ЕС прие социален ангажимент: повече работни места, по-малко бедност и неравенство

Важно е да впрегнем ресурсите там, където са най-необходими, за да укрепим нашите икономики и да фокусираме нашите усилия и политики върху равните възможности, пише в Социалната харта от Порто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А повишаване ставката на заплащане? Или търсите балъци за жълти стотинки? Искате социална политика? Спрете помощите на търтеите, които имат повече време на взимане на помощи, отколкото трудов стаж.

Празни приказки по вечерно време.

Браво, благодарим. И най-хубавото е, че вече знамето не е с една звезда, а с много и вместо червено- синьо е. Достойна и възхитителна работа и няма проблем-може и само с декларацията да си остане.

".. равните възможности, достъп до качествени услуги, качествено създаване на работни места, предприемачество, квалификация и преквалификация и намаляване на бедността и изключването, гласи текстът, който обаче не съдържа задължителни ангажименти.." Хахаха, ще се фокусират върху управлението на водопади ;) и на гравитацията..

Грам не им вярвам. ЕС е мъртъв, ако някога е бил жив. Бутафория и фарс. Пазар за техните стоки и нашите пари.

Общи приказки, винаги така, социалистите искат да харчат без да знаят от къде идват парите и без да са ги изкарали, гледай паразита Станишев и ще ти стане ясно.

Тия еврогейски калинки пак ни готвят някоя простотия.

Това обаче не се отнася за България

Пак ще взимат пари от работещата класа за да дават на "нашите хора" за да обучават търтеите и мързеливците на социални помощи как да не правят нищо! Социалните помощи и програми са бичът на нашето време, на теория всичко е хубаво, на практика мързеливите и глупавите живеят на гърба на умните и трудещите се! В Америка вече има домакинства, в които от 2-3 поколения живеят на социални, при тях това се превръща в начин на живот, и нямат намерение да го променят.

Имам чувството, че чета резюме на доклад от пленум на БКП... Дайте да дадем и пожелания достойни за ком. интернационал от 19-тия век. Явно е, че западната демокрация т.е. капитализма здраво го е закъсала за да извади от архивите тези пожелания от началото на миналия век.

много, много тежка работа е да подписваш декларации! точно за това тази работа е така добре платена! за това тези вземат колкото петнадесет работника, които си плащат данъците и осигуровките, отгоре на това... не съм подстрекател, но новите работни места, които тея ще открият ще са предназначени само за шуробаджанайките си... тлъсто платени, за сметка на още по-новите дългове, които ще се направят за сметка на данъкоплатците, разбира се! :-)))

А защо откривате нови работни места в Турция и нас ни отминавате.У нас само инвестиций от които е малка печалбата,,шивачи,гумени маншони и др.пройзводства на ръба на оцеляването.Едно говорят друго вършат.А пък сега и новите ,,политици,,накъде ли ще ни тласнат.Нищо добро да не очаква ,,клета БЪЛГАРИЯ,,,,отпред ЕС,,змията,,отзад руският ботуш,,магарето,,Осъдени душици сме

Тотални лицемери.Бла-бла-бла да преизпълним следващата петилетка,като КПСС и БКП. Политиците на всякъде са едни и същи паразитиращи боклуци.

Е то нещо друго можем ли да произведем? Та ние една дупка като хората не можем да пробием.

Какво да коментира човек. Умните българи са го казали много отдавна. "Сега се дава или обещава? ..."

Дай да ти продам 1000 рубли за 1000 евро? А? Ще ти направя услуга да те оттърва от тия мъртви хартийки. Ако нямаш евро и на левчета ще се навия. 1000 лева ми даваш и аз ти давам 1000 рубли? Сделка?

Вервайте ми!

- Сенатори, ще продължом ли да даваме само на богатите или ще започнем да строим колиби за бедните? - Да го духат бедните!

Поредните им изхвърляния че нещо трябва да плямпат за да симулират ''работа'' за която бая пара на хората потрошават...И къде беше ЕС да предотврати тази бедност и неравенство като през повечето време не и дремеше че е в основата на задълбочаването им..