Ердоган: Ще дойде ден и онези, които не надигат глас срещу Израел, сами ще пострадат

Ерусалим е "съвместно наследство на цялото човечество", подчерта турският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заплашва ли бе, мюсюлманско лайно просто? Заплашвай, заплашвай и твоето реме ще дойде СКОРО.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ердоган знае защото османската империя спасява евреите..... "„Естер" проследява почти стогодишен период от трудната съдба на евреите, принудени да напуснат Испания през 1492 година. Едни поемат кьм Холандия, други към северна Африка, а трети, възползвайки се от поканата на султан Баязид II - към османските земи. Пътят е дълъг и труден и мнозина загиват от ръцете на разбойници или на Инквизицията. Естер, или както османците я наричат Кирязе, е потомка на евреи сефаради, прогонени от Изабела Кастийска, които след много перипетии успяват да се доберат до Истанбул. Чаровна, умна, амбициозна и смела, за кратко време се превръща в един от най-влиятелните еврейски фактори в Сарая - става доверена съветница на Хюррем султан, съпругата на Сюлейман Великолепни, а по-късно и на Сафие султан. "

Ерусалим бил на целия свят. Ами и Св. София е на целия свят, ама Ердоган си я направи еднолично джамия

Ердоган определено започва да ми харесва. На всекиго без да му цепи басма - право куме в очите! Прави впечатление, че правителствата на "демократичния" свят без изключения са се подравнили с Израел. Не само, че не осъждат престъпленията на Израел спрямо палестинския народ, но и ги подкрепят косвено забранявайки и потушавайки всички демонстрации в защита на Палестина! Това, което направи полицията във Франция и Германия с мирните демонстрации в защита на палестинската кауза е срам за демокрацията за която претендират, че са! По времето на соца България определено беше на страната на Палестина и каузата й, но днешното упорито мълчание на управляващите ни по това , което става там е повече от красноречиво и срамно. "Независимите" ни медии с мълчанието си за ставащото там също ясно изразяват позицията и клиентелизма си.

Пуснах сълза за соца хахахаахах

Грозен кривоглав манаф който има късмета че Запада дето плюе му е дал оръжия, иначе щяха да са камилари по чехли и шалвари. Имали силна армия?! В сравнение с кого? 7 милиона разложена България? Или разбита Сирия? Каква силна армия може да има един ислямски народ който бие чело в земята, вири дирник нагоре и не може да бие една вече скапана България, в световните олимпиади по математика?! Не са решили тъпкачите им отвъд океана да ги махнат от НАТО, не им е лъснал потурнаският задник! Па и се репчи на всичкото отгоре! Един 6 милионен Израел ги води във всички модерни сфери със светлини години!

..kriv nos...sigurno SI rajdan ot lelya si...za da spestite 2 shekela ! ...Arabite shte vi razkajat igrata! ...Shte STE mrazeni i prezirani...kakto poveli GOSPOD!

Kakvi komandosi be lujetc...Komandosite beha sionistkite voynitci! Napadnahte civilni...No baya kutek otnesohte

Ти на какъв език пишеш бе? На майчиния си - маймински.

A be po matematika ne vi biem,ama na borba vi biem i to qko,predi 2-3 sedmici imashe evropeisko po borba,Balgarskiq otbor beshe predstaven ot cheteri marshavi checheneca,trima bqha turci i samo edin”orginalen”balgarin,vsichki gola voda,a Turciq izkara 2-3 zlatni medala,che i srebarni i bronzovi:)))

Ти на какъв език пишеш бе? На майчиния си - маймински.

двуличната турска ку.ва от 8 години воюва срещу Сирия заедно с израел ,сащ и игил .Иначе много лае срещу тях и се преструва на защитник на всички мюсюлмани.

Нямаше как да не се появят жертвите на пропагандната война! Поне пиши на български! На български е - ИДИЛ! На български е "държава", а не "государство"! :) :) :) Малоумни пумпали!

Я кажи кой промени указ на Ататюрк за Света София и превърна този музей отново в джамия? Или, Ерусалим е на народите, а Турция си е Турция ... май двойният аршин не ти прави впечатление, а османлийче?!?

Историята на палестинците е сходна на историята на Българите. И те като нас са изгонени от собствената си земя. И те като нас искат да имат държава на собствените си земи, а не да са продонвани. И те като нас са искали собствена държава. И те като нас са били наричани терористи, когато са се бунтували срещу окупатора. И те като нас са безмилостно избивани - млади, стари, мъже, жени, деца. Трагедия е когато силният те изгони и ти вземе държавата.

