Ердоган предложи на Зеленски съдействие за демилитаризирана зона около Запорожката АЕЦ

Подходът щял да е аналогичен на този със споразумението за износ на украинско зърно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ресурсите за каквато и да е Война за ограничени!! Неограничените ресурси за война СТЕ ВИЕ, КОИТО ОТИВАТЕ ДА ВОЮВАТЕ СРЕЩУ НЕЗНАЙНА СИЛА - тайни организации, които ще ВИ ИЗПОЛЗВАТ, КАТО ПУШЕЧНО МЕСО. Лидерите на ВСЯКА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА НЯМА ДА УМИРАТ> ТЕ ЩЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ и ВИЕ ЩЕ УМРЕТЕ ЗА ЕДНА КАУЗА, КОЯТО НЕ Е ВАШАТА - ВИЕ ЩЕ ОСТАВИТЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ БЕЗ ПРЕХРАНА И БЕЗ БАЩА България, Запомни едно и спаси живота на българските деца; - не ги пращай войници да умират заради решенията на Българските продажни политици -Пращайте децата си в чужбина за да не ги викнат в запас и да се борят за американската мечта и заради нея пак да умрат -вече знаем защо са умирали милиони за последните световни войни- Защото нямаше информация срещу , кого воюват - Воювали за , защото е имало поне ЕДИН малоумник, който да ги задължи да го правят със идеята,че защитават семейството си -НЕ ХОДЕТЕ ВОЙНИЦИ, НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО СВЪРЗАНО С ВОЕННИ УБИЙСТВА -АКО НЯМА КОЙ ДА ИГРАЕ ХОРОТО НЯМА ДА ИМА ВОЙНИ ТЕГЛЕТЕ МАЙНА ПЪРВО НА ФАЩ, СЛЕД ТОВА НА ЕВРОПА И НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ВОЮВАТ -ТАКА ЩЕ СПЕСТИТЕ МНОГО ЕНЕРГИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ОРЪЖИЯ Не се връзвайте на теорията за големия взрив- той ще бъде създаден само и единствено, когато отидете да воювата. Стойте си у вас или бягайте. Не следвайте малоумниците, които желаят война. Ако няма кой да им се връзва на разни ФАЩ и подобни няма да има война НИКОГА

Не си даваите гласy за вгъсраждане.Нито ГЕРБ нито промяната нито депесе нито бесепе нито никои няма да ги пусне да направат правителство на малцинсвото

Пак ще има избори и пак същото, и така - докато не остане никой от гореизброените, нито държава, нито народ. Демокрацията се оказа голям капан за наивници.

Украйна е новоизмислена държава, подобно на С. Македония, и е създадена от Коминтерна след социалистическата революция от Ленин. После я приобщават към СССР.

Разликата е една, Украйна иска да се присъедини към Русия ... Македония не иска да се присъедини към Циганландия ( Булгаристан по международно му )

Повече са. РСМ е държава едва от 1990.

Тез хубаво си хортуват, ама накрая ще дойде горския и ще ги изгони и двамата от горичката

да поправят граматичните и правописни грешки.

Министърът на външните работи на Сърбия Никола Селакович заяви, че Белград не може да приеме резултатите от т.нар. референдуми в украинските области, контролирани от Русия, защото, както посочи, това би било „напълно против нашите държавни и национални интереси“

Всички политици смятат че имат правото да решават кой да мре, на кого да помагат де живее, на кого за помагат да не живее. А хората там просто искат да живеят - не затвор, не разстрел, не всекидневни обстрели.

Тоя питал ли е Путин?

че него кой го пита вече, даже и Кадирката не го бръсне за слива,ами направо му заяви,че мобилизация в Чечня няма да има. А днес вече протести в Дагестан няма, просто защото там мобилизацията е отменена. Нищо не му се получава на Джуджака,скоро ще трябва май да се гръмне в лункера,ако не иска да чака други да го направят

може да предложи,щото другата седмица Запорожката народна република вече е в Росийска федерация и Ердо и Зелю нямат думата.

Не се знае дали ще го признаят референдума!

И хоро ще играят! Войната трябва да свършва, ако искаме да оцелеем.

Еврейски пе.ал.

И двамата са си лика- прилика! Не можеш да им се вярва!

Ако имахте възможност преди 144 години да се разходите из Киев и да споделите там, че Русия и Украйна са във война, вероятно щяха да ви попитат "Срещу кого?".

Бъдете сигурни, че Ердоган е получил нещо за своето "предложение". Не че го смята за осъществимо, но Аллах вижда, това момче Зеленски е такъв будала, че е грях да не го преметнеш за нещо.

Защо Ердоган разговаря хем с Путин, хем със Зеленски. Нали Бойко щеше да е този мост и да ги събира в Евксиноград. Реджеп, недей взима функциите на нашия всемогъщий.

Ееее... това можеше да е Бойко. Но дойдоха онези от ПП и "вектора" се смени....сега не само не можем да говорим с Украйна и Русия едновременно, но май и никой не иска да говори с нас.

Шило

Много ми е интересно, какви планове си правят на руска територия?

руската територия е само около Москва-другото е земя под руско робство

тази територия е руска толкова,колкото ти си българин,Шиле

Тоя лицемер Ердоги козата мустаката му е жената трябва да избере позиция , а не да се лута между САЩ и Русия

Нарича се геополитика. Ердоган си изигра много добре картите, че да може да извива ръцете на САЩ, ЕС и Русия.