Павлова: Ремонтът на НДК приключва до Коледа

Ремонтите на НДК и Резиденция Бояна се довършват и от логистична гледна точка България до януари ще е готова за европредседателството си.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Ремонтът на НДК приключва до Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да чакаме до Коледа, Лилето и сега достатъчно е наедряла, готова е за суджуци ;-)

И какво ще спечели обикновения българин като мен от това европредседателство....нищо.Само разходи и разходи за брюкселските чиновници,бързи и нескопосани ремонти ,които съм съгласен,че след това отново ще се правят.

"Ремонтът на НДК приключва до Коледа" А после започвате ремонта на ремонта. Важното е пари да падат! НАЙС А!

Лъже като истинския Бойко.

Лилето не е мръднАла от времето на активните борци, когато е била пионерче. Умствено. Европредседателството било национална кауза?! Национална кауза е свободата на словото и отхвърлянето на мутренската тирания и спасението на България. Боли ме к* дали Бойко ще се изложи пред европейците и дали баба Меркел ще разбере колко го обичат в България.

Браво на Лилито,там където е тя всичко цъфти и хубавее! В задачата се пита - смениха ли барем една крушка в НДК досега паразитите на лъжкинята и ахмака и търтеите на рада дълбоката?

Може да се насерем, но нема да се изложим!

Като се погледнат ''право'' наредените колчета в подлеза направо се убеждавам че милионите дадени за тези ремонти са ''правилно усвоени'':(((((

От месеци НДК е военен полигон. Заградено, безнадписи и насочващи табели.

Де го видя икономическото развитие,ма? За бпджет 2018 ще теглите още един милиард на наш гръб ,вашата ма...ма..... Свършиха ли паричките за облажване?

Смениха мокета, удариха един валяк на стените, смениха крушките и .... Гушнаха 30-40 милиона. :))

Да беше се случило точно така.А не да къртят и махат всичките мрамори плочи правени по поръчка в Италия и да променят тотално визията защото някой хора не са знаели какво да правят там.

Щом Павлова прави ремонта на НДК,да питам ли кога ще започне ...ремонта на ,,ремонта" или е ясно на всички...