ЕС ускорява одобряването на ваксината на "Модерна"

Американската фармацевтична компания е предоставила последния пакет с информация днес, по-рано от очакваното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ивермектин кога ще ползват за лечение? А? Или да мрем докато не кихнем милиарди за вредни ваксини.

Когато тази ваксина вече спре да е модерна, как ще се преименува тогава компанията? За един преател питам...

И тук ли почна политбюро да се меси над медицината и науката.

името означава modified RNA т.е. няма да се преименува.

Нямам им вяра! Основно защото всичките концерни, преследват печалбата и в името на нея са готови на всичко...

ЕМА е здравна агенция. Политбюрото ги псува, че вече месец преглеждат документите на Файзер.... ама да си псуват.....

Всеки концерн преследва печалба, това е нормално! Не е нормално политически организации, политбюро, политкомитети и прочие да се месят в медицински въпроси и протоколи и да разрешават лекарства и ваксини.

Модерна не е концерн. Малка фирма е. Това им е първата одобрена ваксина. Те 10 години работят по този тип ваксини. До сега не са изкарвали ваксина на пазара или друго лекарство. Преди епидемията са имали поръчка за ваксина за МЕРС. Та за това, когато са дошли данните за ТОРС-2 и за месец имаха готов за тествае продукт. Аз бих искал тяхната ваксина. 10 години тестват тоя тип ваксини и отработват разни детайли. Вярно сега за пръв път тестват на 30 хиляди човека, но не е имало оплаквания Лошото е, че в България май няма да се предлага.

какво политбюро бе ефенди? ЕМА е лекарствена агенция. Сите политици ги псуят, че бавят одобрението....

ЕМА е отдел на коминитерна и прави каквото наредят от политбюро. Нито една ваксина до сега не е минавала одобрение толкова бързо при игнориране на всякакви протоколи.

Ти ако до сега не си видял приликите между ЕС и СССР, то отново живееш в мираж. ЕМА е отдел на коминитерна (ЕС) и прави каквото наредят от политбюро (ЕК). Нито една ваксина до сега не е минавала одобрение толкова бързо при игнориране на всякакви протоколи.

За тебе Спутника

И как така токсичните липидни наночастици ги одобриха ???

Само да попитам - къде е тазгодишната статистика за броя на починалите от грип? Нещо от миналата година са спрели да я правят ми се струва...

"Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви днес, че ваксината на "Пфайзер" и "Бионтех" би могла да започне да се използва в ЕС от 27 декември." А бе, ускоряват, и защо изобщо се трепят че някой нещо ще одобри. Всички разпънали палатките, подготвили центровете, пропагандата е в невиждана сила, и изведнъж няма да одобрят ваксината! И кого ще ваксинират на 27 декември? Хич не съм горд че сме под шапката на тези, да го кажа обзема ме срам и яд че ни правят на маймуни.

Ще изчакам френската ваксина на " Sanofi " , разработена от института " Луи Пастьор" на принципа на БЦЖ, тоест векторна ваксина . Проучванията доказват , че не само предпазва дробовете, но за 2 до 4 дни прочиства началните приходи и белия дроб. ЕС е сключило договор и до края на 2021 ваксината ще налична за всички .

Закупува се с общата квота, което означава, че и за България ще има достатъчно дози.

Заминавай под азиатската шапка като не ти харесва. Прости ганьовци и бедни.

Може да си спетиш малоумните коментари ганьо прости.

общ договор ама тая ваксинка е 160 лева на калпак и Бойко е казал "не!" Та така ни е за йовтини Файзери ще се редим ..... че даже Боку подписва с някакви фирми, дето още нямат и кандидат за ваксина.......вероятно дават най-голям комисион

Идея имаш ли какви ги говориш?

тази ще е най-опасната, но поне ще я пуснат чак след година

Ваксината прочиствала приходи :)))) Аз искам да ми изчисти разходите.

Дрънкаш простотии. Ускоряват щото умират почти по 1000 човека на ден в Германия. И го казаха точно и ясно.

