17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим кои ще ги гонят от кръчмите и моловете като чумави :)

А тука кога?

Ваксинираните се заразяват и пренасят заразата. Това, вярвам, и най-запалените привърженици на ваксините няма да го оспорят. При все това за тях ограничения няма. После властите се чудят защо пандемията не стихва. Е, кажете ми колко трябва да си тъп или продажен, за да продължаваш с тая безумна схема!

Сертификата е разрешително за пренасяне на вируса и заразяване

... там не е ли противоконституционно?

И тука не е :)

"Ако имунизираните продължават да заразяват, значи ваксините не работят." „Ако сертификат за ваксиниране се изисква за пътуване, както Европейската комисия обсъжда, а още повече пък за работа, това е класически пример за непряка дискриминация – създаване на предпоставка за отнемане на права. Цялата тази история с коронавируса повлия много на психиката на хората и на обществените отношения. В един момент този процес става неконтролируем и хората започват да го поставят като условие – като прокажените, едно време – това е психологически феномен,” каза тогава пред Дарик д-р Стойчо Кацаров.

Е да де ама тогава Кацаров все още беше един от най-видните противници на ваксините в България. Ама изведнъж се оказа че е носи отговорност и моментално обърна плочата. Той с антиваксерите така-като минат през болницата и рязко си променят мнението. Също и като почине техен близък.

Броят на "+" и "-" под коментарите дават ясна представа за интелектуалното ниво на средностатистическия българин. Също както и резултатите от последните избори.

Те и по времето на Хитлер бяха първи фашисти тия балтийците…

Ама като гледам ние ги бием и по заразени и по смъртност.

Яко!

Така трябва да се случи по целия свят.

55% напълно ваксинирани в Естония, а нивата на новозаразени и починали са в пъти по-лоши от при нас.

Ето го най-големия проблем на Ганьо с нагледен пример. Някой си измисля нещо, пише го в някой форум като супер компетентна имфорюация.....стадото това чака и започва да разпространява тази "информация" нататък, също високо компетентно и резултата е налице... Как пък някой не си наорави труда да прочете информация от медицински списания или проучвания, където информацията (харесва му или не на Ганьо) е доказана....прост прост чипиран народ

Естония: 55,6% ваксинирани, Общо брой инфектирани: 182 039 Общ брой загинали: 1461 България: 20,4% ваксинирани Общ брой инфектирани: 569 443 Общ брой загинали: 23 073 Аре да си навреш кръчмарската пропаганда, знаеш къде....

Фашисти!

Да мълчиш!

Браво! Тези идиоти антиваксъри само санкции заслужават.

Само -ИСТИНСКИ БОЛЕН-МОЗЪК,може да приема и подкрепя за нормално: СЕРТИФИЦИРАНЕТО НА ХОРА! ГАВРАТА С УЧЕНИЦИ И ДЕЦА,ТЕ НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ(БЕЗСИМПТОМНО),А СМЪРТНОСТА Е-НУЛЕВА(ЗА РАЗЛИКА ОТ ГРИПА)!!! САМО ИДИОТ НЕ ВИЖДА КАКВО СЕ СЛУЧВА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ,КАКВИ ВИРУСИ “ВИЛНЕЯТ”-ТЕЗИ ИЗВРАЩЕНИЯ СА-АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМИ И НЕЗАКОННИ.! ВЕДНЪЖ ПРИЕЛИ ДА НИ-“СЕРТИФИЦИРАТ”,МОГАТ ДА ДОБАВЯТ ВСЯКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА-ВАЛИДНОСТ НА-“СЕРТИФИКАТЪТ”! НЕ ЗНАМ ЗА КАКВИ КОНСПИРАТОРИ-ГАНЮВЦИ,ГОВОРЯТ НЯКОИ, НО “ЧИПИРАНЕТО” Е ВЪПРОС НА ДРЕБНА ТЕХНИЧЕСКА ПОДРОБНОСТ!!! ТО ВЕЧЕ Е ФАКТ!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ГИ,НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ ГИ...ИМАТЕ ПРАВО НА-ЗАКОННА САМОЗАЩИТА!!!

Ами дай да махнем и здравните книжки на кухненските работници и очните прегледи за шофьорите. И те са дискриминация по здравен признак.

Те са си абсолютна проформа, тъпчо. Гаранции няма за нищо.

Абсолютно правилно! Имат смелоста за това решение. Не като нашите мелошави политици, които вземат някакви псевдо-полвинчати мерки, колкото да замажат положението. И както всичко друго в тази кочина. Маски се носят , но естествено рядко над носа. И докъто в България народа още умува и преосмисля правилното решение, дали да се ваксинира,Западна Европа е с поне 70% ваксинирани и въпреки новите високи цифри на новозаразени, смъртните случай са в поне десет пъти по- ниски отколкото в БГ. Щото основният страничен ефект при незащитена инфекция при неваксинираните, е смъртта. Като добавим и безотговорното и лекомислено отношение на 85% процента от българите, за които профелактиката и елементарна здравна хигиена, грешното хранене, преяждане, редовната употреба на отровата наречена домашна ракия, и лекарите които ни лекуват, повечето от тях в дълбока пенсионна възраст, цитиращи съветските мед.учебници от 70-те и 80- те години, състоянието на общинските болници отговарящо също на 80- те години на миналият век, всичко това е показателно за първото място по смъртност в света на Европейска България!

стари фашаги - и майките си ще разстреля без да им мигне окото- като нашите гербаджии са

Какво пушат тамошните?

Брюкселски ЕвроПедали!!!

Да де, ама тествания със сигурност няма вируси, докато ваксинирания може да заразява! Как да имаш доверие на управляващите?

Явно там живеят само глупави, бавно развиващи, несвободни хора с отнети човешки права, подложени на дискриминация и геноцид.

Ами то в прибалтика хора не останаха. - 70% от населението емигрира

Останаха само руснаците, който за нищо не биха се върнали в тяхната родна кочина!

за по-кратко - руснаци