ЕС отхвърли руската декларация за случая ”Скрипал” в ОЗХО

ЕС отказа да одобри декларация за отравянето на Сергей Скрипал, внесена от Русия на заседанието на Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО).

Обратно в новината

Коментари - ЕС отхвърли руската декларация за случая ”Скрипал” в ОЗХО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един предател си е получил заслуженото. А какво биха направили американците със Сноудън? Кафе ли щяха да го черпят? ДОста хора изгоряха след представянето на тайните документи за Ирак. Ама за тва се мълчи. Американците се извиниха и толкоз. Майната им на хилядите убити. Нали се извиниха, кво още искаме?

там е присъствал и гласувал и наш Ганя, изгласувал се е по най-ганьовския начин - да има далавери и с всички да е добре,като подлога по-скоро,очеизвадно е че предателите стават много и ненужни никому,за там трябват хора имащи пълна представа от висша дипломация, а не шменти-капелите на Бай Х.й, и за съжаление ние отново ще сърбаме горчивата попара на Буда или Винету,много жалко за нас, този посерко въобще не е трябвало да присъства там и да се държи като дерибей в измисления ЕС ,защото въпроса е принципен, утре и нас ще накиснат в скандал както през 1982г. съсипаха Сергей Антонов и семейството му, а ние и до днес не можем да си измием калта, но идвайки у нас покойният папа Павел не каза нищо съществено по въпроса,щото така му изнася, а ние сме окаляни до уши

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОВЯРВАЛА НА УШИТИТЕ С БЕЛИ КОНЦИ, НАСРАНИТЕ ЧЕРНИ ГАЩИ НА ЛОНДОН И ЧАКА ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗА ДА "ИЗГОНИ" РУСКИ ДИПЛОМАТ... НО ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ В ОЗХО, НЯКАКВО СИ ПЕРЕКЕНДЕ- КР.КОСТОВ, ОГЛАСЯВА ОТ ИМЕТО НА ЕС НЕПРИЕМАНЕ НА РУСКА ДЕКЛАРАЦИЯ...СЛЕД КАТО ТВОЯТА "МАХАЛА" НЯМА МНЕНИЕ ЗА ИСТИНАТА НА ТОЗИ СЪЧИНЕН СКАНДАЛ, ТИ ЗА КОГО ГЛАСУВАШ, ГЛУПАКО? КОГО ПРЕДСТАВЛЯВАШ?

Руската федерация да отговори на законните въпроси на британското правителство = бахмааму тоа нашенски оръфляк ма удари в земята

Бо Бо

Перверзия е настоящото поведение на една бандитска държава, чието национално богатство се дължи на вековно ограбване на колониалните и народи придружено със зверското им избиване.

Как е гласувал постоянният представител на България Красимир Костов!

Като мекере!

като ПРОДАЖНО МЕКЕРЕ

Изводи: 1. Англия спечели пропагандната битка. 2. Русия спечели политическата битка

Ломдон бил искал отговор ( извинение) от Русия. А на... "Външното министерство на Русия огласи списъци с въпроси към Лондон и Париж " Вие какъв отговор дадохте? Или на логични и структорирани въпроси не отговаряте. "Вервайте ни"....

Та това не е нищо необичайно на старата госпожа, но ако РФ беше спретнал този номер..... алелее, даже и не искам да си помясла какво би станало.

няма да се получи, англетата не знаят къде се намират с тази стара господарка - мяу, тепърва им предстоят екшъни в политиката, ако не я разкарат много ще има да си патят от "бистрия й ум", просто не е истина, никога не са имали толкова неподготвен човек, колкото пъти си отвори устата ръси недоразумения и е готова да подпали война,да чували сме,чу маслото плува над водата,но и л.йната също плуват

Иран, Сирия, Армения, Беларус, Узбекистан, Таджикистан и още няколко. Китай и Иран.

последните две нали мъ разбийш....)))

"От давна", " прИстъпник"... Ти си един морски неграмотник. Абсолютен пример за дебил.

Да се узнае истината ли не искат??

Путин определено е виновен!Разчита на някакво мислене и съждения....проблем със интелекта му.По ефективно можеше да еягира,както трябва- " А, бе я си е............Някой търси нещо и се надявам да го намери!

Много си тъп, Саше. И имаш проблем с граматиката.

Драги Гошо - влез в списъците на агентите на ДС във Външно и напиши Красимир Костов. Той ще излезе като "Норис".

Дано всички "морски вълци" не са тъпаци като тебе!!!Военния бюджет на САЩ е колкото на целия останал свят...познай кой е голямата заплаха от един път!!!

И за какво им е война пък с Англия ?Тоест с цялото НАТО, де . Това сюжет за някакъв абстрактен фикшън ли е. Няма да се приеме много от публиката , да знаеш. А и критиците не биха го оценили по достойнство.

Не мога да разбера твоето "тоест". Цалото НАТО е САЩ, малко Англия и много Турция. Едва ли ще бъде обявена масова мобилизация, създадено всеевропейско опълчение от желаещи да помогнат на олигарсите от горепосочените държави да воюват срещу измисления враг Русия. Турция е в добри отношения, може да я изключим. И какво остава?