Изглежда еврочиновниците нямат търпение да започнат изпитването на никога неприлагани досега РНК ваксини върху гражданите на ЕС! За съжаление се намират все още доста европейци, които вярват на медийната пропаганда, и са готови да бъдат използвани като лабораторни плъхове!

Двете ваксини са тествани на 100 000 души за разлика от Руслямската която е тествана на 1000 души под 50 гдини. Но най забавното е че руслямската ваксина е самият вирус, който е точно РНК.

При тези маски и дистанциране грипния вирус няма как да заразява.

Абе дъртак, какво предлагаш да чакаме още една година ли. Малоумен идиот. Има пандемия и трябват спешни мерки, а не административни протакания.

Естествено тъпако. Сега обаче трябват спешни и бързи мерки. И не се игнорират протоколи, а се ускоряват.

Кое е простотии? Каквото каже Германия това става е Европейския съюз? Ще се съглася, но да не си кривим душата и го кажем що за съюз се има предвид. А другото което сте писали е абсолютна простотия. През 2018, смъртността в Германия е 11.5 човека на 1000. Населението на Германия през 2019 е приблизителна 83,166,711. Изчислено това прави 956417.1765 смъртност на година, и приравнено на ден прави 2620.321031507. Казано с прости думи, статистически смъртността в Германия през 2018 е 2620 човека на ден, а сега ускорявали защото умирали почти по 1000 човека на ден. Е, сам прецени кое е глупост.

Санофи нямат векторна ваксина. Те разработват две ваксни. Едната е с директно вкарване на вирусен протеин (разработена с GSK и отложена за края на другата година), другата е РНК (разработена с Translate Bio и тепърва влизаща в проучвания).

Подкрепям , изчетох разработката на " Sanofi- GSK " , всъщност , те забавят пускането , защото има добра реакция при хората от 18 до 49 години , но не достатъчни имунен отговор при възрастните . Компанията обяви ,че трябва да бъде прецизирана концентрацията на антитела за да може да бъде даден адекватен имунен отговор за всички възрастови групи. Учените от " Джонс Хопкинс " и " Оксфорд " смятат ,че компанията ще предостави високоефективна ваксина,, която ще е в пъти по добра от тези на американските компании.

Не точно. Векторните ваксини представляват друг вирус, генетично рекомбиниран така, че заразените с него клетки да произвеждат части от целевия вирус, вместо да възпроизвеждат самия вектор, както биха правили в оригиналния си вид. А вирусите никога не са само РНК (или само ДНК, за ДНК вирусите). Винаги имат протеинна и/или липидна обвивка. Иначе да, разликата между РНК ваксините и векторните ваксини се свежда най-вече до начина, по който РНК се озовава в клетките. При РНК ваксините – чрез липиден носител, при векторните – чрез заразяване на клетките с векторния вирус.

Ваксината на института Н Ф Гамалея (Спутник В) е на платформа човешки адено вирус с геном ДВУВЕРИЖНА ДНК!!! Забавно а, идиот шибан!

Има ли континент Европа? И да има и да няма, коя е най-голямата страна в Европа? А от къде се бръкнаха българите? Ти ходил ли си в Китай? И ти смяташ ли че едно такова ускорено решение е върха на демокрацията? А като го вземат в Китай, естествено е върха на тоталитаризма? Извинявам се че си се самоопределил.

Или викаш тогава грипа ни е дал кард бланш, един вид съжалил ни е и е решил да пропусне сезона за 2020, а?

За кремълското диктаторче Най- накрая ще може да се ваксинират с ваксина за хора - кеф му Пфайзер, кеф му модерна и да изпълзи през супер дезинфекциращият си тунел навън , за да се къпе в народната любов на гладни и гневни москали В Хабаровск например

тъпако еврогейски!

А ако чисти и дълговете ще е екстра.

но модерно такова.

Е за 10 години как не им одобриха поне една ваксина? Толкова ли са зле?

Га му свършат опорните точки почва да псува и обижда Жалки нещастници

Чудя се какво им пречи да инжектират някой с някакво РНК чудо, и този някой да започне да произвежда някакъв нов вирус- и ето ви пандемия. Не е нужно някой да яде прилеп, макар че така е по-поетично. И после хоп - ама ние работим по такава ваксина от 10 години - айде на мангизите!

