ЕС и Виетнам подписаха споразумение за свободна търговия

Ще бъдат елиминирани 99 процента от митата за договорилите се страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното предателство на брюкселските бюрократи спрямо всички европейски граждани. Подобни сделки обслужват само едрия бизнес!! Малкия и среден бизнес са поставени при ужасна конкуренция на стоки произведени от евтина работна ръка и ниски екологични и трудови норми!!! Направо е съспващо за всички малки и средни предприятия!!! Пълна лудост!!!

ВЪН от ЕС. За какво ни е Европейски СЪюз, ако китайци и виетнамци внасят евтини стоки на цена 2 пъти по- ниска от Българските ??? Така всички Български фирми ще ФАЛИРАТ. А и тия Китайци са дали Подкуп на Борисов да правят ФИРМИ в България. Така китайци и виетнамци ще вземат и Бизнеса и Работата на Българите...Баня-лийските Боклук Борисов-чета трябва да умрат, за да я има България. НЕ ни трябват никакви китайски стоки. Ако видиш китаец през нощта и го пребиеш и ограбиш, хем е вземеш пари, хем щя СПАСИШ България от тия башибозуци.

Да му мислят работниците в България и другите страни от ЕС, а сте дигнали заплатите веднага местим производствата във Виетнам! Те така работи пазарната икономика.. плащат по - малко за да печелят повече! Затова и сключват такива споразумения, затова и избраха Тръмп! Ама ние в ЕС то като си нямаме Тръмп?

"Виетнам едно време беше една от най-бедните страни в света. Сега е сред най-бързорастящите икономики в света. Виетнамският БВП се увеличи с 7,08 процента през 2018 г." След демократизирането България стана най - бедната в ЕС, Украйна най - бедната в Европа.. докато комунистически Виетнам и Китай забогатяват!

Внос на виетнамци за назначаване на работа ще може ли?

Категорично не Ние сме в ЕС и или спазваме европейските правила или плащаме европейски глоби Тези неща си ги говорят Тиквун и Домузчиев но те илине лъжат или наистина не знаят къде се намират

След наложените тарифи на сащ над китай, виетнам стана дом на много китайски компании и специално износа да се движи от там. Това е добре дошло за вносители, но не и за производителите в Европа. Нас в България не ни засяга, и без това производство нямаме.

Имаме производство и това ни удря пряко, както и свободната търговия с Украйна. Тези държави произвеждат без да влагат пари в екология, социална отговорност и т. Н. По този начин подбиват цената на европейските производители, които плащат всевъзможни данъци и такси. Върхушката в ЕС просто си търси роби за дметка на по-бедните си членове, като нас.

Британците яко се наиграха. ЕС подписа с Канада, Япония, Бразилия, Аржентина, Парагвай, Уругвай, сега и с Виетнам. Вървят преговори с Китай и Индия. Сигурен съм, че и с Русия ще има свободна търговия, веднъж да се умирят за Украйна....... Британците да се надяват на Тръмп...да им приватизира здравната каса и пенсиите....

Поредната комунистическа страна, която изправерила България и ЕС се натиска за свободна търговия с тях.

Какво очакваш, голямо население, добро образование, ниски заплати, свободна икономика, гарантирана частна собственост (при нас това го няма!) и нещата тръгват.......

От изброените имаме само ниските заплати Всъщност за нас това е лошо защото сме малък пазар и това гони инвестирорите