ЕП не е единодушен за отпадането на патентите за ваксините против COVID-19

Препаратът на "Пфайзер" вече може да се държи в обикновен хладилник до 31 дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който няма 30 долара или евро колкото там струва една ваксина не може да си позволи и т.н. такъв трябва ли да го броим за човек изобщо???

Вместо ваксина искам 30 дни да има вътре луканки, деликатесни сирена, филета, черен и червен хайвер, трюфели, а не бучката вмирисано сирене, което гледам всеки ден.

Но има и по-евтини.

Отнемете им възможността да печелят на фирмите и при следващата епидемия помолете общността на клошарите да ви направи ваксина, мнооого умно.

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

Както е добре известно, човешкия живот за ЕНП е без значение! А що се касае до качествата на ваксините, руската е значително по добра и по ефикасна!

Олигарсите здраво стискат патентите на ваксини, защото това им осигурява милиарди печалби. Ковид-19 струва на Европейския съюз по 3,8 милиарда евро всеки ден и цели 1,4 трилиона евро за годината Като представител на олигархо-фармацевтичните компании, ЕНП и политбюрото на ЕМА със зъби и нокти защитават не здравето на хората, а милиардите печалби и интересите на фирмите производители на ваксини. Те не се интересуват от това колко хора ще се ваксинират по света, а от това колко ваксини ще се продадат с максимална печалба. Своите алчни интереси те обосновават с някаква фалшива и необоснована анти-руско-китайска пропаганда. Както е известно, руснаците са на противоположното мнение. Като създатели на първата ваксина в света Спутник V, тя се предлага за производство на всички държави, като до момента се произвежда в 8 държави извън Русия, патента е свободен и ваксината се използва в 66 държави с население над 3,2 милиарда души. Тя е по-ефективна и значително по-евтина от най-прехвалената Пфайзер. Ето данни за сравнение: Ефективността на Спутник V е 97,6%, а на Пфайзер – 91,3% Цената на Спутник V е 12 долара, а на Пфайзер – 54,08 евро

Това е по-смешно от рисувани филмчета.Вижте какво казват тия от Европейската народна партия: "ЕНП се обявява против предложението, за да не могат Русия и Китай да получат знанието как да произвеждат качествени ваксини." Ха-ха-ха-ха, тия са за освидетелствуване! Яйцето ще учи кокошката! Русия е на светлинни години пред вас по отношение на ваксините. "Спутник-V" е най-доброто и най-ефективното създадено в тази област! Закъсняхте и създадохте продукти,които след това се наложи да обяснявате колко са безвредни. В позицията на ЕНП няма медицински аргументи. Има анти руски бяс! Същата е и позицията на ГЕРБ!

Путника е най-добрата ваксина и Лада е най-съвършената кола!