Ето как кардиологът проф. Иво Петров спасил учителя си

Академик Григор Велев страдал от пропускане на митралната клапа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за проф. Петров! Дано тези операции да станат достъпни за повече пациенти.

"Академикът" е член на измислената от него БАНИ.

Senator1

И на мен ми откриха сърдечна недостатъчност, малко пропускала клапата.Дявол да го вземе, та нали имам писана книга.Отварям и намирам точката, която се убожда срещу сърдечната недостатъчност.Всеки може да я масажира, защото се намира много лесно.Масажира се сдъщо така и друга точка от Мередиана на Белия Дроб и...сърдечната недостатъчност нещо започна да отспъпва.Тук не мога да публикувам точката, но на моя сайт след малко ще я пусна като бележка. без фигура, че не излизат нещо хфигуррите по ФЕЙС-а.

Не лъжете хората! Мой приятел имаше такъв сърдечен проблем. Пробва всякакви алтернативни методи за лечение, само не и операция. Точно след месец ще му правим 2 г от смъртта. Млад човек, на 43! Не подвеждайте хората! От това зависи животът им. После вие ще броите грешните си парички, а те ще погребват близките си.

Винаги съм казвал-Доктора и Учителя трябва да са на пиедестал.Всички останали професии са второстепенни.Професоре бъдете жив и здрав и дарявайте хората със здраве.То е най-ценно.

На професор Петров, поклон пред уменията и знанията. Страхотен лекар и човек. Но за автора на статията да кажем, че няма такова нещо като "исофиенция", а инсуфициенция / не е длъжен да го знае значението, но може да провери как се пише/.

Доктор си взема колата от сервиз(проблем с двигателя)... А механика му казва "мотора на колата е като сърцето на човека,защо и аз не вземам толкова пари ,както вие". А доктора отвръща " Ами пробвайте да оправите колата на работещ двигател"

Как така ще спасяват учител? Кой им дава право в момент, когато цялото общество е настръхнало и ги плюе? Я по-добре по една тухла-четворка по главата и да се махат. Какви са тези глезотии с цветенца, буквички, букварчета, дисциплина, дидактични игри, недоспиване, мачкане, стрес, натресена отговорност, бумащина, омраза, посегателства, натиск, претенции, заплахи, разбити лични семейства, инициативи, концерти, олимпиади, екскурзии, хореография, чистене на кабинети след преялите питомци, събиране на телефони, нагъл отказ, безпаричие, за което трябва да си даже благодарен, пътуване по нощите да не закъснееш, справки, сведения, наказания, охулване пред децата, съвети и оперативки за било и не било, само не и по конкретен повод,....абе-е...така им се пада! Хак им е, като вместо приватизации, кариери и кражби са се минали да останат на поста си и да се жертват за чуждите/нашите деца! На всичкото отгоре пък и ерудирани - ау-у, какъв непростим грях!

Да сте жив и здрав;)..и сте симпатяга

Имаме отлични лекари, учители, изкуствоведи...Дано и на управници случим някога-честни, отговорни и най-вече безкористни...

Отличниците са болшинство, но катранът разваля меда :(

Това вграждане в платно ли е?!

нещо като "исофиенцията"... тия от дир-а надскачат себе си

Неграмотни драскачи, не се пише "вторична митрална исофиенция", а се пише вторична митрална ИНСУФИЦИЕНЦИЯ. Има и други професии, събирачи на боклук или миячи на чинии, там няма да Ви се налага да пишете.

ИНСУФИЦИЕНЦИЯ = недостатъчност. Учете Български език, може да Ви потрябва.

Както и подозирах. Кардиолозите на акъл са някъде около автомонтьорите. Само консумативите са много по-скъпи.

Ти си много прост/а..

И за какво си го спасил? Да ни/ си гледа мизерията? Човекът е опитал да си отиде достойно.

Минути за реклама и подмазване на дираджиите на дофтура. Щот скоро ще ходят един по един при него, ама няма да ги оправи,защото са нещастници...

Да спасиш учителя си :))) Няма по-хубава радост и за двамата. Живи и здрави!

Браво, Иво ! Ум, кураж и златни ръце имаш !

Браво! Имаме едни от най-способните лекари! Нека ги ценим!

ми да супер ... хтра платена статия, а сега кажете колко хора са оперирани от това без да има нужда защото се плаща по здравна пътека. Колко от тях и какъв живот са имали.

Бедно и злобно човече си, което си мисли, че всички искат да го прецакат, ограбят и натаковат. Всъщност никой не знае за съществуването ти, понеже си бедно и злобно човече, ненужно никому. Купи си много презервативи и не се размножавай!

Въпросът не е без основание. Един водещ кардиохирург (проф.Начев) не веднъж е поставял въпросът за безсмислените интервенции в инвазивната кардиология. Масовото имплантиране на стентове често не е по медицински показания, а е следствие от чудесните суми дето ги покрива касата. Говоря и от личен опит - имам познат кардиофирунг и ми ги разправя "от кухнята"....

Ходи гледай Гала и баячките й! И Господари на ефира, ще си жив и здрав 1000г и повече.

Чест и почитание г- н професоре,на много хора си помогнал,включително и на мен.Заедно с двете дъщери те поздравяваме и благославяме.

Дай Боже всекиму...

Браво!