МВнР: Да се избягват пътуванията до Ерусалим и Витлеем

МВнР и посолството в Тел Авив информират, че след решението на САЩ да признае Ерусалим като столица на Израел се очакват публични демонстрации и локални прояви.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Да се избягват пътуванията до Ерусалим и Витлеем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Ерусалим разбрахме, че не е желателно, а до Йерусалим може ли?

Комунягите се нервират и пукат от яд:):) До вчера не даваха и дума да се каже за Тръмп ''супер-приятелят'' на Путин, а днес го плюят и хулят... ама такива са си нашите комунисти...

За Бойко ли става дума, Лиляна Павлова или Цецето Цачева? Бойко не го закачай, той ми е любимеца.

кога МВнР ще излезе с собствена позиция за признаването на еросалим за столица ?????????????? на муравеи чукундурите , усрани сте нещо а ? чакате бруксел иначе много се репчите , кога ще имате собствено мнение бездарни некдърници ???

А кога видите Иерусалим обсаден от войски, тогава знайте, че е наближило запустяването му; Лука [21:20]

Защо бре. Тъкмо мислех да отида до "плачещата стена" и да стана Ходжа, кат Плевньо. Ама на, адец. Не могло да се ходи.

изгониха американците от Сирия и сега гадовете запалиха нов огин! Чума да ги тръшне!

ЦЕЛ НА ЦЕЛТА За алчните с болни мозъци ШЕПА хора, представителни политици и религиозни лидери, ВСИЧКО е въпрос първо на ВЛАСТ, която ВЛАСТ си осигуряват чрез политика или религия - представителната политика или религията на БРОЙКАТА. Страхуват се, че ако ВСЕКИ поеме по СВОЙ собствен път, те ще ЗАГУБЯТ СВОЯТА власт - властта на ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА бройка. Искат да си там, в ОБЩИЯТ кюп, да си ПРОСТО поредният НОМЕР, искат да те използват като СРЕДСТВО за постигане на СОБСТВЕНИТЕ си цели. Не забравяйте, че най-голямата ЛЪЖА е да използваш едно човешко същество за свои СОБСТВЕНИ цели, независимо какви са те. Всеки човек представлява цел САМ ПО СЕБЕ СИ.

Прав си, човешко е да опорочаваме всичко, достатъчно е един да го прави, който не живее по духовните закони, описани в святата Библия. Дори да не я е чел, те един ден в момент на осъзнаване и съзряване ни дават сигурност в съществуването си. Тъй че ние сме както тяло, така и дух и както тялото има изисквания, така и духа, ако не - стават грешки.

Тъпите бай Ганьовци мразят първосигнално Америка, защото това им е внушавано дълги години от комунистическите изроди. Заради Америка, която подкрепя Израел, мразят силно и Израел, и евреите! Освен това са свикнали винаги да имат външен враг, който да е виновен за тяхната духовна и физическа мизерия. След като обявяват евреите за собствената си нищожност и провал, те прехвърлят вината за всичко върху евреите и по този начин се чувстват добре!!! Мъка, мъка булгаристанска. Повечето коментари тук са писани от мизерници, достойни за съжаление, които оплюват Израел и са на страната на мюсюлманите. Тогава, защо сте против ЕС и Меркел, загубеняци, нали защитавате мюсюлманите! Стига с този двоен аршин! Относно претенциите, чия земя е Йерусалим, четете история и Библията!

И чии митове са написани в библията - книжнически и по-точно еврейски. Защо ми внушаваш еврейския светоглед за първоначална истина и референция? Ако не си христенче или чалма, не си и комуне не те ловят еврейските сладкодумни внушения. Количеството - милиярди навързани шарани не значи, че еврейските митове са норми. Според библията евреите имат право да властват над останалите. Ааааа, и кво праИм ако не си христенче или мюсли ( че на чалмите коранът си е със същата идея като новия завет за христяните)?

Според библията евреите имат право да властват над останалите. Ей дебил, прочети Библията. Ако можеш да четеш. И ти и този над тебе сте еманация на вопиющо невежество и простотия. И продажност най-вече. Добре че сте доволно тъпи та не го осъзнавате.

СВОБОДАТА Масите нямат собствен ум. Векове наред те са ПОДЛАГАНИ на непрестанно обуславяне, хипнотизиране и промиване на мозъка им. Политиката е религията на този свят и религията е политиката на другия свят, това е единствената разлика между двете. И политикът, и религиозният лидер са били в дълбока конспирация в продължение на векове. Политикът и/или религиозният лидер те представляват теб напълно и безусловно, нали. Защо това е така за теб. Ти непрекъснато правиш неща ПОРАДИ страх. Страхът те осакатява, парализира те. Ето защо НЕ можеш да станеш свободен човек, което е твое право по рождение. А човекът, който живее чрез страха, НЕ може да бъде разумен. Как можеш да бъдеш разумен, ако ИМА страх. Той няма да ти позволява да бъдеш смел, няма да ти позволява да напуснеш стадото, тълпата. Той НЯМА да ти позволи да станеш независим и свободен човек. Той ще те държи роб. Свободата е целта на живота ти. Без свобода, животът няма смисъл изобщо.

