Освободените от задължителни визи за ЕС ще бъдат предварително проверявани

Мярката ще важи от 2021 година и ще засегне гражданите на над 60 държави. Пътниците, които представляват риск, няма да бъдат пропускани в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кухите укри ке видат авропата през крив макарон ха ха.

Таксата е в стотици долари в американското посолство бе

Баце

това по какъв начин ще спре афганистански терорист ( маскиран като "клет сирийски бежанец" , взел услужливо дадените му от НПО на Сорос 10 000 долара за из път ) в потайна доба нелегално да премине държавни граници и да се озове в България , Италия или Германия ? Защо нас , гражданите на EU , ни тарашат и събличат по летищата ? На бежанци ли им приличамe ? Не съм чул досега бежанци да кацат в Берлин с полет на "Lufthansa" ! Euro- Пе- далитe ще висят по крайпътните стълбове , вEрвайте ми . Ще дойде и това време.

Защо говорите за афганистански терорист? Можете ли да цитирате? Почти всички терористи в Европа са от северна Африка

Тези, дето думнаха евреите на бургаското летище, бяха влезли съвсем легално с фалшиви документи. Е, такива повече няма да могат да влизат. А за другите - за тях ще се търсят други мерки.

Хе хе, тези надминаха и системите за пътуване при социализма. Бъдете сигурни, че ще се проверява и Фейсбука на всеки и който е написал едно криво изречение ще види пътуване през крив макарон. Направо ме утепаха от смях, а новите европейци са си вече в Европа.

То това си е облекчена визова процедура. Нещо като "Я попълни сега тука едни формуляри и след три дена провери, дали те пускаме!" Тоест ЕС слага край на безвизовите режими.

Нещо май копираме САЩ. а? Тогава кога ще въведем ограничения за емигранти от мюсюлманските страни, поне от най-рисковите?

Влака за Европа е безплатен! Но за да се качите на него трябва да си укпите билет!