17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румънката е като Давид и Голеат тука. Ама разликата е, че Завит побеждава само в приказките. Иначе Румънката най ме кефи ясно и точно над 2 милиарда конфискация на имущество. Другите са ала бала. Ако съм един работодател ще избера човека който ще свърши работа. Не ми трябва, човек дето знае много езици и само много говори. Още повече, че Румъния изкопи много напред в борбата с корупцията по високите етажи на властта. Хайде сега Европа да те видим готова ли си да бориш корупцията или само ала бала.

Нали германците и французите приказваха че ще отеглят своите кандидати за да се избере румънката??? Май май на думи както винаги са много нахъсани ама на действия ги няма никакви.. Ясно че че щом си имат споразумение германия и франция няма как да дадът тази власт на някой друг. А българите знаейки кражбите си на еврофондове, основната задача на избрания кандидат ще гласуват срещу румънката за да не им се разкриват далаверите.

България е гласувала СРЕЩУ Лаура Кьовеши !!!!!!

България представена от привилигировани негодници, деца на партийни номенклатурчици, яли народа и избрани от най- простоватата част от хората за кой да гласуват бе човек? Няма да гласуват за някой стойностен я? Не си прави илюзии относно ценностите на привилигированите, те цял живот трябва да да бъдат обслужвани и с енагаждат, за да са добре.

За нас няма значение.В българия престъпленията не са от днес,те са от 30г.и никой не е всъстояние да се справи с това.Най малко тези от ЕС.И те са една глутница ,за пари са отворили широко очите си

То агентите на ЦРУ се разгласяват така лесно, както го правят ченгетата на ДС, нали? То вие и без комисията по досиетата си се топите взаимно кой е агент и кой- не. ТГо ЦРУ-то е някакър детски дом , та там работяят със слухове. Ей, много сте зле. Безсилието ви ражда клевети по честни и съвестни хора. И това е грях, да знаете. Ама вярно вие не вярвате в душата, вярвате само с далаверата. Сори.

при соца с привилегии, сега хем с привилегии от соца, хем представящ само неуките. То ми омръзна неуките да избират управляващи. Които така управляват, е все повече хора да станат неуки и изпаднали. Да има повече избиратели бре, дето да ги избират.

Какви са тези бе? ПИРИНСКИ И ДРУГИТЕ ПРИВИЛИГИРОВАНИ от бай Тошово време? Българският народ е с Лаура Къовеши, а тези наши представители точно те са искали да я поставят в лоша светлина. Може ли да бъдат отзовани тези привилигированите НЕпредставители на Блгария? Отишли там с гласовете на най непросветната част от народа. Ама нали с привилегии. Явно те нея представят. Докога Бългаия ще я представят хора избрани от непросветни хора и с привилегии от соца още?

събира се една подписка от Слави или да кажем от някой свестен човек, че работят срещу гласа на избирателите и ги махате от европаярламента.

Нашите ще подкрепят този които се съгласи да подкрепи издигнатата от ГЕРБ кандидатура за нов главен прокурор на България.Запазване на влияние в Съдебната система осигури 30 годишен грабителски преход,които ни превърна в Самуилови войници.

Дали ще се намери някой да го натопи нашия "любим" премиер за престъпленията , които натвори през своето управление , част от които имаше тъпотията да ги обяви публично по медиите!Други бяха регистрирани от Европейския Съд , а трети са публична тайна?Сигурно , ще го натопят и ще поставят на мястото на мутрата друга някоя , по - префинена !Дааа , корумпираната Европа!

Ами страх ги тресе. Лаура Кьовеши е смела жена. Захариева гласувала против нея,така пише по медиите.А такива като Лаура в Румъния ги наричат белите ангели и си заслужават името.Светът жадува за справедливост.

Кьовеши е най-подходяща. Затова румънското провителство, което е напълно корумпирано, не я иска.

и българското не я иска. Абе те са там, защото вършат работата на някой, ама явно тези на които вършат работата не са българския народ. При тях интереса клати феса, а не принципа.

Страх тресе Боековата кочина а като че ли и европейската кочина

За Кьовеши се говореше, че е "полезният идиот" на ЦРУ и румънските служби.

