Ердоган скастри Лавров: Съвети не ни трябват

Президентът на Турция рязко разкритикува руския външен министър Сергей Лавров за изявлението му по повод Африн.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eвала на световният лидер Eрдоган, защитник на онеправданите народи от близкият изток. Mного политически неграмотници не са в състояние да разберат мирната мисия на турският президент, особено ограничено мислещите балкански народи, комплексирани от мита за вечният поробител и вечният роб.

"особено ограничено мислещите балкански народи, комплексирани от мита за вечният поробител и вечният роб." 1. Турция не е вечен поробител. Това се случва само в "границите на сърцето" на турския диктатор. Последните жертви на османизма са кюрдите. Но не за дълго. Балканите са отдавна свободни, а дори новоизлюпените, при това мюсюлмански, като Косово, се разграничават вече от ислямиста Ердоган и искат да бъдат западни държави. 2. Единственият комплекс който виждам, е мечтата на неоосманизма за възкръсване на османската империя. 3. В "Онеправдан народ" превърнахте и кипърските турци, като изтипосахте срещу тях атомната централа на Аккую и им съсипахте всяка перспектива. Вижте първо вашия двор, и после се правете на "ислямски рицари" - при това на други, тъй като ние на балканите ви знаем добре номерата.

"Вуте грък" - е пак дежурен "трол" на тема Tурция. Tази глупост "неоосманизън" я измислихте вие - по-топчно гръцките политици - защотo сте дежурни тролове като държава. Tролите ни във Eвропа. Tролите ни в Eвропеиския парламент, Tролите ни в Aмерика ... Bинаги се активирате, особено когато Tурция започне някаква операция срещу терористите от "пкк" и сие. Bинаги ги поддържате, давате им оръжия, финасирате ги - само и само да отcлабне Tурция - в икиномически и политически план. платихте 8 милиона Usd за зенитните ракети тип "стрела" - които бяха купени от югославската армия и дадени на терористите от "пкк". използваха две от тези ракети и ни свалиха два хеликоптера през 90-те години. Hе сме забравили това ваше зло!!! Hезаконно и наи-нагло превзехте 18 острова в Eгеиско море. Hякои от тези острови са само на три мили от Tурция! Hе стига че ги превзехте тихомълком и по-нагъл начин - ами и ги въоражихте!!! Kоето е против всякакви междуародни споразумения! Tака че, не се правете на моми ощипани. Kакво знаеш ти за "Kипърските турци" ? Kои ти каза че са онеправдани? Kакви "ислямски рицари" те гонят? Aбе ти - въобще наред ли си с главата?????

да но арогантното поведение също не е приемливо и запада няма дълго да го търпи

Хахаха, путя за смях пак стана! Ердоган си му сваля смолети, а оня му се мазни и какво?

страната на съветите отдавна отиде в историята, вече никой не ги признава за нищо ..

КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИТЕ ПАСПОРТИ, НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ, НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН. ПОСЛЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК !

Не се съобразява Ердоган но казва че ще предаде Африн .

ИМА, ИМА истина една, а тя е САМО БЪДЕЩ -КЮРДИСТАН..... Няма да има вече Турция, има ИМА САМО- КЮРДСКА ДЪРЖАВА-КЮРДИСТАН.

това и на сıн не можеш да го видиш.анадıнму.

Турция за сега още е УДОБНА, ама в момента в който решат и са им направили държава , а ТОГАВААААА ХАХА Незнам, ама тези направят ли държава-ГЛЕДАЙ САМО ТУРЦИТЕ КАК ще се изнасят от Истанбул. 35 МЛН ИМА В ТУРЦИЯ--В ИСТАНБУЛ ДЕБНАТ ОТ ЗАСАДА 6 МЛН КЮРДИ---ЩЕ ВИ ТРЕСНАТ ПЪРВО ТАМ

НеоИмператора и НеоСултана пак се скараха. А ошеметения музилаж пак ще разпродава на безценица новозакупените си имоти в Турция, под страх от национализация от Москва.

дарове и злато са давали, и пак ще дават

ха ха ха Ортаците... Родните путинофили пак ще станат за смях след като получат новата опорка.

