ЕС няма да преговаря пак с Великобритания за Брекзит

Еманюел Макрон заяви, че постигнатото споразумение е "най-доброто възможно"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аланглетата така и не разбраха, че лондон не е пъпа на света, че ю.к. не е незаменима в ЕС, че никой повече не иска да им понася неоимперските истерии...Една ей-арка, обозначила се като британка, направо щеше да счупи компа от изненада, когато разбра, че мъжът ми не иска да се релокира в лондон. Пише му- ама г-не- това е лондон- как така не искате да се релокирате тук, всички искат да дойдат тук. Мъжът ми само й се изсмя с едно “Хахаха- добра шега“, и я прати да пасе трева:) Но така или иначе, си пролича истинският шок на въпросната дама, когато научи, че висококвалифициран специалист не иска да се релокира в лондон. Явно, всички, живеещи на този мъглив остров, са с някакви болни фантазии за уникалност и незаменимост...

Vsichko hubavo, ama zashto ne pishesh "se premesti" vmesto angliyskoto relocate?

аман от тоя твоя.. продъни ни ушите

а бе центъра на света е засега

Колкото и зле да им е на англичаните, ПАК ЩЕ СА ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!!!!! Така, че и да злобеете смисъл НЯМА!

англетата ще видят зор с франсетата :)

Ало, ало ... тук нощен ястреб ... да ви се намират дърти баби ?

Кой иска да си губи пак времето с тия тъпанари. Те всъщност не знаят защо излизат, затова и не могат да преговарят нормално. За излизане гласуваха техните лумпени, а е невъзможно да се дефинира ясно защо иска нещо тълпа лумпени , понеже всеки лумпен си има негова си причина различна от тази на всички останали.

Кой точно си е губил времето с тях???Нали нещо трябва да ''правят'' все пак високоплатените еврогейци и си намериха една такава сладка ''плодотворна'' работа да си седят на софри и да се надприказват..

Не ми дреме. Англичаните сме си самодостатъчни. Без договор ще излезем и ще ви е зле!

Какво сте му заслагали минуси. Не виждате ли че се майтапи. То бива ама чак толкова не бива.

Браво. Все пак има и нормален сред зомбираното стадо, който забеляза сарказма :)

Нормална реакция, тези за какви се мислят! Сега ще стане интересно, според мен няма да излязат от ЕС.

според статистическите проучвания поддръжниците са колкото противниците. каквото и да се случи половината население ще се чувстват прецакани и това е истинският проблем в кралството, а не разни предпазни мрежи и преходни периоди.

Гледам протривате ръце, че на британците щяло да им е зле! Мога да ви кажа само едно, това е невъзможно! Причина за оптимизма ми? Качеството на британската политическа класа! Вашите политици да вземат лист и молив, да отворят вчерашната статия за седемте решения на Британския парламент и ако имат капацитета нещо да научат, вие по-нататък ще се чувствате удовлетворени! Всички решения са взети без никакви политически или други пристрастия, като единствената мисъл на всички депутати е била благото на народа!

Сър Джон, сър Джон.. докога ще чакам да опънеш моя гьон? Ти с политика се занимаваш и с коняря съвкупляваш!

Глупак, що не питаш английския бизнес как го пое вече анално и се спасява като плъхове из потъващ кораб... питай и на българите добре ли им е, да ги разкарват като добитък по кметства и полиции да се пререгистрирват, все едно са терористи..

... питай и на българите добре ли им е, да ги разкарват като добитък по кметства и полиции да се пререгистрирват, все едно са терористи... Ма кой го е.е за някакви бантустанци там бе?! Ти у ред ли си да си мислиш, че някой в дребнобритания ще обърне "фнимание" баш на бантустанците от България?!

за един виц за Сър Джон. Та този "Сър" вижда надпис, написан с ури.на "Сър Джон е глупак". Слугата разследва случая и докладва: " -Сър, ури.ната е на съседа ви, а почеркът е на жена ви". Та това се децата на кралицата. В случая, парламентът е т.н. "сър" Джон, а жена ме е Терезка.

