Ето къде са тапите на "Тракия" и "Хемус" това лято

Ремонтите по магистрала "Хемус" ще продължат до края на годината, а магистрала "Тракия" ще е изцяло свободна за пътуване от началото на юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен ремонтите, в посока бургас, някъде около стара загора има еидн участък от близо 40 км, който е с пропданкя и нацепена настилка. Там има ограничение от 90 км /ч за целите тези около 40 км, като на повечето отбивки за почивки стоят патрулки с камери и снимат. При магистрала от 360 км, 40 в окаяно състоянир и то това е нов участъл и оше около 30-40 км в ремонти не е зле. И барба ганя се радва на това и го ползва като реклама. Да не говорим че мислия точно за този проблемен участък, станишко веднъж обясняваше че подложката се прави с кофти материал. Тогава всички му се смееха..

Дали ще дойде някое лято без тапи?

По магистрала тракия от пловдив до стара загора - истински толупи дори не правят опит да я поправят ...........поздрави за майките им

Хемус беше построена за по-кратко време отколкото трае ремонта й сега - от 10 години един от тунелите е все затворен, както и няколкото моста от София до Витиня все не работят в едната посока.

стой си в "така наречения Западен СВят" и не се меси в делата на БГ! Там при негрите и ръкопляскай докато тъпунгерите събарят паметници. Бахти шибания изрод!

Бай Ганьо - Понеже не си ходил в нормалните държави - там на всеки ремонт на магистрала има дата за край - но ти няма как да го знаеш Тук една тръба на тунел се ремонтира десетилетия , но всичко е точно - според подобни едноклетъчни като теб

Знаете ли как изглежда България през очите на Българите които живеят,работят и отглеждат децата си в страни от така наречения Западен СВят. Запусната,мръсна,коромпирана от крадци,лъжци,убийци хора в ръководните им органи. Полицейщина и репресия на все още останалите хора на тази територия. Един чешки скулптор не случайно направи инсталация и я оприличи на Турски кенеф. тикви,каскети,пеевци,корнелиики,арнаудовки, и прочие отрепки определят житието и битието на тази кочина.

идиот!

Ами ела и се бори бе, какво цвилиш робски от западния кенеф.

а знаеш ли как изглеждат САЩ и Ангия на фона на безредиците и убийствата дори само от вчера? Страх ме е, че заради такива като теб и негрите ще трябва да се откажем от всички достижения на Гърция и Рим /нали и Питагор е робовладелец/.