има ли някои да вярва на путинова русия - тези които вярват на сев. корея.

проброй си минусите и пробвай да си ползваш мозъка. Или не се продавай за центове. Ще ги плащаш другия живот.

В устава на ОЗХО няма изискване, което да налага жертвата "да участва в разследване заедно с вероятния извършител", припомни Джон Фого. Според него участието на Русия в такова разследване би било перверзия. Ами по същата логика и Великобритания и САЩ да участват в разследването същ9 е перверзия, защото и те са заподозряни. Да дадат разследването на Бангладеш примерно.

Какъв е тоя Красимир Костов?Някой да е избирал на избори някакъв си Красимир Костов да го представлява?Аз не съм,вие правили ли сте го?Май не?ГРОПхунтата съвсем се самозабрави.

Ами да , напуснаха Германия и си нарязаха самолетите и ракетите. Че и най-подло повярваха на НАТО че няма да се разширява. Това ако не беше мерзка подлост. Май обаче наистина постъпиха подло, че след Елцин не си сложиха още по-голяма пияница и не си разориха страната като нас, та статистиците да определят окончателното им изчезване в обозримото бъдеще на следващото поколение. Пу, подлеци!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ние и страна ли имаме? И собствено мнение, и политика, и интереси. Да не живеем в различни държави? Аз съм в губерния БГ, вие къде сте?

Така е , нашите партньори от САЩ ни изпратиха лично трима техни сенатори за да ни подкрепят да си закрием Южен поток. Жалко че не изпратиха и в Германия, че ето какво стана , онзи ден те си пуснаха Северен поток. Губерния сме верно, ама на губернаторите отвъд океана.

Доказателство че е Русия е, че тя е много лоша. А доказателството че е лоша, всеки го е виждал във всеки холивудски филм.

И така, имахме проект на декларация да се проведе съвместно разследване на инцидента от Русия и Великобритания, която не мина. Но има още една информация, която срамежливо не ни предоставят: против резолюцията на Русия, Китай и Иран са гласували по-малко от половината членове на изпълкома на организацията. За да мине резолюцията са били нужни 2/3 от гласовете. Така че става очевидно, че САЩ и ЕС решиха да спасят Великобритания от пълен позор, като покрият с позор себе си.

Четох някъде че се чуват гласове че за този случай не са нужни 2/3 а би могло и с 1/2

Русия свиква за утре извънредно заседание на съвета за сигурност на ООН

Очевидно Русия няма каквато и да е полза от такъв скандал. Очевидно е че САЩ които набиват клинове между ЕС и Русия - имат ГОЛЯМА. Очевидно и Британците имат, след като отново Мей започна да се снима заобиколена от лидерите на ЕС, които предаде. А трябваше да си събира багажа. Англичаните ,най вече, не крият че точат зъби на едни чужди милиарди в техните банки, търсейки само повод да ги присвоят. Пари с които, разбира се , после ще се разплащат и на "солидарните ". Солидарните, тоест , - и те имат полза.

Нещо в горния материал се изпуска, че предложената декларация е съвместна Русия-Китай-Иран и е подкрепена от още 12 страни. Да оставим настрана, колко идиотска е позицията на ЕС, жал ми е, че е трябвало да я озвучава българин.

Можеше да се разболее.

Перверзия е настоящото поведение на една бандитска държава чието национално богатство се дължи на вековно ограбване на колониалните и народи придружено със зверското им избиване.

На мен не ми е ясно... и сега какво? В смисъл ако ОЗХО каже че Русия е виновна...

Ами ако някой ти каже, че съпругата ти е женска, а?!

Извинявай не го разбрах този отговор. Имам в предвид накъде повече в ескалацията... в Същото време тези които май ще правят правителство в Италия казват че ще махнат санкциите... Още санкции?

Странно, че дори снахата на Скрипал- сина не я знаем коя е и къде е? Нали синът му е продал имот и е поделил парите- в коя банка са преведени парите на жената на Скрипал- син? А както пише в един коментар по- долу и както ви писах вчера и оня ден- Украйна и Полша са замесени в целия случай.

Пишеше за нея. Забравих и името - женена е за някакъв учител по тенис. Тя е дъщеря на най-добрия приятел на Сергей Скрипал който също е шпьонин

Живее в Англия

Русия отказва да си плати дълга на Америка, докато колорадският бръмбар не спре да яде руските картофи!

"Кой има изгода" -Някой който от край време обича санкциите? -Друг, който си е поставил за цел присвояването на едни милиарди от сметките на едни пришълци ? -Русия, която иска на всички да прави на пук, включително и на себе си ?

само перверзии са им в главите - Родъръм, Телфорд явно не спадат към тази категория, щом случаят Скрипал се окачествява като извращение (думата перверзия в някои източници за реакцията на ГБ фигурира като извращение) апропо как вървят нещата с брегзит, нали нямали време и гонели срокове? Те се изживяват като лидер в ЕС, може би?