не е лесно да си бългериън експартиец- ту те тегли към монархията, ту към народа...

Англетата изгубиха, защото изтърваха момента! Никой няма да им даде отстъпки в година на избори за европарламент! Имаха 2 години за преговори ама ги проспаха!!!

Аз предлагам Евро-съюзът вече да стане активната страна и да почне да казва какво иска а не да чака Албионците да измътват всяка седмица по нещо. Предлагам следното: Дами и господа англичани - след като решихте да напускате ние също решихме, че не ви искаме. Сделка ли? Аре без сделка, размислихме! Взимайте си партакешките и кралицата и беж! Не ни е изгодно вашето постоянно мрънкоране и оплаквания! Въвеждаме ви визи, мита, твърда граница в Ирландия, предлагаме на Шотландия членство в Евросъюза ако е независима държава, на Северна Ирландия и Уелс също, понеже те на референдума гласуваха за оставане. На всички британски компании, опериращи на континента предлагаме равни условия с европейските ако се пререгистрират и изместят в страна членка. И други предложения ми идват на ум, но тях ще споделя на масата довечера...

Да ама няма правото ес да казва каквото и да било. Иначе ще се проявят като диктатори

не си разбрал - ЕС си каза думата и не остъпва и 1 мм назад, въпреки, че англичаните всяка седмица си гласуват нови неща. Каза се ясно, че времето за активност е преминало и сега само се довършва банкета по случай добре свършената работа. Някои продължава да ги мъчи ишиас, други (британците) взеха да изтрезняват и затова е цялата гюрултия.

Има една поговорка"Тази лъжица не е за наща паница".Ние да си гледаме кочината ,защото мнението ни е безполезно.

Човек е такъв, какъвто се усеща. Докато се имаш за втора ръка човек ще си останеш такъв!

Човекът е преди всичко РЕАЛИСТ! И много правилно казва, че тази лъжица не е за нашата паница. С други думи каквото и да накаканиже външната с шарената рокля и кривите очила е все едно! Никой няма да му обърне внимание! Орисията в този еврокомунистически райх ни е само една - принадена територия и свежа млада кръв за централните части! Ако не си го разбрал това за 10 години ЕС е безпредметно да говорим за друго.

У наше село на това му викаме цигански пазарлък! Не съм много сигурен каква е игричката, ама нещо взема да ме дразни това безкрайно напразно говорене. Според мен британците си заслужават да им постегнат малко юлара, понеже взеха съвсем свободно да си разиграват коня. Какво пък им пречи толкова на Брюкселци да ги поизселят за годинка две извън евросъюза? Нека да потъргуват без сделка известно време да видим пък какво ще стане. Нали това искаха? Брекзит мийнс Брекзит! Фулстоп.

ТАМ РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА - УНГАРЦИТЕ, НЯМА ЛИ И ТЕ ДА СИ БИЯТ ПРЪТА, ДА СЕ МАХАТ?

...си чорапогащника, и газ към гей парада!

Ти бегай у друг форум, тука тролчета не требат!

за сега гепат добри пари от ЕС и не им отърва да излизат.

е щом това е най доброто възможно зимаш кура , сделка няма да има изобщо!

Туск , Макрон , Меркле - тъпи демогозите които си мислят , че са хванали бога за шлифера !

Аре рептили чиба, че ми писна от вашите глупости

Изроди са ЕС! Искат да поставят Англия на колене, но това ще им коства съюзчето.

идиоти..които само могат да се запъват и да прецакат всичко...

Ама не ЕС иска да напуска Великобритания, а обратното и англичаните не могат да поставят условия, нали толкова им беше трън в очите ЕС, ами като могат без него да напускат и толкова, какво е това: напускаме ама само със сделка, ама не каква да е сделка, а каквато ние кажем.

