Оглавихме класацията по смъртност на пътя в ЕС

От 2010 до 2017 г. броят на загиналите в пътни злополуки в България е намалял с 12 на сто, съобщи днес Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Оглавихме класацията по смъртност на пътя в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно глобите са ниски. А пътища, магистрали- кога?Не може да няма такива колизии, при положение, че няма магистрали. Само това ако се направи, веднага смъртните случаи ще са минимум с 50% по-малко, минимум.

Мазник,трол проклет ,"когато фактите говорят и боговете мълчат"

Ама вие кога най сетне ще разберете ,че такава държава няма вече. Това ,че боко ви прави метани и ви лигави не означава ,че управлява. Нищо не е постигнато за 30г.,точно обратното всичко е ограбено от престъпниците във властта и пари няма за нищо. Пътища,улици,Какво беше това?

В БЪЛГАРИЯ ИМА ГОНКИ ПИ ПЪТЯ- В МАЛКИТЕ СЕЛА И ГРАДЧЕТА НА СТРАНАТА. ПАК ТАМ- В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА Е МАСОВА ПРАКТИКА ХОРА БЕЗ ДА ПРИТЕЖАВАТ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС ДА КАРАТ С БЯСНА СКОРОСТ КОЛИ. ВСИКО ТОВА Е БЕЗНАКАЗАНО!

Справката обаче показва , че почти половината от автомобилите се движат в София, а само 2 от над 100 смъртни случая са в столицата. То само тука има пари да се асфалтира всяка година. Останалите кучета ги яли.

А ако една софийска кола катастрофира в провинцията в коя от твоите справки влиза?

Цапаме гордостта на Суджука,неговите прескъпи ронещи се къдрави магистралки.

А вашите магистрали къде са?

Хубаво, поне в нещо да сме първи.

Желязната ръка на Гражданският контрол по пътищата: Roadmadnessbulgaria!