относно Русия, разбира се, пропуснах в коментара си, от "стожерите" на морала, които от 4 март се скъсяаха да лъжат за гречки, куфари, козметики, подаръци, врати, прагове и т.н.

Русия няма Новичок защото ЗАПАДналите наркомани са го издрусали.

В Украйна е имало 6 химически предприятия които произвеждали А-234 новичок ! Още един път казаха че възможно някой украински мангал да е скрил някоя бутилка от БОВ веществото и сега за да натопи Русия го е продал на ЦРУ ! Украинците са Цигани и са способни !

много прав !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Юри е циганско име и означава "хайде, напред" Юрий е съвсем друго нещо. Юрий идва от Юрги формата, в която в скандинавските страни е приело името Георгий.

Вижда се че по форуми и коментари в последно време преобладават обиди и закани ! Припомням , 85% за Русия и само 15% против! Ако някой трябва да си сменя страната , както настойчиво препоръчват евроатлантиците , наближава време , в което може да им се наложи да следват съветите си !

Абсолютно глупави и непонятни твърдения и разсъждения!? Не разбирам защо руснаците не реагират по-твърдо и остро, защото на всички (дори и на англичаните) е ясна истината. Става така че ти му викаш кум Иване а той тича за х.я да те хване

Защото не искат да провалят световното по футбол.Това е важно и за тях и за целия свят. Чакай да приключи световното.

Британското правителство любезни, не задава въпроси! То обвинява! При това без доказателства! Темата вече омръзна на всички. Основния въпрос във всяко престъпление е : КОЙ ИМА МОТИВ И ИНТЕРЕС ДА ГО ИЗВЪРШИ! РУСИЯ НЯМА НИТО ИНТЕРЕС, НИТО МОТИВ! Това не пречи на нашият представител да продължава със слугинското си поведение! Поведението на послушкото и винаги съгласния! Тоя да не е от ГЕРБ? Ами откъде да е! Или от ГЕРБ или от СДС! Къде ви е мотивът, къде са ви доказателствата, че Русия го е извършила? Няма нито мотив, нито доказателства! Ама ние трябва да сме солидарни! Солидарни с какво?!

Западналата ''демокрация'' в действие.Мошеници!Избирам руснаците.

Чета и се чудя: това ли наричаме демокрация? Да обвиняваш някого, да го санкционираш и то без нито едно доказателство?!? Само на голи думи! Това ли е римското право? Това ли е демократичната теория, че обвиняемия е невинен до доказване на противното? Как може на голи предположения да се прави това?!? И защо никой не попита онези от ЕС, ОЗХО и т.н. какво значение има, че отровата е Новичок, при положение, че изобретателят и от 20г. живее в Щатите? Да не би САЩ да не може да произведе същата отрова? При положение, че разполагат с откривателя и, както и с огромен ресурс от средства, оборудване и пари? Това е върха на онанизма!

Абе и Тони Блеър разпалено твърдеше, че с "голяма вероятност" в Ирак произвеждат химическо оръжие, пък после знаем какво се получи...

Борисов , оставка .

Съвсем нормално, но само ако ОЗХО не изпълнява нечии политически поръчки.

от 4 до 22 МАРТ консулството на Русия изпраща НОТИ, с които иска достъп до пострадала в Англия - РУСКА ГРАЖДАНКА!!! На 22 МАРТ Скотланд Ярд заявява, че ще му трябва над МЕСЕЦ още за разследване. И заява - към днешна дата нямаме заподозрян и обвиняем.. ТА КОЙ КАЗВАТЕ, че нарушава МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО и потъпква постилати на мправото още от РИМСКО ВРЕМЕ.. Невинен до доказване на противното..

Последните новини- в Швеция са подпалени легациите на Португалия, Тунис и Аржентина. Арестуван е човек само по ПОДОЗРЕНИЕ без доказателства.

През 2003 британия беше абсолютно убедена, че Ирак разполага с химически оръжия. През 2015 блеър се извини за лъжата, за съсипаната държава и за хилядите невинни жертви на войната. Сега да вярваме ли на британия или да се съмняваме, че отново лъжат? Тук не става дума за руснаците, Путин и Сибир. Единствено за признатите лъжи на британия.

ЕС се разпада - нагличаните излизат. Без тях, зигхайлци и франзета - не могат да вържат бюджета. Затова ЕС квичи в момента по Русия, защото е затънал във вътрешни проблеми и трябва да се отвлича вниманието на електората.

И да не се разпадне с дебили като теб.

Разбрахме. Разпада се. Той и Ленин така разправял. Сесерето се разпадна, ама карай. Ти обясни защо използваш образа на Путин за аватар.

да, зазпада се. малко преди Ленин и малко след Ленин колониалните държави се спукаха от бой една - друга.

СССР може и да се е разпаднал, но се роди Русия, а с нея сега шега няма . Ако ти се гледа цирк, то гледай ЕС,НАТО и Америка.