време да отбележите тази дата!

Има достатъчно статии за 3 Март. Стига си врещял навсякъде. Върви на Шипка при Мунчо , за да мирясаш.

KAkва кутия бе я да хващат машината.

Да пускат по една маска в кутийката. А комисията да сложи и една оборотна маска за всеки случай ако някой си я забрави. Може и пред магазините. Майтап, Уйли.

всеки гласуващ е самоубиец!

Днес явно заради празника ни спестиха сводката за короната.

А защо не може просто по пощата като в нормалните държави?

Ето ви едно реално соц проучване - ГЕРБ са на трето място, а за първото се борят БСП и Трифонов https://globalresearchmetrics.com/wp-content/uploads/2020/10/Global-Research-Metrics-September-2020-Bulgaria.pdf

:D Наистина ли си вярваш?

Вярвам си. Проучването е малко старо, но не виждам, какво се е променило оттогава в полза на ГЕРБ - точно обратно. Освен това има масов отлив - хората на ГЕРБ отиват към Цветанов, защото ГЕРБ имат данните от подобни проучвания. А това, че вие с гладките мозъци вярвате на Алфа малфа и други придворни на ГЕРБ агенции не е мой проблем

Ако вече бяха направили да може да се гласува електронно нямаше да има циркове нови секции за карантинираните. Но на ББ не му изнася да има такова гласуване.

Дистанционното важи за бели държави. Тук ако се внедри, ще гласува целият анадол и всички мангали контролирано.

А сега не гласуват ли точно те пак контролирано?

"Политическата класа" СЕ ОКОПАВА ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО. Няма значение как и с коя партия, важно е да са в Парламента. Това виждаме от наредените листи за изборите. Тези хора мислят само какво могат да завлекат, а не как да допренисат за подобряване на живота в България. Промяна е невъзможна чрез избори. Купуват гласове, контролират вота - всички. Опитът показва, че единствено насилственото отстраняеване на окопалата се върхушка от всички партии, може да промени нещата.

Среден пръст е гласуването на Българина за изминалия мандат

Търся коза за лизане,за контакти пишете кратко за Дондуков 2.

С това лизане постоянне се издаваш, че си един и същ малоумник с много постове. А самата партенка не знам откъде си я взел - може би от ПИК

https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-18-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD-news1003593.html

Нещо червените тролове рязко намаляха след прогнозите ,че ГЕРБ пак ша ги одоноди.

Утре Руци ша лиже ли ваджайна на Шипка? Да знам дали да одим?

НЕ гласувайте с машините. Манипулират се с една флашка. Пълна измама. Ако искате чесни избори, де.

Явно си много навътре в нещата. Писал си софта най-вероятно?

Вожда прос ама тролеите Му... Дебили, бате!

Щото ти така ли коза панелен плъхо?Ааа яд ви е вас платените подлоги от площада.Яд ви е.Ама на 04.04 ще ви заболи и то много. По прости от вас площадните плъхове няма.Познавам голяма част от ядрото ви.Прости,маргинали,комплексари,малкопишковци.

Май сме изнервени, а... хахаха

Жената,балдъзата???Даде ли им хаповете?Пази си човек..това е заразно у туй семейство.

Рундьо близалката пак са го изтипосали в пик и то на видео как лиже една магистралка.....тц тц...Деса дали не е вече с къдрава коса...хахахахахахах.

ПИК е WC

Ама видеото е автентично.

За цоциалистите мандалото хлопна отдавна.Няма повече цоцане за вас другаре.

.. червени ГЕРБерски мекерета

ПП „Републиканци за България“ се яви в 7 от тях и постигна достоен резултат, който е следният: ГЕРБ - 1784; ДПС - 1415; Републиканци за България - 1158; БСП - 254; Изправи се. БГ, Мая Манолова - 188; БЗНС - 96; ВМРО - 61; АБВ - 46; Русофили - 11; ВОЛЯ - 6.

Преди време, един генерал беше казал, че ще се мре яко. С това той искаше да ни накара да се затворим в домовете си от страх и уплах. Друг един генерал каза, че ще бъде на Трети март на Шипка и цял един народ го подкрепи. От всички краища на България ще бъдат на Шипка и ще са до него. Ще има стотици хиляди хора, които не ги е страх от смъртта и дали ще се мре яко. Управниците, барабар с каруцаря, измислиха да ни възпрат от изкачването на Шипка. Но ще им кажа едно, което сигурно са позабравили и защото не го пише във Винету: На Шипка се мре само за едно – ЗА РОДИНАТА. Там мрат само СМЕЛИТЕ.

И Мунчо да беше пукнал там,какъв герой само щеше да бъде,а сега си е обикновен Фатмак и нищоправец.

Кой тоз генерал на Шипка??този дето лиже проститутки и преди няколко часа в пик му туриха и клипче как са го снимали с две проститутки!!??Тоз ли генерал??Еее щом "народа "му вярва...убаао!Начи народ същата фекалии като генерала.

Просто заявете на висок глас, че сте се ваксинирали и никой няма да ви пипне. Не че като сте ваксиниран не се преносител, ама си е друго така някак си.

