ЕС предлага три дати за Брекзит - през декември и януари

Борис Джонсън ще направи нов опит за предсрочни избори през декември във Великобритания

Обратно в новината

Коментари - ЕС предлага три дати за Брекзит - през декември и януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял свят се заливат от смях. Излизаме - не излизаме, излизаме - не излизаме...Хем сърби, хем боли, нали така, англичани. Във времена на глобализация се изолирате на острова си и май не ви отърва. Слънцето никога не залязва на британската империя - това беше израз тоооолкова отдавна, че вече изгуби смисъл. Комай повечето на острова се притесняват, да не бутат пак колите си до празни бензиностанции и което е по-важното - май пак ще се наложи да работите мръсните професии, които никой от вас не иска. Разбрахте каква простотия направихте, нали? Трябва да сте разбрали, защото нямаше да я има тази смешка - още ви е шубе и не смеете да излезете, а вече говорите, че след две години ще кандидатствате за връщане. Малоумие? Цирк? Too much democracy?

Си е пълна гавра!!Както винаги, пак се подиграха с народа си и със света.Вече се съмнявам, че ще се намери някой да ги постави на мястото им.

Ако британците знаеха поговорката, че "Не може хем пръста в гъза, хем душата в рая", отдавна да си бяха решили проблема....

После до 2021, 2022, тези ще излязат ли някога, циганска история.

Сериалът "Дързост и красота" продължава с цялото си великолепие!

И какво по-точно ще се случи за тези 3 месеца? Ми точно нищо. Извърнедни избори, избор на нов премиер, който ще снове между Брюксел и Лондон, ще постине някакво споразумение, ще го внесе в Парламента, където ще бъде отхвърлено и така до 31.Януари, когато ще искат нова отсрочка. Истината е, че те не искат да излизат от ЕС, няма значение какво говорят, важно е какво вършат.

измислените си традиции с принцове и принцеси - ще дръпнат яко напред, сумай кинти заминават в поддръжка на излишно кралско семейство

измъкнаха се... тез и в северното евро не щат, а нас и в южното няма да ни пуснат. Ама барем южняците здраво друсаха черешата и си поживяха, ограбиха си бюджетите за 20 години напред с дълг и сега държат лихвите отрицателни, че инак не могат да си плащат дълговете.

То не беше Скрипал то не бяха простотии... ЕС ще изпусне Англия която не знам колко пари налива в дебелите задници от Брюксел и затова търси нови кандидати Албания, Македония. Да обаче последните са паразити като нас, и все пак понеже не могат да ни вземат пари ни вземат младире отгледани и обучени хора и им работят без да са вложили 1 стотинка в тях.

Турчина Б. Джонсън много грозен... И какво ще правят извън ЕС? Няма бъдеще без ЕС. Времето на отделните държави, които воюват постоянно помежду си свърши. Брекзит е поредното доказателство, че политиците насаждат омраза и разединение. Какво прави българското правителство да задържа хората в България и да намалява смъртността? Нищо! Каква е програмата за развитие на България в следващите 30 години? Никаква! Защо всичко живо отива да живее в столицата или напуска страната? Защото само с кражби и присвояване на средства не става!

Цирк, разбирачо!

Те могат и 10 дати да предлагат - докато пробитият английски парламент не одобри сделка, няма да има Брекзит. Което всъщност е и целта на много от депутатите, но завоалирайки го с приказки за лоша сделка, липса на време и други нелепи оправдания.

Викаш Швейцария и Норвегия като са се изолирали извън ЕС им е много зле. И работят ли мръсни професии, работят, та пушек се вдига. Народът явно не го е шубе и отдавна иска да излезе както се видя на референдума, но шепа негодници в парламента всячески работят против желанията на собствения си народ, висша демокрация наистина.