Вие сте като войника, който каквото и да го питат отговаря - “Автомат”. Каквато и да е новината все за Путин коментирате.

Тази година Ковид-а ни изненада рано и никой не можа да дочака грипа.

Да започнем с най-важното. За да кажете законно МАЙ...НАТА ИМ на тази ДОКАЗАНО-НЕДОКАЗАНИ ваксини, които НИ набутват УСКОРЕНО, и УЖ безплатно. Сещайте се, защо бързат да ви ваксинират тези хищтни крадци и слугинаж на задкулисен Елит. Казано е: Безплатно е сиренцето само в капана! Това е КАПАН, СХВАНЕТЕ ГО!, защото тези натровени ябълки(ваксините), СА ВРЕДНИ ЗА ЧОВЕК И ИМУНИТЕТА МУ, ЗАЩОТО ВИ МОДИФИЦИРАТ ГЕННО, ЧИПИРАНИ СА НАНО ЧИПОВЕ, ЧРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ ВИ СЛЕДЯТ НОНСТОП, ИМАТ ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИ 22 ОТ ЛЕКИ ДО ТЕЖКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА, ПЪЛНИ С ЖИВАК И ЧУЖДО ДНК, ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ИМ НА 100% СА СЕ ОТКАЗАЛИ С ТОВА ДА НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТЯХ ...и определено са наречени НЕСПОЛУЧЛИВО ваксини. Мислете за живота и здравето на ВАС, близките, околните и децата си. Четете по-надолу и ще схванете защо. БЪРАЗАНЕТО, ПРИШПОРВАНЕТО И МЕДИИНАТА ПРЕСА, КОИТО ВИ НАЛАГАТ СА КЛАСИКА В ЖАНРА НА ИЗМАМНИЦИТЕ КОГАТО ИСКАТ ДА ВИ ПОДВЕДЪТ, ТЕ ВИНАГИ ВЪРЗАТ И ПРИШПОРВАТ ЖЕРТВИТЕ СИ ДА ВЗЕМЕАТ НЕИЗГОДНО ЗА ТЯХ РЕШЕНИЕ. СЕГА ЦЕЛИ и ако НЕ ВНИМАВАТЕ-ЖЕРТВИ НА ЕЛИТА И ТЕХНИТЕ ПИПАЛА СМЕ ВСИЧКИ ХОРА. ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕГНЕ, КАТО ПРОСТО СИ ОТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ, ЧЕТЕТЕ ТОВА КОЕТО ВИ ОСТАВЯМ И ЩЕ СХВАНЕТЕ, ЛЪЖАТ ВИ НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО. --------------------------------------------------------------------------- Как да се защитите, ако искат да ви ваксинират https://bit.ly/3mfo4gT Вашето оръжие за законен отказ от ваксините! https://bit.ly/3kswlNX Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс https://bit.ly/3m9y6jE КАК ЗАКОННО ДА ОТКАЖЕМ НАМОРНИЦИТЕ И БЪДЕЩОТО ВАКСИНИРАНЕ --------------------------------------------------------- ВАЖНО! ПРОЧЕТИ И СПОДЕЛИ! ПО-ВАЖНИ ЧЛЕНОВЕ И АЛИНЕИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА, КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАШИТЕ ПРАВА СРЕЩУ НОСЕНЕТО НА НАМОРДНИЦИ! НИКОЙ ЗАКОН НЕ Е НАД КОНСТИТУЦИЯТА! СЪС ЗАПОВЕДТА ЗА НОСЕНЕ НА МАСКИ НА ОТКРИТО СЕ НАРУШАВАТ ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ТЯ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА И НЕЗАКОННА! https://bit.ly/35m7kxu ЗАКОН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО (ВАЛИДЕН И ДО ДНЕС) Обн. ДВ. бр.80 от 11 Октомври 2016г. https://bit.ly/37yFbpS ЕТО ГО ОФИЦИАЛНОТО ТЪЛКОВАНИЕ НА ЗАКОНА ОТ 2016 и това че отменя всяка заповед по темата маски. Задължение за носене на маска като противоепидемична мярка https://bit.ly/2ISCqoW Хора сме, а не роби! https://bit.ly/3jp8gq5 Ето я жалбата до съда срещу маските (ВЗЕМИ ФОРМУЛЯР) https://bit.ly/3mc8x1a ------------------------------------------ Искате да се ваксинирате, вижте това видео преди това! (Видео БГ) https://bit.ly/PosledstviqtaOtVaksinite Какво НЕ искат да знаете за мРНК ваксините на Pfizer и Moderna https://bit.ly/PfizerModena-HiddenTruth Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините