Орбан: Политиката на ЕС за мигрантите заплашва евреите

Безотговорната миграционна политика на ЕС разпалва религиозна нетолерантност в Западна Европа и застрашава евреите там.

Обратно в новината

Коментари - Орбан: Политиката на ЕС за мигрантите заплашва евреите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Етнически толерантно ли е някой да се изживява като по-важен и по-ценен от другите ?

Това е голям бъзик ;) Само умен мъж като Орбан може да го измисли. Защото подобен аргумент някой смее ли да коментира??

Никой не смее да противоречи на началниците от Израел. Дори и Орбан.

Изумен съм от повечето от коментарите тук!!! Излиза, че ние, традиционни вековни християни, сме против евреите и подкрепяме исляма... Това е ужасна перспектива и вече виждам как всички, които плюят в полуграмотните си писания тук, вече се втурнат към джамиите да си дупят по 5-6 пъти на ден... Тъжна картина за моята България...

Ние не сме против евреите, а те против нас и не от днес.

Значи ти предпочиташ да бягаш в синагогата да се молиш. Някак си християнската църква я изпусна, изгуби ти се някъде. Изборът ти е или джамия или синагога.

Хитър е Орбан, хитър.Знае, че ако успее да прокара идеята, че евреите са застрашени ще обърне политиката на ЕС против мюсюлманските мигранти.

Да. за имигрантите унгарис сирис Иран либиа и така на татак децата знаиат кои е виновен за милиони жертви

Защо се е загрижил толкова за евреите? Нали Сорос си е техен - унгарски евреин. Тая ционистка пасмина развали целия свят, като се почне още от експеримента със социализма-комунизма и стриктното изпълнение на плана Калерги.

Каква загриженост? Майтап си прави с тях, нищо повече.

Че била заплашвала и самите европейци - майната му.Евреите, евреите спасявайте, другото всичко не е важно.

Всеки търси опора в Израел... ))

унгария е страна-предател! да я окупираме и да я вкараме в правия път! ....

Орбан е със здрав разум,обича народа си.ЗАЩО СЪСЕДНИ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ НЕ ПРИЕМАТ ЕМИГРАНТИ ВРЕМЕННО.А НЕ И НА НАС НАЙ БЕДНИТЕ И ОБРРУЛЕНИ ХОРА ДА НИ ПРАЩАТ,,новита дума мигранти,,да го обгрижваме,като ние също мизецрстваме.И още ние си имаме толкова много зле интегрирани цигани,които разчитат само на държавата.

Виктор Орбан е най-подходящият Лидер за цяла Европа. Той ясно вижда и назовава истинската причина за бедите и нещастията- това са не целия еврейски народ, не мюсулманите, а ционистите начело с Родшилдови и Рокфелерови, на които Джордж Сорос е само един Изпълнителен Директор. Там трябва да се бие, за да няма войни, бедност, глад и кризи.

Евреите явно не прозират новата антисемитистка политика. Дали тази антисеметистиска политика е американска или друга то тя се провежда чрез мисиоманството . Мисиоманите яко настъпват към Европа и агресивно ще пометат евреите. И почитаемия Ердоган доста добре помага в тази насока. Понеже явно няма да му платят да задържа мигрантите в един момент ще навлезе мощна вълна в Европа и ще започне гонението на евреите. На еврейската общност единствен съюзник може да бъде християнството.

Унгарците се излагат с този прост човек министър председател.

От какви юдейски ценности е изградена Европа? Еврейте се грижат да пренапишат историята.

Заплашени евреи? Това е много нечестиво и опасно. Значи. Да не би на евреите да не им харесва нещо араби да продават агнешко? Кофти! Арабите по този параграф си приличат с евреите и няма причина да се ядат едни други. Някой го е страх от конкуренция.

Бре,бре,бре!Какво се загрижи Орбан,толкова много за евреите???

