ЕС даде отсрочка за Брекзит до 31 януари 2020 г.

Споразумението е резултат от срещата Макрон - Джонсън, твърди източник близък до френския президент

Обратно в новината

Коментари - ЕС даде отсрочка за Брекзит до 31 януари 2020 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко граматика. Значение на глагола: Брекзит. Когато непрестанно повтаряш, че ще си тръгнеш но не си тръгваш. Например: Борис от два часа брекзити в кръчмата.

PEYTSCH

Ъ ? А по кое часово време ?

Англичаните са пълни П*си. Там явно понятието мъжка дума отдавна е изчезнало.

а на бас че ще има и пак и пак и пак отлагане

На бас, че си тъп копикет :)))))))))))

"За кой ли път аз презнавам пред теб, че не мога да бъда сам. Безброй години. Години наред аз не мога да спра своя бяг. Защо повярвах на думи, в които не вярва и малко дете. Защо избягах, защо повярвах." Хаха:)

А бе Боко ще завърши магистрала Хемус" преди вие да сте се разкарали от Европа-та!!!

Отсрочката за Брекзит е до 30 февруари! тъкмо шотландците ще имат време за нов референдум за Шотекзит от Англия , а С Ирландия британската Македония да се обедини с реп.Ирландия.

Xaxaxaxaaaaxxxaaaaaa!!!!!!

Джонсъне, Борисе, какво е това отлагане? Нали се беше зарекъл има, няма сделка, на 31-ви октомври излизате? Нали много се пенеше и ежеше? Какво стана сега?

Е нема такива смешници!!!!един балон немогат да спукат като хората!!!!

Тоя Брекзит успешно може да се конкурира със сериала "Дързост и красота".

Циганията и алъш-вериша продължава.

Тотални смешници.

Гъвкъвост му е майката, до, ако, понеже, преди, след, в случай че, обаче, само в случаи и така нататък. И вариация на анекдота, разказан някъде по-долу. 2130 година. Британският премиер посещава Брюксел за да иска нова отсрочка. Никой не помни откъде тази традиция води началото си, но всяка година тя привлича хиляди туристи от цял свят.

Ей изруди га ши спазите референдума от 2016-та? Волята на народа е погазена! Шикелгрубер (Гитлер) идва с Демократизма. Демокраста обича правилата само гат ней на власт! Гушне ли властта стаа пръв фъшкист! Вижти Бибиткуту с Жипката. Църния Костов и сините измекяр джихадисти.

Дядо Йоцо, къде си? :))))) Кой е аспарагусът сега? :)))) Не ти увира кратуната, ей:))))

Нали имаше евроизбори, що още решават старите като Туск?

Предлагам датата за Брекзит да е 31.01.????. Година "????" да се попълни от англичаните когато им е удобно!

Айде сега, ново 20 - според русофилистичната пасмина, ЕС бил виновен за Брекзит … Ами логично ЕС да не желае да предизвиква трусове, както за своите граждани, така и за тези на Британия … Какво според русофилистиците трябваше да се направи - да се тръшне вратата пред носа на Велика Британия, за да изглежда така че ги изхвърлят от общността, след което вината да бъде на ЕС. Да, ама не … Вината си е на британските политици. Те си създадоха този хаос и нека си носят последствията …

ти имаш ли представа, чия беше вината през 1878, когато българия се откъсна от една подобна империя ? която беше доста велика - на 3 континента, но се разпадна след 20 години ? ама при нас се нарича "освободителна борба", какво ли не. ами британците правят същото, чувстват се стопирани, задушени... ти що не си стоя в империята ? свободен пазар на 3 континента

Му да се освобождават. Никой не им е опрял ятагана на гърлото, както през 1878. Явно не си българин . Родоотстъпник

Както е тръгнало ще има отсрочка, отсрочка, отсрочка чак до далечната 2520г.Или докато на великите британци не им писне съвсем от Брекзит и не се откажат от него. Ама какво да се очаква от лидерите, които се съгласиха да опростят астрономическият дълг на Гърция пък какво остава за цирка наречен Брекзит.

Някой попита ли Б-я на какво мнение е? Ако не защо драскате по форумите изобщо? предполагам за избиване на комплекси.

на българия и е разпоредено какво мание да има :) не ставай смешен. баце козирува на началниите (урсула) и подписва

Ти май предсказваше напролет, че империята с многото залези и изгреви ще се брекзитне на 31 март, ама вече са с трета дата.

Жалки джендърчета, които натикаха много държави в блатото. Неспособни на едно разумно действие, като всеки, на който му плащат в задкулисието само за осигуряване на повече милиони и милиарди за една алчна и безхаберна прослойка. Ех, язък за мечтите на милиони нормални хора...

Я сега разкажи за "мечтите на милиони нормални хора..."

брЕкзит Пол ще има ли?

Борис Жонсън се оказа пимп, а ЕС проститутката му, която пак си я врътна.

Абе борето нали искаше да лежи в канавката, ако брекзита не стане на 31. Окт? Дали се готви, че хич няма време!

жалка работа, по жалка и от нашата.

Жабите вън от ЕС.

Кое ще бъде първо: Отмяната на въртенето на стрелките на часовника.. Или Брекзита... С туй иди ми доди ми на ингилизците.. Че и на пригласящия им ЕС.. Трудно са пуска кокъла - втората по големина вноска в Бюджета на ЕС.. Ша требе иначе и те да затягат коланите кат ООН-то..

в ОК ще спре да се върти часовника, ще си останат в 19ти век и извън ЕС

2130 година. Премиера на Великобритания посещава Брюксел да иска Брекзит. Никой не знае какво това и не помни, кога и как е възникнала тази традиция, но деня е обявен за неработен и се готвят всенародни тържества.

pompai

Това заприлича на сериала -Докато сват светува. :)))))

Поредното, но не и последното.