Лъсна ти, Ерде, лъсна ти!

Нищожеството Лавров ще дава акъл на Ердоган, който върти най-великия президент на земята на "средния си пръзд"! Мухахахахахаха!

РАЗЛИКАТА Е , ЧЕ В ТУРЦИЯ ОТ 80 МЛН ИМА 35 МЛН КЮРДИ, А В БЪЛГАРИЯ ОТ 7МЛН БЪЛГАРИ БЕЗ ДА СМЯТАМ ДРУГИТЕ 15 МЛН БЪЛГАРИ ОТ ПРЕДИШНАТА НИ ДЪРЖАВА-ТУРЦИТЕ СА МАЛКО И КАТО ПРОЦЕНТ ЕДВА 350 000....ВИЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ НЯМАТЕ МНОЗИНСТВО...А ДПС Е ЗАБЛУДА ЧЕ Е ТУРСКА ПАРТИЯ-ТЯ Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ, ДОРИ МОСКВА СТОИ ЗАД ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И....СПОКОЙНО ФЕС, ЗА ВАС УЯ Е НАЙ -ГОЛЯМ

Ти гледай себе си да успокоиш. Аз съм много спокоен, миналото е било наше, настоящето е наше, и бъдещето е наше. За нас говори историята. А що се отнася до уя винаги сте го яли и пак ще го ядете, свикнали сте вече.

Като ви слуша човек ще си помисли, че сте много загрижени да не би на Турция да и се случи нещо лошо. Било за икономиката, било за човешките права, било за "диктатора", въобще голяма любов голямо нещо. Абе вие хората за будали ли ги имате. Кажете като мъже, че ви боли от напредъка на Турция, че ви боли от предоставените права на кюрдите (ами ако и турците в България поискат да имат същите права - справка какво се случва с Местан), че ви боли от благоденствието на турските граждани, от здравната им система и т.н. За съжаление това е съдбата ви, няма да се промените и поколения да минат, просто ще изчезнете завинаги.

Ти пък какво си се загрижил за нас?

Напротив, въобще не съм загрижен. Не ми пука за вас. То вас не ви е грижа за самите себе си, че други ще ги е грижа за вас.

Дреме ни за Турция!

Приятел, ако султанът реши , че си "гюленист",какво ще направиш в своя защита ???? Не разбираш ли , че начело на Турция е човек, на когото не му пука за турците !!!Аз съм българин и искам да имам за съседи благоденстващи хора, а не уплашени пионки, които да блеят във възхвала на комплексиран фюрер !!! На теб, като не ти пука за българите, защо пишеш тук ??? Разберете, диктаторите винаги "мислят" за народа , но завършват царуването си с оцапани от кръв ръце на същия този народ !!!!

Браво Божо! Откъде разбра ,че Ердоган е диктатор, не слуша Запада ли? Откъде разбра ,че е султан и той решава кой е гюленист и кой не е. От българските новини ли, от сутрешния блок на бтв ли, където едно арменче ви върти на малкия си пръст. Разберете промиването на мозъците ви не е в интерес на България. Някой се кани да ви използва за пушечно месо ако стане конфликт. Ще ви жертват без да им мигне окото.

РАЗЛИКАТА Е , ЧЕ В ТУРЦИЯ ОТ 80 МЛН ИМА 35 МЛН КЮРДИ, А В БЪЛГАРИЯ ОТ 7МЛН БЪЛГАРИ БЕЗ ДА СМЯТАМ ДРУГИТЕ 15 МЛН БЪЛГАРИ ОТ ПРЕДИШНАТА НИ ДЪРЖАВА-ТУРЦИТЕ СА МАЛКО И КАТО ПРОЦЕНТ ЕДВА 350 000....ВИЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ НЯМАТЕ МНОЗИНСТВО...А ДПС Е ЗАБЛУДА ЧЕ Е ТУРСКА ПАРТИЯ-ТЯ Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ, ДОРИ МОСКВА СТОИ ЗАД ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И

Историята между ердоган и путин е като бурна любов. Ту се вихрят бесни скандали, ту се прегръщат и си гостуват през ден. Единствената въпросителна е, кой е мъжът във връзката.

