Ердоган и съпругата му Емине бяха приети от императора и премиера на Япония

В страната ни няма бизнесмен, който да не е останал доволен от решението си да инвестира в Турция, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Ердоган и съпругата му Емине бяха приети от императора и премиера на Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Япония е страна, в която мюсюлманството е забранено със закон.

Точно , дори притежанието на корана е подсъдно. За проповядване на ислям там се отива за много години в затвора , равносилно е на подтикване към терор. Затова ми е чудно как ли японците са изтърпяли ердоган.

Не е вярно това!

От къде тази пуста Турция толкова пари. Нито са по - умни от нито по - работливи от нас. Делавери, военни бази, подпомагане на НАТО. БОЙКО така се прави силна държава, а не по типа на КОСТОВ продай всичко за нищо.

Доколкото ми е известно : Япония е единствената страна в света , в която ислямската религия е забранена със закон ! Там няма ислямски храмове и хора изповядващи тази религия ( при 123-милионно население!!!) Така , че остава ми доста странна тази среща и ползата от нея !

Да ти кажа и на мен ми е нещо странна тази среща. Ама много страна. та чак и унверситет имат в Турция малките самурайчета. Нещо се мъти. Предижват се фигури по световната политическа дъска, но не пешки и а кончета и офицери.

Що ми изтрихте коментара? И трите дами на снимката са прекрасни. Абстрахирайте се от политическите си пълнежи.

Винаги си задавам въпрос, когато видя туркинета - абе не и ли е топло на тая ... така се е увила и опаковала ... това нещо се запарва ... ужас!

Я се разопаковала, я исляма е станал истински и в чистата си форма я пребил с камъни.