Коментари - Еритреецът, убил дете на гара във Франкфурт, е с две обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отива на топло във всеки един смисъл на думата.

Не той а баба Меркел трябва да е обвинената.

Всичко по-малко от екзекуция е неприемливо!

Има и по приемлив вариант , парче поцинкована тръба 3/4 и налагане докато се изкриви тръбата.

Единственото спасение е всички маймуни обратно на клоните! БАСТА!

Аз

Са ша лежи в германски затвор. В лукс, който 99% от членовете на ертитрейското му стадо не биха могли и да си представят.

Единственното спасение за ЕС е масовата ДЕПОРТАЦИЯ и спирането на соц.помощите на мигрантитеТъпи германистански и френски гейове,рязаните ви завладяха с гумени лодки-по 1,5мил. единици за година. от тях 50% са годни да носят бомби и автомати.След 10-15 год. те ще са с повече бойни единици от вас бирени плондери. Германия ще се казва Германистан и по закона на шириата ще се дупите на килимчетата. Всяка афро-арабска бойна единица се управлява много лесно със смартфон и банкова карта.

.Докога ще продължава този ЦИРК "НПО-СОРОШ" ...Пратете два-три кораба с мигранти при акулите ,качете видео със спасяването на гладуващите акули от вида Мако и да видим ще има ли желаещи за соц.помощи от Европа?? Не на две,а на пет работни места ще бачкат скоро немците -3 милиона инжинера им влязоха за 3 години-като си извикат сега по 10 братя и сестри и като почнат да се размножават умножи по 2..калкулатора изпуши ...но алах ще им даде сили на швабите и те ще се справят((

Пука му на него!!

Щом пък не ги е познавал. Видели са му се много бели и вероятно - расисти. Добре, че не са го повлекли и него под влака, че тогава щеше да стане истински проблем.

Последните 9 месеца има 6 такива случая. 5 от тях са от германци. 1 е от сърбин, който живее от много години в Германия... Просто ви давам инфомация за размисъл.

Пет от тях са от германци... Ти видя ли ги ,че са германци? Или само имат германски паспорти..

На всички бивши терористи от ИД сега викат Мигранти -това са живи бойни клетки на ИД ,които могат да бъдат управлявани дистанционно.Идеални са за завладяване на държави и територии без гранични войски и огради,либерални-гей-френдли общества. Много по евтини от военна намеса с армия ,което излиза в пъти по скъпо. Бившите Германия и Франция(сега съответно-Германистан и Френски халифат) бяха завладени през последните 20-30години. Бившата Великобритания(сега Ню Пакистан) усети дебелия рязан и бързо гледа да се изплъзне от еврогейският союз. Султан Ердо 1 чертае новата карта на ЕС.

Шизофрения те е подгонила ксенофобско чучело наричаст се "риж арап". Такива като тебе, нямате никаква разлика от безмозъчните талибани, идил-овци и тем подобни главорези.

За жалост човека е прав! Капсолираните мюсюлмански общества в ЕС определят посоката в която ще се развива Съюза!

Анджела Меркелщайн може с един подпис да разреши всички проблеми с афро-матриала в Германистан и Евро-гейският союз. А именно-като подпише закон за социалните помощи на мигрантите и ги приравни с помощите на европейските горди граждани от България ,а именно 35лв.(17е.) детски за едно дете,а също и помощи от 0 е. за тези ,които нямат непрекъснат стаж в ЕС от минимум 1год.-както е в БГ...след това сами даже ще си купят обратен билет.

тоя мангал още ли не са го опържили на ел. стол?

Скъпа мама Меркел, Такава каша забърка ,че сега ще ги ханиш африканчетата с агнешки дюнер докато е жив и последният немец,а после ще изядът и него. Тъпи германистанци,цяла Европа ви мрази заради тази луда баба,шайзета зомбирани- оня с мустачките поне ви даваше да си онождате фраутата,а бабата ви вкара черни ,обрязани да ви вършат работата и да онождат и вас...точно след 10-15 год. ще каните Путин да ви освобождава,но Москва на сълзи не вярва,

Маймуните в Африка ! Нямат място сред хората !

Да връщат смъртната присъда и този, както и други "кандидати" да слизат под земята.... И бързо ще намалеят такива гадости А къде е леля Ангела???? Тя ги кани....

Ееех, клети бежанци...

брайвик за 80 убийства му дадоха 20 години, не очаквайте чудеса от евротолераския съд

Барем неговите бяха в защита на Европа.

да, затова няма да го пуснат предсрочно, както ще стане с тоя