ЕС може да се откаже от ваксината на "АстраЗенека"

Каквото и да бъде решението за "АстраЗенека", то няма да е по медицински причини, подчерта еврокомисарят за вътрешния пазар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евро дебилите са като котка у дирек.

въпросът е хуманен - дали гледаме статистика, или ни е грижа за човешки живот...

Да, ваксините убиват само кретените, които не си ги слагат.

ЕС ще им прати данъчни инспектори да ги разкатаят. Това е моята прогноза

Как така хем имало огромно търсене и затова фирмата не смогвала да произведе достатъчно ваксини, хем пък хиляди австрийци се дърпали и отказвали да се ваксинират с нея? Обидно е да наричаш някого "антиваксър", само защото има мозък в главата и не се интересува от експериментални ваксини, забъркани набързо, които изобщо не са задължителни, подобно на противогрипните! Колкото и да ги рекламират, след като си имаме едно наум за тях, никой не може да ни подкарва да се ваксинираме с тях нали? Все пак не сме стадо овце!

Вече всичкиб разбраха, че евроструктурите не струват нишо, безмислени корупционни и политически органи, обслужващи сащ и големи фирми. Което поставая въпроса за какво е скапания ЕС? По хубаво нешо от националната държава няма!

Като я не щат, да я струпаме тук за без пари. И после - айдеее, шит в Африка, шит в Азия или Южна Америка.....От хуманни съображения, разбира се, да не изтече срокът де. Вие пък...

И астра зенека и американската ваксина предизвикват съсиреци. Явно унищожаването на вируса предизвиква и тази реакция. Може би това е проблема върху който трябва да се работи и следи от учените.

Вярно, на 5 души от милион. При това Файзер е по-зле. Интересно да се види нормалните ваксини дето ги бият на всяко дете, дали не предизвикват повече смъртни случаи. Изобщо да се мисли че никой няма да умре е тъпо. Пет ще умрат и 999995 ще живеят защитени от тази пневмония. 35 за цяла България ще умрат. Сега на седмица умират повече (не броя старите хора, които биха живели месец два без тази инфекция).

Статистически си много прав, значи и математически, т.е. говориш ИСТИНИ!

Брех, как смените плочата мама му стара, значи първо официално регистрираните случаи на умрели и осакатени от т. нар. ваксина са 1 от 100, демек случаите са поне 100 пъти повече, това беше потвърдено английските здравни власти. Второ - от ковид умират около 0,04 процента от заразените и това според вас е супер трагично и трябва да се избегне на всяка цена, когато обаче същият процент умре от ваксините пак според вас това са необходими жертви. Нека да те светна за нещо, което можеш и сам да провериш ако разбираш чужди езици-материали има бол. Тази т. нар. ваксина, ако не те осакати или умори, променя имунитета ти завинаги, вече няма да имаш широкоспектърен а тясно специализиран имунитет, демек всяка мутация ще е опасна за ваксинираните и те ще трябва да се ваксинират отново и отново. В момента затова по цял свят върви тази пропаганда и изнудване - зарибяват бъдещите клиенти, че даже вече експериментират с деца, едно 12 годишно момиче в Щатите вече го осакатиха.

Вече спрях да броя колко приятели, колеги, съседи, близки и далечни приятели загубиха битката с вируса. Цялото ми семейство се ваксинира с Астра Зенека, засега само с първа игла, само един от нас имаше 37¤ за няколко часа на втория ден. Познат лекар от Лондон твърди, че вече е васкинирал стотици с тази ваксина и той лично не е имал случай пациент да е със сериозни странични ефекти. Аз и семейството ми сме убедени, че не трябва да не обръщаме внимание на политически и икономически войни с ваксините и да си получим и втора игла. Мерзко е да умират хора, докато политиците гледат на първо място да печелят пари, а не човешки животи.

Би ли споделил за хора на каква възраст става дума (за ваксинираните)? По мои наблюдения сред колеги, познати и семейство - по-младите хора (до около 45-50) я приемат по-тежко, а възрастните - по-леко. Най-зле беше една позната на 45 години - 39 градуса за два дни. За сметка на това възрастни хора (над 65-70) обикновено не я усещат или вдигат 37-37.3 градуса за по няколко часа. Не познавам нито един човек с проблеми след ваксиниране (не само с АстраЗенека, но и с другите ваксини).

