ЕС с „такса вход“ от догодина – ще струва 7 евро

Нововъведението важи за гражданите на държави извън ЕС, които не се нуждаят от виза, за да пътуват до Шенгенското пространство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обаче на ден 7 ойрос !

Няма да сме все зад желязната завеса, я!?

" ПЪТНИЦИ от ЕС са изключени от изискванията на ETIAS ...... ГРАЖДАНИ на държави от ЕС също са освободени."... кАКВО ЗНАЧИ ПЪТНИК И КАКВО ЗНАЧИ ГРАЖДАНИН СПОРЕД ТАЗИ СИСТЕМА? Не е ли главното и основното да си гражданин на ЕС , за да ползваш някакви " привилегии" и да не плащаш? аКО НЕ СЪМ ГРАЖДАНИН- КАК ВЛИЗАМ, за да стана "пътник" и да си вея гащите из ЕС без да плащам. ? . Малко ми прилича на историята с кокошката и яйцето

Като стана въпрос за САЩ, не само че изискват визи за нас,но и дати за интервюта нямат в близките 3 месеца.Отделно взимаш виза,която обаче не ти гарантира,че ако на митническия служител на летището в САЩ не му е крив деня няма да те върне обратно.Самото отношение на правителството на САЩ показва до каква степен ни считат за подчовеци и доколко имат основание заради гъзоблизците в НС и МС.

За сметка на това, България не изисква визи за американци. Никога в историята на България преди "демокрацията" не е имало чак толкова очеизвадна липса на равнопоставеност в дипломатическите отношения. Колкото и да пелтечат срещу СССР и Русия, поне не ни смятаха за подчовеци, както е сега с еврогейците и кравеститите.

Докато в България е пълно с мурзилки като тебе, така ще е! Те хората не искат да си пълнят държавата с руски шпиони.

Независимо от това,че ЕС няма да го има в скоро време,приемам таксата за добро решение. Не може некакви турци,араби,грузинци,арменци,македонци...да скапват с безхаберността си инфраструктурите,са обгазяват с колите си земите ни,да си изхвърлят боклуците около магистралите,да убиват пешеходци за забава и да няма такса. Дори си мисля,ще таксата трябва да е поне сто и петдесет евро.

Предлагам на принципа на реципрочност и ние да плащаме на турци и сърби за това,че им хабим инфраструктурата,щото като гледам техните пътища и тащси и нашите,то у нас какво да похабиш,то си е кочина и кратери с винетка.Коя да е граница като минеш кенефите спират да миришат от 1км.При нас трябва да им плащаме "вредни и опасни условия на преминаване",че доскоро и магистрални грабители и пътни полицаи ги ограбваха системно.

Фин начин да събереш малко пара. Като златния гьол на кппто с Турция.

Сега такса вход, по-нататък такса изход и накрая такса престой.

такса вода, такса так, такса тоалетна... такса палатка, такса храна, ддс на всички такси и така...

Тоест безвизов вход - тц. Само дето едните визи ще са по-евтини и ще се издават от някакъв алгоритъм. И това го въвеждат тези дето критикуваха социалистическите страни., че не разрешавали на гражданите си да пътуват,

За руски гниди, таксата трябва да е по висока!

Турците ще платат. Северно македонците също , така , че системата е добра.

Не забравяй и сърбите

Ще започнат да продават билетчета за тия ,които посещават зоопарка ЕС .

Пътници от ЕС са изключени от изискванията на ETIAS и могат свободно да пътуват в рамките на общността Граждани на държави от ЕС също са освободени. Възниква резонния въпрос Каква е разликата между "пътниците" от ЕС и "гражданите на ЕС?! Е ли са пътниците от ЕС граждани на ЕС или да!? Абе вие, малоумници, чете ли си пасквилите преди да ги пуснете на раята?

Чети, написано е: Граждани на ЕС - това е ясно. Пътници от ЕС - Хора с временен статут на пребиваване в някоя държава на ЕС. Чужди граждани минаващи между вътрешните граници на ЕС, т.е. пътуващи от една държава в ЕС в друга държава от ЕС.

Значи хилядите азиатски и африкански орки регистрирани в България като "мигранти" са "пътници от ЕС". ха-ха... Е.а го това право на придвижване в ЕС, е.ах ги тия евротолерастски ценности! Колкото по-скоро се разпадне ЕС, толкова по-добре!

Пак някакви пари за прибиране от хора, за да се напълнят някакви джобове.

Аха биометрични данни.

да очакваме ли нелегалните да започнат да попълват тези форми? Време беше да се събира информация за влизащит и излизащи от ЕС, но някак си.... основните проблеми НЕ се таргетират! В това число нелегалните влизащи в ЕС! Никак не е случайно, че хората вече не виждат смисъл от тази формация :)