Ще си остана с надеждата, българските чети да не са избивали жени и деца! Вземи прочети, какво е говорил Левски за мирните турци! какъв си ти? Неграмотен идиот или арабски агент?!

Солунски атентати 5 – 17 април ст. стил (нов стил: 28 – 30 април) 1903, Гърция – български младежи, участници в анархо–терористична група, известна и като „Гемиджиите“, извършват редица атентати срещу Османската империя и с цел да привлекат вниманието на западните държави в защита на българското население в Македония. По данни на западни дипломати общо жертвите са 10 умрели и 16 ранени. По други данни пострадалите са много повече. На празника през 1943 година в Битоля, тогава в границите на Царство България, по повод 40-ата годишнина от Илинденското въстание, бившият революционер Анастас Лозанчев заявява: „ВМРО ще има видно место в историята на Българския народ, но на най-видно место ще бъдат Солунските атентати, едно недостижимо по храброст и самопожертвуване дело на шепа смелчаци и на най-високо стъпало, много високо ще стои Илинденското въстание!„

Отделно, евреите също са прокудени и оставени без земя! Забраняваш ли им да си имат земя?! Арабски държави има много и големи!

"Забраняваш ли им да си имат земя?!" Предложи им земя където и да е другаде на света тогава. Може би на територията на днешните САЩ или Германия или България?

Само дето те никога не са имали своя държава а , който ги е приел добро не е виядял - Йордания , Ливан .....

Името „Палестина“ идва от „Филистия“ – името на частта от средиземноморския бряг на днешен Израел, обитавана в древността от филистимците. Филистия е политически съюз на пет филистимски града в западна Палестина, съществувал от XII до VIII век пр.н.е. Филистия се състои от градовете държави Газа, Азот, Екрон, Гет и Аскалон.

И какво общо имат палестинските араби с филистимците ?

Толкова общо, колкото американците, руснаците, германците, поляците, украинците и т.н. с евреите. Поне 1 милион от днешните израелтяни са имигранти от Русия.

Американците ...вай , вай , къв е тоя етнос , я ни светни бе историко хахахах И една тънка подробност забравяш , Израел спечели всчики войни , които арабите започнаха срещу тях ... а циганите на арабския свят - палестинците , където ги приеха навяскъде спретаха война и размирици

Ерусалим е "съвместно наследство на цялото човечество" Ами прав е Ердоган!

Ердо. Трай си. Вие може да имате най-силната сухопътна армия, ама Израел има най-добрата въздушна. А знаем кой печели при такива войни - Само производителите на оръжие.

Баси нахалния...къде си бе, на кои земи?! Като изгонихте българите 2013, тва на кого е наследство? Като дойдохте на Балканите, тва ваше наследство ли беше? А за палестинците, тия подпалиха Ливан навремето, сега обаче не им минава номера с Израел

Ердоган постоянно се обажда там където никой не му търси мнението. малко напомня на "Говорит Москва!"

Е, то и Източната Римска Империя е наследство на Християнството, ама се правиш на Мохамед в Цариград!!! Тези гнусни елементарни манипулативни типове, като Ердоган и Путин, откъде изпълзяха и започнаха да се правят на месии пред идиотите?!?!?!?! Уж по едно време човечеството беше тръгнало надобре!!!

Но преди това Султана ще е свален и оплют.

Да турците бомбардираха арменците с израелски дрони, не ви пречеше, Ердогански?

Тя и Света София е световно наследство, ама това не ти попречи да се правиш на глуха лисица.

демек още му държи влага от последният път когато еврейте бастисаха турските командоси на кораба и нахлуването в Израел с което плашеше се отлага за неопределено време между другото, палестински народ няма- тва там са племена сбирани от кол и въже, в миналото основното им препитание е било ограбване на керваните А по времето когато Османската империя е управлявала Ерусалим основното им препитание е било да грабят и отвличат богати турци за откуп

Kakvi komandosi be lujetc...Komandosite beha sionistkite voynitci! Napadnahte civilni...No baya kutek otnesohte

Ти на какъв език пишеш бе? На майчиния си - маймински.

Дали един ден светът няма да заплаче за чичко ШикъпГрубер?

Че то Путин си е Шикългрубер отвсякъде! Един Вожд - и той женен за страната си! Липса на жизнено пространство - затова превзеха Абхазия и Крим! Само евреите не смеят да барат - затова пък име е крив целия свят!

Що бре? Нов джихад ли ще правиш?