Иначе - да, аз до септември нямах нито един познат с коронавирус, но след това сякаш всичко около мен пламна и доста хора загубиха близки. Най-зле се случи при един съсед, който загуби майка си, баща си и зет си за два месеца ... и ако майката и бащата бяха на над 70 години и с някакви (макар и леки) странични заболявания, то зет му беше на 33 години и без никакви здравословни проблеми. Жалко е, че такива хора си отиват. Дори и със заболявания, биха могли да живеят още поне 10 години.

Не им се връзвайте. От всички ваксини следва да се откажем. Ваксина се поставя преди, а не по време на пандемия.

То па една пандемия... 3000 на ден на 7 милиона... 0,2% на две седмици. Болните трябва с тест да ги търсиш. Изобщо, пандемията е само в парите, които се наливат.

Кънчо, много си прост, що не умреш веднага, ами чакаш старостта, отърви ни бе от простотията си, ВЕДНАГА!

Кънчо по принцип е прав. Въпроса е че трябва да има около 20 пъти повече заразени за да има опасност. Единствено в болниците има толкоз. Не трябва да се ваксинира около вече болните -- контактите под карантина. Е и докторите, ама то туй вече е история с изработен британски вариант. Сега например при да речем 1000 на ден за София. Ами ако някой ваксиниран на 20 дни с антитела, пътувайки в транспорта търси да се зарази за да бе му бият втората инжекция, ами ще трябва да пътува около 3 месеца 8 часа на ден за да има шанс 50% да се зарази.

Всички станахте страшни епидемиолози. С фейсбукско образование...

А Ева Мейдел тъпото какво изака по въпроса ! Толкова ми е противна ,че мога да яеча на парчета с мачете часове наред ,даже дни !

може би ваксините са менте и става въпрос за трилиони напред...

Може би цялата работа е менте и на който му пука се ваксинира а на останалите не им пука.

Астра Зенека е струва 4 долара. Модерна и Файзер по 50 . Оксфордския Университет са ..Задължили Астра Зенека да продава ваксината на Производствена цена и без Никаква Печалба !! ... Това направи Ваксината на Оксфорд Астра Зенека лидер на световния пазар с ниската си цена и отлично качество. И тогава започнаха "проблемите " с тази ваксина. Руските Три ваксини и китайската също са блокирани от ЕС по различни измислени причини ! 450 милионен пазар на ЕС е Разчистен Само за Фарма компании от.... САЩ !! ЕС ще плати плати на САЩски фирми около 100 Милиарда долара само за Антиковид Ваксини !!!! Та затова !

Ей-ти зелени коридори, бегай да се ваксинираш. Няма никакви хора, става за по-малко от минута, ако идеш с попълнена декларация. Така е и по целия свят. Това, че се работи на себестойност, са приказки изпод шипковия храст. В това могат да вярват само хора, израстали в плановата икономика. А защо хората се ваксинират с ваксина от по 50 долара? Причината е същата, поради която жените с пари продължават да купуват чанти от Луи Вютон от по 1000 евра нагоре, въпреки, че цените се всигат всяка година.

Така е по света, ама не. Така е в България, Сърбия и още една две държави. В другите ваксините ги дават под строй.

Да бе да! Ако беше добра евреите нямаше да се ваксинират всички с Файзер!!! А тя е баси боклука с 65% ефективност. Чел си недочел

Аз дава 5 жертви на милион. Пфайзер дава 12. Разликата е между евреите и останалите. Евреите са готови да дадат 120 жертви за да живеят нормално. Българите не искат да дадат 35 жертви. Затова дават тройно повече на ден.

майната ви с тия ваксини

Астра Зенека са доработили ваксината си да покрива южноафриканския щам.Но за българския щам не се споменава да има доработка. Няма ли кой да поясни какво следва?

Ще се казва Негро-Тромбека за африка

Българския вариант е точкова мутация с промяна на една аминокиселина с друга. Слаба работа. Всяка ваксина го неутрализира. Освен това не се знае дали вече не е изчезнал.