Свободата и духовните закони :-) Защото като свободен се осланяш на тях, защото те не съдят по човешките закони, а по Духовните. Духовните закони не могат да бъдат овладени теоретично, но само живяни

Тръмп добре знае какво ще се случи. Анализаторите му са предвидили всяка възможна комбинация. Неговият ход е умишлен и целенасочен. Целта е да се разбъркат картите и играта да започне отново. Със сегашните си карти така или иначе е КАПО. Надява се да получи по-добри карти. С този ход Израел е въведение към театъра на военните действия. Следващите дни трябва да се чака инсценировка с много жертви. Вероятно Асад ще е целта.

Трудно ще стане по твоя сценарий. Рашките са там. Иранците са там. Китай онзи ден изпратиха 5.000 от тяхните спецназовци. Трудна работа за краварите да пробият.

Леле Мале , каква суматоха , какво чудо , какви брожения , какви предупреждения ,леле леле леле .И сега , какво ще правим..... Какво толкова е станало , столица на една държава от 3000 години, е призната и от друга държава.

Седят три крокодила на едно дърво и си говорят: - Помните ли, че преди третата световна война бяхме зелени? - И можехме да плуваме - Айде стига сме приказвали, давайте да отлитаме за генномодифицирани шимпанзета.

дупят се на ционистите ,пък казват да не стъпваме

Тоя изкукуригал старец /както Ким Чен Ун преди няколко месеца го нарече със старо английско наименование/ докъто не предизвика война няма да мирне въобще!

Най-древната професия - прос*итутка. Втората древна професия - крадец. Третата древна професия - представителен политик и/или религиозен лидер, резултатът от естествената симбиоза на първата и втората.

Потомците на двамата незаконни синове /копелета от прислужницата/на Авраам, Исмаил - прародител на арабите/мюслите и Исак пра евреин, да се избият до крак!!! И да се разкарат от Божи гроб!!!

Създава исляма?! Корана е даден на Мохамед в готов вид.

КОЙ Е НАЙ-ОПАСНИЯТ МИТ Ти ВСЕ още НЕ си човек, притежаваш възможността ДА БЪДЕШ. МОЖЕШ да бъдеш. МОЖЕШ и да не бъдеш. МОЖЕ да пропуснеш. Запомни, възможността МОЖЕ да бъде пропусната. Човекът не се ражда, това не е СВЪРШЕН факт. Не можеш да го приемеш за СИГУРНО. Това е САМО една възможност. Човекът ВСЕ ОЩЕ НЕ Е действителен, а разликата между възможното и действителното е ГОЛЯМА. Човекът, така КАКТО съществува, е САМО една машина (БИОРОБОТ - роб - предмет) работи, постига успехи в света, живее ТАКА наречения живот и умира. Но запомни, ТОЙ не съществува. Функционира КАТО механизъм, той е БИОРОБОТ - роб. Човекът е машина. Да, тази машина МОЖЕ да развие в себе си НЕЩО, което да я издигне НАД механизма. Тази машина не е обикновена машина, притежава ОГРОМЕН потенциал да се издигне НАД себе си. МОЖЕ да създаде нещо трансцедентално в своята структура. Понякога е произвеждала човека, но ти недей да ВЯРВАШ, че ВЕЧЕ си човек. Ако ВЯРВАШ, ВЯРАТА ти е самоубийствена - защото СЛЕД като повярваме ВЕДНЪЖ, че нещо ВЕЧЕ съществува, тогава ПРЕСТАВАМЕ да го търсим, ПРЕСТАВАМЕ да го създаваме, ПРЕСТАВАМЕ да го откриваме, ПРЕСТАВАМЕ да го развиваме. Най-опасният МИТ, който НЯКОГА са създавали представителните политици и духовниците е: "че човекът ВЕЧЕ се е появил на тази земя." Милионите хора на земята са САМО възможности, и за нещастие, по-голямата част от тях НИКОГА няма да се превърнат в действителност, за нещастие, много от тях ще умрат КАТО машини (БИОРОБОТ - роб - стока - предмет).

арабите да си ги вземат и да турят краи на евреята ... и на европата!

Защо? Тъкмо сега Йеросалим има нужда от нас да браним християнските светини :)

От Юдеите или само от Мюсюлманите?

За изборите в САЩ: - Щом САЩ влияят в целия свят, и всичко зависи от президента им, то и на изборите не би трябвало да гласуват само американците.

Още когато пое президентския пост ви казвах че Перукан е неуравновесен и опасен и всички русофиле ми слагаха по 30 минуса. Този човек ще създаде напрежение, атентати и може би войни. Двамата с Путин са агресори и ще донесат много злини на света. Не харесвам нито американската, нито руската политика. Европа трябва да е единна.

Аз бих добавила и Ердодан, и Ким Чен Ун ... болни мозъци, с болни амбиции, способни да изпепелят света само за да си начешат ЕГОТО. Абсютни психопати, поставящи собствените си ненормални желания да бъдат богоравни над хиляди и милиони нещастни и трагични човешки съдби!!!

Когато човек си вярва в Господ, на него не му е нужно да ходи до Витлеем и Ерусалим. В края на краищата вярата е погубила много хора поради грешното 'и разбиране, отколкото да е спасила. Немислими са злините на верска основа от религиозен екстремизъм, но в живота се случва немислимото, а не предположимото. Едно изявление на отговорен държавник може да ограничи мирогледа вместо да донесе мир и спокойствие у слепи и озверяващи хора. Ако евреите са умни биха поканили и мюсюлманите да приемат Ерусалим за общ дом и без това никой няма да носи този град със себе си на оня свят. И децата им ще бъдат там и те ли да живеят във война, за да не познават щастието от мирния живот?