Екатерина Захариева: Срещата с Ердоган ще се състои

Нямаме информация за отлагане на срещата между лидерите на ЕС и турския президент Ердоган, която трябва да се осъществи във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Екатерина Захариева: Срещата с Ердоган ще се състои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mинистърката е почетен служител на Kозяк 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

прави ЕС? Ще се срещат с Ердоган! Нали тия чиновници са сложени да защитават парите на монополите в Европа. От алчност европейските и основно германските монополи си изнесоха технологиите и производствата в Турция за евтина работна ръка. Подариха им цяла еволюционна ера и технологичните си постижения. НАТО пък инвестира там в оръжия и военни бази, направи ги втората най-силна армия. От един народ с два строя назад, монополизмът им наля толкова пари, че забогателите турци така си повярваха, че се и репчат на благодетелите си и поставят условия с изнудване.

Същото направиха САЩ и Европа с Китай. Турция и Китай са производни на алчността на монополите. С това се прекрати двуполюсния модел. Творците на световния ред създадоха нови полюси, но от алчност и сега мъдруват НОВ световен ред. Аседналите с шалвари турци върху виенски паркет се взеха за равни с европейците и заканително размахват пръст. СМЯХ! Храни куче да те лае! Иначе имат право да се гневят, че монополистите разтуриха Изтока и в Турция се изсипаха мигранти. НО.... Ердоган пък ги прие, за да ни изнудва чрез тях.

...и монополистите задължиха другите страни да СПОДЕЛЯТ отговорността за мигрантите. Така обикновените европейци ще бъдат задължени да се смиряват, навеждат, примиряват... заради утежнения си живот от" бежанци в хуманна опаковка".

Това чудо е на светлинни години от дипломацията, а те го направили външен министър! Е, за сметка на това е вярно на евроатлантическите ценности и ги защитава със зъби и нокти. Я виж как бързо защити Великобритания и постави Русия на място! Само така. А ти българино, гледай и си записвай! И на следващите избори разкарай надалеч такива в които няма капка българско!

Глей ся Захариева, Искам да те питам едно нещо: Една евроазиатска държава е окупирала територията на държава - член на ЕС и със силата на оръжието й пречи да разработва залежите си от природен газ и петрол. Не трябва ли да бъдат наложени най-жестоките възможни санкции от страна на ЕС? Точно за Кипър и Турция става въпрос. Ама като си спомня за идването на Макрон и Макроновица в България и ти какво направи при посрещането им започвам да и мисля, че сега се готвиш да му лъскаш на Ердоган ... смартфона.

Един /Плевнелиев/ си замина , друг като него изплува ! От всяко дърво свирка не стаА.

Никак няма да се изненадам, ако утре осъмнем с турски танкове в Пловдив и турска знаме развято над общината. А реакцията от Брюксел и Вашингтон към Турция да е - да се спазват правата на цивилното население.

Значи за Крим може, а за Пловдив не може? И другарят Радев каза, че де факто над Крим се вее руски флаг, що и Ердоган да не развее турски, примерно в Кърджали, другарю?

Тази защитничка на антибългарската стамбулска конвенция и продажна мигрантолюбителка , защо не си е дала още оставката. Опозицията дреме.

Ердоган е велик геополитик,световен играч,голям лидер.Няма втори като него.Ако имаме политик като него икономиката за по малко от 800 дена ще се оправи.

Какво му е великото ? Турската икономика е в спад Африн още не е превзет целия Скара се със САЩ. Всички съседи са врагове на Турция Сега Европа ще го отреже за още пари Остана да само да започне вийна в Ирак че там американците да изтребят аскера ( като Вагнер ) и готово

ха хаааа не виждаш ли баърака над ваалиъството в африн бе яа се сıбуди че си изтıрвал влака.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Важното е шербет да има!

Турция си е заплаха, особено в контекста на последните събития. Но пък тя, Турция доказва нещо важно. Че може да не слугуваш на самозвани господари и комбинатори и да си гледаш интереса и целите без да ти пука. В същото време госпожа настоящата ни министърка е символ на преклонението и слугинажа. Една от първите изтичали да подпишат ИК. Човек има нужда и от някакво себеуважение и достойнство. Трудно се постига с такива управници. Не оправдавам Турция за агресивното и държане и навлизането в Сирия. Но пък завиждам на турците, че на никой не се кланят. А ние сме все наведени. Такива ще сме и на тази "среща". Омръзва.

с турската заплаха отдавна се изтърка от употреба и никой не ѝ обръща внимание, още по-малко пък да ѝ вярва. Сменете плочата, или не сте в състояние да измислите нищо друго?

Кога Цветан Цветанов ще ходи в САЩ , на работен обяд , след като се върна от там след 2 седмици , от работна закуска ?

където и когато си иска. Не е твоя работа. На тебе някой държи ли ти сметка къде и защо ходиш?

Ще ходи там където ние /избирателите/ кажем, а като ходи на почивка и на ма*ната си може да ходи!

Значи Русия и Турция може да си развиват отношенията, да имат разни проекти като АЕЦ и ТП, а когато ЕС и Турция искат да си изгладят отношенията, това е лошо?! Тази опорна точка е твърде тъпа дори и за руските тролове. Абсолютно несъстоятелна е.

Дръпнете му една карта от Ефрат до Виена- турски ислям и други религии и ..се любувайте!