6 въстания направиха и не разбраха че хората не ги искат. защо никой журналист не ги пита. защо въстанията не успяха?????

Еми че то точно тези въстания донесоха предстоящста победа на ГЕРБ. Влачене на ковчези, бесилки, вуду мсгии, замеряне с домати, яйца, памперси, пилешки и жабешки бутчета и най-вече блокиране на кръстовища. Резултата е налице. Убедителна победа на ГЕРБ!

Дааа, бе, вярвайте си, имате още един месец.

Такива няма

аз да кажа че комунистите са прости.

Не само са прости ,но са и с ментални увреждания

Сега и това ли измислиха тъпите комунисти още излишни пари да се харчат да обикалят разни безработни търтеи по адреси да разнасят кутия за гласуване сигурно е много важен гласа на някои дето си лежи в къщи ами като е болен няма да гласува и това е ама тези глупости ги мислят тези некадърници които няма да ги плащат тези циркове

Манолова и Ристьо Маджов ореваха света, щото се лишава болния от глас искаха даже цели шест човека да ходят по къщите на позитивни

Аз съм прост и вие сте прости, ама моето чекмедже е пълно, а вие - както каза Любо Пенев.

Не ме вълнува, гласувам за Бойко

ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И ПОСЛЕ СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ

"Политическата класа" СЕ ОКОПАВА ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО. Няма значение как и с коя партия, важно е да са в Парламента. Това виждаме от наредените листи за изборите. Тези хора мислят само какво могат да завлекат, а не как да допренисат за подобряване на живота в България. Промяна е невъзможна чрез избори. Купуеат гласове, контролират вота - всички. Опитът показва, че единствено насилственето отстраняеване на окопалата се върхушка от всички партии, може да промени нещата.

ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И ПОСЛЕ СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ

Последния път той реагира на президента Румен Радев, който определи Борисов и Пеевски като "ортаци". Лидерът на "Демократична България" Христо Иванов пък нарича главния прокурор Иван Гешев "главното общо предприятие на Пеевски и Борисов

ko? ньееее ти си смахна бе чиляк...

Да дадем шанс на ГЕРБ какво ще кажете. Много згрешиха но и много направиха. Ще имат глас от мен

40 милиарда дълг да си ги връщат те, аз се махам.

да не се върнеш! Обещваш ли?

И от мен

София - обичаме ви, бъдете живи и здрави... Задника си е ваш, давайте го отново. Ние тук казваме - ¡No pasarán! Ако не знаете какво значи това - гответе се да го научите по гадния начин...

Съгласен съм! ГЕРБ ще получи и моят глас!

всички ще гласуваме ПРОТИВ герберската рекетьорска шайка и простия банкянски цървул т. н. "премиер" Борисов.

Я,пак!Как беше.....Изправи се,стани,падни бг...муахахах...пародия!!!Пародия и гнусотия.Долна хаплоч умрела. На 04.04 ще ви размажем.И не от любов към Боко,а от омраза към лайната които сте.Лайна и говна ама решихте,че ще командвате парада.Е...сега ще си изядени собствените гомнаа дето сътворихте лятото.

Kak може да се гарантира, че именно от тука няма да дойде изборната измама?

Това ще играе ролята на пощата в Америка- гласовете на умрелите що спечелиха изборите на лимонаденият Джо. Боко е натъкмил всичко- и машини и чували, кутии.....Кърджалийската му пу нали каза че щели да спечелят та да се заемат с президента.

Ристьо да слага скафандър и да ходи да следи по къщите за болните

Бойко ли ще брои бюлетините? Нали в тая държава бащицата прави всичко. Да се пуска по севдаТВ, да пали джипката и да почва да събира бюлетини. Нали е "безукорно честен", няма по-подходяш човек, на когото да поверим демокрацията, от... една банкянска мутра, многократно записвана от знайни и незнайни агенти и служби, докато ачка. Това е върховният капацитет и абсолютният максимум, който народът ни може да излъчи. Пред Бойко, тортата сахер, всички бледнеят културно и интелектуално.

Гавра с всички, които не селектоеат на ГЕРБ. Чудно е как,по улиците вече не се чува нищи против ГЕРБ, а остамаха само техни поддръжници. Или инкаомислещите са карантинирани? Четете романите "Несвяст" (https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR29NrRZsbdmH6ySY9ZiuYgHesNEqUjE8Xaek-WD4BeUdph24Henilt-fEQ) и "Мироречие" (https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?fbclid=IwAR0W2vo8sBoOt3O9x7eEabjmOzf7H9UTqFA7IWFhPj3F2uwIn2SDWjnoMo4), свързани с алтернативно бъдеще на България и света, както и на Езика на мира, в който няма думи като "майка", "баща", "мъж", "жена", "брат", "сестра", "син", "дъщеря", "черно", "бяло" и т.н. Достъпът е безплатен, разпространението - също. Благодаря Ви за подкрепата!

Хората под карантина, ще гласуват също, като хората под НЕ карантина, а тоест срещу мутрите ГЕРБ.

да те еват орките...