Външните министри от ЕС против военно решение в Сирия

Министрите на външните работи в ЕС остро осъдиха използването на химическо оръжие от режима в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Външните министри от ЕС против военно решение в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по-скоро змията-очиларка се разкара, толкова по-добре за България.

Две кифли, блондинки и калинки. Не може и тако и вако. Хем одобряват военните удари, хем са против военно решение. Ние, че сме дебили да гласуваме за наща министерка, това е ясно. Но явно в ЕК са още по-големи, щом тази Маргарица са я сложили да се озърта като пате в калчища.

voknid

Ама пък само трима нощни пазачи - леко ранени, защото нямали обхват на телефона, трябва да е "минимизиране на щетите", по оценка на всички военни експерти, които натискат червеното копче на компютъра, за да рестартира играта. (Външните министри са само публиката, която ръкопляска - good work!, за да папка.)

Какво стана с кривите банани, дали вече са забранени? А инак, ЕС е като Парламента - Пълно единодушие, пълно единогушие!

Бананите няма да обсъждат сега. Двете си говорят за КРАСТАВИЦАТА.

Тези неща не са за жени ! Светът стана по-нестабилен, откакто политиката се напълни с жени, заели нивото си на тотална жизнена некомпетентност. Издигнати само защото са жени, а не защото са кадърни политици !

voknid

Следващото единодушно и остро осъждане ще е ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ, само чакат да им посочат виновника, макар да си знаят опорните точки по проблема, от няколко години насам.

voknid

Не купувайте дизелови автомобили на старо. Капан е. Ще ги забранят, за да си купите нови... електрокари.

Айде нашта луда крава и тя по мегдана на ЕУ-ЕС се изходи. Кога Бойко ще я уволни, или иска да ни каже че нямаме по представителни и умни жени които да ни представят достойно- това е направо кръвна обида.

защото не я е назначил...

Не мога да разбера, защо продължават да се излагат така. Все-пак това са хора с много високи постове и трябва да има уважение към тях. Безброй са причините и доказателствата, че химическо оръжие НЕ Е ИЗПОЛЗВАНО и това е манипулация. Само някои от тях са, че Асад много добре знае,че го дебнат и се чудят как да му прикачат такива действия, и би се пазил като дявол от тамян да използва такива оръжия, дори да ги има. Другото е, че тези оръжия на Асад, бяха унищожени под американски надзор, преди известно време, и от техни специалисти бе оповестено, че такива вече няма. Освен това в Дума, която и без това е почти превзета по време на предполагаемата атака, няма никакъв смисъл от използване на БОВ. Още повече, че пострадали ще бъдат не само евентуалните цели, а и армията на Асад, която вече е там. Ако пък САЩ бяха бомбардирали наистина заводи и складове за БОВ в и около Дамаск, то нямаше ли разпръснатите от ударите им БОВ да поразят много-повече невинни и цивилни хора, от колкото предполагаемите жертви в Дума. Още много може да се пише в полза на манипулацията, но в полза на обвиненията не се сещам какво може да се измисли. Има един изфабрикуван, евтинджийски подготвен клип, като 2ма от участниците, посочвайки себе си в клипа заявиха, че си е постановка и как е направен. Аз напълно разбирам и подкрепям Тръмп и дори мисля, че прави каквото може за успокояване на страстите без жертви. Темата е дълга и не всичко, което е на повърхноста е същото в дълбочина. Но не разбирам тези министри от ЕС. Поне да замълчат.

Няма как да замълчат, защото... трябва да си оправдават някакси заплатите и да не противоречат на САЩ. Вижте само формиловката за оправяне на отношенията с Русия> " тя да спазва Минските споразумения" ??!! А мълчат като еб..и гъзове , че Порошенко с тоя закон за "РЕИНТЕГРАЦИЯ" въобще ги ЗАКОПА тези МИНСК 2.. Даже на ги разбирам какви са тези външни министри- тъпи по рождения без мозък , или невероятни ДЕМАГОЗИ!

"Общо бе мнението, че предприетите от САЩ, Франция и Обединеното кралство ограничени въздушни удари по цели в Сирия, свързани с производство и съхранение на химическо оръжие, имат за цел единствено да предотвратят нови атаки с такива вещества." Специалистката по македонски език собствено мнение няма ли?!

Значи едно време нямаше такива излизани статии даже в "Работническо дело". Това е направо журналистически бисер. Сигурно така звучи впрочем декларацията, а не някой тук пишещ в дира. Страните благодарили на Франция и Англия че им дали малко разяснения. За какво са им рязяснили, след като от новините научиха че са пуснали на своя глава бомби. Дали им бяха казали официално, че смятат да хвърлят бомби към неутрална страна. Дали им обясниха кой дава оръжия на опозицята там, и от къде идват химическите оръжия. Не такова нещо няма. И за това европейските лидери благодарят. Е ряпа може да пасат руснаците от СССР пред тия да не кажа какво.

Разбихте умишленно Сирия, а сега се правите на папата.

Екобрелина Диабетова и тя ли е против? Малеее, ако научи бая ти Доцю...

А външния министър на микрон,знае ли?

Руснаците преди месеци плениха заговорници от ИД с 20 тона боини отровни вещества.Още тогава се разбра кой ги ползва.Обръча на Руснаците е затегнат около ИД и сие,защо да полват отровни газове ?Обречените в боя и техните шефове се мъчат да ги спасят като пускат партенки за газ.

Не ги слушай какви ги дърдорят а ги гледай какви ги вършат:(((((

Може да са против, ама Чичо сам не пита никой. Заедно с марионетките си раздава правосъдие по каубойски.

папагали.