Ева Майдел: Мигрантите безпрецедентно разделиха ЕС

ЕС е преодолял много кризи, но нито една от тях не е разделяла обществото толкова силно колкото кризата с мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Ева Майдел: Мигрантите безпрецедентно разделиха ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомнете си, кой нададе вой да гони арабите на 7 държави, това са тези, които заповядаха на Мерчелита да приеме на "гости" в Европа ( не само в Германия) близо 2 млн. араби !! Това са инициаторите на този пъклен план, а сега решиха да изтеглят и UK от играта...

Много тъпо излъчване!

Ясна си утко!!! Това е фондацията, която стои в основата на партия Герб и съществуването и като проект. Да не се чуди някой, защо ББ е скрит под полите на Меркелица и е нейният "yes" проститут.

Искат да потулят проблема със смяната на бялото население на Европа с арабско-африканска био маса,която лесно ще бъде чипирана и при евентуална война с Голямата мечка ще бъде използвана за пушечно месо подобно на дрогираните идиоти от ИД. В Германистан и Франкистан това вече е факт и в много области вече белите са МАЛЦИНСТВО.

Сига лъгахте целият свят-разни изледователски институти на Сорос. От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници!

Аман от шантонерки, които заемат българските места в ЕС за да лапат. То не бяха Габриел, Капон, Майдан, Лайнян, бахти и бърдака стана тоя ЕС.

Кризата с мигрантите има едно решение само: всички кандидати минават на общо дневно меню - три пъти дневно по две сочни свински пържоли и три филии с повечко мас.

Напълно те подкрепям! Да вземат пример от нашия премиер. Той е станал човек като е ядял филии със свинска мас! :)

тая пък кая е сега, ква е ...от поредицата дрисли , отворили раздавачници на акъл ...първо гълтат по една голема евродупетаска заплата на месец и после давата акъл

разделиха Европа, а САЩ и соросоидните НПО-та, които подшушнаха на Меркел, колко е хубаво да имат безплатни роби, които да вършат тежката и непривлекателна работа. Тези НПО-та организираха и поддържаха пътя на мигрантите. Но и на тази са ѝ написали какво да говори, в съответствие с нискоинтелектуалните ѝ възможности (каквито са повечето калинки и гинки бочкови). Защото той си ги избира да са по-прости от него, еднокнижния.

Това добре, а Георг и Габриел какво мислят по проблема?

Това не е никаква криза, а предварително организиран и финансиран проект за унищожение на европейската цивилизация и християнството чрез инвазията на милиони ислямистки джихадисти в Европа. Досущ както проекта Хитлер, само че сега неуспелите тогавашни нацисти и идеология са заменени с ислямистки джихадисти и ислямски фашизъм.

Трябваше и Шмайзер да е там и да изнесе доклад.......пардон-Мозер:))))

Maidel, Gabriel, BG leketa otishli tam da se jeniat po smetka za zapadni sharani. Na Bokicha livadite deto gi e razprusnal navsiakude.

И тая ни баламосва , с някакви си нейни ''теории''!

САЩ разделиха ЕС! САЩ не допуснаха да има по-силен съюз от тях!

Тия наши моми ГЕРБ за какво ги прати в ЕП? Да работят в интерес на България или да си търсят мъже-чужденци, та повече да не се върнат в бедната ни Родина? Относно имигрантите - основополагаща грешка е това, че европейските лидери не говорят за временна закрила от война, а за постоянно заселване на чужденците, каквото европейците не желаят по очевидни причини. Да я търсят в собствената си некомпетентност самите еврокалинки!

Освен мнението на Ева Майдел, искам да чуя и това на Мария Габриел. Егати герберастките калинки с чужди фамилии в тоя европарламент.

Тая Урзула, не е ли тя от България???? :))))))))

Безпрецедентно аналитична мисъл от страна на г-жа М/З/айдел! Полет на мисълта ли е, висоти на интелекта ли?...

"Това е вече краят на дългата измислица че сме живели в рая на всички времена..."

Не е немкиня!Тя е една от бройките,които герб изпрати да учат езици и да си търсят женихи!

"евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел" - госпожата немкиня ли е от немската квота на Герб? Името малко звучи йато фондацията Ханс Зайдел, та може и да се занлуждавам.

Това е бившата ева паунова - еврудупетатът, който гласува за идиотската евродиректива за забрана на огнестрелните оръжия за граждани. Та да могат тарамбуките по-лесно да колят и насилват.

Ега ти българката майдел дето се е ''загрижила'' за разделението на обществото ама не види какво разделение между вл;астващи и народ има в България за което едва ли емигрантите са основно виновни..

Другарко ЕВА, ти да не си съименничка с онази Ева дето Адам я оноди или си от тези Еви там до "умряло море". С такива имена ли вече ги избират ГЕРБ. Те опорочиха и нашия символ "герб".

Досегашните кризи бяха породени от икономически войни между ЕС и някои други или пък заради това че някои членове придърпваха еврочерджето към себе си... а принудителното обгрижване на мигрантите директно удари по ценностите на огромна част от живеещите в ЕС;)

Отровено Общество на Сорос ви разката фамилията, а вие продължавате да блудствате с Краварите. Така ви се пада

Разделено на "отлетели" политици и обикновени хора. Едните живеят в измислен свят явно, защото от другите не съм чул и едно одобрение.

Да прехвърлим вината въху мингрантите, а да не видим, че виновна е Меркелката и цялото ръководство на ЕС. Типично по ГЕРБЕРСКИ. Другите са виновни