Ерата на Меркел е към края си и двойничката й си отдъхва след 13 г.

За мен е важно да не правя така, че канцлерката да изглежда нелепо, тя е велик демократ, казва Урсула Ванецки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така като е двойничка на Ангела Меркел дали нашият Бойко не го е потупвала,прегръщала,галила по темето именно фалшивата Ангела Меркел!ето затова няма сериозни немски инвеститори в България да откриват работни места и да спасяват властта!

Какво ще прави нашият Бойко който е почитател и фен на Ангела Меркел,заради това,че е президент на най мощната и влиятелна икономика на Европа!притеснява ме и ме мъчи безсъние за кариерата на нашето момче,което е израсло със филия свинска мас!на кой друг германец ще е фен ако тя напусне властта! Дали новите господари ще бъдат благосклонни към българските гастарбайтери,които облекчават българската социална система опразват апетитни имоти и пращат пари на останалите все още да обитават територията на България!

Завалийката щяла да си ''отдъхне'' от натоварената си работа да се разхожда като меркелката ама нещо колко е натрупала от това не споменава и едва ли ще да е доволна от материалното отдъхване.

затова понякога изглежда доброжелателна - не била истинската

Сега, след като има достатъчно свободно време. Меркел може да се наслади на спокойствие на 1-2 000 000 арабски рязани члена които покани. Да й е честито!!!!

на едни места има двойници за бъзик, а на други (Рашка Говняшка) двойник направо управлява (на конци), след като истинския Путкин умря 2006 година. А ватенките го знаят ама не им пука, нали има бояришник за пиене препарат за вана

коя от двете се мляскаше с мигрантите и си правеше селфита ?

Душичката, не знае, че е била вариант, ако е трябвало да линчуват Меркел.

цели нелегални складове с всякакъв вид военни оръжия .

в Германия където и да копнеш, ще попаднеш я на скрито оръжие, я на забравено, че и цели гаражи и хангари има !

Ами с толкова гавази около нея много ясно че няма от какво да се притеснява...

PEYTSCH

Съгласно глуповатото равенство на всичките полове, следва да няма КАНЦЛЕР или КАНЦЕРКА. Само неутралната форма КАНЦЕРЧЕТО. Пък и звучи мило...Канцлерчето Меркел, Министерчето Шойбле, Депуаутчето Нинова...Сладка душичка мамина...

PEYTSCH

Почетното председателче Ахмед Доган, Премиерчето Бойко Борисов и Президентчето Руменчо Радев....

Умерил си без да искаш - канцер, без "л".

теб, например, може да те наричаме "Пейчето"... Пейчицата ми (ти) мамина...

съсипа Европа ,като докара Африканците .