Е то е ясно, че джуджето е булката, хахаха

Някой ден ще бъде осъден за престъпления към човечеството Ердоган, натам се е запътил, или ВТОРИЯ преврат който подгорвят срещу него ще е успешен!

да разбираме ли, че лавров се е намесил във вътрешните работи на турция?

Хахахаха турския ма,нгал наистина се взе на много сериозно...

лапаи ми "мангала" - руски трол немит.

Турция, много добре знаят, че изпуснат ли КЮРДИТЕ, идва краят на Турция като единна държава! Преди да се "ИЗТЪКНАТ" Местните селски фесове на джамахирията на дир...нека помислят и за БЪДЕЩИ санкци, ами Русия, която ако поиска може да им спре ц-400...и много още. Османлиите не знаят една пушка да направят не ги виждам. А има ли за в бъдеще КЮРДСКА държава-там в Истанбула чакат над 6 млн КЮРДИ, а има още 25млн разпръснати. Турция, може да стане така че да се свие на половина в анадола!

Турция веднаж капитулира, и Османска стана Република, няма да е непознато за тях, вече са си сменяли името!

стана тя, каквато стана.Вчера беше личен гост на Ердоган и си пиеха шербета заедно,а сега такъв шамар да получи?!Мани,мани,другарю Лавров, такъв шамар не си очаквал, нали???

Не може да си ЗАВИСИМ от някой, и да го "скастриш"- добре че е този сайт -османските фесове и джендър-соросоидите да си начешат езиците! За утре, също ще оставЯ коментарите на вас!

османските фесове са русофилистиците, нали? :) КПСС-АКП, вечна дружба УРАААААА

Реджеб и Володя са досущ като Адолф и Йосиф от едно друго време в историята!

Уморения кон Лавров си мисли че насреща му е нашия подлизурко - Радев, който Киро попа от КГБ му се кара като на ученичка !!! Скоро Ердоган може да си вземе Крим от Раша, а в Сирия ще прави което мисли за правилно, а не да слуша разни ватнеци !!!

Лавров вече си мисли единствено как да си обзаведе виличката на женевското езеро.

рублата панически пада и от 2 стотинки 1 рубла струва 1 стотинка

А петербургските тролове миналата седмица с какъв патос говореха за краха на долара. Нещастни измекяри.

Цял живот им набиват това в главите и те взели та повярвали!

Ердоган скастри Лавров: Съвети не ни трябват Тайпи,отиде "тръбата" бе.По-кротко го давай.

Да бе. Първо изселва кюрдите, после ги заменя с турци, и ето ти ново "местно население", на нова турска територия. Хитро!

Учил се е от Сталин...

...и от колонизаторите на Америка.

ердогад се учи най-вече от гюлен, а след това от путлер , колкото и да е парадоксално !!!:(((

Разликата между умните и глупавите хора е че умните приемат съвети, а глупавите - не. След това друг въпрос за умните е дали ще се вслушат в тях или не. Очевидно обаче Реджи-феса не е от умните.

Аллах да не спре да запазва на власт и да пази гърба на този сбъркан, абсолютен нарцис, поне още 2-3 години. След него е твърде вероятно, по един или друг начин, Турция да не бъде вече заплаха за никого.

де да имахте и вие такıв лидер,даъ боже до 2030 година на власт,турсия в 10 наъ развити икономически дıряви.

Имали сме такъв управник, Фатих. Досущ като него. Затова съм толкова сигурен в това, което предстои да се случи в Турция.

и Ердоган и Лавров са нещестници

ах как се повтаря историята! Едно време Молотов и Рибентроп се прегръщаха братски, а след 3 години и половина немските танкове бяха на 2 изтрела от Кремъл. Единственото страшно е, че е време да си поделят всичко що е между Турция и Русия. (ще рече Булгаристан).

Да прав си че историята се повтаря само че не си я разказал докрай (защо ли) Та историята показва че след прегръщането на Молотов и Рибентроп и след факта че немската армия е на два изстрела от Кремъл Руската се озова в Берлин,това са фактите.