https://bit.ly/35J0oen Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ) https://bit.ly/NeudobniteTainiNaVaksinite 10 научно потвърдени факта за ваксините, които задължително трябва да знаете https://bit.ly/3kqg8cj Факти за грипните ваксини, които се крият от обществеността https://bit.ly/3dUULNS Стоян Алексов - Патоанатом за фейка Ковид и антимедицината с която ви лъжат ДЕМОНкратите! (ВИДЕО) ЧУЙТЕ АКО НЕ ДРУГО ТО ПОНЕ МНЕНИЕТО НА 45000 професионалисти от областа на истинската медицина, а не на медиите, продажниците и фейк Щабовете. https://bit.ly/FakeCovid-Truth Топ учен за COVID 19. Най-голямата измама в историята на човечеството. https://bit.ly/TrueInfoK19 ТОП американски доктор Рашид Бутар разобличава мащабна измама в рамките на СЗО, Бил Гейтс и д-р Антъни Фаучи (ВИДЕО – БГ СУБ) https://bit.ly/k19Razoblichenie Този човек казва цялата истина още през 2014г! (ВИДЕО – БГ СУБ) https://bit.ly/Insider-Truth ВНИМАНИЕ! Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) обяви ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/OfficialVaccineSideEffects Д-р Питър Глидън: Лекарите ви убиват (ВИДЕО - БГ субтитри) Причинено от доктори ..онези дето уж са призвани да ни лекува. https://bit.ly/PrichinenoOtDoktori Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението (ВИДЕО) https://bit.ly/3onpoQM ------------------------------------------------------------------- "Журналистика - това е да публикуваш онова, което властта не иска да види публикувано, другото е пропаганда." - Джордж Оруел „Мълчанието не е опция: Мълчанието е съучастие“ - Джордж Оруел „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ - Джордж Оруел Вижте и последното ВИДЕО предупреждение към хората от Оруел 1984. https://tr.im/LastWarning1984 Изказване на един илюминат. Клаус Шваб, основателя на Давос, в новата си книга, наречена Covid-19: The Great Reset. В нея още от заглавието става ясно, че тъй наречената „ковид криза“ и „великото зануляване“ имат много общо. Практически те са синоними или както пише авторът: „Кризата с пандемията Covid-19 създава възможности и условия за извършването на Великото зануляване“. Това е дефакто мантрата и плана който следва целия окултно-сатанински Елит на света. Ето я и мечтата на Килл Гейтс, първа дружка в клубчето на Клаус Шваб. https://bit.ly/KillGates-official Информирайте се за всичко, което медиите и техните прес'титутки, или щабовете към правителството и фарма мафията няма да ви кажат НИКОГА, защото те са част от капана в които искат да вкарат всички хората по света. В линка е събран специален видео архив за цялостно разбирането на частите от големия пъзел на фалшивата ПЛАН-демичната манипулация. (заб: видеата са отключени за лесно сваляне с един клик, а за по-добро виждане на субтитрите им си ги извикаите на голям екран или във фрейм) https://tr.im/purelove528 Максимално ясно и сбито за операция с кодови име Ковид-19, как става възможна, какво разболява и как се лекува. https://tr.im/COVID-Agenda21 Гледайте "Тъмната страна на маските" и теглете една майна на СЗО, защото освен всичко, в началото на измислената от него ПЛАН-демия, самото то официално каза и го има написано в сайта им, че маските са само за !