Въпросът е прост и ясен - какво лошо има в това ЕС и Турция да си изгладят отношенията? Лозунгите и локумите си запазете за вас.

Обещаха на тато Ердоги парици и до тука ...дудук! Еврогейска работа, бе.

Една от всичките прости герберски калинки.

Захариева, то прост човек съм ама ей тъй да попитам, защо все сме разкрачени ту към Великобритания, ту към Съюза, ту към Туркие И така къде ни е мястото, аз казвам към трите, ама ОП казва към ЕС, Волен казва към Съюза и става една объркана манджа, която се зове тюрлюгювеч или аз селяндурката от баира нещо не мога да вдяна, а и аз имам мисля право на глас, след като плащам данъци и тук и извън булгаристан. Дир-а може да не публикуваш, а някой от вас да редактира и ни отговори. Няма сърдим, и ще извинявате, но вече трябва да преминем на друг език, а не български, много думи заменяме с други, познайте с кои, не че е лошо, но тази манджа вие ни я сготвихте, за което ви благодарим хо-хо

(поправка, без "накърняване на доброто име") Тези дни в Африн се извършва типична за 19 век етническа чистка от страна на Турция, този път на етнически кюрди. Турция заплашва открито, с думи от устата на най-официалните лица - Ердоган и неговия министър на външните работи, териториалната цялост на Гърция и Кипър. Подиграват се на Европа, размахвайки плашилото на бежанците и на САЩ, размахвайки бъдещите руски С-400. Ако турското общество не може да спре тия откачалки или , още по-лошо - ако ги иска да го управляват, това не значи, че ние трябва да ги търпим. Щом не разбират от нищо, тогава ЕМБАРГО и ИЗОЛАЦИЯ!

Министърката спазва правилото в България . Всичко да се извършва на обратно .

Ние пак не схващаме вятъра на промените, тъкмо европа взе да играе твърдо пък ние взехме да се мазним и да се правим слуги на двама господари, по голямо падение от това няма и ще бъдем презрени...

не мога да разбера как така министърките водени от примера вечно правят обратното на народа, но не мога да кажа какъв им е мотива, родолюбие може би....

Ако тази срекща се състои,то Ердоган ще разкаже играта на ЕС по много въпроси.

Kalin

Тази среща беше планувана на доста по високо ниво поне според думите на ББ а сега просто ще бъде формалност ако изобщо се състои.

Пазарджишките от боята много ги бивало - Катеринка като Гинка, като нея втора няма по умения....

Какви духовни граници?Ердоган плаши ЕС и сплашване на всички съседни страни.Цели-откъсване на апетитни територии ,предимно от Сирия.Турция лъже ,че в Сирия живеят 3 милиона тюркмени,а те са около сто хилядии ,по вечето са към Ал -Нусра.Водени са преговори с Русия ,Турция да се откаже да напада кюрдите ,но резултати никакви.Към войските на Турция,нападащи кюрдите са включени и терористи.Белгия отдавна е напълнена с мюсулмани.Моленбек-терористич. актове там се планират.Лидерите на мюсулманите винаги призовават за шериат.Това разбират те за духовни граници-свободно разпространение на шериата.Ердоган и в САЩ не беше желан.Новото не могат да донесат тия,които воюват.Мирът е абсолютна ценност,но Турция не дава свобода и независимаост на кюрдите.

Колкото по малко я показвате и и давате думата толкова повече ще помогнете на менторите ви от герб защото от нейната уста освен поредната простотия друго не излиза..Не била написала ''Русия е виновна'' след скалъпения скандал от ингилизите ама те хората ''прости'' че не разбират сигурно..И какво се хвали ''28 европодлоги подкрепили след дискусия'' някаква си декларация ама и там не било ''написано'' че Русия е виновна?????

До колкото прочетох е казала "нямаме информация, че срещата мя,а да се проведе" Друг е въпроса, че в този вид не представлява сензация. Тя няма вина за заглавието на новината.

Борисов се изложи много като назначава жени и то не компетентни . Според мене се подиграват и не гледат сериозно на нас като част от ЕС . Те ни имат като гарнитура от основното блюдо .

Крайно време е да започне де се изявява в предаването на Гала! ? ...русичко, бе... Международната арена ...? - маани,маани..

В новината има противоречива интерпретация, от страна на сайта и понеже го написах, без никакви обиди, предполагам ме изтриха за накърняване на доброто име.

Разбира се, че ще се състои...и Екатеринчето ще е на четири крака.

Спорните въпроси.

Някой зададе ли си въпроса каква е целта на тази среща, след като е Турция ЕС защо не е в Гърция примерно?

Е как защо, защото гърците са много прости, а нашата тиква е титан.

"Нямаме информация за отлагане" - а информация за потвърждение на срещата имате ли?

Шапка свалям на тази българска жена, не могат на малкия и пръст нито жените, нито мъжете в управлението.

Щото ,,гащите й вече са свалени,,!

И този факт го свързваш с малкия пръст или нещо друго? :)

Вече сме заредили с шербет,ще отиде зян!

"Нямаме информация" и "ще се състои" са различни неща.

А какво стана с туита ви към Борис Джонсън: Bulgaria stays with its ally #UK. The use of any toxic chemicals is unlawful and should be condemned in the strongest possible way. BorisJohnson Дори да се докаже, че е това вещество - новичок, то как ще се докаже, че е използвано от руснаците??? Изобретателя на това вещество живее в САЩ от близо 20г. Да не мислите, че са го взели ей така?