да, такава е русофилската пропаганда... всъщност Англия сама се постави на колене, сама пожела да напусне и има година и половина да договори условията по прекратяване на членството. Процесът е кодифициран от англичанин и абсолютно никой не може да обвини ЕС, че са се държали непочтенно или са измамили някого. Всичко се случи пред очите на целият свят и се видя, че очакванията на британците въобще не кореспондират с реалностите на равнопоставеност между страните в една сделка. По островите си има демократично избрани парламент, правителство, които да защитят британският интерес. Не е проблем на ЕС, че първо започнаха преговорите, а след това депутатите в Уестминстър решиха да заседават какъв точно брекзит искат. За това ще си понесат политическата отговорност. Както се полага в една правова демократична държава.

кой го пита къде го сърби..да си гледа жилетките ,но и това не може да реши.

Да искат предоговаряне на сделката е като да се опитват да изтеглят кокъл от устата на Питбул !! Франция вече се настани удобно на руля на ЕС с Германия и си поделиха парсата. Макрончо - Наполеончо няма да се съгласи да стане от стола си !!

След като оправихме себе си, ся не е лошо и Англия да оправим с акъли... Как мой сме толкова добре...не е за вярване

Хайде, обличай се бързичко и заминавай да береш ягоди, Росене!

Живота в България - мечта за англичанина Погледнете на българската граница - опашка от англичани

Ами у нас на село комшиите са си английско семейство. Не дядо и баба а семейство на 45-50 години с дъщеря ученичка. Не знам колко им е добре ама вече 12-13 години не са мърдали. Ходят си на гости у Англия един път в годината за две седмици, но си живеят тука!

ТОЧНО СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ , РАЗНИ ПОПУЛИСТИ ДА СИ МЕРЯТ ПРИКАЗКИТЕ, ЩОТО НАЛИ ПЛАШЕХА С ЕКЗИТИ - УНГАРИЯ, АВСТРИЯ И Т.Н. НЕКА ГЛЕДАТ И ДА СИ ОПИЧАТ АКЪЛА! ОРБАН СКОРО НЕ Е РЕВАЛ ЗА НАПУСКАНЕ, ЩОТО ВИЖДА КАКЪВ ХОЙ Е!

Ако ЕС е последователен В последния момент британския парламент ще одобри "лошата" сделка на Мей! Дотогава британците ще се опитват да извиват ръцете, ще пробват всякакви шмекерлъци.

Тия от Великобритания / дали не трябва малко ,,в" вече/ като не искат да са в ЕС, да ходят в БРИКС-а или ЕАС ,ама май скоро ще РЕВАТ пред входа на ,,лошия" ЕС.

Обувай си чорапите, и бегай да бачкаш нещо, че виждам, не ти е добре нещо!

Англичаните самонадеяно продължават да мислят, че могат да извиват ръцете на ЕС и че ще им се даде всичко, което искат. Но това просто няма как да се случи.

Щом ти казваш...много му разбираш

Правишно! Енгелезите ще усетят дебелия край ама така се получава като оставяш да гласуват изкуфели старци, които си няма понятие от времето, в което живеят! А най-забавното в целия този цирк, е че референдума беше просто за установяване нагласите на обществото, а не крайно решение!

Ислямизаторите на Европа газ пикаят. Сега ще успеят да напълнят с маймуни само останалата част, но не и Острова!

То в щото в Англия няма маймуни - само арийци. например такива от пакистански ( и не само) произход.

Аааа Ванко, мен и моя катун от лондонското Сити за бели ли ни смяташ бе?

Много си тъп ванка, няма шанс за теб ....

Па той вече е пълен,човече.и то не с бежанците от вълната на меркел.

Германия и Франция вече се договориха за новите условия в Европа преди седмица и те не включват Англия в плановете за развитие на общността. Тепърва предстои продължение на драмата с Брекзит-а - част II.

Аз също мисля, че това беше ясен занк към Велика Британия.