доказано! болни със съпотстваща кихавица и кашлица, а за здравите не просто няма полза, а дори им вреди и ги разболява. https://bit.ly/DarkSideOfMask А за какво дефакто са маските и защо Ви карат да ги носите тези дебили от СЗО. Вижте сами. https://bit.ly/KolajK19 Вижте ги и ще схванете, лъжат Ви. --------------------------------------- Чуйте истинското мнение на д-р Кунчев за Ковид и маските преди да му платят, за да ни лъже нагло (ВИДЕО) https://bit.ly/KunchevZaMaskite-Chuite Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Ето ви какво каза Бойко пред свой хора (ВИДЕО) https://bit.ly/CoronaIs Президента на Канада(Джъстин Трюдо) се изпуска за истинската цел на операцията с кодовото име Ковид (Глобален Рестарт)(ВИДЕО БГ СУБ) https://tr.im/JTrudoLeak ----------------------------------------------------- Сега чуйте какво казват почтените специалисти за Ковид, тестовете и маските. ----------------------------------------------------- Стоян Алексов - Патоанатом за фейка Ковид и антимедицината с която ви лъжат ДЕМОНкратите! (ВИДЕО) ЧУЙТЕ АКО НЕ ДРУГО ТО ПОНЕ МНЕНИЕТО НА 45000 професионалисти от областа на истинската медицина, а не на продали се мас медии, фейк Щабовете и правителства на конци пълни с Пинокиовци. https://bit.ly/FakeCovid-Truth Д-р Рашид Бутар разобличава мащабна измама в рамките на СЗО, Бил Гейтс и д-р Антъни Фаучи (ВИДЕО – БГ СУБ) https://bit.ly/k19Razoblichenie ИТАЛИАНСКИ ЛЕКАР ЗА КОВИД (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/ItalyDoctorRevelation Този човек казва цялата истина още през 2014г! (ВИДЕО – БГ СУБ) https://bit.ly/Insider-Truth Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората основно умират от COVID-19 заради ваксинации и неадекватно лечение!“ (ВИДЕО) https://bit.ly/PatoanatomRealInfo “Деветнайсетте кръга“. Потресаващ разказ на очевидец защо сме номер едно по смъртност. https://tr.im/k19KakGi-ubivat Lock Down или Заключване и мотиви как да го ОТХВЪРЛИМ https://bit.ly/LockDownOFF Накратко за причините, методите, целите и плановете зад операция "Ковид-19" --------------------------------------------------------------------------- Приказка за овцете и ДНК-то https://bit.ly/StoryShipsDNK Съдебно решение на Лисабонски съд: „Ако някой получи положителен резултат с PCR тест, вероятността резултатът да е лъже-положителен е 97%“! https://bit.ly/PCR97Fake Свободата, която имахме С В Ъ Р Ш И, от тук нататък ще има нови и нови опити за подчинението ни! https://bit.ly/End-of-Freedom

На принципа на американците - ако изядеш нещо и не умреш веднага значи е годно за консумация.

Всеки вирус се разработва в комбинация с ваксина. Проблем-решение-парички. Неочаквано добра комбинация.

Виждам, че някои хора са писали вече за френската рекомбинантна ваксина за covid 19 ,която използва иновационни технолохии. Sanofi създаде антиген на антитела на S - протеина на вируса който се основава на рекомбинативната ДНК технология, GSK ще участва със своята адювантна ( от латински сътрудничество , помощ) технология , която позволява намаляването на количеството протеин в една доза. Комбинацията от протеин- базиран антиген заедно с антиген е добре известна практика при ваксините използвани днес . И да ваксината ще бъде високоефикасна но ще трябва да почакаме до края на следващата година, ще се ваксинирам когато е налична.

Бързайте, бързайте! Конспирацията е ясна! Пари, пари и пак пари! Къде ще ги носите? А на оня свят ли? Затова ли избихте толкова хора? Кои сте вие за да решавате съдбата на хората? Наместници на господ ли? Но е казано,че Бог забавя, но не забравя!!