Е, понеже обичате фактите толкова много да добавим още няколко, които явно сте изпуснали от бързане. САЩ, Англия и Канада са съюзници на руснаците... Само подробността, че са получили 374 000 камиона (има данните и на руски, потърсете) трябва да ви подскаже, какво можеха да направят без тях. Едно голямо нищо. Щото непобедимата армия, трябва да яде, да се облича, да се снабдява с обувки и боеприпаси и да се предвижва от тука до там. А това, с каруци, става адски бавно... Та кои са сега големите, стратегически приятелите на Русия? :))

Напълно нормално е Ердоган да се държи така, та нали Путин му е ибрикчия.

Айде след Орбан и Ердоган стана соросоид!!! Защо, товариьши тролове! ПОЧЕМУ!!!! Никой не харесва вече дрОгаря Путин!!!

Излезе ли от дупката, плъх?

Турция е готова за пълномащабни войни на три фронта плюс в същото време справяне с всякакъв сепаратизъм вътре в страната. Имат отделна армия която не е вклзчена в НАТО само за Гърция + България. Какво мислите щеше да бъде ако не беше така. САЩ и Русия са въздух под налягане, ако ставаше само с ядрени бомби нямаше да се безпокоят толкова много за Израел. По добре за здравето ви че не ги знаете тези работи.

Дори и да е истина, това защо трябва да ви радва ??? Турция е в ръцете на диктатор психопат, на когото изобщо не му пука за турците !!!И 100 милионна армия да има Турция, от това обикновените нормални турски граждани няма да заживеят по-щастливо !!! По-щастлив ще е диктаторът, защото войните са единствената сламка, за която се хващат негодниците с власт, когато не искат да я загубят !!!!

бре че си се загрижил за турците, не знаех че толкова ги обичате, но май е само чиста завист а?

Писаното за Ердоган важи на 100% и за ортака му Путин..

Айдеее,поредния много осведомен смешник,то преди 73 години и един друг беше много подготвен за война на 2 фронта ама му свиха сърмите.

дай пример не за Хитлер а за Чърчил какъв го яде на Галиполи. Голяма завист ви гони вас няма що.

Ердоган е зависим и от Америка, Ес, и от Русия. Русия , която му дава оръжия. Няма как да не е зависим, ама той си надскача възможностите по ОСМАНСКИ- циганска работа. Мангала никога не може да си прави сметка! Така може да направи ,че да срине Турция за дни и там да се отвори ада!

иска ти се ама няма

Не че ми се иска, ама е вероятно...само си представи санкции за Турция, Русия спира военната помощ за Турция-кво прайм тогава? Икономически сте зависими.

Помните ли Муамар Кадафи. Помните го. Либия, шатрата, джамахирията, да да атентата срещу него - неуспешният, и как после стана приятел на много евролидери, и как държаха нашите медици 10 години, и как говореше смело пред своите съграждани, и как вършеше задачи поставени му от всякакви лидери, и как финансираше всякакви политики. Колко много ми прилича Ердогановата участ на Кадафиевата. Що си мисля , че така добре го гласят Ердоган, че ще му дойде изневиделица - и от Русия, и от САЩ, и от Израел, и от Франция-Австрия-Германия, и от Кюрдите, и т.н. Дано да греша!!!!

А на мен по-скоро участта на Кадафи ми напомня на участта на Асад. И участта на Саддам може да го споходи.

хайде сега свалете още един руски самолет и дружбата между лукума и водката ще стане бетон!

Сирия стана като грешна Кръстословица . Всеки пише върху нея каквото му падне .

Хареса ми! Старо ама на място :)

Да ти зашият един шамар, а ти да стоиш като насран понякога е много по-тежко, отколкото да те пребият от бой. Особено ако си се бил като лъв. Точно такава е ситуацията с др. Лавров. Турция за пореден път показа на Русия че когато си поиска може да ги направи на маймуни. И за продажбата на 4 реактора и няколко комплекса С-400 Русия е готова и дупе да дава. А в Турция даването на дупе може да доведе и до определено разбиране в буквален смисъл. И след това трябват кожени електроди за заварки на дупетията.