Да Ви споделя... В холандия не ваксинират все още.... като мине тестовия период при опитните зайчета и ще започнат и там...

Дебили мръсни, нямало да е по медицински причини решението...А по какви причини? По маркетингови? Сигурно малко хора измряха от тия боклуци дето им ги инжектират

Изхвърлиха Астрата от пазара..... става въпрос за мноооого пари....

Абе ако бяхме чували само за някакви си случаи с усложнения - Да! Но при положение, че умряха 10тина българи от тази скапана ваксина явно има защо да я изхвърлят! Кой знае колко уроди англичани са изпукали на острова и са ги прикрили!

Да ама тепърва почват ваксините и медицинския терор.

Сега всички Йоксперти дето гарантира ха в затвора! Иначе утре ще ни тровят с нов препарат!

За пари говорят всичко...

си въобразяват, че другите ваксини са читави - ядец, над 6000 починали в Европа, над 250000 с тежки увреждания, горе долу и в САЩ е същото, а пък В Израел е втори холокост, умират, но със зелена значка

Моля, споделете източник

най-добрата ваксина е ОТКАЗАНАТА

Личен избор....

Фъргайте я таз ваксина, голем боклук излезе, и чеп за зеле не става от нея! Много смотана!

Аз се ваксинирах с АЗ , цялото ми Семейство също . ЕС дължи обяснение е инструкции за тази Ваксина . Ще умираме ли , ще ни Ваксинират ли . Смятам да съдя Брюксел в Русия за Обезщетение - в Русия поне има Демокрация и Независим Съд .

е заради такива тъпани страда маса читав народ...

Информирано съгласие подписа ли? Подписал си. Ми да беше чел какво подписваш, бе! Производителят си го е написал ясно, при това не с малки буквички "Този лекарствен продукт подлежи на допълнително наблюдение за установяване на неговата безопасност", тестове за канцерогенност и геонотоксичност не са правени, не са правени тестове за съвместимост с други лекарствени продукти, не е ясно колко дълго защитава от ковид ... Какво искаш повече?! Съгласил си се да го тестват върху теб, кой ти е виновен? Поне може да си спокоен, че е малко вероятно да умреш от ковид, ако си го инжектираш на 2 седмици, примерно.

кога ще пуснат пътека за доматен сок с водка по НзОК?

ТЪРГОВСКА война за ваксини :( ... Спасителя-ДИВЕРСИФИКАТОР на ваксини вече е свободен ГРАЖДАНИН на РБ и не носи НИКАКВА отговорност. Да му мисли СЛЕДВАЩИЯТ премиер! Някои ще пият СТУДЕНА ВОДА.

Да погледнем какво се случи в страната. Антиваксърите, начело с Мангъров и няколко други, работиха в полза на Бойко. Много бяха против иРНК ваксините. Затова се докараха евтините Астра Зенека в източна Европа, които никоя богата държава не пожела да купи. Едни хора от ГЕРБ взеха едни комисионни. А други хора се ваксинираха с ваксина, която менеше ефективността си- за хора под 60, за хора над 60, докато не се оказа, че сложилите първа доза вероятно няма да имат втора. Парите бяха усвоени, хората- кучета ги яли.

Б@$$и колко глупости си написал. Ваксините на А/З се поръчаха и предплатиха директно от ЕК още преди да са измислени. Договорите още са засекретени.

Лъжи. Щвейцария поръча 5.4 милиона АЗ. Айде да спрете с мурафетите на Барбикян.

Те много поръчаха, но колко я сложиха?

Астра Зенека не е допусната в Швейцария

са ваксини, както и другите - всички дават фира - останалото е търговска война

Принц Чарлз, на 72 години, се ваксинира, след като родителите му кралица Елизабет Втора, на 94 г. и принц Филип, 99 г., бяха имунизирани през януари. Ето затова дедо Симо си праща деца и внуци да учат медицина, щото е разбрал, че войните няма да се водят с конвенционални оръжия и ядрени, а с ваксинки, умен бе!

ама принц Филип... RIP

Да, ама принцот ритна камбаната, пукна от ваксината на Астрата! Не скърбиха много за него, защото бил полугрък.