Лисицата като не стигала гроздето казва че е кисело

ами да, когато някой не е удобен пускаме слухове. Момичето вкара толкова крадци в затворамим измамници и да- враговете и освен слухове- друго не могат да пускат. То нали така работеше ДС. Къовеши отрече това пред ЕП. Пък и в най-старата книга на човечеството пише да цениш хората по делата. А делата на това момиче са праведни. Вярно, че погледът ти е особен. Агенти на ЦРУ са тези от ДС, че след промените смениха боята. Безсилието на негодниците ражда клевети и хули. Толкова.

Днес една жена от Румъния въплащава всички надежди на българския народ за освобождение.

Представяте ли си Цацо като кандидат. Немислимо. Тук е няква диво московско - анадолско продължение на Азия с членство в ЕС.

руснаците как стееее, вклинихте пак раздор на балкните...

EMEC

ЕМЕС Нашенците против румънката ще гласуват, защото я познават и от нея се страхуват.

Т.н. "европейски съд" не е легитимен. Първо, съдиите в него не са избрани, а са назначени от съответната държава-членка, което ги прави зависими. С други думи, те не са демократично избрани и нямат мандат да представляват някого. Освен това, т.н. "европейски съд" надвишава правата си и грубо се намесва в националното право и нарушава законите там. В случая т.н. "европейски съд" е над Конституцията на България. Въпросът е, за какво тогава изобщо ни е Конституция?

КЬОВЕШИ ИЛИ СМЪРТ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТОТ

хахааа... Нащи ги страх от румънката

Почти всички български политици в европарламента от всички наши партии са гласували против румънската прокурорка,защото знаят,какво ги чака!

изглежда поне честен човек. Отчита какво наистина е направил, какво не е срещал и признава, че му липсва бойния опит на Кьовеши. Французинът е типичен евро чиновник - общи приказки на едро, пълен йезуит - недостатъците си отчита като плюсове. Нищо няма да свърши - точно техният кандидат.

за евро референдум. Как може политиците да решават кой да ги обвинява? Те са в конфликт на интереси. Ние, гражданите, трябва да гласуваме и изберем наш евро прокурор - който ще защитава нашия правен интерес срещу тях, които злоупотребяват, първо с нашето доверие, а след това и с парите ни.

Защото ще разкаже играта на всички мошеници в ЕС, тя ще пречи да държат за мьдурите такива като боко, цеко и цацата с мръсните им досиета. Ще развали играта на гадове.

Но ще се застраховат и ще изберат франсе льольото.

Кьовеши

" българските" евродепутати са гласували срещу нея!

Пирински ,тоя динозавър,какво може да се очаква от него.Котилото на БКП.Трябват хора с ново мислене и БСП има какво ново и кадърно да предложи. Трябват хора ,които се допитват до българите и да знаят защо са там.Не ни трябват такива като Сталинка,Мендел,Хендел и подобни комсомолски секретари.Трябват ни ЛИЧНОСТИ.

Така е, но от никоя от партиите в парламента. Трябват ни честни хора.

Комисията по бюджет вече обяви, че избира Лаура Кьовеши.

Който и да е Главния Прокурор , няма да е Цацаров и на Бойко Борисов нашия мафиот-премиер му е спукана работата!Трябва му бързо бягство и подмазване към противниците му , а те станаха много!

"Бонер отбеляза, че...седемгодишният му мандат би се изчерпал с навършването на пенсионната му възраст. Не бих очаквал нищо от френската държава и това повишава моята независимост..." Бонер се избъзикал с независимосттта на европрокурора:) ... "Емил Радев, Филиз Хюсменова и Георги Пирински бяха българските евродепутати, задали въпроси на кандидатите." КОЙ се страхува от Кьовеши?!

пред пенсия човек е немотивиран да работи, защото няма да гради тепърва кариера и да се издига, и потенциално корумпиран - все пак пенсията е по-ниска от заплатата, а като свикнеш на един стандарт на живот, пак си го искаш...

категорично не смятам за логично подобно твърдение.Вероятно защото съм му връстник мисля,че наистина в професионален и житейски план няма от какво да му пука на "на финала". Но,,всичко все пак зависи от морала на човека.

Ако, не са купени ще изберат Кьовеши! Доказана е в тежки битки с мутрите!

Vahhh ,kak ne beshe Boko tam da im predloji Cacarov ,kakav propusk za evroparlamenta.

Да не си мислиш че в Евро парламента са по различни от нашенския цирк:)))

Ще изберат този който им е удобен !!!

Лаура!

Лаура ама...българската пасмина там е глусевала против нея. Под командата на евнухчето цацаров.

Под командата на правителството.

Кьовеши ги плаши, не вярвам да я изберат...