Ми иска да каже ,че сами си забиха автогол. Това е тяхна политика и тактика от векове. Разделяй /насъсквай гоите едни срещу други/ и бери плодовете на хазарската си подлост.И срещу нас /Българите/ са играли така от позициите си в османската държавна машина. Но се га Мозъчният им тръст от Америката не предвиди ,че ще има и минуси за тях. А може би пак ще ползват дивиденти от последствията /фалшиво изфабрикувани/ като след втората световна!? А ние сме им трън в окото поне за това ,че сме по стара нация от тяхната прехвалена общност.

не не сме им трън в окото, толкова сме нищожни, че просто не ни забелязват. за всичко друго си прав, колега ... има още какво да се каже по темата за разселването на арабите,

интересно защо Сорос който лично се хвали как е бил активен нацистки сътрудник не е третиран като нацистки престъпник а напротив има привилегии и финансираше Клинтън и Обама а сега наля 18 милиарда в пропаганда срещу Тръмп

Глупако, Орбан е роден 1963г., какъв нацистки престъпник е?

Прочети добре и тогава коментирай!човекът ти говори за Сорос,не за Орбан!!!

Защото е чифути изпълнява плана на синедриона, и защото поне половината Вермахт бяха с еврейска кръв! Но те били "гонили евреите", а чифута Ротшилд им даваше кинти !)

орбан е християнин. а тези които пускат мюсюлмани не са.

За триони като твоя ,партията на ОРБАН има ножовка

мюсулманите ненавиждат тези,които ги смятат за гои .всъщност те имат високоразвито чувство за справедливост от много векове .

Toзи гони руснаци, сега защитава евреите. A вие си го харесвате.

Орбан е въжеиграч. Ама въжетата понякога се късат.

кой знае какви заплахи е получавал именно от заплашените ,за да е толкова загрижен за тях .отделно шантажи и т.н и т.н.

Къде са последните новини- като не проработи за новичок и като не се отвори парашута на Тръмпа в Сирия, сега Америка и Великобратия обвиняват руско подкрепяни хакери в глобални атаки.ТЕЗИ ДВЕ НАЦИИ ЩЕ СЪСИПЯТ СВЕТА С ЛЪЖИТЕ СИ.

Политиката на ЕС за мигрантите заплашва не само евреите, а всички европейци, както и европейската цивилизация и християнството. Досущ както кафявата чума на Хитлер, само че сега вместо нацисти имаме ислямистки джихадисти и ислямски фашизъм.

повече от Европа ислямизирана, но никой не пищи ???

не е европа бе пуфи

Верно, че Русия не е Европа. Заема само 40% от територията на континента.

Израел не е ли държавата на евреите? Доналд Трумп не им ли скача под техен такт? За какво им е била тази държава, щом те не искат да се върнат в нея, а непрекъснато карат цял свят да се съобръзява с тях?Докато нямаха собствена държава, разбирам, но сега дори изхвърлят местното население там и пак са потърпевши?

И аз не разбрах. Как успяхте в толкова малко изречения, толкова много глупости да изкажете!

да изпукат ще е най-добре за целия свят!

Е, тук вече се осра! Всичко това го организират именно чифутите, Орбане, ама хемо го ортавизира, хем пак се правят на застрашени, а останалите, Ъ, те не са ли застрашени или само чифутските тарикати са хора?!?

надали 80-те % ще те разберат ... откъде идват злините по целият свят ...

За едни алчност е смъртен грях, а за други основна ценност. Познай кой, кой е!

Няма такова нещо "Холокост"!!!

не е имало !!!

За такива думи някъде вкарват в затвора. :(

Ако Европа се ислямизира за еврейте ще стане още по-опасно да живеят в нея.

Е то тогава Динко трябва да е съвременния Шиндлер.Очакваме филма Списъкът на Динко.

Защо евреите по принцип трябва в целият свят и отделно във всички европейски страни да се считат за национална ценност? Няма новина за аборигените европейци, тях им е... м...та.