Тя отделно е много смотана ваксина, най-смотаната, може би, така че нема да се какъри никой!

"с някаква форма на предупреждение - безплатен е-некролог на сайта на НОЩ

Evro sauza e edna goliama pumia

Случаят с отхвърлянето на ваксината на АстраЗенека е като "няма да ядеш лайна, а ще ядеш повърнато".

Експериментът завърши! Благодарим на всички овце опитали от нашите лайна!

Е как бе нали всички казват че е безопасна?Само 0,1 % получавали усложнения?Нали всички ваксини са полезни ,как така ще спират една от тях. Даже четох че и витамини имало вътре и помагали срещу косопад и ишияс...бихте си хора чудесно е .

Четете само заглавията, а после мрънкате, че има фалшиви новини! В Новината става на въпрос не за самата васкина, като причина, а за да забавянето на доставките!

Аха сигурен съм че забавянето е причината или по скоро звучи по добре от "ЕС спира опасна за здравето ваксина, която вече е поставена на милиони "

Тва ясно! А масата идиоти които си нахакаха този боклук във вените нема ли да ги компенсирате по европейски!?!

Нееее ,компенсации не се дължат всички доброволно са подписали информирано съгласие.А пъл държавите при поръчки подписаха че няма да предявяват искове.Така че вярвайте и си бийте каквото ви препоръчат

меркел нали се 'дупна' с астрата? ми Баце, като фен на Меркел, нема ли да се прежали?

за едни комисионни ли става въпрос.? щото 10% от 18€ е различно от 10% от 2€. тия от 2-те евро ги взехте, дайте сега да вземете от 18-те, нали?

а ваксините - каквото стане

Е как ще се откаже като вече им даде парите?

Българските овце ше си я бият като трета, с малко доматен сок и водка. Да карат иглите в Пирогов!

Интересно с какво се е ваксинирала Tanja Erichsen, че така драматично се издрънча.

Някой да го обясни на Андрешко

вярват в наУката, истината и КОМИСИОНА

2 долара е тази и за да крадат повече нашите юнаци поръчаха най много от нея. Взеха парите и избЕгаха. А очилаткото предвидливо стана депутатче да има имунитет.

ес не може да се откаже, ес не знае дали да се откаже, ваксините са безвредни, ес може и да се откаже.... правете си изводите!

Тази ваксина след време да се окаже най-добрата. Руската - Спутник е същата. Вече има доста статии и за Рнк ваксините, но политиката си казва думата нормално е да ти пробутват Мерцедес и ти пълнят главата колко е опасно волвото...

А защо нищо не се споменава за руската ваксина и новото лекарство срещу корона вирус пак руско производство? Или най-важно е нищо да не се взема от Русия, а пък ако ще и да измрем..... Браво. Това се казва- мъдра и с мисъл за народите на ЕС политика........ В цял свят гледат да си запазят гражданите, а у нас правят всичко каквото им се нареди и то чак зад океана, а пък, че ще измрем... това евреина не го интересува. Пак ги пазете и защитавайте от нацистите....................

какъв е статуса на НОЩ-ниците? хем закрит, хем дава брифинг, хем го възстановяват, хем без заповед, нямали основание, хем дават заповеди, хем само съвети?!? сиреч за 3 дена 12 статуса - спорни

като си имате такива чудесни нощници в новото парламентарно сборище

Чакаме Бай Чалга и ибрик Африкански да направят НОЩ

Дааа,джипко бибитко си гушна хонорарчето в шкаффчето и всичко е наред,ние ще до ,,духаме "

Ти ще го духаш, защото може да умреш от корона вирус, вместо от ваксина, а това е толкова нецивилизовано! А може и да не умреш и даже да се размножиш, което би било трагедия, ще трябва да трепериш и за децата ...

умре вече няколко пъти. ти гледай да не пукнеш от страх шубенце

Аз изкам всяка година да се ваксинирам с Астра Зенека!!!Най добрата!!

Платен коментар.

Ваксинацията в " цивилизованият, демократичният, свободният " Запад върви прекрасно,безпроблемно,чудесно защото ползват " демократични ваксини" и успехът е безспорен.