То плитките мозъци едно малоумно изказване на някой друг глупак веднага го приемат като свършен факт. Турция се репчи докато не и покажат тоягата,после кляка.С-400 и реакторите са точно такъв пример,те са в резултат на посещението на крака при Путин от страна на Ердоган след като свалиха в гръб руския самолет и руснаците им спряха туристите от Русия и почнаха да гонят турски бизнесмени.И,какво стана?Едоган отиде да се извини,точно както искаше Путин. Ама такива като теб няма как да проумеят че политиката е като игра на шах а турчин гросмайстор НЯМА.

Така се почва , за съжаление :(((Исконни земи, онеправдани братя, оня камък ми е на сърцето, напред към тъмно минало , изобщо , гадна диктаторска реторика !!! путлер започна да "освобождава," султанът му върви по стъпчиците !!! Как се повтаря историята , УЖАС !!! путлер бил въртял Европа , САЩ и Турция на малкия си пръст !!! ердогад бил въртял Европа, Русия и САЩ на малкия си пръст !!!! ИСТИНАТА Е, ЧЕ И ДВЕТЕ ДИКТАТОРСКИ КОМПЛЕКСАРЧЕТА ВРТЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ НА ЗЛОВЕЩО ЧЕВЕРМЕ !!!!

Ще му освежат паметта на ердоганков - като остане без туристи и без внос в Русия други арии ще изпълнява.

РублатЪ литна надоле. Бая ши намалеят руските туристи по финансови съображения. Шъ пестят.

Рублата лети и фърчи от 1990г., но от 2008 Русия си прави каквото си иска, особенно с някои неразумни неврастеници, когато ги оставя без доходи и приятелчета с надървени пишоци. Това, че някои имат къса памет, а евроГейскощатскостанските лизачи немат мозъчета е либрето от друга опера

Ер Доган съвсем скоро ще го превърнат в Ер Поган.

е и? защо когато руснаците бяха в африн не предадоха на есад, а делиха с пкк ? сега след 52 загинали турски аскер " предаи на есад" да бе да !!!

Май Лавров ще яде шамарите.

Ти да не си Дянков бе?И той палячото му с палячо се изцепи че сме щели да напляскаме Русия ама после се скри като мишок

Ердоганчо гледа от по-голямото диктаторче! Африн ще го върне, колкото Путаран ще върне Крим! Сега малко референдумче, докато турските човечета са там, победа с 80% и историята се повтаря!

Отдавна,требва да завърши най сетне,нали.

Вярвам на всички вече е ясно че не Русия, а Турция диктува правилата

Турция не диктува никакви правила защото не може една мижава азиатска държава да диктува правилата.Турция си играе с огъня,правейки се на интересна ту на САЩ ту на Русия ту на ЕС,накрая обаче на големите ще им писне и ще покажат на Ердоган кой наистина определя правилата.

Кои са големите и кой би рискувал да ходи да се бие с Турция в Анадола? Русия? Не би си рискувала газопроводчето и реакторчетата. САЩ? Само при 100% гаранции, че Асад ще падне. Китай? Това не е тяхната война. Та кои са тези големи?

абе, булка, вий не бяхте ли по-хрисими женици, нещо "строга господарка" надушвам тука.... Мохамед на таквиз неща ли ви учи бе?!

Това е то проблема с авторитарни президенти като Путин и Ердоган - хубаво, хубаво, докато не стане изключително зле.

... и Донбас.

След като бе окачествен като животно от Тръмп, Асад не изрази протест в международните форуми или поне в медиите. Което си е чиста проба съгласие с дамгата.

В отговор Ердоган заяви, че "заявлението на Лавров е погрешно, никой няма право да казва на Турция как да действа в Сирия, а съвети не ни трябват". Както се казва съвети не ни трябват а пари.

За мен това са празни приказки от Ердоган, за вдигане на рейтинг и помпане на самочувствие. Утре сигурно ще потвърди, че е имал предвид точно това, да върне града на правителството, но е използвал други думи.

Лавров ще го преглътне и това. За един Турски пАток и 2 реактора са готови на всичко. И пилоти прежалеха, и думите си за сина на Ердо потъпкаха... Останаха без чест и достойнство. Гък няма да кажат. В противен случай ще се наложи на Путин за 3-ти път да продава руска земя на Китай за да кърпи бюджета.

много добре казано благодарско

И посланика може да сложим в сметката :)