ЕС удължи с една година санкциите срещу Китай заради уйгурите

През март Европейският съюз наложи замразяване на активи и въведе забрани за пътуване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иска да си търси данни за уйгурите и ИДИЛ. Та ЕС да не плаче за терористи, защото пак ще носи цветя пред редакции, зали за концерти и други. Защо китайците да търпят терористи?

ЕС себе си не може да оправи, тръгнал уйгурите да оправя. Ако това не е поредната им глупост, здраве му кажи.

А санкции на израел заради палестинците ???

Много загрижени за исляма пак. А за християните из Арабия ? А за белите християни в ЮАР ?...

В случай че не знаеш - християните в Китай СЪЩО са подложени на тормоз и терор, само че това едва ли те вълнува толкова.

Ех, тези уйгури са ни по-мили от индианците и мексиканците взети заедно.

Сещам се за една сцена от "Фондацията" на Азимов, там много векове след падането на Империята, кораби кацат на бившата имперска столица, където живота е наниво волски каруци, но за тяхна изненада още има "император" и някаква пародия на имперски двор. "Императора" научава че са кацнали кораби, и ги приема на аудиенция, с важен тон започва да им говори и да ги разпитва как е в "провинцията" от където идват. Те пристъпват неловко от крак на крак, стараейки се да не го обидят с истината - че в "провинцията" изобщо не знаят за него и че имат технологии, космически кораби, цивилизация, а той "императора" живее като дивак. Не знамзащо тая новинаме подсети за тоя момент, няма никаква логика :)

Китайците ги боли фара. Тия които ще ядат хурката са европейските папагали и близачи на американски задници.

Пука им на Китай за някакви си ес-есовски санкции. И то за какво нарушени права на някакво измислено мюсулманско малцинство. Абе смешници нарушени са правата на всички хора на планетата, вършее нечуван по размери и жестокост еврейски фашизъм, тия мърши с това не се справят , но ще налагат санкции на държава милиони по-мощна от западнала европа сащ-инаците. Нещастни брюкселски джендъри плащам да вършите нещо смислено и полезно за гражданите на Европа, а не да правите свирки на карикатурата байдън...

Е добре де, защо тогава наказват и Русия? Тя е втората държава в Европа с най-голямо мюсюлманско население (45 милиона) след Турция. А впрочем защо не накажат и Япония, където исляма е забранен? :)

Грешна ти е информацията, прочети повече и се яви на поправите лен.

Виж как пишеш и после говори за поправителен.

ЕС ще накажете ли Китай и за оногондурите..?

Лошо,ще останем с празни магазини. Хубавото е ,че никой не бръсне ЕС за слива

Една от многото им известни актриси (Dilraba Dilmurat - личи си и по името), е точно от уйгурите. Дето е спечелила над 40 награди някакви. Така че какво е точно, не е ясно.

.. И?

Върха на лицемерието. Дреме им на САЩ и на ЕС за уйгурите.

В Китай мнозинството са атеисти, там мюсюлманските номера не вървят. Точно страни като Китай, Бразилия, Япония ще спасят човечеството от тези примати. Естествено, това ще стане след като Европа е унищожена от първобитните. И останалия свят осъзнаят какво зло е ислямът.